|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - Błąd w piórach cd
moonchild - 2008-10-23, 22:18 Temat postu: Błąd w piórach cd Proszę o sprawdzenie jeszcze raz tych piórek, bo ja nie odzyskałam :(
Tyleq - 2008-10-23, 22:32
Ja także nie odzyskałem ;/
Molph - 2008-10-24, 16:12
Jakoś tylko wy macie problem nikt inny - nie kręćcie wałów to wszystko będzie ok.
moonchild - 2008-10-24, 16:45
Molph napisa/a: | Jakoś tylko wy macie problem nikt inny - nie kręćcie wałów to wszystko będzie ok. |
buuehhehhhee - mówisz to z doświadzenia?
bo z tego co mnie pamięc nie myli my w swojej historii nie mamy żadnych wałków, w przeciwieństwie do wiadomego plemienia.
Z tego co wiem problem znikających piór to czkawka po wafalu, więc może ostrożniej z ocenami.
Jeżeli uważasz, że kupowanie piór na bazarze to kręcenie wałków, to ok - kręciłam wałki :)
SiVo - 2008-10-24, 18:42
handel piórkami powinien już przebiegać poprawnie... komu jeszcze poznikały piórka to prosze pisać to dodam ręcznie (po sprawdzeniu :>)
Tyleq - 2008-10-24, 18:44
SiVo co jest ?
Masz 23 piórek, możesz je komuś sprzedać
Odzyskałem 10 piór a miałem dobre ponad 300 piór ! ;(
Weź popatrz dokładnie co jest z tym.
taikomol - 2008-10-24, 19:36
tyleq przestan spamowac i krecic walki. wiecznie poszkodowany :\
Tyleq - 2008-10-24, 19:38
nie rób offtopu, nie kręce wałków, tylko wasze plemie jest do tego zdolne. Poza tym ta wiadomość była do admina a nie do ciebie.
Molph - 2008-10-24, 20:02
Tyleq napisa/a: | SiVo co jest ?
Masz 23 piórek, możesz je komuś sprzedać
Odzyskałem 10 piór a miałem dobre ponad 300 piór ! ;(
Weź popatrz dokładnie co jest z tym. |
Może 500 od razu, nie widziałem na bazarze aż 300 Twoich piór!!
Old_Shatterhand - 2008-10-24, 21:25
Tyleq miał bardzo dużo piórek co możesz sprawdzić swoją kukła na ogłoszeniach naszego plemienia. ^^
Molph - 2008-10-24, 21:48
Old_Shatterhand napisa/a: | Tyleq miał bardzo dużo piórek co możesz sprawdzić swoją kukła na ogłoszeniach naszego plemienia. ^^ |
Tak to sobie do tatusia lub do mamusi mów jeśli Ci pozwolą.
To co pisze na placu u was to możecie se wsadzić...
A co do piórek, aby nie było offtopu to widać SiVo uznał, że ich nie miałaś skoro nie dopisał...
Tyleq - 2008-10-24, 22:06
one miały iśc na exp lecha więc 300 było wystawoine bezpośrednio na niego, z 30 było na bazarze normalnie a 13 miałem u siebie. chodzi mi głównie o te 300 które były wystawione na lecha !
Old_Shatterhand - 2008-10-25, 10:10
"To co pisze na placu u was to możecie se wsadzić..."
A no racja. Już ostrożniej tam piszemy. :)
Będę mówił jak mi się będzie podobało, a ktoś kto nie ma za grosz kultury nie może mnie jej uczyć. ;]
Borszczu - 2008-10-25, 14:11
Tyleq napisa/a: | Odzyskałem 10 piór a miałem dobre ponad 300 piór ! ;(
Weź popatrz dokładnie co jest z tym. |
Powiedz wszystkim skąd te pióra miałeś bo coś ciężko uwierzyć w to ze 14 latek wydaje tyle na smsy. Wtedy pewnie wszystko się wyjaśni ;)
Tyleq - 2008-10-25, 14:15
jak to jest ze ja dziennie mam po ponad 10k ze wspólnych robót i przez 2 miesiące wbiłem 10k expa ? A więc tak, że wszystko szło na piórka ! Skupywałem je jak były po 2k - 2,2k
A więc 60 x 10k = 600k jest prawie 300 piórek. sporo także miałem z sms'ów. I nie wciskaj mi że je zdobyłem na lewo ! Tylko ajmarzy tak potrafią.
