|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - Ban dla moda: Holigula mixrus i koleszki mohave
lukas9189 - 2008-07-22, 18:22 Temat postu: Ban dla moda: Holigula mixrus i koleszki mohave Proszę o bana dla Holigula_Mixrus i mohave,
dla holiguli za rozpowszechnianie hasła do konta
kolegom z plemienia a dla mohave za zasiadanie jej konta!
o to i dowody w paincie dodałem przypisy " niesłuszny!" oraz "strzałkę" wskazującą
na to iż to gracz mohave był na jej koncie ponieważ nie dał sobie warna za podobny wpis.
(dodam iż był u mnie kolega o nicku Froniu666 i wpis ;O napisał on bez mojego pozwolenia, mogę go ściągnąć na forum wieczorem i powinien to potwierdzić)
dodam iż holigula mixrus jest na koloniach o czy świadczy screen z gg i nie mogła rozdawać warnów o czym też świadczy ten opis i nie mówcie że zaiwania na laptopie bo weszła na dosłownie sek i to akurat w tym momencie podobnie jak w temacie ekipa aparacho ale tym szanowny SiVo się nie zainteresował, moze teraz jak mam dowody to coś z tym zrobi
Molph - 2008-07-22, 18:28
3 warn zostałem urażony tym, że nazwałeś moją mame, w mniemaniu Twoja stara oznacza swoja matkę.
4 warn nazwania kogoś wyrzutkiem też jest nie ładne, prawda?
Proszę sprawdzać IP moje i holiguli, wątpię aby były ślady logowania mnie u niej lub jej u mnie ponieważ takiego czegoś nie ma ;)
Tyle ode mnie.
PS jeżeli nie ma lukas bana to wnoszę o bana na 5 dni za plac.
lukas9189 - 2008-07-22, 18:33
czytaj ze zrozumieniem stra kobyła w sensie stara szkapa w sensie że nie trafiasz ja nie kojarze tak brzydko jak ty i wierz mi że to nie tyczyło sie twoich rodziców, a ty mogłeś wejśc przez proxy...w każdym razie prawda taka : holiguli nie ma a daje warny... proste jak byś miał jaja to byś się wstawił za koleżanke, twoja wypowiedź niczego nie tłumaczy
p.s wyrzutkiem on jest bo został wyrzucony z plemienia jako złodziej... taka prawda więc za to by nie dał warna a wpis o kobyle też a jeśli już to tylko któryś z tych wpisów czyli miał bym : 3
[ Dodano: 2008-07-22, 18:35 ]
ale moe zchodźmy z tematu, SiVo żądam o bana dla holiguli a jeśli mohave ma jaja i się przyznato dla niego też!
[ Dodano: 2008-07-22, 18:38 ]
a tekst o telefonie komórkowym możesz se wsadzić w.... sam widzisz jakim jesteś oszustem i jaki jesteś bezczelny... ja już powiedziałem jeśli dla SiVo wchodziła przez telefon i dała tylko mnie warna i zrobiła to na telefonie tak szybko to już jego sprawa pokaże ze toleruje oszustwa i nie wyciąga konsekwencji z modów i ajmarów!
filippo - 2008-07-22, 20:25
Dodam jeszcze ze mohave uzywa bota do auto leczenia po kazdej zmianie hp i jest nie do zabicia co jest oczywiscie nie realne kiedy bija np. 4 osoby .
Aha zeby nie bylo nie domowien to z telefonu nie da sie dac komus warna :) przegladarki na telefonach nie sa zbyt dobre i zle obsluguja indian.
lukas9189 - 2008-07-22, 21:17
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: zdechniesz mohave i twoja stara kobyła też
jeśli nie rozrożniasz przymiotnika od rzeczownika to twoja sprawa zasługiwało by na warna jeśli:
zdechniesz mohave i twoja stara, kobyła też
lub
zdechniesz mohave i twoja stara - kobyła też
Borszczu - 2008-07-22, 21:32
Mogę z czystym sumieniem potwierdzić, ze jeśli te ostrzeżenia dostałeś dzisiaj to dał je mohave.
Fakt IP inne ale reszta identyczna, czyt: przeglądarka i zbliżony host co wskazuje jednoznacznie na nadużycia. Niech SiVo sprawdzi dokładnie czas przelogowan i wszystko będzie jasne.
kropek - 2008-07-22, 23:01
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: ;(
Ej wogule co to za warn?? Za co napisalem tą buzkę bo byłem zły ...
Avast - 2008-07-22, 23:04
lol :/ co to za mod ? za takie cos daje warny ja wnosze o odebranie moda i zawodowemu i holi
blanek - 2008-07-22, 23:04
kiedys Grassman wygadal sie na glownym placu ze mohave wykorzystuje bledy w grze (skanowanie stron czy cos takiego ale polega to na "byciu niewidocznym na stromie indianie.net) nie mam dowodow wiec moje tezy sa bezpodstawne:/
luchu - 2008-07-22, 23:06
jeśli się udowodni, że nabroili to i kary się należą
[ Dodano: 2008-07-22, 23:08 ]
kiedyś coś było mówione, że buziek się nie pisze na pl. głównym, więc warn chyba słuszny, ale przepis raczej głupawy - jak dla mnie
...Morderca - 2008-07-22, 23:14
kropek dostales warna za emoty ponieważ napisałeś dwie emoty, jedną skasowalem a za drugą warn
burek - 2008-07-22, 23:15
a tutaj kolejne warny:)
http://img401.imageshack....nshot001us5.jpg
lukas9189 - 2008-07-22, 23:30
blanek napisa/a: | kiedys Grassman wygadal sie na glownym placu ze mohave wykorzystuje bledy w grze (skanowanie stron czy cos takiego ale polega to na "byciu niewidocznym na stromie indianie.net) nie mam dowodow wiec moje tezy sa bezpodstawne:/ |
pamiętam to było jak holigula sie zbanowała, miałem robić screeny ale nie zrobiłem...
moonchild - 2008-07-22, 23:59
no to juz jest ewidentna przeginka, Hola już dawno wszystkim naokoło opowiadała, że wyjeżdza na kolonie, więc skąd te warny??
