INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - Błąd przy piórkach.

Tyleq - 2008-10-23, 13:31
Temat postu: Błąd przy piórkach.
Zdarzył się nie przyjemny incydent, miałem wystawione wszystkie piórka na bazarze. Postanowiłem je wycofać, i co zobaczyłem ?

oferta anulowana

Masz 13 piórek, możesz je komuś sprzedać

Straciłem tak moje wszystkie piórka !! A było ich baaardzo dużo. Powiem jeszcze jedno, nie tylko ja mam taki błąd. Kilka osób z plemienia mówiło mi że też im zginęły itemy w dziwnych okolocznościach. SiVo mam nadzieję że zobaczysz co się zepsuło i oddasz nam nasze itemy ;/ Jak chcesz wiedzieć jeszcze jakieś szczegóły to proszę o kontakt na PW !

luchu - 2008-10-23, 13:46

Niestety muszę potwierdzić :-(

Poginęły mi pióra. a co gorsza: za kilka dni kończy mi się sachem.

Wobec tego prośba do SiVo o sprawdzenie i przywrócenie normalnego stanu posiadania :)

taikomol - 2008-10-23, 14:07

jak sie robi walki to tak sie konczy proste :) tyleq mial kradzione piorka wiec nic dziwnego =)
Tyleq - 2008-10-23, 14:11

kradzione ? Niby od kogo ? ;> Lechu też miał kradzione ? I moonchild ? Wszyscy Ci co mieli piórka na bazarze i je wycofali z tamtąd mieli kradzione piórka tak ?! Śmieszny jesteś ! I nie rób offtopu przy poważnej sprawie.
taikomol - 2008-10-23, 14:14

Offtop to twoj caly temat. dziwne ze tylko ludzi od was z ekipy spotkal ten problem =) sie slyszalem od nikogo innego o tej akcji. bardzo dobrze ze lewe piorka wam zniknely i mam nadzieje, ze SiVo im wam nie przywroci.

i naucz sie pisac. mala lekcja:

nieprzyjemny - piszemy Å‚Ä…cznie
stamtad - tak piszemy poprawnie

Tyleq - 2008-10-23, 14:19

Napisałem w dobrym, dziale na właściwy temat. Nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj !

taikomol napisa³/a:

Jak już chciałeś błysnąć to mogłeś zrobić Ą a nie A !! nie ma wyrazu stamtAd.

taikomol - 2008-10-23, 14:21

mam duzo do powiedzenia i wlasnie to napisalem wyzej i czynie tez teraz =)

niepisanie polskich znakow nie jest bledem synus =)

Old_Shatterhand - 2008-10-23, 14:22

sie > nie
Zaczynamy zdanie z dużej litery.

itd. Więc nie ucz kogoś jeśli sam nie piszesz poprawnie.
Tyleq od dawna kupuje bardzo dużo piórek więc o żadnych przekrętach mowy być nie może. Tym bardziej jeśli oskarżasz Lecha o nieuczciwość to znaczy, że jesteś ajmarowskim krzykaczem i nic ponadto. Lepiej się w tym temacie nie odzywaj, bo obnażasz swój brak inteligencji. To temat dla pokrzywdzonych i Siva.

taikomol - 2008-10-23, 14:28

Z wielkiej jesli juz =)

ja pisze poprawnie, przynajmniej jesli chodzi o ortografie. i to sie doczepilem do tylqa. o wielkosc liter nie dbam bo mi sie nie chce.

osmieszasz to ty sie broniac swojego kolegi z ekipy. to naturalne wiec po co to piszesz? mozesz sie wypowiedziec za wszystkich z chiri bo wiadomo ze uwas rzekomo sami uczciwi =) a teksty o tym ze obnazam swoj brak inteligencji mozesz odwrocic do siebie =)

Tyleq - 2008-10-23, 14:31

Wnoszę o usunięcie wszystkich postów oprócz tego mojego pierwszego, bo wogóle nic nie jest na temat !!!
lukas9189 - 2008-10-23, 15:36

taikomol napisa³/a:
dziwne ze tylko ludzi od was z ekipy spotkal ten problem =)

może to przez was? :>
jeśli tylko my mamy takie coś...

a po za tym to jak tak patrze co ty piszesz to widzę że na siłę chcesz się przypodobać kolegom i takie głupoty wypisujesz że to mała bania koleś weź koło i walnij się w czoło a najlepiej się nie odzywaj bo raczej nie masz nic mądrego do przekazania :/

Old_Shatterhand - 2008-10-23, 15:39

Za to naturalne, że ty aportujesz swoim bossom więc po co te teksty? :)
Kojocik - 2008-10-23, 15:55

Jak mi sie ktos włamał to było dobrze, ale jak tobie pióka zgineły to wielka afera nagle sie zrobiła.
Old_Shatterhand - 2008-10-23, 16:11

Ty jesteÅ› niewiarygodny, ale Lechu owszem.
luchu - 2008-10-23, 16:20

Masz 8 piórek, możesz je komuś sprzedać ---> pióra wróciły. ciekawe czy to po pewnym czasie same się pojawiły czy SiVo coś w tym kierunku zrobił? Zobaczymy jak będzie dalej. Jeśli to tylko taki błąd to można przeżyć :D Gorzej jeśli to coś poważniejszego.
Tyleq - 2008-10-23, 16:22

Masz 13 piórek, możesz je komuś sprzedać . Mi nic nie wróciło ;/
moonchild - 2008-10-23, 16:46

taikomol napisa³/a:
Offtop to twoj caly temat. dziwne ze tylko ludzi od was z ekipy spotkal ten problem =) sie slyszalem od nikogo innego o tej akcji. bardzo dobrze ze lewe piorka wam zniknely i mam nadzieje, ze SiVo im wam nie przywroci.

i naucz sie pisac. mala lekcja:

nieprzyjemny - piszemy Å‚Ä…cznie

To my dostaliśmy bana za kręcenie lewych piórek czy wafal???
I czy uwazasz, że pióra kupowane na bazarze czy od członków twojego plemienia są nielegalne??