Old_Shatterhand - 2008-10-25, 14:42
Tyleq ma rację. Jest jednym z najaktywniejszych graczy w grze, ostatnio rzeczywiście zwolnił z expieniem i siedzi w tipi więc skądś te piórka musiał zdobyć. :P Ja nazbierałem 25 piórek w tydzień expiąc co nieco przy tym. Borszczu nie pisz takich bzdur, bo niektórym mogą włosy na głowie powstać. :P
Borszczu - 2008-10-25, 16:06
Skoro pióra pochodziły z bazaru to pewnie były z przekrętów. SiVo nie ma obowiązku oddawać Ci tak zarobionych piór, bo są tylko 2 opcje kupowania ich bez narażenia się na straty (allegro i sms'y). Wina lezy tylko po Twojej stronie, więc wszelkie pretensje są nie na miejscu.
Ja tez kupowałem pióra z bazaru po 2k i jakoś moje sie nie rozpłynęły, a Tobie zniknęło ich 300. Wybacz ale dla mnie to jest podejrzane.
Tyleq - 2008-10-25, 18:02
Bo zazdrościsz że ja miałem a ty nie masz ? logujesz się tutaj tylko po to by zniszczyć tą grę ! Skąd miałem wiedzieć że pióra są lewe ? Były na bazarze to kupiłem ! ;/
Borszczy zacznij grać a nie tylko zmieniasz regulamin i bronisz ajmarów którzy ciągle jakieś przekręty robią. Nawet Hola od nich odeszła ! jestem 300złotych stratny, przez to że ktoś wpuścił w obieg lewe piórka.
...Morderca - 2008-10-25, 18:07
Tyleq napisa/a: | jestem 300złotych stratny, przez to że ktoś wpuścił w obieg lewe piórka. |
Pisałeś wcześniej, że kupiłeś piórka za kase ze wspólnych a teraz cos o kasie mowisz.
Wymyśl jeszcze sobie ze SiVo odda Ci w rl kase bo "straciłeś" w grze.
A co do Ajmarów to WARA !!!
Borszczu - 2008-10-25, 18:28
Tyleq napisa/a: | Bo zazdrościsz że ja miałem a ty nie masz ? logujesz się tutaj tylko po to by zniszczyć tą grę ! Skąd miałem wiedzieć że pióra są lewe ? Były na bazarze to kupiłem ! ;/
Borszczy zacznij grać a nie tylko zmieniasz regulamin i bronisz ajmarów którzy ciągle jakieś przekręty robią. Nawet Hola od nich odeszła ! jestem 300złotych stratny, przez to że ktoś wpuścił w obieg lewe piórka. |
Az tak ta zawiść bije z moich oczu?
Skoro nie rozumiesz wytłumaczę to jak przedszkolakowi.
Dostałeś od mamy 10 zł na ciastka. Kupiłeś 1kg wyrobu, bo ładnie wyglądał i był tani. Zaniosłeś go do domu z uśmiechem na twarzy, gdzie się okazało, ze nie da się tego zjeść. Czy w tej sytuacji mama musi Ci oddać źle wydane pieniądze?
ODP: NIE.
Korzystaj tylko z zaufanych źródeł...
pierdziuch - 2008-10-25, 20:20
Jeśli amiętasz od kogo pióra kupileś to podaj nicki SiVo a SiVo niech to dokładnie sprawdzi i przydzieli bany tym którzy leve piora sprzedawali i tym którzy otrzymali kasę z lewych pior.
Ja wiem że mialeś te piora sam w dzień (znikania pior) kupilem 2 czy 3 piora które były wystawione. Kasa zniknęla a piora sie nie pojawily.
Old_Shatterhand - 2008-10-25, 20:31
Pierdziuch jeśli ktoś skupuje piórka setkami to niekoniecznie musi pamiętać.