Zresztą jak widać to nie pierwsza tego typu sytuacja - coś podobnego miało już miejsce: http://forum.indianie.net...t=1499&start=15
Ja tez miałam jeden przypadek, który jakoś dziwnie pasuje do całości. Zapytałam na privie HM czy mam przyjmować wojnę od Arapacho, wtedy kiedy nie było jej online, a na ławce pisała, że będzie za kilka godzin. W międzyczasie zauważyłam, że jest online, ale odpowiedzi nie było. Dopiero faktycznie za te kilka godzin dostałam odpowiedz, że nie.
Teraz widać jasno, że osoba, która pojawiła się w międzyczasie nie była Holą, gdyż ona wszystkich odpowiedzi udziela szybko.
...Morderca - 2008-07-23, 09:08
avast, jeżeli chcesz odebrać mi moda to przeczytaj regulamin i powiedz czy był nisłuszny a wtedy sie udzielaj!
bodajże 11pkt regulaminu placu
[ Dodano: 2008-07-23, 09:11 ]
a co do lukas9189 to wszystkie warny miales chyba sluszne ale dlaczego nie masz bana gdy masz 4/4 ostrzeżenia? ;>
już kiedyś były takie akcje że ciułała samo zdejmowała bany, chyba kropek dostal bana i po chwili zdjął i napisał mi wiadomosc na priv
nie tylko on tak robił wiec to jakiś wałek chyba ;/
burek - 2008-07-23, 11:04
nie wałek tylko błąd w kodzie gry:)
moonchild - 2008-07-23, 11:17
Zawodowy, nie zmieniaj tematu.
Tu nie chodzi tylko o to czy ban jest słuszny czy nie, ale przez wszystkim o to, że dała go osoba, która jest na koloniach która wielokrotnie mówiła na głównym placu, że jej nie będzie
kropek - 2008-07-23, 11:59
Ja jestem za banem i za odebraniem moda Zawodwemu Mordercy z powodu nieumienia posługiwaniem się tym. Ja dostałem warna za taką buźkę: ;( ...
blanek - 2008-07-23, 12:23
kropek warn byl sluszny jezeli dales sama buzke to jest zasmiecanie placu
...Morderca - 2008-07-23, 12:31
po co ma byc mi odbierany mod jeżeli wnosisz o bana?
[ Dodano: 2008-07-23, 12:31 ]
no i kropek przeczytaj regulamin placu, punkt 11 jeżeli myślisz ze warn był niesluszny
Borszczu - 2008-07-23, 12:32
Avast napisa/a: | lol :/ co to za mod ? za takie cos daje warny ja wnosze o odebranie moda i zawodowemu i holi |
Warny dał (prawdopodobnie) mohave wiec ban należy się jemu a nie Holi.
Cytat: | kiedys Grassman wygadal sie na glownym placu ze mohave wykorzystuje bledy w grze (skanowanie stron czy cos takiego ale polega to na "byciu niewidocznym na stromie indianie.net) nie mam dowodow wiec moje tezy sa bezpodstawne:/ |
Są programy pozwalające ukryć swoja obecność na serwerze, a znalezienie ich wcale nie jest takie trudne.
SiVo - 2008-07-23, 12:35
jeśli chodzi o te "niesłuszne" ostrzeżenia to patrząc na ich treść uważam, że chyba jednak się należały....
A tymczasowo Holigula ma wyłączone moderowanie do wyjaśnienia...
Tyleq - 2008-07-23, 12:37
no ale Hola dała mu hasło na swoje konto, więc ze udostępnianie SM jej też należy się ban... wiesz co by było gdyby taki mohave zbanował wszystkich tych którzy są poza tipi i by ich lał cały czas ?? Przez takie coś można zepsuć całą grę ...
Molph - 2008-07-23, 12:38
SiVo napisa/a: | jeśli chodzi o te "niesłuszne" ostrzeżenia to patrząc na ich treść uważam, że chyba jednak się należały.... |
W takim razie Lukas powinien dostać bana na 5 dni, skoro warny były słuszne.
Borszczu - 2008-07-23, 12:39
Cytat: | no ale Hola dała mu hasło na swoje konto, więc ze udostępnianie SM jej też należy się ban... wiesz co by było gdyby taki mohave zbanował wszystkich tych którzy są poza tipi i by ich lał cały czas ?? Przez takie coś można zepsuć całą grę ... |
No całe szczęście mohave jest miliard razy odpowiedzialniejszy od was i coś takiego nie przyszło mu do głowy
Molph - 2008-07-23, 12:59
Dla Was to każdy moderator jest zły, teraz podejrzewacie, że Holigula ma dostęp do konta Borszcza, obraza moderatora... Już mahone załapał bana za to, może teraz czas na kogo innego?
Tyleq - 2008-07-23, 13:03
hahah, widać że ten screen jest przerabiany ... mohave ma 9,2 siły ?? I 11 WARNÓ ?!?!
Dziobinho - 2008-07-23, 13:14
Tyleq napisa/a: | hahah, widać że ten screen jest przerabiany ... mohave ma 9,2 siły ?? I 11 WARNÓ ?!?! |
Myślisz że on jest taki głupi i żeby to rozpowczechniał ?
I poza tym nie pisz rzeczy nie na temat. :)
Tyleq - 2008-07-23, 13:24
nie, nie myślę że jest głupi... tylko że jak to pozmieniał, to mógł też pozmieniać to co było napisane na placu ;] ( Ty też ni piszesz na temat)
...Morderca - 2008-07-23, 13:33
jak on miałby zmienic cos na screenie?
macie Wy pomysły.... ehh szkoda gadac
jeżeli Wam cos nie pasuje w screenie mohave to ja też mam zrobionego tak na wszelki wypadek :)
Tyleq - 2008-07-23, 13:46
Czyli uważasz Zawodowy że mohave w tym nie grzebał ??
burek - 2008-07-23, 14:05
mohave nie masz nic na swoje usprawiedliwienie wiec już wklejasz inne screeny i na tym screenie widać ze masz przerabianą przeglądarkę pod błędy gry siedzisz na operze i masz otwarte 2 okna w ff czyżbyś siedział na 2 innych kontach?;)
blanek - 2008-07-23, 14:18
i doswiadczenie sie nie zgadza ja na 18lvl'u musze zdobyc prawie 74k expa a mohave na 22lvl'u 34k expa i juz ma nabite 99k expa
Yamakasi - 2008-07-23, 14:27
To sie bardzo latwo robi. Zaraz dam screena.
http://img297.imageshack....reeennaaam6.jpg
Staty, exp, zycie.
lukas9189 - 2008-07-23, 15:14
yamakashi ma racjie
ale do rzeczy ja wnoszę o bana dlla holiguli mixrus za rozpowszechniania hasła do jej konta tym bardziej że jest moderatorem...
a dla mohave za prowokowanie na placu i logowanie się na cudze konta w celu dawania ostrzeżeń...
jak narazie nie widze bana dla mohave, SiVo powiesz dlaczego?
burek - 2008-07-23, 15:32
Yamakasi ale nie zmienia to faktu ze mohave miał włączone 2 nowe okna w ff (zapewne siedział na jakimś innym koncie) a sam siedzi na operze :)
Molph - 2008-07-23, 15:36
A nie pomyślałeś o tym, że w operze można tak skrzętnie zamaskować swoje staty?
