INDIANIE.net
Oficjalne forum

Pytania - Boruc musi miec bana!!!!

Kamili - 2008-04-18, 11:16
Temat postu: Boruc musi miec bana!!!!
Jak większość z nas zauważyła mamy gracza, który nadzwyczajnie szybko awansuje. Większość graczy wie od dawna, że miał on multi konta (prawie cała ekipa Gryko team) z których przelewał sobie złoto i szedł do góry niczym burza, no i oczywiście dostał za nie bana. Ostatnio w ciągu dwóch dni zdobył 200 000 doświadczenia oraz zakupił nowe bronie. Jest to bulwersujące gdyż admin nic z tym nie robi. Moim zdaniem powinien dostać bana lub mieć obniżone doświadczenie o 500 000 punktów. Jeśli ktoś popiera moje zdanie proszę oddać głos na tak. Pozdrawiam serdecznie.
Holigula_Mixrus - 2008-04-18, 11:18

Ja banowalam boruca już dwukrotnie.. Niestety nasz admin go odbanowuje...
uente - 2008-04-18, 11:32

oczywiście, że jestem za ukaraniem ów nieuczciwego gracza, może nie ban ale trzeba mu zastopować możliwość takiej gry i obniżyć zdobyte punkty doświadczenia, adminie ! żle to wygląda....
luchu - 2008-04-18, 11:52

Ja myślę, że jeśli za kukły inni gracze dostawali bany to i boruc powinien dostać. Sprawą delikatną jest natomiast jak mieć pewność, że ktoś ma kukłę. Bo jak jak sie okazuje to ludzie czasami z różnych stron kraju mają to samo IP przez radiówkę lub pracują w tych samych firmach. Samo porównanie IP nie wystarczy, bo można skrzywdzić niewinną osobę.

Nie dajmy tej grze zejść na psy jak się na menelach zrobiło :(

Artur0 - 2008-04-18, 13:58

Ja nic nie sugeruje, ale niestety na tym świecie istnieją ludzie równi i równiejsi... chyba, każdy zrozumiał o co chodzi...
trapek - 2008-04-18, 14:39

a ja nie wiem co wybrać....
dać nie czy tak??
nie moge sie zdecydować bo Boruc jest, przyznaje bardzo szybki w robieniu expa graczem, ale to nie powód żeby mu dawac bana od razu. Jeśli ma kukły to oczywiście że musi go mieć tak jak inni gracze, ale hola go 2 razy banowała a SiVo go 2 razy odbanowywał
Kamili czy ty nie jesteÅ› za bardzo zazdrosny??
widziałem że kiedyś napisałeś na placu ile miałeś expa i napisałeś także że Cie Boruc nie dogoni nawet ze swoimi kukiełkami...ten 23 lvl według mnie to dla Ciebie Kamili powód wystarczający do zazdrości

pozdro

Kamili - 2008-04-18, 14:52

nie jestem zazdrosny trapek..poza tym ja jestem juz prawie na 23. A gdyby nie interwencja mnie, innych graczy..juz dawno by byl na 1 miejscu. Sam pomysli chcesz aby ta gra byla jak menele?? Tu bedzie to samo a tego nie chcemy prawda??
present_Boruc - 2008-04-18, 14:55

Ehhh, widze że tutaj do mnie znowu oskarżenie ... ale cóż trzeba przezyc... Powiem tak, Kamili ty serio zadroscisz chyba, co to juz expic nie mozna, jak mam kase to expie... moze przypomne ci pewne zadarzenie... Jak nabiłes 22 lvl w 1 dzien !! I nikt sie to ciebie nie czepiał ... Ty uwazasz siebie za najlepszego gracza w grze .. Dobrze uente mi na gg napisał : "Ty nie dopuszczasz do siebie mysli, że ja moge byc lepszy od ciebie" ... Dlatego teraz tak sie denerwujesz ... dlatego teraz tak mnie oczerniasz ... Prosze głosujcie na "nie"... To wszsytko ...
tutus - 2008-04-18, 14:57

Moim zdaniem boruc powinien zacząć grę od nowa i na tych zasadach jak grają wszyscy czyli bez multi.
Kamili - 2008-04-18, 15:04

w jeden dzien doszedlem na 22 lvl?? ja sie z nim walilem 1,5 tygodnia.
luchu - 2008-04-18, 15:09