To, że znikły piórka Tyleq'owi to jest wina Ajmarów, bo tylko oni są zdolni do takich przekrętów. Więc żadne "wara od Ajmarów" tylko należy się wam kurator jak PZPN. :) Tyleq nie mógł wiedzieć, że kupuje lewe piórka.
Mogliście napisać na placu, że piórka są lewe i nie ponosicie odpowiedzialności za ewentualne zniknięcie. ;]
ZM piórko liczy się jako 1zł i co do tego nie powinno być żadnych wątpliwości, więc Tyleq jest w tej chwili stratny 300zł. Słownie: trzysta złotych. To nie ulega wątpliwości...
...Morderca - 2008-10-25, 22:37
Nie jest stratny bo nie kupił piórek za pieniądze realne.
pierdziuch - 2008-10-25, 23:42
jeżeli teraz kupi piórka za pieniądze realne zeby mieć ich 300 tak jak miał to znaczy że stracił 300zł.
Borszczu - 2008-10-26, 08:23
Old_Shatterhand napisa/a: | ZM piórko liczy się jako 1zł i co do tego nie powinno być żadnych wątpliwości, więc Tyleq jest w tej chwili stratny 300zł. Słownie: trzysta złotych. To nie ulega wątpliwości... |
...Morderca napisa/a: | Nie jest stratny bo nie kupił piórek za pieniądze realne. |
pierdziuch napisa/a: | jeżeli teraz kupi piórka za pieniądze realne zeby mieć ich 300 tak jak miał to znaczy że stracił 300zł. |
Jeżeli je teraz kupi to znaczy ze zainwestuje 300 zł w piórka.
Nie bądźcie śmieszni bo niedługo za stracenie broni będziecie zadać PLN. W końcu piórka to tez złoto, za kilka da się kupić broń, wiec czemu niby macie tracić coś na co wydaliście pieniądze? ;)
pierdziuch napisa/a: | Jeśli amiętasz od kogo pióra kupileś to podaj nicki SiVo a SiVo niech to dokładnie sprawdzi i przydzieli bany tym którzy leve piora sprzedawali i tym którzy otrzymali kasę z lewych pior. |
Tu macie jedyne rozwiązanie.
21 09 2008 od Bugi 1 piórko za 2500 złota
21 09 2008 od Bugi 1 piórko za 2000 złota
21 09 2008 od Bugi 1 piórko za 2000 złota
04 10 2008 od JarekSo7 1 piórko za 2450 złota
04 10 2008 od JarekSo7 1 piórko za 2450 złota
04 10 2008 od Piczak 1 piórko za 2200 złota
04 10 2008 od Rulezz 3 piórka za 3 złota
08 10 2008 od moonchild 1 piórko za 21000 złota
Niestety przy piórkach nie widzę ID i nie jestem w stanie sprawdzić ich autentyczności.
O to musicie już prosić SiVo.
Tyleq - 2008-10-26, 08:45
nie porównuj tego do straty broni ! No chyba że cieszyłbyś się jakby tak z dnia na dzień zniknęło Ci całe eq. Wtedy byś krzyczał że włamanie miałeś albo coś, na 100% nie powiedziałbyś, że to nie jeste realna kasa, więc niech se bioroą.
[ Dodano: 2008-10-26, 10:50 ]
Skoro piórka były lewe to dlaczego Ci co kupili kilka piór odemnie je mają a nie zabrano im ich ? Coś mi tu nie pasi ! Dzisiaj rano się dowiedziałem że te piórka co MAtik dostał za zgłoszenie przekrętów wafala też zniknęły, i co ? To też były lewe piórka ?!
moonchild - 2008-10-26, 11:01
Jezeli jak twierdzicie piórka kupiona bna bazarze były nielegalne to:
1. Powinni byc odszukani ci co je sprzedawali i powinni dostac bana
2. Tyleg powinien dostać zwrot kasy jaką na nie wydał
Jeżeli nie jest to możliwe piórka Tylqa powinny do niego wrócić.