Yama też to robił w operze, pomyśl chłopcze.
Yamakasi - 2008-07-23, 22:49
A ile dobrze mi wiadomo w FF też się tak da.
Molph - 2008-07-23, 22:52
Mi nie zapisuje w FF jak biorę zapisz zmiany, nic się nie dzieję, muszę w operze, w IE nie próbowałem :)
blanek - 2008-07-24, 11:07
to jest z wczorajszego placu glownego jak ZM stwierdzil ze jak mohave mial dostep do jego konta mogl dawac warny czy bany. wg. mnie jak SiVo dal moda ZM to dlaczego mohave mogl korzystac z takich przywilejow i rzucac warny na prawo i lewo (scren troche niewyrazny ale prawdziwy jedyne co dodalem to czerwone ramki w super programie paint)
Molph - 2008-07-24, 22:23
SiVo napisa/a: | jeśli chodzi o te "niesłuszne" ostrzeżenia to patrząc na ich treść uważam, że chyba jednak się należały....
A tymczasowo Holigula ma wyłączone moderowanie do wyjaśnienia... |
Skoro warny były podstawne to po temacie.
Hola nie ma moda, teraz na placu jest burdel. Borszczu zagląda rzadko, Wafal w ogóle, Zawodowy częściej, ale nie może ogarnąć wszystkiego...
Fajnie się robi.
Tyleq - 2008-07-24, 22:44
Mohave, a jeszcze niedawno mówiłeś że jest wystarczająco modów ;] A jednak sobie nie radzą ...
lukas9189 - 2008-07-25, 00:29
pytanie do admina:
dla czego po przedstawieniu dowodów mohave ani holigula nie dostał bana???
Tyleq - 2008-07-25, 09:24
Bo to są Ajmarzy, i oni mówią SiVo co ma robić ... Nie zauważyłeś że oni są nietykalni ?
Borszczu - 2008-07-25, 12:08
Tyleq napisa/a: | Bo to są Ajmarzy, i oni mówią SiVo co ma robić ... Nie zauważyłeś że oni są nietykalni ? |
Nie ma ludzi nietykalnych A Ty nie offtopuj.
Old_Shatterhand - 2008-07-25, 20:12
Zawieszenie w obowiązkach moda dla Holi jako kara za takie przekroczenie to śmiech na sali. Sprawa jest jasna i nie ma co się rozwodzić. W wielu innych grach online ujawnianie swoich passów kończy się banem. A to nie byle jakie konto, bo to konto moderatora!
Wchodzenie na cudze konto i używanie władzy moderatorów to kolejne przekroczenie warte bana.
Nadużywanie władzy moderatora poprzez rozdawanie bezpodstawnych ostrzeżeń i prowokowanie oraz jawny brak elementarnej wiedzy o języku polskim powinno zakończyć się utratą tego stanowiska.
Podsumowując:
Stały ban dla HM (o ile rzeczywiście dała passy Mohave'owi co trzeba niezwłocznie wyjaśnić),
Stały ban dla Mohave'a
Odebranie funkcji moda ZM.
dzako - 2008-07-25, 21:28
a więc tak
Old_Shatterhand nie wiem cos ty za jeden ale mnie zaczynasz denerwowac
przegrywacie i chcecie sie nas pozbyć na różne sposoby
nie wyjdzie to wam bo jak jeden dostanie bana to na to miejsce mamy rezerwowych graczy
, a co to bana dla mohave czy holi to nie ty o tym becydujesz i to ze sie tak udzielasz na tym forum nie świadczy o Twojej i waszej uczciwości na indianach :D
taki avast czy kropek czy tam jeszcze jeden nie wiadomo skąd wymyslili sobie ze jakiś gosc umie podnosic staty i dali mu swoje hasła ;] zresztą cała wasza ekipa to tez jedno wielkie multi ponieważ po wprowadzeniu ograniczenia na ataki z tym samym ip to wy najwięcej rozpaczaliście
żali mi Cię i lepiej juz nic nie pisz , SiVo zdecyduje co dalej.
a moze chcesz tez moje hasło do konta :D i do moich multi ?
mam ich sporo wiesz , całe ekipa ARMAJE to ja
+ warn za bluzgi
Old_Shatterhand - 2008-07-25, 21:33
Przydałoby się tego użytkownika nieco przystopować warnem... ;]
Avast poniósł karę. Jeśli jeszcze ktoś łamie u nas zasady niech poniesie zasłużoną karę. Niech wreszcie ponoszą ją wszyscy, którzy na nią zasługują. Więc HM, Mohave i ZM również.
Yamakasi - 2008-07-25, 21:54
Tyleq napisa/a: | Bo to są Ajmarzy, i oni mówią SiVo co ma robić ... Nie zauważyłeś że oni są nietykalni ? |
A ja jestem INEK madafaka! :D i jestem tak samo tykalny jak Ajmar.
A co do tematu, to powinni dostać bana. Nie na stałe, ale na 2 tygodnie.
Old_Shatterhand - 2008-07-25, 22:00
Doceniając wkład HM rzeczywiście mogłoby to być dwa tygodnie, albo nawet mniej.
dzako - 2008-07-25, 22:01
yama a czemu na 2 tyg :D
pamiętasz nasz wybryk ;] znaczy twoj co mi go podałes
szkoda ze sie skonczyło ;]
Old_Shatterhand napisa/a: | Przydałoby się tego użytkownika nieco przystopować warnem... ;] |
ja jestem ARMAJEM i jestem NIETYKALNY JAK ZAUWAŻYŁEŚ
Old_Shatterhand napisa/a: | Jeśli jeszcze ktoś łamie u nas zasady niech poniesie zasłużoną karę. Niech wreszcie ponoszą ją wszyscy, którzy na nią zasługują. Więc HM, Mohave i ZM również. |
Czyli Ty tez , poniesiesz kare jak wyjdziesz z urlopu
Old_Shatterhand - 2008-07-25, 22:03
Czy ktoś mi powie co mu dolega?...
