INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - wafal

napoleon12 - 2008-10-30, 18:48
Temat postu: wafal
Gracz: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Level: 27
Miejsce: 3
napisz
Przebywa teraz w swoim tipi
Przekaż złoto
zbanowany

nie wiem jak on to robi ale wchodzi na konto bo był urlop a teraz juz tipi wiec co jest ???

Holigula_Mixrus - 2008-10-30, 18:54

Proste... Wysłal sms na tipi, lub ktoś to zrobił by go z niego wyjąć...
lukas9189 - 2008-10-30, 18:58

ciekawe jak długo będzie sms-y wysyłał... I po co? ;D
Holigula_Mixrus - 2008-10-30, 19:00

Może to nie on? Ktos mógł za niego wysłac by z urlopu wyszedł. Za 3 dni skończy mu się tipi, a ta osoba już będzie czekała...
Molph - 2008-10-30, 21:09

Nie długo mu się ban kończy i przedłużał tipi aby nie stracić broni.
PS napoleon robi bezcelowe tematy...

Tyleq - 2008-11-02, 15:54

Gracz: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Level: 27
Miejsce: 3
napisz
Trup
Przekaż złoto

O mnie: .

YY, mi się wydawało czy gdzieś pisało że wafal ma bana na rok ? Oo

pierdziuch - 2008-11-02, 16:05

hahaha a ty za flaszki płacisz a on ma za darmo:) Jeszcze przerobił Cię SiVo na flaszkach które kopiłeś za złoto:)
malydupek - 2008-11-02, 16:07

mohave miał krótko, więc wafal pewnie również niewiele dlużej. Zapewne i tak już żadnych przekrętów nie będzie bo przy wykryciu następnego WSZYSCY będziemy głosować za dożywotnim.
Molph - 2008-11-02, 17:46

Wy sobie możecie głosować za dożywotnim w swojej piaskownicy.
Wafal miał parę dni dłużej niż ja i mu spadł.

malydupek - 2008-11-02, 18:07

jeśli będzie następny tego typu przekręt to zrobimy wszystko, żeby był dożywotni. Wracaj do łopatki i wiaderka Molph...
Molph - 2008-11-02, 19:06

Taaa?
Ciekawe tylko kto wam powie o tym ;)
Nie macie takich możliwości aby dojść do tego.
A żeby nie było, że post nie na temat to powiem, że wafal również współpracował z sivem i powiedział mu to i to w zamian za skrócenie wyroku.

lukas9189 - 2008-11-02, 19:15

czyli zrobiliście pare lvli za lewe piórka
z karÄ… 2-4 tygodni
hmmm dosyć niesprawiedliwe tym bardziej że cofnął tylko piórka
a lvle, itemy i sahemy pozostały

Brawo dla naszego niekompetentnego administratora! :-?

wafal - 2008-11-02, 20:25

Poziom został, lecz sachem został zabrany i te itemy, które mieliśmy z 28 również ;/
lukas9189 - 2008-11-02, 20:31

sraj dalej, krążą sześciostrzałowce a i obrone i konia na pewno każdy z was kupił zanim lvl cofnął admin, sahem też wątpie że cofnął a lvle podejrzewam że ty wbijasz na lewych od około 24 lvl a mohave jeszcze dłużej a gdyby tyleq nie kupił tych piórek to sr***byście dalej! Nie wiem jak macie czelność jeszcze grać wyrządzając tak wielkie szkody innym no ale cóż admin na to pozwala, ciekawe dlaczego? koledzy, rodzina, czy pieniążki? może poprostu głupota... żal
pierdziuch - 2008-11-02, 20:36

lukas9189 napisa³/a:
Nie wiem jak macie czelność jeszcze grać wyrządzając tak wielkie szkody innym no ale cóż admin na to pozwala, ciekawe dlaczego? koledzy, rodzina, czy pieniążki?l