Jak już powiedział Tyleq - jakby Wam znikł nagle ekwipunek, który kupiliście LEGALNIE na bazarze to krzyk byłby nie z tej ziemi - i dobrze, bo nie może byc tak, że ktoś gra, zbiera kasę a póżniej nagle traci wszystko, bo ktoś inny wałki robił.
A ci którzy twierdzą, że to jego wina bo kupował piórka na bazarze niech się 2 x zastanowią zanim palną następną ośmieszającą ich głupotę.
Borszczu - 2008-10-26, 11:04
moonchild napisa/a: | Jak już powiedział Tyleq - jakby Wam znikł nagle ekwipunek, który kupiliście LEGALNIE na bazarze to krzyk byłby nie z tej ziemi |
Jakby nam zniknął ekwipunek, to wiedzielibyśmy od kogo go kupiliśmy. I potrafilibyśmy wskazać tych którzy się przyczynili do ewentualnego przekrętu.
U Tyleqa nie ma żadnych dowodów potwierdzających zakup aż 300 piór.
Osoby nie związane z tematem niech się nie wypowiadają bo za kolejne bzdury nie wnoszące nic nowego tematu bede nagradzał warnem.
Tyleq - 2008-10-26, 11:12
nie ma tego bo były one lewe, a gdy SiVo usunął wszystkie piórka to zniknęły też handle ;/
Ale zastanówmy się nad sprawą Matika. Dostał on od Siva 100 piórek za zgłoszenie mu lewych piór wafala. dlaczego one też ZNIKNĘŁY ?!?!
Old_Shatterhand - 2008-10-26, 15:43
A może SiVo też miał wtedy bana i dlatego piórka Matika zniknęły? xD
Jest zamieszanie jest zabawa. ;]
Borszczu - 2008-10-26, 15:48
Tyleq napisa/a: | nie ma tego bo były one lewe, a gdy SiVo usunął wszystkie piórka to zniknęły też handle ;/ |
Nie mogło wyczyścić starych transakcji z bazy danych ;)
old warn
Tyleq - 2008-10-26, 19:06
No to nie wiem jak to jest, nie tylko lechu widział że były na niego wystawione ponad 300 piór, nie kupował bo nie miał potrzeby, ja je cofnąłem i nie pojawiły mi się że je mogę sprzedać, po prostu znikły.
Old_Shatterhand - 2008-10-26, 19:42
Tak, dawaj warny, bo jestem za to, że jestem tak bardzo niewygodny. ;] Jesteś kolejny do wypadu po ZM dla mnie...
Nie grasz, nie wiesz o co chodzi w temacie, wypowiadasz się idiotycznie i jeszcze dajesz idiotyczne warny. <bravo>
Co do tematu:
nie dość, że Tyleq stracił kilkaset piórek i jeszcze bezczelnie twierdzicie, że zwrot się nie należy to jeszcze "zadośćuczynienie" - 100 piórek Matika zniknęło. Brawo.
Szydzicie, że tylko nam dziwnym zbiegiem znikają piórka. Może ktoś znalazł nowy błąd i akurat zależy mu, żeby nam na złość zrobić? Rzadko zwracam się tak dosadnie, ale: żałośni jesteście z tym "modem na czele.
Howgh! ;]
kaban99 - 2008-10-26, 20:47
Tyleq nie należną ci się piora, ale należna się im levele za lewe piórka!!!
Twórzmy BUGI bo są niskie kary a zyski wielkie!!!
Tyleq - 2008-10-26, 21:00
Zrobię 45 kukueł, w 1 dzień ze wspólnych wyciągnę 450k, w tydzień będę miał ponad 3mln złota, zrobię za to 26lvl i dostane bana na 2 tygodnie ;) Przecież każdemu trzeba dać szansę.
Molph - 2008-10-26, 21:11
Tyleq napisa/a: | Zrobię 45 kukueł, w 1 dzień ze wspólnych wyciągnę 450k, w tydzień będę miał ponad 3mln złota, zrobię za to 26lvl i dostane bana na 2 tygodnie ;) Przecież każdemu trzeba dać szansę. |
Rób! Nikt Ci nie broni.