Yamakasi - 2008-07-25, 22:05
dzako napisa/a: |
pamiętasz nasz wybryk ;] znaczy twoj co mi go podałes
szkoda ze sie skonczyło ;] |
Nom :] Nie potrzebnie mówiłem Kiljanowi :P Tak to byśmy byli najlepsi w tej grze xD
Ale to tak jest na marginesie.
dzako napisa/a: | yama a czemu na 2 tyg :D |
A na 2 tyg bo nie na stałe. HM dużo wprowadziła w gre i źle by było ją na stałe banować. W ogóle najlepiej HM nie banowac.
Molph - 2008-07-25, 22:10
Old_Shatterhand Ty ponosisz karę i Twoja ekipa jak wyjdziecie z tipi, nie możecie sobie poradzić w grze to walczycie na forum o bany dla nas?
Jesteście żałośni.
Old_Shatterhand - 2008-07-25, 22:15
Już to przeczytałem na twoim profilu. :) Ale nie o to mi chodzi... Możecie rządzić w grze (i rządzicie... dzięki Uente oczywiście), byle kierownictwo gry było neutralne i nieco mniej związane z waszym plemieniem. ;] Oraz żeby nie było równiejszych, a sami równi. Dla mniej kumatych, lecz wpływowych - nie chodzi o lvl. xD
Wy nie możecie sobie poradzić z zarzutami więc się wyżywacie w grze. ;)
Molph - 2008-07-25, 22:21
Zrozum, że to o to chodzi.
Łapiecie baty ostre, nie macie żadnych atutów, więc nas oskarżacie o nic na forum.
Nic tylko żal.
trapus xD - 2008-07-25, 22:40
rzal i bul:P
Old_Shatterhand - 2008-07-25, 22:53
Nie o nic niestety. ;]
Tyleq - 2008-07-25, 23:11
oj Molph, a ty na atak odpowiadasz atakiem, nie potrafisz się przyznać do błędu, oszukiwałeś i tyle i teraz wymyślasz że my chcemy się was pozbyć, to nie jest prawdą ... po prostu nie chcemy stronniczości, już nie mówię o Modach, tylko o Adminie !! Chcemy uczciwej i równej gry, bo w końcu po to jest regulamin żeby go przestrzegać ... wiem że ty lubisz robić na odwrót, no ale przykro mi, nie jesteś w domu ;] Jestem za Stałym banem dla mohave, kilkudniowym banem dla Holi i zabraniem Moda Zawodowemu, Amen ;]
lukas9189 - 2008-07-26, 00:34
Molph napisa/a: | Zrozum, że to o to chodzi.
Łapiecie baty ostre, nie macie żadnych atutów, więc nas oskarżacie o nic na forum.
Nic tylko żal. |
błąd to właśnie ty nie masz atutów na forum tylko w grze, swojej nieuczciwej grze
Borszczu - 2008-07-26, 08:32
Old_Shatterhand napisa/a: | Zawieszenie w obowiązkach moda dla Holi jako kara za takie przekroczenie to śmiech na sali. Sprawa jest jasna i nie ma co się rozwodzić. W wielu innych grach online ujawnianie swoich passów kończy się banem. A to nie byle jakie konto, bo to konto moderatora!
Wchodzenie na cudze konto i używanie władzy moderatorów to kolejne przekroczenie warte bana.
Nadużywanie władzy moderatora poprzez rozdawanie bezpodstawnych ostrzeżeń i prowokowanie oraz jawny brak elementarnej wiedzy o języku polskim powinno zakończyć się utratą tego stanowiska.
Podsumowując:
Stały ban dla HM (o ile rzeczywiście dała passy Mohave'owi co trzeba niezwłocznie wyjaśnić),
Stały ban dla Mohave'a
Odebranie funkcji moda ZM. |
To nie są te INNE GRY ON-LINE tylko indianie Tutaj to zjawisko jest póki co powszechne. Ale do czasu aż SiVo zrealizuje to o co go wspólnie z HM prosimy
tutus - 2008-07-27, 10:26
Tyleq napisa/a: | Chcemy uczciwej i równej gry, bo w końcu po to jest regulamin żeby go przestrzegać ... wiem że ty lubisz robić na odwrót, no ale przykro mi, nie jesteś w domu ;] Jestem za Stałym banem dla mohave, kilkudniowym banem dla Holi i zabraniem Moda Zawodowemu, Amen ;] |
Tyleq a czy wy gracie uczciwie jak u was w plemieniu każdy mam multi i jaka uczciwość tutaj z waszej strony ze tak spytam? Od nasz żądacie jej a sami nie jesteście uczciwi.
Tyleq - 2008-07-27, 10:31
no dalej, wymień wszystkie multi ludzi z mojego plemienia ... a ty co ? Bronisz ludzi którzy nieuczciwie wspinają się na szczyt ? A co do menelskiego, to tam są same kukły bo dużo kasy u was podobno idzie z fortów ;]
wafal - 2008-07-27, 12:12
Czemu Zawodowy_Morderca ma stracić funkcje moderatora placu głównego? Ostrzeżenia za "buźki" są słuszne, ponieważ regulamin placu głównego mówi jasno, że należy takie wpisy usuwać i dawać za nie warny.