Odpowiedz na te pytanie.
Twoja odpowiedz będzie świadczyła o tym czy jesteś imbecylem czy nie.

i nie pouczaj innych jak mają pisać jak sam robisz błędy

mi też nie wróciły pióra - nie wiem ile ok 15.

taikomol - 2008-10-23, 17:05

no to po kolei bo sie strasznie napuszyliscie =)

lukas9189 napisa³/a:
a po za tym to jak tak patrze co ty piszesz to widzę że na siłę chcesz się przypodobać kolegom i takie głupoty wypisujesz że to mała bania koleś weź koło i walnij się w czoło a najlepiej się nie odzywaj bo raczej nie masz nic mądrego do przekazania :/

to zle widzisz. rownie dobrze tobie moge to samo zarzucic =) za to chocby tekst "wez kolo i walnij sie w czolo" jest bardzo madry xD ja nawet jakbym chcial komus dopiec to bym wymysll 1000 ciekawszych tekstow ..

Old_Shatterhand napisa³/a:
Za to naturalne, że ty aportujesz swoim bossom więc po co te teksty? :)

tego to nawet szkoda komentowac. niby taki ulozony obiektywny a tutaj taki tekst niskich lotow =) ale nie boj nic. nie czuje urazy. to tylko o tobie swiadczy.

kaban99 napisa³/a:
Taikomol czy jak ci tam ZAMKNIJ PIZDE WRESCIE

haha a tutaj placzek nr 1 nie moze utrzymac nerwow na wodzy. tak sie reaguje nie majac argumentow. przykro mi grzesiu ..

moonchild napisa³/a:
To my dostaliśmy bana za kręcenie lewych piórek czy wafal???
I czy uwazasz, że pióra kupowane na bazarze czy od członków twojego plemienia są nielegalne??

Odpowiedz na te pytanie.
Twoja odpowiedz będzie świadczyła o tym czy jesteś imbecylem czy nie.

i nie pouczaj innych jak mają pisać jak sam robisz błędy

mi też nie wróciły pióra - nie wiem ile ok 15.

ja nie wiem za co dostal wafal. wiem, ze to wy na przykladzie wafala oceniacie wszystkich ajmarow i wtedy jest dobrze. a teraz sie nagle obruszyliscie. smiech na sali. nie wiem gdzie i od kogo kupujecie piora. nie interesuje mnie to.

ty nie musisz odpowiadac. wiadomo juz kim jestes. zeby kobieta pokazywala taki calkowity brak klasy ..

ja nie robie bledow i nie pouczam innych tylko im pomagam dostrzec ich slabosci. nie mozecie sie tak oburzac na dobre rady bo nigdy siie nie rozwiniecie. bedzie stali w miejscu.

Borszczu - 2008-10-23, 17:21

Przypuszczam, ze to wynika z tych lewych skasowanych piór.

Był kiedyś bug pozwalający dublować (kopiować) itemy. Bardzo możliwe, ze te lewe piórka były właśnie kopiami waszych piór. Jeśli tak to SiVo usuwając tamte usunął i wasze, gdyż miały to samo ID, przez co kupienie i wycofanie ich jest niemozliwe.

Wystarczy porównać ID waszych piór na bazarze i tych skasowanych.

Tyleq - 2008-10-23, 17:27

Ej no ale to jest nie fair. kupiłem legalnie na bazarze piórka i wydałem na nie bardzo dużo złota, a teraz mi je zabioroą daltego że były lewe ? Spoko, niech zabierają, ale w takim razie powinna być mi zwrócona równowartość pieniężna za piórka, myślę że 3,5k to dobra opcja. Borszczu, czy mógłbyś usunąć wszystkie posty nie na temat ? Bo strasznie zaśmiecają.
taikomol - 2008-10-23, 17:29

a moim zdaniem jak sie kupuje piorka z niepewnego zrodla bo chce sie przyoszczedzic to mozna za to zaplacic kare =) tak bywa misiaczki. a ty tyleq przestan spolecznie moderowac bo az sie niedobrze robi ..
Tyleq - 2008-10-23, 17:33

A skąd miałem wiedzieć że pióra są lewe ? były na bazarze to kupiłem i tyle.
taikomol - 2008-10-23, 17:35

ale docelowo kupuje sie je wysylajac smsy. to jest jedyne pewne zrodlo. moim zdaniem SiVo nie moze odpowiadac za bazar =)
Tyleq - 2008-10-23, 17:43

1. Moim zdaniem odchodzi od tematu i robisz offtop.
2. Moim zdaniem SiVo jest uczciwą osobą i powinien oddać piórka.
3. Moim zdaniem ty to nie SiVo i to nie ty będziesz o tym decydował.
4. Moim zdaniem nie masz tu nic do gadania bo ciebie ta sprawa nie dotyczy.
5. Moim zdaniem powinieneś dostać co najmniej 3 warny za offtop. !!

Holigula_Mixrus - 2008-10-23, 18:08

A ja chciałam powiedzieć, że błąd mi lechu zgłosił i od razu do siva napisałam. Przed chwilą weszłam na gg i napisał mi, że błądf naprawiony i piórka oddane. Więc zamykam! A kaban dostanie warna za wypowiedź...