Tyleq - 2008-10-26, 21:15
Ja nie ty, ja gram uczciwie. Tylko ty potrafisz robić z siebie idiotę i grać na bugach. Mi lvl cofną. Tobie nie cofnęli bo ty liżesz ***e adminowi i całej reszcie wpływowych osób.
taikomol - 2008-10-26, 23:20
i taka osoba stara sie o urzad moderatora. kiepsko troche skoro nie potrafisz utrzymac nerwow na wodzy. ale coz. daje sie we znaki bezsilnosc. a ogolnie to smieszne ze podajecie za dowod ze lechu widzial. to o niczym swiadczy. normalne ze ludzie z jednej ekipy sie popieraja. czasem nawet slepo.
moonchild - 2008-10-27, 11:04
Borszczu napisa/a: |
Dostałeś od mamy 10 zł na ciastka. Kupiłeś 1kg wyrobu, bo ładnie wyglądał i był tani. Zaniosłeś go do domu z uśmiechem na twarzy, gdzie się okazało, ze nie da się tego zjeść. Czy w tej sytuacji mama musi Ci oddać źle wydane pieniądze?
Korzystaj tylko z zaufanych źródeł... |
bardzo piękny i obrazowy przykład, niestety całkowicie nieprzystający do sytuacji.
Bo sytuacja jest taka:
Dostałeś od mamy 10 zł na ciastka. Kupiłeś 1kg wyrobu, bo który był tani, legalny i wyglądał dokładnie tak samo jak inne wyroby. Zaniosłeś go do domu z uśmiechem na twarzy, gdzie się okazało, ze nie da się tego zjeść. Czy w tej sytuacji mama musi Ci oddać źle wydane pieniądze?
ODP: NIE (tu się zgadzamy :)
Mama nie musi - powinien to zrobić właściciel sklepu, który pozwala na wprowadzanie takich bubli do LEGALNEGO obrotu.
powinien oddać kasę, albo dać dobre ciastka za to.
Miałeś wytłumaczyć jak przedszkolakowi, a wytłumaczyłeś jak przedszkolak :)
wredna_squaw - 2008-10-27, 13:11
Borszczu napisa/a: | są tylko 2 opcje kupowania ich bez narażenia się na straty (allegro i sms'y). |
Super. Zamknijmy serwer i powiedzmy, że to dlatego, że umożliwia robienie przekrętów.
Podstawowe założenie jest takie, że gracz ma ufać temu co serwer gry wysyła mu na ekran. Jeśli jeden gracz sprzedaje lewe piórka to serwer - jako pośrednik tej transakcji - staje się paserem.
Jak ktoś chce odbierać lewe piórka niech odda wydane na nie złoto. Przecież jest taka możliwość, zwłaszcza, że jest ono zupełnie wirtualne...
Albo dodajmy punkt do regulaminu w treści:
Każda osoba przez sam fakt grania w Indian łamie zasady niniejszego regulaminu i może zostać ukarana zupełnie dowolnie zależnie jedynie od widzimisię osoby posiadającej uprawnienia do karania graczy.
Borszczu - 2008-10-27, 14:28
wredna_squaw napisa/a: | Podstawowe założenie jest takie, że gracz ma ufać temu co serwer gry wysyła mu na ekran. Jeśli jeden gracz sprzedaje lewe piórka to serwer - jako pośrednik tej transakcji - staje się paserem. |
Dokładnie. SiVo nie może odpowiadać za coś co gracze wystawiają na bazar. Jedynym rozwiązaniem jest podanie nicków osób od których pióra były kupowane i wyciągniecie z tego konsekwencji (czyt. bany dla tych osób).
moonchild, nie wszystko co jest w sprzedaży jest legalne. Alkohol jest nielegalny, a jednak dzieci go kupują. Narkotyki są zabroniony, a każdy ma do nich dostęp. Takie przypadki można mnożyć. W tej chwili póki Tyleq nie napisze kogo należy ukarać za lewy handel może być sam posadzony o kopiowanie piórek.
Takie jest moje zdanie.
