|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - Błąd przy piórkach.
Tyleq - 2008-10-23, 13:31 Temat postu: Błąd przy piórkach. Zdarzył się nie przyjemny incydent, miałem wystawione wszystkie piórka na bazarze. Postanowiłem je wycofać, i co zobaczyłem ?
oferta anulowana
Masz 13 piórek, możesz je komuś sprzedać
Straciłem tak moje wszystkie piórka !! A było ich baaardzo dużo. Powiem jeszcze jedno, nie tylko ja mam taki błąd. Kilka osób z plemienia mówiło mi że też im zginęły itemy w dziwnych okolocznościach. SiVo mam nadzieję że zobaczysz co się zepsuło i oddasz nam nasze itemy ;/ Jak chcesz wiedzieć jeszcze jakieś szczegóły to proszę o kontakt na PW !
luchu - 2008-10-23, 13:46
Niestety muszę potwierdzić
Poginęły mi pióra. a co gorsza: za kilka dni kończy mi się sachem.
Wobec tego prośba do SiVo o sprawdzenie i przywrócenie normalnego stanu posiadania :)
taikomol - 2008-10-23, 14:07
jak sie robi walki to tak sie konczy proste :) tyleq mial kradzione piorka wiec nic dziwnego =)
Tyleq - 2008-10-23, 14:11
kradzione ? Niby od kogo ? ;> Lechu też miał kradzione ? I moonchild ? Wszyscy Ci co mieli piórka na bazarze i je wycofali z tamtąd mieli kradzione piórka tak ?! Śmieszny jesteś ! I nie rób offtopu przy poważnej sprawie.
taikomol - 2008-10-23, 14:14
Offtop to twoj caly temat. dziwne ze tylko ludzi od was z ekipy spotkal ten problem =) sie slyszalem od nikogo innego o tej akcji. bardzo dobrze ze lewe piorka wam zniknely i mam nadzieje, ze SiVo im wam nie przywroci.
i naucz sie pisac. mala lekcja:
nieprzyjemny - piszemy Å‚Ä…cznie
stamtad - tak piszemy poprawnie
Tyleq - 2008-10-23, 14:19
Napisałem w dobrym, dziale na właściwy temat. Nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj !
taikomol napisa³/a: | stamtad - tak piszemy poprawnie |
Jak już chciałeś błysnąć to mogłeś zrobić Ą a nie A !! nie ma wyrazu stamtAd.
taikomol - 2008-10-23, 14:21
mam duzo do powiedzenia i wlasnie to napisalem wyzej i czynie tez teraz =)
niepisanie polskich znakow nie jest bledem synus =)
Old_Shatterhand - 2008-10-23, 14:22
sie > nie
Zaczynamy zdanie z dużej litery.
itd. Więc nie ucz kogoś jeśli sam nie piszesz poprawnie.
Tyleq od dawna kupuje bardzo dużo piórek więc o żadnych przekrętach mowy być nie może. Tym bardziej jeśli oskarżasz Lecha o nieuczciwość to znaczy, że jesteś ajmarowskim krzykaczem i nic ponadto. Lepiej się w tym temacie nie odzywaj, bo obnażasz swój brak inteligencji. To temat dla pokrzywdzonych i Siva.
taikomol - 2008-10-23, 14:28
Z wielkiej jesli juz =)
ja pisze poprawnie, przynajmniej jesli chodzi o ortografie. i to sie doczepilem do tylqa. o wielkosc liter nie dbam bo mi sie nie chce.
osmieszasz to ty sie broniac swojego kolegi z ekipy. to naturalne wiec po co to piszesz? mozesz sie wypowiedziec za wszystkich z chiri bo wiadomo ze uwas rzekomo sami uczciwi =) a teksty o tym ze obnazam swoj brak inteligencji mozesz odwrocic do siebie =)
Tyleq - 2008-10-23, 14:31
Wnoszę o usunięcie wszystkich postów oprócz tego mojego pierwszego, bo wogóle nic nie jest na temat !!!
lukas9189 - 2008-10-23, 15:36
taikomol napisa³/a: | dziwne ze tylko ludzi od was z ekipy spotkal ten problem =) |
może to przez was? :>
jeśli tylko my mamy takie coś...
a po za tym to jak tak patrze co ty piszesz to widzę że na siłę chcesz się przypodobać kolegom i takie głupoty wypisujesz że to mała bania koleś weź koło i walnij się w czoło a najlepiej się nie odzywaj bo raczej nie masz nic mądrego do przekazania :/
Old_Shatterhand - 2008-10-23, 15:39
Za to naturalne, że ty aportujesz swoim bossom więc po co te teksty? :)
Kojocik - 2008-10-23, 15:55
Jak mi sie ktos włamał to było dobrze, ale jak tobie pióka zgineły to wielka afera nagle sie zrobiła.
Old_Shatterhand - 2008-10-23, 16:11
Ty jesteÅ› niewiarygodny, ale Lechu owszem.
luchu - 2008-10-23, 16:20
Masz 8 piórek, możesz je komuś sprzedać ---> pióra wróciły. ciekawe czy to po pewnym czasie same się pojawiły czy SiVo coś w tym kierunku zrobił? Zobaczymy jak będzie dalej. Jeśli to tylko taki błąd to można przeżyć :D Gorzej jeśli to coś poważniejszego.
Tyleq - 2008-10-23, 16:22
Masz 13 piórek, możesz je komuś sprzedać . Mi nic nie wróciło ;/
moonchild - 2008-10-23, 16:46
taikomol napisa³/a: | Offtop to twoj caly temat. dziwne ze tylko ludzi od was z ekipy spotkal ten problem =) sie slyszalem od nikogo innego o tej akcji. bardzo dobrze ze lewe piorka wam zniknely i mam nadzieje, ze SiVo im wam nie przywroci.
i naucz sie pisac. mala lekcja:
nieprzyjemny - piszemy Å‚Ä…cznie
stamtad - tak piszemy poprawnie |
To my dostaliśmy bana za kręcenie lewych piórek czy wafal???
