INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - kandydatura na moda

GRASSMAN - 2008-09-16, 16:21
Temat postu: kandydatura na moda
Pragne złozyc kandydature na moderatora głównego placu. Gram w ta gre ponad 2 lata... Znam obowiazki moderatora... Czesto jestem na indianach... Na menele.net bylem moderatorem i bardzo dobrze wyplenielem te funkcje o czym moze poswiadczyc admin.. Dziekuje
Słoneczko :) - 2008-09-16, 16:53
Temat postu: :)
Również składam kandydature na moda :) byłam bardzo dobrym moden ma menelach :) o co można spytać tamtejszego admina.. .pozatym patrzac na główny plac tutaj czesto brakuje modów... zatem dołączam swoje podanie i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy :D
Old_Shatterhand - 2008-09-16, 18:30

Farsa... Następny. Ten co gardzi Chiricauha. SiVo przydałby się jeszcze jeden mod. ;] Najlepiej niech wszyscy Ajmarowie zostaną modami. A co tam.
Słoneczko :) - 2008-09-17, 17:23
Temat postu: =)
Tak się składa... że potrafię być bezstronnym modem... dasz mi szansę to Ci udowodnię ... tzn jak SiVo da mi szansę... Może Ty twierdzisz ze modowie są stronniczy... jeśli tak jest naprawdę to czas to zmienić :) ze mną nastaną nowe lepsze czasy :P a więc trzymaj się mnie a nie mi tu fikaj ;P hihi ( składam swoją prezydenturę :P )
Molph - 2008-09-17, 17:32

Ja też chce moda ;p
I nie będę stronniczy :PP

Tyleq - 2008-09-17, 19:51

Jak wszyscy chcą to ja też !! Ten temat jest bez sensu bo każdy idiota się zgłosi -.-
malydupek - 2008-09-18, 10:44

dołożę swoją kandydature... chociaż: wątpię, że SiVo tu zajrzy, a po drugie to bez kitu kazdy idiota się będzie mogł zgłosić(chociaz inna sprawa ze z pewnoscią nikt go nie poprze.)
napoleon12 - 2008-09-18, 15:33

to ja też chce na moda :) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
GRASSMAN - 2008-09-18, 16:24

no dobra dobra ale co z tego że wy chcecie... kazdy moze chciec... wezcie pod uwage swój lvl zaangażowanie w grę, Staż pracy moderatora na innych grach lub forach, a z odpowiedzią "jak oni chca to aj tez chce" dajcie sobie spokoj
Tyleq - 2008-09-18, 16:45

grass, ostatnimi czasy ty nie byłeś wogóle aktywny więc według twojej wypowiedzi nie rozumiem po co kandydujesz ??
...Morderca - 2008-09-18, 16:57

Popieram gracza Tyleq, jako jednego z Chiricauha który miałby zostac moderatorem placa głównego, gdyż nie wszedlem na indian a byłem na gadu to Ten napisał mi abym dał warna danemu graczowi z dowodem którym byl punkt regulaminu, którego gracz nie przestrzegał.

A poza tym to Tyleq, jakis czas temu GRASSMAN, nie gral bo nie mogl czy cos takiego ale teraz to nadrabia i widac ze sie stara :]

Pozdrawiam ;)

Tyleq - 2008-09-18, 17:00

wiem że nadrabia, ale skoro sam nie grał jakiś czas to nie rozumiem po co mówi że gra długo, skoro przez ten czas duuuużo mogło się pozmieniać ;) Ale z tego co widzę na placu, to grass nie klnie jak dzako czy bugi
malydupek - 2008-09-19, 11:45

GRASSMAN napisa/a:
no dobra dobra ale co z tego że wy chcecie... kazdy moze chciec... wezcie pod uwage swój lvl zaangażowanie w grę, Staż pracy moderatora na innych grach lub forach, a z odpowiedzią "jak oni chca to aj tez chce" dajcie sobie spokoj

zdecydowanie powinno byc brane pod uwagę zaangazowanie w grę i chęć pomocy, dobre pomysły itp. A lvl mysle że jednak dowolny...

Old_Shatterhand - 2008-09-20, 11:39

ZM, dlatego, że Tyleq ma z wami układy, a np. Dyzio nie?... Aha. Rozumiem, że będzie Magnum II. A ja proponuję kandydaturę Lecha. Jest aktywny, bo ciągle expi. Nie jest konfliktowy, rzadko pisze, a często czyta.
Molph - 2008-09-20, 13:40

Expi chyba w tipi, bo go nie widać jak expi w ogóle...
Old_Shatterhand - 2008-09-20, 13:54

Bo expi jak dzieci śpią, albo są w szkole. :)
(:jeśli już to usuniecie jako "spam" to Mohave'a wypowiedzi też ma tu nie być:).

Borszczu - 2008-09-21, 00:12

GRASSMAN napisa/a:

No Twoja przeszłość jest mało olśniewająca. Bany, kradzież konta i takie tam ;-)

