INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - SMS

napoleon12 - 2008-03-04, 14:35
Temat postu: SMS
dzisiaj o 6 rano zapomniałem wejść do tipi bo nie działam mi internet wysłałem esemesa gdy internet zaczął mi chodzić zobaczyłem że jestem trupem da sie zwrócić ta kasę bo 50gr to troche jest albo daj SiVo mi jakiś bonus w grze
Holigula_Mixrus - 2008-03-04, 15:50

napoleon o której wysłałeś sms i o której wyszłes z tipi? Trzeba sms wysyłąć 10, 15min przed wyjścem... Nie licz nie zwrot...
Borszczu - 2008-03-05, 14:23

napoleon12 napisa³/a:
dzisiaj o 6 rano zapomniałem wejść do tipi bo nie działam mi internet wysłałem esemesa gdy internet zaczął mi chodzić zobaczyłem że jestem trupem da sie zwrócić ta kasę bo 50gr to troche jest albo daj SiVo mi jakiś bonus w grze

Gdybyś zrobił wszystko jak trzeba to system by zadziałał poprawnie... Pewnie wysłałeś sms'a parę godzin po tym jak skończyło ci sie tipi. Wiec nie rób z nikogo debila i nie zakładaj bezsensownych tematów bo dostaniesz warna...

SiVo - 2008-03-09, 10:57

niestety, ale chyba nie ma żadnej opcji zwrotu pieniędzy za smsy premium... i tak jak koledzy Ci pisali... smsa trzeba wysyłać zawsze troche wcześniej - to nie działa natychmiast... sms musi pierw zostać wysłany, potem do centrum, potem dopiero do DotPaya i dopiero trafia to na serwer i postać wchodzi do tipi... czasem to trwa chwilke, ale jak sam kiedyś testowałem to raz prawie 10 minut szło...
Holigula_Mixrus - 2008-03-09, 14:01

Ja dziś wysłaąłm sms na tipi gdzieś przed 10... jest 14 i nadal mi nie przedłużyło tipi... Ja nie wyjde na 5min bo mam za dużo kasy, a skoro jest ta opcja to powinna działać... SiVo sprawdź to