Ja tu jestem tylko modem, wiec przyjdzie SiVo to rozsadzi co i jak. Do tego czasu apeluje o niezaśmiecanie tematu.
warny za spam:
+1 old
+2 tyleq
+1 kaban
+1 molph
+1 taikomol
moonchild - 2008-10-27, 14:51
Borszczu napisa/a: |
moonchild, nie wszystko co jest w sprzedaży jest legalne. Alkohol jest nielegalny, a jednak dzieci go kupują. Narkotyki są zabroniony, a każdy ma do nich dostęp. Takie przypadki można mnożyć. W tej chwili póki Tyleq nie napisze kogo należy ukarać za lewy handel może być sam posadzony o kopiowanie piórek.
Takie jest moje zdanie.
|
Zgadam się z Tobą, że można takie przykłady mnożyć, tylko po co - skoro znów są błędne i nie mają przełożenia na sytuację w grze.
Sprzedaż alkoholu nieletnim i sprzedaż nartotyków są NIELEGALNE.
A w tej grze sprzedaż piór na bazarze jest LEGALNA, wprowadzona przez Admina, więc nie rozumiem Twojego zdania, że tylko pióra i allegro są pewnymi źródłami.
A itemy mogę kupować na bazarze?? bo wg Twojego rozumienia jest to podejrzana transakcja :)
Jednym słowem Tyleq kupił pióra w legalny i w pełni dozwolony w tej grze sposób i nie mógł się domyślać, czy zakładać, że są lewe, więc powinien dostać zwrot.
NoName - 2008-10-27, 15:34
moonchild napisa/a: | Borszczu napisał/a:
Korzystaj tylko z zaufanych źródeł...
bardzo piękny i obrazowy przykład, niestety całkowicie nieprzystający do sytuacji.
Bo sytuacja jest taka:
Dostałeś od mamy 10 zł na ciastka. Kupiłeś 1kg wyrobu, bo który był tani, legalny i wyglądał dokładnie tak samo jak inne wyroby. Zaniosłeś go do domu z uśmiechem na twarzy, gdzie się okazało, ze nie da się tego zjeść. Czy w tej sytuacji mama musi Ci oddać źle wydane pieniądze?
ODP: NIE (tu się zgadzamy :)
Mama nie musi - powinien to zrobić właściciel sklepu, który pozwala na wprowadzanie takich bubli do LEGALNEGO obrotu.
powinien oddać kasę, albo dać dobre ciastka za to.
Miałeś wytłumaczyć jak przedszkolakowi, a wytłumaczyłeś jak przedszkolak :) |
Ahh... Uprzedziłeś mnie, miałem to właśnie pisać, że to byłaby po prostu reklamacja produktu. No ale nic.
moonchild napisa/a: | Borszczu napisał/a:
Takie jest moje zdanie.
Zgadam się z Tobą, że można takie przykłady mnożyć, tylko po co - skoro znów są błędne i nie mają przełożenia na sytuację w grze.
Sprzedaż alkoholu nieletnim i sprzedaż nartotyków są NIELEGALNE.
A w tej grze sprzedaż piór na bazarze jest LEGALNA, wprowadzona przez Admina, więc nie rozumiem Twojego zdania, że tylko pióra i allegro są pewnymi źródłami.
A itemy mogę kupować na bazarze?? bo wg Twojego rozumienia jest to podejrzana transakcja :)
Jednym słowem Tyleq kupił pióra w legalny i w pełni dozwolony w tej grze sposób i nie mógł się domyślać, czy zakładać, że są lewe, więc powinien dostać zwrot. |
Dokładnie. Jak kupuję piórko, to czy muszę się najpierw dowiedzieć, kto je miał skąd je miał jaka była ich droga? Nie. Chce kupić piórka, piórka kupiłem. Jeśliby komuś na przykład na bugu udało się wystawiać powierdzmy 30 piórek na bazar po 2k, chociaż nie ma żadnych (taki bug przykładowo), to czy ja jako kupujący jestem winny? Nie. SiVo powinien byłby mi w takim wypadku odebrać kupione piórka, i dać mi kasę, za jaką je kupiłem.
