INDIANIE.net
Oficjalne forum

O grze - Czy tutaj grają sami zboczeńcy?

Holigula_Mixrus - 2008-03-19, 10:14
Temat postu: Czy tutaj grają sami zboczeńcy?
Ostatnio mam takie wrażenie... Hm powinniśmy mieć do siebie szacunek, a szczególności do modów... Przez ostatni okres myślę, że tak nie jest... Uważam, że SiVo musisz coś z tym zrobić. Oto kilka dość ciekawych rozmów... Jeśli chcecie screeny to piszcie, to je zrobie...

Rafik_ziom napisał:
hola ile dostalas workow czapi ???????

Rafik_ziom napisał:
a wiesz ze my z ciebie brechamy a ty myslisz ze my z toba zartujemy tak ??

Rafik_ziom napisał:
kazdy z ciebie brecha na tej grze a Ty myslisz ze Cie lubi ktos i ze z toba o tych workach czapi zartujemy z tobÄ… ?

Rafik_ziom napisał:
powiem krotko KAZDY Z CIEBIE TU BRECHA !!

Grassman napisał:
kurwa jemu to warna nie dasz!!!!! za to ze sie wysmiewa z uentego taki z ciebie mod??

Takich wiadomości jest o wiele więcej, lecz nie mam teraz czasu by przeglądać całe archiwum w grze...

Często również i na placu głównym wyzywają się i mnie...;/ A potem gdy daje warna lub zbanuje kukły to takie wiadomości otrzymuje... SiVo możesz coś zrobić? Bo jeśli to tak ma wyglądać, to ja przestanę grać... Swoją godność mam i nie pozwolę się obrażać!!!

tutus - 2008-03-19, 10:19

HM ma racje każdy powieniem miec szacunek do innych graczy
Holigula_Mixrus - 2008-03-19, 10:22

To czemu jestem tak traktowana? Powiem tylko tyle, że to nie pierwszy i za pewne nie ostatni raz... Tutaj chamstwo to normalna sprawa... Dam warna za wulgaryzm to od razu wszyscy się mszczą...;/
Rafik_ziom - 2008-03-19, 10:26
Temat postu: ehh
chcialem z toba pozartowac ale jak Cie to obraziło to Sorry ;) Jak Nie lubisz Sie zmieac z takiego czegos to juz nie bende pisał o tym czapi Sorry HM pozdro
tutus - 2008-03-19, 10:27

Wszyscy inni warny traktują tak jakby świat sie walił a to tylko jedno ostrzeżenie, a do kar myślę ze należy sie stosować. Do mnie też niektórzy maja pretensje o to, że ich bije gdy oni sobie expa wbijają, a przecierz ta gra na tym polega. A co do chamstwa to chyba moderatorowi trzeba okazywać szacunek
Holigula_Mixrus - 2008-03-19, 10:29

Nie pokazałam tu rozmów z mohave... To stare czasy i dzieje, lecz nieźle mnie wyzywał kiedyś...

Teraz już ze sobą wytrzymujemy ale takie zdarzenie miało miejsce i jak coś to wrzuce te rozmowy

ziomus1 - 2008-03-19, 10:57

To sie tak wszystko wali bo SiVo juz sie nie interesuja ta gra :-|
Yamakasi - 2008-03-19, 10:58

wrzuc te rozmowy.

Ja popieram, powinismy miec szaczunek dla innych

Holigula_Mixrus - 2008-03-19, 11:09

Ehhh rozmowy na zepsutym dysku... Nie mam ich w archiwuwm.. Niektórzy pewnie pamiętają jak byłąm wyzywana itp...
SiVo - 2008-03-19, 18:12

mhmm... a co ja mam z tym robić? po za banem macie jakiś inny pomysł?
Yamakasi - 2008-03-19, 18:21

zabranie całego eq, zerowanie stat i kasacja konta xD

A tak naserio, to bana okresowego

wafal - 2008-03-19, 20:19

Ban. Jakby taki ktoś dostał bana na np. 14 dni, to by następnym razem się zastanowił ;)
Holigula_Mixrus - 2008-03-19, 21:07

Racja... Oni uważają, że zwykłe przepraszam wystarczy... Niestety coraz więcej ludzi zamiast spokojnie coś wytłumaczyć kłóci się i wyzywa innnych a potem wielkie pretensje, że daje warny...
Myślę, że trzeba takich liudzi ukarać... I to nie tylko warnami

...Morderca - 2008-03-20, 07:19

Może banem 7dniowym wystarczy bo jak ja miałem bana na 7dni [ do tej pory się nie dowiedziałem za co ] to nie miałem co robić. Ale w sumie za takie wyzwiska może lepiej 2 tygodniowego + nie można przedłużać tipi przez sms?
Yamakasi - 2008-03-20, 09:40

ja bym dał bana na 21 dni i zeby nie mozna było ani sms, ani urlopu wziasc.
...Morderca - 2008-03-20, 11:27

Dla tych którzy są na urlopach np. pierdziuch bany miesięczne [żeby się urlop skończył i miał nauczke, strate kasy i broni] a dla tych którzy grają dwutygodniowy i bez wysyłania sms na przedłużenie tipi
Czesio - 2008-03-20, 12:04

Holigula ma racje z szacunkiem niektorzy udzie naprawde tylko wyzywaja i nic wiecej kloca sie nawzajem bany na 14 dni bez smsow wystarczy albo ewentualnie starata calego EQ + Kasa (piorka tez)
Borszczu - 2008-03-20, 14:07
Temat postu: Re: ehh
Rafik_ziom napisa³/a:
chcialem z toba pozartowac ale jak Cie to obraziło to Sorry ;) Jak Nie lubisz Sie zmieac z takiego czegos to juz nie bende pisał o tym czapi Sorry HM pozdro

I tacy ludzie maja moda na placu, porażka...