Nie piszcie, że ktoś ma multikonta jeżeli nie macie na to dowodów.
lukas powinien dostać bana (stałego najlepiej, ponieważ to chyba nie pierwsza taka sytuacja) za ściągnięcie bana z konta. Regulamin mówi jasno: Cytat: | 15. Gdy gracz zauważy jakiś błąd/bug/etc. jest zobowiązany powiadomić o tym admina - zatajenie takich informacji i ich wykorzystywanie może skończyć sie banem. |
Tyleq - 2008-07-27, 12:23
Powinien stracić moda za udostepnianie swoich przywilejów osobom nie upoważnionym do tego .... mohave miał go tylko chować do tipi, a nie dawać warny !! A co do tego bana, to wydaje mi się, że gdy SiVo ustawiał to że po 14 dniach warny się usuwają, to przypadkowo usunął to, że po 4warnach jest ban kilkudniowy...
wafal - 2008-07-27, 12:32
Tyleq napisa/a: | A co do tego bana, to wydaje mi się, że gdy SiVo ustawiał to że po 14 dniach warny się usuwają, to przypadkowo usunął to, że po 4warnach jest ban kilkudniowy... | Powiem Ci tak Cytat: | Srają muchy będzie wiosna |
Jak widać burek potwierdził to, że wykorzystywany jest błąd burek napisa/a: | nie wałek tylko błąd w kodzie gry:) |
lukas9189 - 2008-07-27, 14:14
schodzicie z tematu i prosze go zamknąć.
podsumowanie: Hm ma zdjętego moda niby choć słyszałem że froniu dostał ostatnio od niej warna znowu (mohave), ale nawet jeśli ma zdjętego to jaka to dla niej kara za rozdawanie hasła skoro i tak jej nie ma i jak se przyjdze wszystko będzie cacy.
mohave to samo robi sobie co chce, gada do mnie że "zdechniesz" prowokuje mnie wchodzi kontem hm i warnuje... sobie nie dał warna za podobną wypowiedź i to on pierwszy to powiedział...
brawo SiVo
[ Dodano: 2008-07-27, 14:19 ]
p.s. odpuść sobie mohave bo zupełnie cię nie rozumiem ja przedstawiam dowody że oszukujesz i to są poważne żeczy i jesteś bezkarny, tobie się zawidziało że nie pasuje ci wojna z aparacho i od razu SiVo jak twój służebnik zrobił to co chciałeś. a ty próbujesz odwrócić uwage treściom swojego opisu w grze, nie rozumiem tego czyli jak będe miał 20 kont i powiesz o tym na forum to też mam taki opis ustawić sobie? zupełnie bezsensu.
Gdy byś powiedział że ci nie pasuje to że istnieje plemie chiricauha to by już go nie było. żal
Molph - 2008-07-27, 14:29
wafal napisa/a: | lukas powinien dostać bana (stałego najlepiej, ponieważ to chyba nie pierwsza taka sytuacja) za ściągnięcie bana z konta. Regulamin mówi jasno: Cytat: | 15. Gdy gracz zauważy jakiś błąd/bug/etc. jest zobowiązany powiadomić o tym admina - zatajenie takich informacji i ich wykorzystywanie może skończyć sie banem. |
|
SiVo już pisał, że warny były słuszne, czyli sprawa jest jasna, do tego używanie błędów w grze, kolejne nadużycie z jego strony. Jednak nie ma komu tego zrobić, a do mnie się plują o wszystko.
Zgadzam się z Wafalem, ban mu się należy, bo sam przedstawił fakt w który ma 4 warny SŁUSZNE.
wafal - 2008-07-27, 16:55
Słuszne, niesłuszne... Chodzi mi bardziej o ten fakt, że ma/miał 4 ostrzeżenia i powinien mieć w rezultacie bana, a on jak widać 4 warny i bana nie ma...
Tyleq - 2008-07-27, 16:56
no właśnie, jest jakiś błąd w kodzie gry, a lukas to pokazał wszystkim a nie ukrywał, powinien zostać przez to ulgowo potraktowany bo sie przyznał
wafal - 2008-07-27, 17:56
Tak? Chyba się jednak nie przyznał... A o błędzie wiecie już kupę czasu, bo wiem, że jak Wam się da bana to go później nie macie...
Borszczu - 2008-07-27, 20:38
wafal napisa/a: | Tak? Chyba się jednak nie przyznał... A o błędzie wiecie już kupę czasu, bo wiem, że jak Wam się da bana to go później nie macie... |
Z tego co mi się wydaje błąd polega na tym ze urlopowicza/indianina w tipi nie idzie zbanować. Juz się tak kiedyś przejechałem na jakimś multi. Zabanowałem je a później patrze a to pisze do mnie wiadomości ;| Pisałem HM żeby przekazała to SiVo, a co on z tym zrobił nie mam pojęcia.
Molph - 2008-07-27, 21:30
Zrobiliśmy z Wafalem eksperyment...
Stworzyłem kukłę na 4 lvl, później napisałem na placu wiadomości za które Wafal dał mi warny, które w rezultacie dały bana, o to wynik:
Twoje konto zostało zbanowane za nie przestrzeganie regulaminu wypowiedzi na placu głównym - ban trwa do 02.08.2008 22:45
Mogę podać nick tej kukły na pw.
Jak widać ban został na tej kukle jednak lukasowi nie, pytanie tylko czemu?
lukas9189 - 2008-07-28, 01:36
a temu ze ty tez nie masz za prowokowanie gracza i wchodzenie na konto moda w celu dawania warnów co jest bezczelne jeśli SiVo cie posłucha to będzie to skandal!
[ Dodano: 2008-07-28, 01:43 ]
i zaraz zaraz ja nie wiem o co chodzi jakieś głupie błędy napisałem ile mam a po 2 dlaczego mohave może mnie prowokować na placu pisze do mnie zdechniesz no to mowi nie dostal warna to odpowiedzialem sdechniesz i twooja stara kobyła też a on sie zalogował na moda i warny daje ja sie czuje tu poszkodowany bo daje jasne dowody a dość że nie ma bana to zobaczył że nic mu nie grozi to jeszcze chce dokończyć co zaczął i od razu jak niby hm dała warny to on sie szczycił że bana mam. to nie wporządku że mnie teraz atakujecie postawcie się w mojej sytuacji jakby ktos was prowokował i wypisywał głupoty pod waszym adresem , zaczekał na odpowiednią ileś postów i banował żal jeśli naprawde wierzycie ze hm z koloni dala mi warny sluszne i nie bylo w tym podstepu to banujcie na zdrowie tylko powiadomcie chociaż kiedy
[ Dodano: 2008-07-28, 01:45 ]
wafal napisa/a: | Chyba się jednak nie przyznał |
jest screen na 1 stronie ile mam warnów chyba
wafal - 2008-07-28, 10:04
Cytat: | wafal napisa/a: | Chyba się jednak nie przyznał |
jest screen na 1 stronie ile mam warnów chyba |
Gdybyś my nie zauważyli tego przekrętu to by Ci się upiekło ;) Screen nic nie znaczy...
lukas9189 - 2008-07-28, 14:23
i tak mi sie upiekło chyba to błąd gry a nie moja wina i tak przez ten czas siedziałem w tipi non stop bo myslalem ze dostane bana t na 1 wychodzi
a co do tej sprawy to widze że wchodzą na konto holiguli to ja też chce hasło na jej konto!