Old_Shatterhand - 2008-09-21, 08:40

Ehh przecież im to wolno. Czyż nie?...
lukas9189 - 2008-09-21, 21:39

myslałem nad tym zeby byc modem ale bałem się zgłosić bo z góry zakładałem że gracze z plemienia ajmarowie powiedza stanowczo nie bo wiem że moi wrogowie nie darzą mnię wielką sympatią...pomimo to zgłaszam się na moderatora:
-na wstępie prosiłbym o próbę np 2 tyg aby każdy się do mnie przekonał
-gdybym został modem każdego bym traktował równo bez wyjątków
-moja praca opierała by się na łagodnych zasadach : 1 wykroczenie-kasuję wpis, i upominam wiadomością prywatną, 2 wykroczenie warn, i za każde następne warny.
-będę starał zaglądać i szeryfować jak najczęściej i jak najdłużej, teraz przebywam na indianach 30min-1h za każdym wejściem czasami dużej i obiecuję przebywać jeszcze dłużej
-będę neutralniej nastawiony na różne spory i obiektywniej konwersował xD
-proszę o zaufanie i próbę =]

i oddaję głos na kfiatuszka oraz lecha

luchu - 2008-09-21, 22:40

Ja się na moda obecnie nie nadaję. Przeglądam plac główny, ale trochę za rzadko, żeby dobrze wypełniać obowiązki moda. Natomiast co do lukasa to myślę, że jak SiVo będzie chciał dać komuś ta funkcję to lukas powinien być wzięty pod rozwagę - wg mnie się nadaje.
moonchild - 2008-09-21, 23:49

Molph napisa/a:
Expi chyba w tipi, bo go nie widać jak expi w ogóle...

Mam kolegę, który twierdzi, że bakterii nie ma, bo ich nie widać :)

To, że nie widzisz, wcale nie znaczy, że nie expi...

Old_Shatterhand - 2008-09-22, 18:58

Lukas nie zostanie modem z prostego powodu: będzie zbyt obiektywny, co komuś się nie spodoba... ;) A tak na poważnie to nie zostanie, gdyż obnaża jak ja całą brudną prawdę o układach w tej grze. Zbyt wielu mamy razem wrogów...
Lechu i Moonchild na modów! ;)

Tyleq - 2008-09-22, 19:39

ile mamy jeszcze pisać że lechu NIE CHCE BYĆ MODEM !!!!! mogę byc ja i moon, dogadujemy się i myslę że chociaż na czas próbny powinniście dać nam szanse, o chyba że ktoś jest przeciwko mnie ? Prosze powiedzieć ;>

wafal: Przeciwko Tobie chyba nikt, ale mod, który nim jest tyle, że już nie pamięta od kiedy to jest przeciwny moonchlid.

lukas9189 - 2008-09-22, 20:39

ja zgłosiłem swoją kandydaturę więc proszę mnie nie wykluczać takimi postami że tylko wy możecie kandydować :)
marcino1 - 2008-09-24, 16:57

Również zglaszam swoją kandydature. Uważam ze bede dobrym modem gdyż czesto jestem na indianach i duzo czasu poswiecam tej grze i zapewniam ze nie bede stronniczy:)
napoleon12 - 2008-09-25, 15:13

Ja, tez zgłaszam moją kandydature nie bede stronniczy przysiegam na boga
piropusz - 2008-09-25, 15:57

ja stanowczo uwazam ze napoleon nie nadaje sie na moda poniewarz jest przekupny i nie ucziwy wobec innych graczy więc stanowoczo jestem przeciw temu zeby dac mu moda
napoleon12 - 2008-09-25, 19:53

teraz dodałes do ognia ja przekupny podaj 1 przykład ????? dzisiaj bugi napisał wurgalizm nie patrzyłem ze dawniej byłem z nim kumplem tylko napisałem do hm zeby dała warna
wafal - 2008-09-25, 20:14

To ja podam inny przykład napoleonie... Piszesz nie składnie, nie używasz polskich znaków, swoje nie powodzenia w Tibii przekładasz na Indian wypisując, iż bielas i pacek grają na bugach.
malydupek - 2008-09-25, 20:18

niestety muszę przyznać rację, kaleczysz polski język i to jest fakt.
Tyleq - 2008-09-25, 20:19

;) wafal a masz jakieś zastrzeżenia do mnie ? Bo ja również często przebywam na Indianach i będę się starał być modem uczciwym, i nie będę przyrzekał na Boga bo Bóg to postać święta i należy go szanować !!

wafal: Przecież już pisałem w tym chyba temacie, że nie mam. Zresztą to nie ja ustalam, czy to Ty będziesz modem czy ktoś inny - mam w tej sprawie do gadania tyle co Ty...

[ Dodano: 2008-09-25, 20:23 ]
napoleon12 napisa/a:
dobra dobra ja juz nic wiecej nie pisze bo znowu bielas mnie zamknie na 2 tyg w tibi i nie bede mugł expic

czy czasem to się nie pisze tak ? MÓGŁ

napoleon12 - 2008-09-25, 20:24

nikt tu nie ma nic do gadania SiVo decyduje o tym tylko ze on zaglonda co 1/3 miesiaca

czy czasem to się nie pisze tak ? MÓGŁ

faktycznie mój błond

wafal nudzi ci sie czy ci sie przycisk usun zacioł

trapus xD - 2008-09-25, 20:39

Nie no, napoleon12, ręce sie załamują jakie ty błędy ort. robisz:

napoleon12 napisa/a:
zaglonda
błond
zacioł

wesley - 2008-09-25, 22:05

napoleon12 napisa/a:
faktycznie mój błond

pisze się błąd

Holigula_Mixrus - 2008-09-26, 07:18

Ehhh idzcie się lepiej uczyć polskiego niż wypisywac tutaj takie głupoty! I nie my decydujemy kto będzie i jest modem!!
Borszczu - 2008-09-26, 09:25

napoleon12 napisa/a:
nikt tu nie ma nic do gadania SiVo decyduje o tym tylko ze on zaglonda co 1/3 miesiaca

Genialna puenta.

SiVo nie robił żadnego castingu na moda wiec temat zamykam ;)

SiVo - 2008-10-18, 15:07

Chcecie, to macie ;) Tu jest temat z "castingiem" http://forum.indianie.net...p?p=18852#18852 wybory będą później :)