I czy uwazasz, że pióra kupowane na bazarze czy od członków twojego plemienia są nielegalne??
Odpowiedz na te pytanie.
Twoja odpowiedz będzie świadczyła o tym czy jesteś imbecylem czy nie.
i nie pouczaj innych jak mają pisać jak sam robisz błędy
mi też nie wróciły pióra - nie wiem ile ok 15.
taikomol - 2008-10-23, 17:05
no to po kolei bo sie strasznie napuszyliscie =)
lukas9189 napisa³/a: | a po za tym to jak tak patrze co ty piszesz to widzÄ™ że na siÅ‚Ä™ chcesz siÄ™ przypodobać kolegom i takie gÅ‚upoty wypisujesz że to maÅ‚a bania koleÅ› weź koÅ‚o i walnij siÄ™ w czoÅ‚o a najlepiej siÄ™ nie odzywaj bo raczej nie masz nic mÄ…drego do przekazania :/ |
to zle widzisz. rownie dobrze tobie moge to samo zarzucic =) za to chocby tekst "wez kolo i walnij sie w czolo" jest bardzo madry xD ja nawet jakbym chcial komus dopiec to bym wymysll 1000 ciekawszych tekstow ..
Old_Shatterhand napisa³/a: | Za to naturalne, że ty aportujesz swoim bossom wiÄ™c po co te teksty? :) |
tego to nawet szkoda komentowac. niby taki ulozony obiektywny a tutaj taki tekst niskich lotow =) ale nie boj nic. nie czuje urazy. to tylko o tobie swiadczy.
kaban99 napisa³/a: | Taikomol czy jak ci tam ZAMKNIJ PIZDE WRESCIE |
haha a tutaj placzek nr 1 nie moze utrzymac nerwow na wodzy. tak sie reaguje nie majac argumentow. przykro mi grzesiu ..
moonchild napisa³/a: | To my dostaliÅ›my bana za krÄ™cenie lewych piórek czy wafal???
I czy uwazasz, że pióra kupowane na bazarze czy od członków twojego plemienia są nielegalne??
Odpowiedz na te pytanie.
Twoja odpowiedz będzie świadczyła o tym czy jesteś imbecylem czy nie.
i nie pouczaj innych jak mają pisać jak sam robisz błędy
mi też nie wróciły pióra - nie wiem ile ok 15. |
ja nie wiem za co dostal wafal. wiem, ze to wy na przykladzie wafala oceniacie wszystkich ajmarow i wtedy jest dobrze. a teraz sie nagle obruszyliscie. smiech na sali. nie wiem gdzie i od kogo kupujecie piora. nie interesuje mnie to.
ty nie musisz odpowiadac. wiadomo juz kim jestes. zeby kobieta pokazywala taki calkowity brak klasy ..
ja nie robie bledow i nie pouczam innych tylko im pomagam dostrzec ich slabosci. nie mozecie sie tak oburzac na dobre rady bo nigdy siie nie rozwiniecie. bedzie stali w miejscu.
Borszczu - 2008-10-23, 17:21
Przypuszczam, ze to wynika z tych lewych skasowanych piór.
Był kiedyś bug pozwalający dublować (kopiować) itemy. Bardzo możliwe, ze te lewe piórka były właśnie kopiami waszych piór. Jeśli tak to SiVo usuwając tamte usunął i wasze, gdyż miały to samo ID, przez co kupienie i wycofanie ich jest niemozliwe.
Wystarczy porównać ID waszych piór na bazarze i tych skasowanych.
Tyleq - 2008-10-23, 17:27
Ej no ale to jest nie fair. kupiłem legalnie na bazarze piórka i wydałem na nie bardzo dużo złota, a teraz mi je zabioroą daltego że były lewe ? Spoko, niech zabierają, ale w takim razie powinna być mi zwrócona równowartość pieniężna za piórka, myślę że 3,5k to dobra opcja. Borszczu, czy mógłbyś usunąć wszystkie posty nie na temat ? Bo strasznie zaśmiecają.
taikomol - 2008-10-23, 17:29
a moim zdaniem jak sie kupuje piorka z niepewnego zrodla bo chce sie przyoszczedzic to mozna za to zaplacic kare =) tak bywa misiaczki. a ty tyleq przestan spolecznie moderowac bo az sie niedobrze robi ..
Tyleq - 2008-10-23, 17:33
A skąd miałem wiedzieć że pióra są lewe ? były na bazarze to kupiłem i tyle.
taikomol - 2008-10-23, 17:35
ale docelowo kupuje sie je wysylajac smsy. to jest jedyne pewne zrodlo. moim zdaniem SiVo nie moze odpowiadac za bazar =)
Tyleq - 2008-10-23, 17:43
1. Moim zdaniem odchodzi od tematu i robisz offtop.
2. Moim zdaniem SiVo jest uczciwą osobą i powinien oddać piórka.
3. Moim zdaniem ty to nie SiVo i to nie ty będziesz o tym decydował.
4. Moim zdaniem nie masz tu nic do gadania bo ciebie ta sprawa nie dotyczy.
5. Moim zdaniem powinieneś dostać co najmniej 3 warny za offtop. !!
Holigula_Mixrus - 2008-10-23, 18:08
A ja chciałam powiedzieć, że błąd mi lechu zgłosił i od razu do siva napisałam. Przed chwilą weszłam na gg i napisał mi, że błądf naprawiony i piórka oddane. Więc zamykam! A kaban dostanie warna za wypowiedź...
|
|