Old_Shatterhand - 2008-07-28, 16:48
To jest polska rzeczywistość... Korupcja nawet w takiej dziedzinie życia jak gry.
wafal - 2008-07-28, 21:38
lukas9189 napisa/a: | chyba to błąd gry a nie moja wina |
Dziwne... Bo mohave zrobił konto i ja mu dałem bana na placu i ban jest, a u Ciebie go nie ma... Sytuacja ta nie po raz pierwszy powtarza się w plemieniu Chiricauha.
lukas9189 - 2008-07-28, 23:02
wow to na pewno ja jestem hakerem i sie odbanowywuje, przestań tutaj okręgiem mi takie bzdety zarzucać powiedz że omijam bany i niech SiVo sprawdzi czy to ja, ja nie wiem o co chodzi przestań już offtopować i wypisywać jakieś chamstwa
wafal - 2008-07-28, 23:10
Chamstwa jak już...
Ja piszę prawdę, bo dobrze tutaj wszyscy wiemy, że ban został ściągnięty przez kogoś z waszego plemienia... Teraz jedynie wymigujesz się od bana. Taka prawda.
lukas9189 - 2008-07-28, 23:20
daj se warna za offtopowanie masz coś do mnie załóz temat.
Jak holigula mawia juz mi ręce opadają mówie jak do ściany po za tym warna nie było więc nikt nie mógł go zdjąć bo byłem w grze cały czas wtedy i nie było bana tylko 4 warny się pojawiły jak mówie naprawić błąd trzeba poprostu, a po za tym warn i tak juz nie dostane jesli na tym ci zalezy bo kazdy wie jak było
[ Dodano: 2008-07-29, 01:02 ]
niestety nie dało nam się prorzumieć :/ mam nadzieję że uda się porozumieć z sivem, jednakże cieszę się że była kulturalna rozmowa przez komunikator internetowy ;D
[ Dodano: 2008-07-29, 01:09 ]
niemniejednak pisałem np zgadzam się na każdy sposó aby sprawdzić jak to się stało że go nie mam a dostawałem takie wiadomości ja wiem że to wy se bany zdejmujecie mam świadków że unikacie banów(?), pisałem: może to ułatwi sprawę dochodzenia iż używam opery, a dostawałem podobne odpowiedzi jak powyżej do niczego nie prowadzące, nie chciałeś dyskutować aby się dowiedzdzieć jak było tylko raczej na siłe wymusić żebym się przyznał do czegoś czego nie zrobiłem, a teksty w stylu wszyscy wiemy jaka jest prawda cieszyły by mnie gdy by nie to że tak nie jest pozdrawiam i czekam na rozmowę z sivem, niech zwycięży sprawiedliwość
Old_Shatterhand - 2008-07-29, 14:00
O tak... SiVo musi coś z tą samowolą zrobić...
Holigula_Mixrus - 2008-08-03, 14:27
A więc tak... Teraz nie mam zbyt wiele czasu by odpowiedzieć na każdy post...
Mohave rzeczywiście miał hasło na moje konto, nie będe kłamała, ale SiVo O TYM WIEDZIAł! Pisałam mu o tym i to 3 razy na gg...
Chciałam zauwazyć, że tylko ciulkowie i menelskie plemie ma coś do mnie lub innych moderatorów. SM nie mam... Tak samo moderatora... Za chwile idę na obiad a potem będę wyjaśniac sprawę z sivem...
I prosze was czy musicie tak człowieka dołowac? Wróciłam z koloni wypoczeta i uśmiechnieta, gdy weszłam na forum od razu to wszystko się skonczyło... Wiedziaałm wczesniej że nie mam sm... Bo ja utrzymuje kontakty z ludzmi... Powiem jeszcze tylko tyle, że prawie codziennie ktoś dzwonił lub pisałm sms bym skontaktowała się z sivem, bo grać sie nie da... Próbowałam... SiVo nie odbierał ode mnie telefonów... Może mam nieaktualny nr, lub po prostu nie miał czasu? Nie wiem... Nie to jest teraz najwązniejsze...
wesley - 2008-08-03, 15:14
lol to pieknie. SiVo wiedzial ze mohave ma haslo na konto supermoda. i co my teraz mamy o tym myslec? przeciez to jest zabronione...
Holigula_Mixrus - 2008-08-03, 17:04
Myślałam, że zdejmie go... Zrobił to, ale za późno... Był poinformowany... A wy się nie czepiajcie bo macie jakies uprzedzenia do mnie bo to ja pomagam SiVo a nie wy...
pocahontas - 2008-08-03, 21:34
oh tak... wszyscy tak nagle jestesmy zawistni, mamy po 5 lat i nienawidzimy Cie bo masz eh... przepraszam MIALAS sm a my nie a teraz zrobimy wszystko zeby Cie zniszczyc, pogryzc i wypluc...
Pomysl powaznie!! dalas haslo i zwalasz teraz wine na siva??????? wtf??? "Pomagasz mu"-wlasnie! pomagasz ale obowazuje Cie regulamin jak kazdego innego gracza.
Regulamin jest po to zeby go przestrzegac i nie ma wyjatkow nawet dla Ciebie.
Za jego zlamanie powinnas poniesc kare
Yamakasi - 2008-08-03, 22:16
pocahontas zrozum to! HM dała hasło do konta po to, żeby TYLKO Mohave mogł wybierać złoto z inwy. A że 'denerwowaliscie' Mohave to on wykorzystał to, ze HM ma moda i dawał warny SŁUSZNIE.
I naprawde HM dużo pomaga SiVo'wi, więc nie mówcie, że nie.
pocahontas - 2008-08-04, 03:49
Biedna sierotka....
Urzekla mnie ta historia <wyciera gila>
Pytanie: HM dostanie spowrotem SM??
Yamakasi - 2008-08-04, 08:07
Cytat: | Biedna sierotka....
Urzekla mnie ta historia <wyciera gila> |
Jesteś [wycięto]
pocahontas napisa/a: | Pytanie: HM dostanie spowrotem SM?? |
Powinna dostać.
