INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Opera

Kaka_Milan - 2008-07-19, 08:53
Temat postu: Opera
Witam.
Zauważyłem, że nie mogę logować się na indian z przeglądarki Opera... A co jest najgorsze również Explorera.... SiVo, możesz coś z tym zrobić?

Boruc - 2008-07-19, 10:56

ja mam opere i moge sie logować ;) i z explorera też ;)
wredna_squaw - 2008-07-19, 11:11

To chyba jednak problem jest u Ciebie a nie w Operze czy w Indianach...
Holigula_Mixrus - 2008-07-19, 11:40

Twoja wina... Jaką masz wersje opery?? Ona ciągle nawala zauważyłam i dlatego z ff korzystam...
wesley - 2008-07-19, 13:25

mi sie tez czasami tak robi. wyjdz z opery i wlacz ja jeszcze raz. mi to pomaga...
wredna_squaw - 2008-07-19, 17:20

Jak tak się zastanowię to faktycznie - kiedyś miałam tak, że musiałam się kilka razy logować, ale koło trzeciego razu zaskoczył. Nie pamiętam, czy to byłu tu, czy na menelach. W każdym razie występowało to bardzo sporadycznie i raczej traktowałam jako problemy na serwerze...

Mówiąc inaczej - nie udało mi się zgromadzić dostatecznego materiału porównawczego, żeby móc stwierdzić, że błąd jest powtarzalny (czyli potrafiłabym podać kroki, które (na ogół) prowadzą do wystąpienia tego błędu). Tym samym uznałam, że jest to zjawisko z kategorii "za mało magii w kablach" i nie należy się nim przejmować...

Postaraj się ustalić co robisz, że pojawia się błąd, sprawdź, czy na innym komputerze też z Operą będzie występował. Nie wiem na ile SiVo ma wgląd w logi systemowe (pewnie marne szanse) ale możesz mu podesłać dokładną godzinę wystąpienia takiego błędu (oraz swój aktualny adres IP).

Gram za pomocą Opery i nie widzę powodów, dla których miałabym to zmieniać. Nie sądzę więc, żeby to był problem z przeglądarką...

SiVo - 2008-07-22, 14:33

jeśli chodzi o obsługę gry poprzez operę to u mnie nie ma żadnych z tym problemów... tylko z najnowszą wersją opery czasem mam tak, że musze zamknąć i otworzyć ponownie, ale to wina raczej opery a nie otwartych stron