|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - Zwięrzątka!
SrebrnaLisica - 2007-09-06, 15:58 Temat postu: Zwięrzątka! A więc tak proponuję by można było zaadoptować zwierzę, powiedzmy wilka lub orła. I z tym zwierzem można walczyć w polowaniu, miało by osobne HP i staty. No i trzeba by było kupować mu jedzenie żeby nie straciło sił lub nawet nie...umarło.Była by osobna arena walk dla swojego podopiecznego gdzie możesz wysłać go na atak innego zwierza. Mogły by istnieć też ubrania dla zwierza (bo trudno mówić o broni którą trzyma wilk albo orła na koniu xD). Można by było zobaczyć profil swojego zwierzaka np.:
Imię: <imię które mu nadałeś>
Poziom: <poziom zwierzaka>
Właściciel: <właściciel>
Wyzwij na arene (dostępne tylko gdy masz zwierza)
Tak samo w przypadku orła tylko obrazek inny
np.:
Yamakasi - 2007-09-06, 16:17
http://forum.indianie.net/viewtopic.php?t=1069 Propozycja II. pozdro
zyta - 2007-09-06, 17:07
Ściągnięte z monstersgame głupi pomysł
GOJK - 2007-09-06, 23:10
moim zdaniem czym więcej takich pomysłow tym gra bedzie trudniejsza i ćiężej bedzie sie w nią grało nowym graczom tzn bedzie jeszcze wiecej pytan 1 lev co i jak ciezej im bedzie sie wprowadzic w gre
Borszczu - 2007-09-07, 13:23
GOJK napisa³/a: | moim zdaniem czym wiÄ™cej takich pomysÅ‚ow tym gra bedzie trudniejsza i ćiężej bedzie sie w niÄ… graÅ‚o nowym graczom tzn bedzie jeszcze wiecej pytan 1 lev co i jak ciezej im bedzie sie wprowadzic w gre |
No i to chodzi. To nie jest gra dla 12 latków którzy po każdej stracie broni wypłakują sie mamusi w ramionach. Chcesz grac dobrze musisz myśleć... Zresztą jeśli gra sie już odpowiednio rozwinie można napisać coś w rodzaju tutorialu, tyle ze narazie szkoda go tworzyć ponieważ żadnej filozofii tutaj nie ma...
Yamakasi - 2007-09-07, 14:22
Borszczu napisa³/a: | ZresztÄ… jeÅ›li gra sie już odpowiednio rozwinie można napisać coÅ› w rodzaju tutorialu, | tez o tym myslaÅ‚em. Ja moge napisać, bo narazie i tak nie mam co robic, najwyzej sie cos jeszcze poprawi. Borszczu napisa³/a: | tyle ze narazie szkoda go tworzyć ponieważ żadnej filozofii tutaj nie ma... | Troche jest. Bo nie wiadomo o co chodzi tak na pierwszy zut oka.
Kiljan - 2007-09-07, 15:11
tutek to narazie jest zbedny a zwierzaki heh ile razy juz bylo:D ja jestem na tak
Czesio - 2007-09-12, 08:03
ziwrzaki jestm na tak :) bo to dobry pomysl :)
Artur0 - 2007-09-12, 16:00
z knight wszystko tam jest dokladnie to samo imie zwierzaka i jak nie nakarmisz to umiera pomysl wedlug mnie bez sensu jestem przeciw
|
|