Old_Shatterhand - 2008-08-04, 12:14
O ile zmieni passy i nie poda ich już nikomu. :)
Mahone - 2008-08-05, 08:28
Yamakasi napisa/a: | pocahontas zrozum to! HM dała hasło do konta po to, żeby TYLKO Mohave mogł wybierać złoto z inwy. A że 'denerwowaliscie' Mohave to on wykorzystał to, ze HM ma moda i dawał warny SŁUSZNIE.
I naprawde HM dużo pomaga SiVo'wi, więc nie mówcie, że nie. |
2. Konta.
[b]2.2. Zasiadanie - od 48h do stałego.
2.3. Pushing - od 7 dni do stałego.
Ja to tak rozumiem :D
= BAN :D:D
tutus - 2008-08-05, 09:23
z tego co wiem to Mohawe przedłużał Hm tylko tipi i nic więcej nie dotykał nawet do wspólnych nie dołączał jej kontem :)
Yamakasi - 2008-08-05, 09:26
Mahone nie wiesz co to jest pushing.
Mahone - 2008-08-05, 12:50
LEGENDA:
* Zasiadanie - używanie jednego konta przez kilka osób.
* Pushing - Przekazanie dóbr na inne konto "za darmo" (np. przedmiotów z usuwanego konta)
*
Jak sie loguje na inne konto i przelewa na siebie złoto to chyba robi to za darmo a nie płaci za to.
Molph - 2008-08-05, 13:41
Mahone napisa/a: | Jak sie loguje na inne konto i przelewa na siebie złoto to chyba robi to za darmo a nie płaci za to. |
Niech SiVo pokaże mój index, nawet 1 złota nie wziełem od niej z konta, jeszcze dawałem jak na eq zabrakło ze swojego.
Holigula_Mixrus - 2008-08-05, 14:12
To prawda... Nawet do wspólnych nie dołączał mojego konta... Jak przyjechałam mogłam cały indeks sprawdzić... Raz wyszedł z tipi by wejść na urlop najprawdopodobniej... Nie atakował nic... Tylko inwe wypłacał...
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu... Trzeba czekać na siva, którego nie ma...
luksus - 2008-08-05, 14:16
zaraz, zaraz bo według mnie to jest jedna wielka paranoja, gdybym wchodził na konto mahone nikt by sie mnie nie pytał i bym dostał bana jeszcze by zaczeli wymyślać że hackuje gre robie sobie złoto i podrabiam eq i staty, a tutaj sobie mohave po legalu wchodzi na konto jest sobie modem chociaż nikt nie głosował na niego i nie został nim wybrany, yamakasi jeszcze się cieszy że mohave się w moda bawi no to brawo, teraz ja chce hasło na konto moda jak ktoś wykroczenie popełni bo też chcę sie pobawić w moda.
ja tego kompletnie nie rozumiem spprawa jest jasna mohave nie może dawać warnów bo nie jest modem i koniec. za takie coś się należy 7-14 dni ban, a ja tu widzę że ajmarzy to wogóle nie ponoszą koncekwencji za to co robią żalll.
Molph - 2008-08-05, 15:18
Ty lukas przedstaw lepiej ile masz warnów i czemu bana nie masz. Tutaj też jest sprawa jasna, 5 warnów bez bana - czyli ban stały za oszustwa.
luksus - 2008-08-05, 17:32
dla ciebie warn za offtopic, jest temat z tym i nie wymiguj się bo rozmawiamy tu nie o mnie tylko o twoich brudach, ja chcę tą sprawę wyjaśnić ale nie ma siva, a to nie moja wina...jak powiedziałem sprawa nie była wyjaśniana a za nic się kar nie przydziela, ja mam dowody co ty zrobiłeś a ty takowych nie masz ponieważ nie istnieją.
Yamakasi - 2008-08-05, 17:41
lukas ja sie nie ciesze :P Wyobraz sobie taka akcje:
Ja Ciebie bluzgam na placu. Ty sie denerwujesz, a ja sie dalej nabijam z Ciebie i Cie bluzgam. Mohave to wszystko widzi. I wtedy chyba lepiej zebym dostał warny, a pozniej bana, niż zebym dalej Cie bluzgal. Prawda?
luksus - 2008-08-05, 18:10
a wyobraź sobie taką akcjię że jak mnie zbluzgają to mohave wcale nie wejdzie na moda o ile to nie jest nikt z naszych, myslisz że jak sam mnie zbluzga albo np dzako to się ukara? zrozum to że to była prowokacja żeby specjalnie naszych udupiać.
jeśli tak to ja też chce hasełko do jakiegoś moda najlepiej to niech każdy ma moda żeby mogli interweniować zawsze
pocahontas - 2008-08-07, 04:35
HM z sivem maja dobry kontakt, wiec co by sie nie stalo to ona bedzie miala SM, nic nie wywalczycie... ona jest jego prawa reka i mu pomaga a sam SiVo zasteppstwa za nia nie znajdzie wiec nie ma co sie juz wyklocac o ukaranie...:(
A Yamakasi zjadl wszystkie rozumy... a epitety niech zachowa dla swojej [wycieto]matki
Yamakasi - 2008-08-07, 09:32
Nie zjadłem wszystkich rozumów.
A w ogóle to żal mi Ciebie bocie.
Holigula_Mixrus - 2008-08-07, 09:46
To prawda jestem jego prawą ręka ale zastanówcie się dlaczego? Jestem jedną z nielicznych co gra od początku... Grałam na innym koncie jak gra powstała, potem załozyłam to... Zawsze starałam się pomóc... Nie robiłam przekrętów itp... SiVo zauważył, ze pomagam nowym graczom, by pozostali przy grze a to dla niego zysk i postanowił mnie nagrodzić... Wczesniej było głosowanie demokratyczne na moderatora i je wygrałam z 2 osobami... A sm na początku nie chciałam... Pamietam jak sivem na pw rozmawiałam o tym i że on na razie tylko mi tak ufa by dac takie uprawnienia... Ja to testowałam wtedy i nikt przez 3 miesiace nawet nie wiedział, że coś takiego istnieje...
