INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - push - dalsze łamanie regulaminu

Molph - 2008-10-17, 18:13
Temat postu: push - dalsze Å‚amanie regulaminu

Przez ostatnie dni była mowa, że push jest zakazany, jak widać nie dociera to do nie których...
Za łamanie regulaminu: kabanowi ban na tydzień.
A za próbę złamania regulaminu pompce ban na 5 dni.

pompka - 2008-10-17, 18:19

ja nie wiem czy się śmiać czy płakać... nasza ławka nasza sprawa.możemy sobie tam pisać co nam się chce.
Tyleq - 2008-10-17, 18:40

W regulaminie nie ma zakazu płacenia na lidera. Portal to nie oficjalna strona indian, więc mam gdzieś to co tam pisze :) Oficjalnie regulamin się nie zmienił.
Old_Shatterhand - 2008-10-17, 20:28

Fajnie powspominać co się tam na forum plemiennym bazgrało. ;)
Molph - 2008-10-17, 20:43

Tyleq napisa³/a:
W regulaminie nie ma zakazu płacenia na lidera. Portal to nie oficjalna strona indian, więc mam gdzieś to co tam pisze :) Oficjalnie regulamin się nie zmienił.

W regulaminie jest zakaz pushowanie, polecam przeczytać jeszcze raz co sam akceptowałeś.

Tyleq - 2008-10-17, 21:15

nie ma jasno określoe co to jest push, jeżeli ja płace na lecha, to ok, dajcie mi bana, ale cali ajmarzy, elita mają mieć także bany !! :D Idziesz na to ?
malydupek - 2008-10-17, 21:57

ciekaw tylko jestem skÄ…d masz u nas multi ;)

od dawna wszyscy wiedzieli że macie u nas kreta...

Old_Shatterhand - 2008-10-17, 22:34

Dokładnie... Zresztą on obsługuje z 20 kont więc nigdy nie wiadomo kiedy akurat jest online. xD Może u nas wchodzi na 2 konta, a może na 5. ;]
moonchild - 2008-10-17, 22:55
Temat postu: Re: push - dalsze Å‚amanie regulaminu
Molph napisa³/a:
Obrazek

Przez ostatnie dni była mowa, że push jest zakazany, jak widać nie dociera to do nie których...

Szanowna pani SM sama napisała w innym temacie:

SiVo właśnie opracowuje regulamin push... Tam będzie wszystko wyjąsnione... Do tego czasu nie będe banowąc... I nastepne takie pytanie kogokolwiek to spam i będę warny dawac...

A z tego co wiem jeszcze tego nie zrobił

Molph - 2008-10-18, 08:39

Napisałem do SiVo w tej sprawie - czekam na reakcje.
lukas9189 - 2008-10-18, 09:31

Molph napisa³/a:

otóż to słyszałem że hola mówiła że możemy wpłacać aż SiVo coś tam opracuje

Molph napisa³/a:

po 1 to nie jest próba tylko zgrabny żart ze strony pompki na naszym plemiennym placu. Czy bany dostaje się za łamanie regulaminu czy za pisanie/ żaartowanie o czymś?
ile razy piszecie że goog to moje multi ten to moje multi wszyscy to moje multi i co chcesz banana za próbę złamania regulaminu?

wogóle to ten temat jest śmieszny powinien się nazywać "publikowanie placu plemiennego za pomocą multi"

malydupek - 2008-10-18, 11:38

tak szczerze mówiąc to Mohave za założenie tego tematu powinien mieć fajnie przedłużonego bana- za multi.
Molph - 2008-10-18, 11:46

Za multi? Sami siebie sprzedajecie hahaha
kaban99 - 2008-10-18, 11:57

jasne ze za multi bo loguje się jak wczoraj rano na kilka innych kont SiVo niech to sprawdzi,HM wyraźnie napisała ze mozna czytać dziecko nie potrafi
malydupek - 2008-10-18, 12:48

Molph napisa³/a:
Za multi? Sami siebie sprzedajecie hahaha

chyba Twoją kukłę Molph ;]

NoName - 2008-10-18, 13:00

Molph napisa³/a:

Holigula wyraźnie pisała, że dopóki nie zostanie opracowany szczególny tekst o pushu, wpłacać na lidera ciągle można.

malydupek - 2008-10-18, 13:04
Molph napisa³/a:
Obrazek

za multikonto: przedłużenie bana o tydzień bądź dłużej... plus można sie zastanowić nad karą za szpiegowanie wrogiego plemienia za pomocą multikonta.

Molph - 2008-10-18, 13:19
malydupek napisa³/a:
Molph napisa³/a:
Obrazek

za multikonto: przedłużenie bana o tydzień bądź dłużej... plus można sie zastanowić nad karą za szpiegowanie wrogiego plemienia za pomocą multikonta.

Czy Ty jesteÅ› inny?
Pokaż mi, że mam multi konto.
Sami siebie sprzedajecie! I mówicie, że mam multi hahahaha.

Old_Shatterhand - 2008-10-18, 13:21

Nie masz honoru i tyle w temacie.
malydupek - 2008-10-18, 13:21
Molph napisa³/a:
malydupek napisa³/a:
Molph napisa³/a:
Obrazek

Czy Ty jesteÅ› inny?

skoro nie masz multi to skÄ…d do cholery ten screen? jest z naszego placu plemiennego...

NoName - 2008-10-18, 14:00
malydupek napisa³/a:
Molph napisa³/a:
malydupek napisa³/a:
Molph napisa³/a:
Obrazek

Czy Ty jesteÅ› inny?

skoro nie masz multi to skÄ…d do cholery ten screen? jest z naszego placu plemiennego...

mohave sugeruje, że tego ss'a dał mu ktoś z waszego plemienia... Akurat.

malydupek - 2008-10-19, 12:59

nikt nie jest na tyle głupi ;]