taikomol napisa/a: | i taka osoba stara sie o urzad moderatora. kiepsko troche skoro nie potrafisz utrzymac nerwow na wodzy. ale coz. daje sie we znaki bezsilnosc. a ogolnie to smieszne ze podajecie za dowod ze lechu widzial. to o niczym swiadczy. normalne ze ludzie z jednej ekipy sie popieraja. czasem nawet slepo. |
Zanim zaczniesz osądzać kogoś, osądź najpierw siebie. Tyleq może i ma troche "nieqyparzoną" gębe i działa pod wpływem emocji, ale cóż - w większości przypadków jednak ma rację... Choć prawda, jest trochę za bardzo podejrzlwy ;)
Borszczu - 2008-10-27, 18:03
moonchild napisa/a: | A w tej grze sprzedaż piór na bazarze jest LEGALNA, wprowadzona przez Admina, więc nie rozumiem Twojego zdania, że tylko pióra i allegro są pewnymi źródłami. |
Szybko zapominasz co czytałaś. Pisałem o sprzedaży ciastek, które też są LEGALNE. To, że coś kupisz taniej, niż oferuje SiVo to nie znaczy ze masz towar w pełni odpowiadający oczekiwaniom, jak w przypadku ciastek.
NoName napisa/a: | Jeśliby komuś na przykład na bugu udało się wystawiać powierdzmy 30 piórek na bazar po 2k, chociaż nie ma żadnych (taki bug przykładowo), to czy ja jako kupujący jestem winny? |
Jasne, że nie jesteś winien, ale czytaj ze zrozumieniem. Kupujesz coś od kogoś, wiec ewentualnego zwrotu możesz zadać tylko od niego ;) (a nie od SiVo) SiVo ma obowiązek ewentualnego ukarania oszusta, a nie musi oddawać wam piórek (co nie oznacza, ze tego nie zrobi). Zamiast walczyć i sypać wulgaryzmami oskarżając się nawzajem powinniście prosić o sensowne rozwiązanie problemu.
Nie powtarzajcie w kółko tych samych argumentów bo zaśmiecacie temat i gdzies w tym spamowisku ginie jego istota.
W przypadku dalszego wałkowania tego samego zamknę temat...
Przyjdzie SiVo to będzie myślał. Ja bym zbanował na stałe handlarzy lewymi piórkami...
Holigula_Mixrus - 2008-10-27, 18:07
SiVo piórka zwrócił tym osobom, które do niego napisały... Innym odda jak to samo zrobia i jak udowodnia, że je miały... Koniec dyskusji...
Old_Shatterhand - 2008-10-28, 10:06
Dla mnie to jest ostateczny koniec. Bardzo dbam o to, żeby nie dostawać warnów, a tu jakiś quasimod rozdaje nam warny jakby był niespełna rozumu. :/ Idiotyzm!!! Do widzenia. Konto na forum można usunąć.
Borszczu - 2008-10-28, 12:58
Old spam + obraza
NoName - 2008-10-28, 15:02
Borszczu napisa/a: | Old spam + obraza |
Właśnie zaspamowałeś... Post bez sensu, słów trzy. Minimum kultury na forum prosi o 5 słów.
Warnujesz na siłę. Nikomu nie przeszkadzają posty, forum jest po to, żeby się wypowiadać... Rozumiem, że gdyby zaczęli pisać który motor jest lepszy a który gorszy to tak...
Myślę, że dostanę warna za tego posta... Był on tak samo na temat jak post Old_Shatterhand'a.
ShermaN - 2008-10-28, 15:59
a dla mnie borszczu to jebana kurwa....
i pierdoli mnie że dostanę warna.... dla mnie borszczu jesteś śmieciem... nie grasz a próbujesz być mądrzejszy od samego siebie.. niczym nie różnisz się od tych jebanych wsiurów co grają na bugach.... Również wykorzystujesz jakąś tam swoją przewagę do wkurwiania graczy....
jesteś pizda...
Borszczu - 2008-10-28, 16:01
Heh. Kolejne 2 warny dla panów wyzej a temat zamykam :)
|
|