...Morderca - 2008-03-20, 14:30

Rafik nie ma moda bo stracił dzięki mnie :)
lukas9189 - 2008-06-08, 15:07

Cytat:
Czy tutaj grają sami zboczeńcy?

TAK

[ Dodano: 2008-06-08, 23:20 ]

Holigula_Mixrus - 2008-06-13, 20:53

kaban999 jest kolejny... dostał warna na placu i jeszcze do siva napisał, że nie słusznego... Jak chcesz kogoś przelecieć to idź do dziwki, że się tak wyrażę, a nie pisz, czy ja to lubię!!
kaban99 - 2008-06-13, 22:03

O jest i wielka modem HM, umiesz dbać o siebie i kolegów z plemienia, jak Mohave pisał o mojej Mamie to nic nie zrobiłaś i warna nie dałaś, wiec nie pieprz bzdur ze jestem zboczencem, bo twoja stronniczość właśnie przebiera miarke.

OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: HM by chciala napewno bo lubi to :P

co w tym warnie obraźliwego??? to co pisał na placu i na priv Mohave jest bardziej obraźliwe

Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 12:43

po pierwsze dlatego, że każdy kto był wtedy na placu wiedział, że chodziło ci o seks!! Po drugie mohave nic nie pisał bo go nawet wtedy nie było!! Warna dałam blademu bo to on pisał o twojej mamie!! Nawet nie wiesz kto...
kaban99 - 2008-06-14, 18:13

Właśnie widać HM jakim MODem jesteś, Mohave pisał i Blady po tym jak go zabiliśmy następnym razem będę printy walił bo widzę ze coś masz ze wzrokiem. NARA bo to polemika do niczego nie prowadzi.

P.S Dorośnij

Holigula_Mixrus - 2008-07-04, 17:26

Ja chciałam jeszcze dodać, że sam dorośnij... Nie interweniuje, ale każdy kto ma twoje gg widział jakie miałeś opis, które mnie obrażały...

Chciałam dodać, że szacunek należy się każdemu... Mohave nie raz był banowany bo miał 4 warny...
Apeluję do was, że to gra i że robimy to dla przyjemności, a nie po to, by potem być obrazanym, poniżanym itp...

Old_Shatterhand - 2008-07-06, 22:11

Holigula >> poparcie.
pocahontas - 2008-07-08, 02:53

Hm.. jesli dobrze rozumiem to zalozmy ze ktos mi pocisnie na priv, wysylam to do siva i ta osoba ma bana?

P.S. to za opisy na gg tez beda warny?? :O

filippo - 2008-07-08, 03:04

Moderatorem to powinna byc osoba odpowiedzialna i posiadajaca jakis okreslony wiek. Wiadomo ze danie moderatora osobie która ma 14 czy tam 15 lat mija sie z celem bo przezywanie problemow dorastania odbija sie na grze. Wiele for odwiedzalem i wiem ze danie uprawnien moderatora nie odpowiedniej osobie jest błędem.

HM, jak sobie pościelisz tak sie wyspisz.

Pozdrawiam.

Holigula_Mixrus - 2008-07-08, 08:45

Do pocahontas i filipa

Tutaj nie chodzi o wiek... Po prostu niektórzy chcieliby mieć sm ale to ja go mam, a nie oni... Czy to tak ciężko zrozumieć, że SiVo mi zaufał i nadal ufa? Wiele wniosłam do gry... Wojny plemienne np. Nie chodzi o same pomysły, lecz o realizacje ich... Wy czasem nie macie pojęcia ile trzeba pomyśleć, by jakąś rzecz wprowadzić do gry...

Osoby, które coś do mnie mają to najczęściej dostały ode mnie warny, lub bany kilkudniowe... Ciekawe czemu inni się nie czepiają i nie wyzywają?

Filip dokładnie! Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz! Myślisz, że my nie wiem, że zasiadasz konta np wafal lub swej dziewczyny? Ale już mamy na to sposób... SiVo się zgodził więc tylko czekamy aż to wprowadzi...

wafal - 2008-07-08, 13:07

Holigula_Mixrus napisa³/a:
że zasiadasz konta np wafal

Oj wypraszam sobie... To nie jest prawdą, ponieważ on nie zna mojego hasła więc jak by mógł to robić?

Holigula_Mixrus - 2008-07-08, 14:10

Wafal kiedyś znał... dobrze o tym wiesz, że bo cie ostrzegałam przed banem za to...

A przy okazji chciałam napisać, że teraz z wspólnego ip danego gracza można atakowac w przedziale 90 sekund... Czyli jesli ja mam takie ip jak asuniaXD to ja np zaatakuje burka i moja siostra burka moze dopiero za 90 sekund zaatakować.. To powinno w znacznym stopniu ograniczyć zasiadanie kont...

wafal - 2008-07-08, 15:24

Otóż to kiedyś... Wszyscy raczej wiedzą, że się na mnie logował...

A pomysł z ograniczeniem może być... Nie będzie tak łatwo zabijać nie którym ;)

trapus xD - 2008-07-09, 12:55

np. mohave i grassmanowi:D
pocahontas - 2008-07-10, 04:00

HM dla mnie i tak bylas bedziesz i pozostaniesz stronnicza... i nie chce mi sie dyskutowac o tobie... zwisa mi to kalafiorem :)
Borszczu - 2008-07-16, 14:01

Potwierdzam, HM jest stronnicza.
Pobłaża ludziom trzymającym się regulaminu, a każe tych którzy go nie przestrzegają :-) Czasem sam się zastanawiam czy to normalne.