Tutus - ja nie był bym taki pewny, że wszyscy grają bez multi. Śmiem podejrzewać, że jakby sprawdzić gruntownie top40 to przynajmniej 10% dostałoby bana. Indianie jeszcze nie są tak skażeni jak menele, ale też super czysto nie jest. Ne dajmy skrzywdzić tej gry.
lukas9189 - 2008-04-18, 15:22

tutus napisa³/a:
Moim zdaniem boruc powinien zacząć grę od nowa i na tych zasadach jak grają wszyscy czyli bez multi.
popieram go i [you:18061619fc] mysle ze tez powinienes go poprzeć!
haha wielu inaczej interpretowało a niektórzy sie zbulwersowali wiec edytuje/zmieniam wpis i to bylo z you wiec sie nie produkujcie tak. ;DDDDDDD

trapek - 2008-04-18, 15:27

lukas9189 napisa³/a:
tutus napisa³/a:
popieram i [you:f07f32f0e1] musle ze tez powinienes!

mam swoje zdanie i bede chciał to je zmienie

ziomus1 - 2008-04-18, 23:40

Do lukas9189- niby za co ja powinienem zaczyc od nowa?
lukas9189 - 2008-04-26, 10:07

ja juz tlumaczylem kazdemu o co chodzi tylko jakis "madry" mod to skasowal i jeszcze warna dostalem hah
Borszczu - 2008-04-27, 11:41

Ehh... Tyle w to gracie i dalej nie widzicie mechanizmu...

Multi są nieopłacalne już na 15 lvl. Za dużo srania jest z płukaniem nimi złota, a zyski z tego niewspółmierne do otrzymanego złota. W top 50 gwarantuje ze 95% osób ma co najmniej 1 multi przetrzymujące złoto (czyt. robiące za bank, który nigdy nie będzie dodany - Polak potrafi ;-) )
Skąd taki szybki rozwój? Jak znam historie indian to jest kolejny dość istotny bug. Ostatnio takie skoki w rankingu obserwowało się przy bugu z tipi powiązanym z wyprawami. Starsi gracze wiedza co go powodowało, ja sie nie mam ochoty rozpisywać bo to jest zbędne.

Wiec, jak łatwo zauważyć szukanie po multi jest raczej zbędne. Przypomnę ze była na Indianach sztuka mającą 80 multi i na 16 lvl spasował, bo nie było sensu już płukać złota.

Holigula_Mixrus - 2008-04-27, 12:03

Borszczu napisa³/a:
Ehh... Tyle w to gracie i dalej nie widzicie mechanizmu...

Multi są nieopłacalne już na 15 lvl. Za dużo srania jest z płukaniem nimi złota, a zyski z tego niewspółmierne do otrzymanego złota. W top 50 gwarantuje ze 95% osób ma co najmniej 1 multi przetrzymujące złoto (czyt. robiące za bank, który nigdy nie będzie dodany - Polak potrafi ;-) )
Skąd taki szybki rozwój? Jak znam historie indian to jest kolejny dość istotny bug. Ostatnio takie skoki w rankingu obserwowało się przy bugu z tipi powiązanym z wyprawami. Starsi gracze wiedza co go powodowało, ja sie nie mam ochoty rozpisywać bo to jest zbędne.

Wiec, jak łatwo zauważyć szukanie po multi jest raczej zbędne. Przypomnę ze była na Indianach sztuka mającą 80 multi i na 16 lvl spasował, bo nie było sensu już płukać złota.

Zgadzam się całkowicie, lecz to nie zaprzecza, że nie wolno miec multi!! Niestety ci co są w top to widzą jak ludzie szybko przeskakują miejsca... Niestety oni odnalexli pewne bugi w grze i ich nie zgłosili i na nich grali lub jeszcze grają... Za coś takiego powinien byc automatyczny ban na stałe...

lukas9189 - 2008-04-28, 15:00

w tej grze mozna zrobić wszystko jest blad na bledzie i multi na trio i wiecej, w grze co chwila jakies skrypty mozna wykorzystac (jak sie umie) wyskakujące. wierze ze jakby SiVo sie wzial za dopieszczenie gry byla by uczciwsza i lepsza(i tak jest lepsza niz menele ale ja osobiscie nie wstawiam linku na gg do indian bo nie jest to gra na tyle uczciwa by ja polecać) mam nadzieje ze to sie zmieni. czytajcie uwagi i bledy ostatni temat i zglaszajcie takie rzeczy. moze kiedys ktos sie za to wezmie...
i to na tyle mojej paplaniny ;PPP

trapek - 2008-04-28, 20:18

lukas - załóż nowy temat!

ja założyłem coś takiego i widzisz??

niedługo bedzie nowy SM

lukas9189 - 2008-04-28, 20:22

to teraz może temacik zamiast boruc to kamili? nagle w ajmarach i wbił 24 lvl ma itemki z 26 i 80 piórek czyżby jakiś bug na sms? mohave to samo tyle że miliony na kontach i sahem na pare lat lol oszuści

[ Dodano: 2008-08-14, 23:47 ]
+ matrix do nich poszedł itemki ma z 26 i z 16 lvlu na 20 wbił, mohave chwali się 15oma muszkietami lol2 oszuści