Mahone - 2008-08-07, 13:41
tak sie zachowuje prawa reka SiVa, moderator? Dajcie spokoj...
tutus - 2008-08-07, 14:15
Wy chyba za bardzo lubicie wyprowadzać HM z równowagi uczepiliście sie jej jak rzep psiego ogona a co do screena kropek tam napisał ze wszyscy Ajmary mają moda a wcale tak nie jest ma moda tylko Zawodowy_morderca i nikt więcej.
Kropek do ciebie rada na przyszłość: "nie wiesz -nie pisz".
Yamakasi - 2008-08-07, 15:27
Ja się nie dziwie, że HM już denerwuje ta gra jak grają w nią tacy userzy jak wy.
pocahontas - 2008-08-07, 20:44
Odezwal sie wielki gracz-urlopowicz pojawiajacy sie gdy trzeba przedluzyc urlop....
I prosze, pohamuj swoja niewyparzona gebe...
moonchild - 2008-08-07, 21:51
kurcze - smutna ta sprawa jest. Dzieją się rzeczy ewidentnie niezgodne z regulaminem, a niektórzy twierdzą, że nic się nie stało.
Zasiadanie jest nielegalnie i nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że są jakieś wyjątki na wypłacanie inwy i przedłużanie tipi, bo niby dlaczego miałyby być. Każdy z nas wyjeżdza na jakieś wakacje i musi się liczyć ze stratą w grze wtedy - po to jest opcja urlopowa między innymi.
Skoro twierdzicie, że można dać komuś hasło na przedłużanie tipi i wypłacanie kasy z inwy, to dlaczego nie na dołączanie do wspólnych? a może jak będzie można do wspólnych dołączać to może pozwólmy i na ataki. Ale pójdzmy dalej, jak można dac hasło na ataki to wogóle dopuścmy, żeby każdy mógł mieć hasło do każdego i tyle.
Ważne aby granica była jasno określona: albo jest tak, że nie może dwóch graczy korzystać z jednego konta, albo dopuśmy pełne korzystanie.
Bo opcja, że niby nie można, ale jednak czasem można, zawsze będzie budzić uzasadnione sprzeciwy i kontrowersje, gdzie jest granica "dopuszczalnego zasiadania".
I naprawdę dziwne są zarzuty niektórych, że ludzie się Holi czepiają, bo lubią ją wyprowadzać z równowagi. Uważasz Tutusie, że sprawa jest czysta??
Yamakasi - 2008-08-07, 23:53
pocahontas napisa/a: | Odezwal sie wielki gracz-urlopowicz pojawiajacy sie gdy trzeba przedluzyc urlop....
I prosze, pohamuj swoja niewyparzona gebe... |
Sluchaj gram tu prawie od poczatku. A dokładnie wtedy jak sie pojawił news coś o turnieju beta 2. Czy jakos tak, ale mniejsza.
A to że siedze na urlopie to malo Cie powinno obchodzić. Mam ważniejsze sprawy, niż zamartwianie się grą.
A do tego co napisala wredna, to faktycznie wyjątków nie ma.
kaban99 - 2008-08-10, 22:36
Dlatego sprzedaje konto bo HM i Mohave to dwa walki w tej grze zróbcie to samo, Ta gra padnie jak menele.
wredna_squaw - 2008-08-15, 12:43
Yamakasi napisa/a: | A do tego co napisala wredna, to faktycznie wyjątków nie ma. |
Moi?
luchu - 2008-08-18, 02:12
Ponad 3 tygodnie wakacji miałem. Poczytałem forum i ręce mi opadają, bo się okazuje, że przez te 3 tygodnie byli równiejsi ode mnie. I gdybym był "równiejszym" jak oni to bym mógł dać komuś hasło i by mi inwę wypłacał i do wspólnych dołączał i bym dzięki temu zarobił pewnie ponad 250k.
To jest jakaś kpina: regulamin wyraźnie mówi, że nie wolno hasła przekazywać i zasiadanie jest nielegalne. Jak się nie ma dostępu do netu to się daje zabić albo idzie na urlop. Czy trzeba być wybitnie inteligentnym, żeby to pojąć?
Tyleq - 2008-08-18, 08:56
nie trzeba, ja też wyjeżdżam zaniedługo więc ktoś dostanie moje hasło, żeby mi 'wypłacać z inwy' a może i wykorzysta inne moje umiejętności ?? się zobaczy ...
wesley - 2008-08-18, 18:10
tak i powiem wam jeszcze cos. te pogloski ze hm jest kochanym pupilkiem siva to prawda. nie dosc ze nie poniesli zadnych kosekwencji to jeszcze SiVo udaje ze nie widzi tego tematu
kaban99 - 2008-08-21, 23:12
Lechu widocznie nie pojmują tego HM a ni Admin bo nic z tego sobie nie robi dla mnie ta gra jest juz przegrana jak menele. Najlepsze ze HM jest oburzona ze jej uwagę zwracamy i domagamy sie kary, jej postawa jest żałosna...
Tyleq - 2008-08-26, 16:40
YYY, będzie warn ?
Holigula_Mixrus - 2008-08-26, 21:00
Hmmm regulamin cos mówi by dawac warny za wypowiedzi, których nie ma na placu? Chyba nie... Nie było moderatora wtedy?
Myślę, że trzeba ustalić czy dawać warny za wypowiedzi, które znikły z placu... Na razie tego nie ma...
Tyleq - 2008-08-26, 21:19
OK, przekaże plemieniu że jak nie ma moda to można łamać regulamin !! Kocham to ;*
A jak nie ma modów w ciągu dnia to może jest ich zbyt mało ??
Borszczu'a widze raz na tydzień, ciebie raz dziennie, a Zawodowy daje warny tylko mojemu plemieniu ... Mogę się założyć że jak ja przeklnę to od razu wskoczysz na plac i mi dasz warna ...
Holigula_Mixrus - 2008-08-27, 10:24
Taa bo ja nie mam nic lepszego do roboty tylko dawac warny... My tez mamy swoje zycie prywatne...
SiVo nie zajrzał tego, bo 8 stron czytania, to dla niego za wiele;P Jak ktos mu strzeznienie napisze to sie wypowie, no chyba, że znajdzie w sobie nową siłę i sam zacznie to czytac...
kaban99 - 2008-08-31, 06:45
SiVo nie musi sie tu wypowiadać bo każdy ma na jego temat zdanie wyrobione!!! grę robi pod Ajmarów a konkretnie pod Mohave i HM, zresztą widać to w tym temacie gdzie ma zasady i regulamin
|
|