|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - push - dalsze łamanie regulaminu
Molph - 2008-10-17, 18:13 Temat postu: push - dalsze Å‚amanie regulaminu
Przez ostatnie dni była mowa, że push jest zakazany, jak widać nie dociera to do nie których...
Za łamanie regulaminu: kabanowi ban na tydzień.
A za próbę złamania regulaminu pompce ban na 5 dni.
pompka - 2008-10-17, 18:19
ja nie wiem czy się śmiać czy płakać... nasza ławka nasza sprawa.możemy sobie tam pisać co nam się chce.
Tyleq - 2008-10-17, 18:40
W regulaminie nie ma zakazu płacenia na lidera. Portal to nie oficjalna strona indian, więc mam gdzieś to co tam pisze :) Oficjalnie regulamin się nie zmienił.
Old_Shatterhand - 2008-10-17, 20:28
Fajnie powspominać co się tam na forum plemiennym bazgrało. ;)
Molph - 2008-10-17, 20:43
Tyleq napisa³/a: | W regulaminie nie ma zakazu pÅ‚acenia na lidera. Portal to nie oficjalna strona indian, wiÄ™c mam gdzieÅ› to co tam pisze :) Oficjalnie regulamin siÄ™ nie zmieniÅ‚. |
W regulaminie jest zakaz pushowanie, polecam przeczytać jeszcze raz co sam akceptowałeś.
Tyleq - 2008-10-17, 21:15
nie ma jasno określoe co to jest push, jeżeli ja płace na lecha, to ok, dajcie mi bana, ale cali ajmarzy, elita mają mieć także bany !! :D Idziesz na to ?
malydupek - 2008-10-17, 21:57
ciekaw tylko jestem skÄ…d masz u nas multi ;)
od dawna wszyscy wiedzieli że macie u nas kreta...
Old_Shatterhand - 2008-10-17, 22:34
Dokładnie... Zresztą on obsługuje z 20 kont więc nigdy nie wiadomo kiedy akurat jest online. xD Może u nas wchodzi na 2 konta, a może na 5. ;]
moonchild - 2008-10-17, 22:55 Temat postu: Re: push - dalsze Å‚amanie regulaminu
Molph napisa³/a: | Obrazek
Przez ostatnie dni była mowa, że push jest zakazany, jak widać nie dociera to do nie których...
A za próbę złamania regulaminu pompce ban na 5 dni. |
Szanowna pani SM sama napisała w innym temacie:
SiVo właśnie opracowuje regulamin push... Tam będzie wszystko wyjąsnione... Do tego czasu nie będe banowąc... I nastepne takie pytanie kogokolwiek to spam i będę warny dawac...
A z tego co wiem jeszcze tego nie zrobił
Molph - 2008-10-18, 08:39
Napisałem do SiVo w tej sprawie - czekam na reakcje.
lukas9189 - 2008-10-18, 09:31
Molph napisa³/a: | Przez ostatnie dni byÅ‚a mowa, że push jest zakazany, jak widać nie dociera to do nie których... |
otóż to słyszałem że hola mówiła że możemy wpłacać aż SiVo coś tam opracuje
Molph napisa³/a: | A za próbÄ™ zÅ‚amania regulaminu pompce ban na 5 dni. |
po 1 to nie jest próba tylko zgrabny żart ze strony pompki na naszym plemiennym placu. Czy bany dostaje się za łamanie regulaminu czy za pisanie/ żaartowanie o czymś?
ile razy piszecie że goog to moje multi ten to moje multi wszyscy to moje multi i co chcesz banana za próbę złamania regulaminu?
wogóle to ten temat jest śmieszny powinien się nazywać "publikowanie placu plemiennego za pomocą multi"
malydupek - 2008-10-18, 11:38
tak szczerze mówiąc to Mohave za założenie tego tematu powinien mieć fajnie przedłużonego bana- za multi.
Molph - 2008-10-18, 11:46
Za multi? Sami siebie sprzedajecie hahaha
kaban99 - 2008-10-18, 11:57
jasne ze za multi bo loguje się jak wczoraj rano na kilka innych kont SiVo niech to sprawdzi,HM wyraźnie napisała ze mozna czytać dziecko nie potrafi
malydupek - 2008-10-18, 12:48
Molph napisa³/a: | Za multi? Sami siebie sprzedajecie hahaha |
chyba Twoją kukłę Molph ;]
NoName - 2008-10-18, 13:00
Molph napisa³/a: | Przez ostatnie dni byÅ‚a mowa, że push jest zakazany, jak widać nie dociera to do nie których...
Holigula wyraźnie pisała, że dopóki nie zostanie opracowany szczególny tekst o pushu, wpłacać na lidera ciągle można.
malydupek - 2008-10-18, 13:04 Temat postu: Re: push - dalsze Å‚amanie regulaminu
Molph napisa³/a: | Obrazek
za multikonto: przedłużenie bana o tydzień bądź dłużej... plus można sie zastanowić nad karą za szpiegowanie wrogiego plemienia za pomocą multikonta.
Molph - 2008-10-18, 13:19 Temat postu: Re: push - dalsze Å‚amanie regulaminu
malydupek napisa³/a: | Molph napisa³/a: | Obrazek
za multikonto: przedłużenie bana o tydzień bądź dłużej... plus można sie zastanowić nad karą za szpiegowanie wrogiego plemienia za pomocą multikonta. |
Czy Ty jesteÅ› inny?
Pokaż mi, że mam multi konto.
Sami siebie sprzedajecie! I mówicie, że mam multi hahahaha.
Old_Shatterhand - 2008-10-18, 13:21
Nie masz honoru i tyle w temacie.
malydupek - 2008-10-18, 13:21 Temat postu: Re: push - dalsze Å‚amanie regulaminu
Molph napisa³/a: | malydupek napisa³/a: | Molph napisa³/a: | Obrazek
za multikonto: przedłużenie bana o tydzień bądź dłużej... plus można sie zastanowić nad karą za szpiegowanie wrogiego plemienia za pomocą multikonta. |
Czy Ty jesteÅ› inny?
Sami siebie sprzedajecie! I mówicie, że mam multi hahahaha. |
skoro nie masz multi to skÄ…d do cholery ten screen? jest z naszego placu plemiennego...
NoName - 2008-10-18, 14:00 Temat postu: Re: push - dalsze Å‚amanie regulaminu
malydupek napisa³/a: | Molph napisa³/a: | malydupek napisa³/a: | Molph napisa³/a: | Obrazek
Czy Ty jesteÅ› inny?
Sami siebie sprzedajecie! I mówicie, że mam multi hahahaha. |
skoro nie masz multi to skÄ…d do cholery ten screen? jest z naszego placu plemiennego... |
mohave sugeruje, że tego ss'a dał mu ktoś z waszego plemienia... Akurat.
malydupek - 2008-10-19, 12:59
nikt nie jest na tyle głupi ;]
|
|