Wybieram bramkÄ™ nr. 3

Ja tam nie mam zamiaru kupować żadnych piór od SiVo. Sponsorem tej gry niech pozostanie mohave:)

wafal - 2008-11-02, 20:38

lukas9189 napisa³/a:
sahem też wątpie że cofnął a lvle podejrzewam że ty wbijasz na lewych od około 24 lvl a mohave jeszcze dłużej
Masz na to jakieś dowody? Jeżeli nie to poproszę dla pana lukasa warna za pomówienia ;)
lukas9189 - 2008-11-02, 21:09

i tutaj jeszcze 1 ciekawy event

Holigula_Mixrus - 2008-11-03, 07:08

Lukas kamili sobie jaja z was robił. Mohave i wafal nie znają się na programowaniu, choć wafal jakąś tam wiedze posiada;] A kamili zapewne skupywał piórka z bazaru, gdy były po 2k;]
Tyleq - 2008-11-03, 07:24

I ja robiłem tak samo ! Tylko że mi zniknęły a Kamili'owi (Ajmarowi) zostały. =/
NoName - 2008-11-03, 15:25

Oooh, widzę że mamy samych tutaj pr0chakeruf xD

Swoją drogą jeste3m ciekawy co Kamili miał na myśli mówiąc "wejdzie na serwer"... Może dla niego jest to połączenie FTP.

Co do sprawy to wg. mnie wafal i tak powinien mieć krótszego bana niż Molph... A raczej Molph dłuższego.

pierdziuch - 2008-11-03, 21:16

To jak jest w końcu kto ma krótszego a kto dłuższego? I jak byłoby sprawiedliwie? ;)
moonchild - 2008-11-04, 10:10

pierdziuch napisa³/a:
To jak jest w końcu kto ma krótszego a kto dłuższego?

No własnie panowie - pochwalcie się, dyskusja będzie ciekawsza :D

pierdziuch - 2008-11-04, 15:39

Ja tam nie wiem jakie powinni mieć ale moim zdaniem obaj maja zdecydowanie za krótkie ... bany... Ale ci chociaż coś maja niektórzy mieć powinni a nie mieli.
Jakby powiedział Czesio "Ona nie ma bana"

wafal - 2008-11-04, 16:17

Holigula_Mixrus napisa³/a:
Mohave i wafal nie znają się na programowaniu, choć wafal jakąś tam wiedze posiada;]
To, że nie znam PHP, to nie znaczy, że nie znam innych języków. Orientuję się np. w MySQL. Znam język LOGO (każdy programista od niego zaczynał ;P), Pascala. Teraz będę przechodził jak znajdę wolny czas do Delphi.
moonchild napisa³/a:
No własnie panowie - pochwalcie się, dyskusja będzie ciekawsza :D
Molph miał krótszego, a ja dłuższego. Bany już spadły.

Co do tego, co napisał lukas to Kamili robił sobie jaja, a Wy jak zwykle uwierzyliście.

Karanie w tej grze jest wg mnie śmieszne, bo za zasiadanie, pushing, multi nikt nic nie robi. Za taki wybryk, gdyby było normalne karanie miałbym bana stałego raczej... Ale, że jest takie karanie jakie jest to uważam, iż straciłem więcej przez to niż Wam się wydaje. Bana idzie przeboleć - nawet dobrze, że był, bo sobie troszkę odpocząłem. Jednak dwie inne kary mnie strasznie dotknęły ;( A w zasadzie to nawet trzy...

Temat uważam, że można zamknąć, ponieważ na postawione pytanie w temacie została udzielona odpowiedź.

lukas9189 - 2008-11-04, 17:10

czyli uwazasz ze jestes niewinny i kara ci sie nie należała?!
za trzepanie setek piórek z bugu!? to jest stały

wafal - 2008-11-04, 20:43

Czy ja gdzieś tak napisałem? Naucz się czytać ze zrozumieniem oraz nie spamuj, ponieważ napisałem wyraźnie, że temat jest do zamknięcia.
pierdziuch - 2008-11-04, 23:34

nie ty temat rozpocząłeś więc nie ty mów czy temat jest do zamknięcia. Proste chyba. Jak moderator zdecyduje ze jest do zamknięcia to zamknie albo może zamknąć na prośbę pytającego jeżeli ten uzna, że już wszystko wyjaśnione.
NoName - 2008-11-05, 06:52

wafal napisa³/a:
LOGO (każdy programista od niego zaczynał ;P

Kysz! Nie tknÄ™ nigdy tego $hitu.
Ja najpierw PHP się nauczyłem, a później nauczycielka w szkole dała LOGO...
O Dżizas programowanie po Polsku. Coś okropnego. Nigdy więcej tego nie tknę do ręki :D

Ale Delphi to fajny wybór. :) Ja na razie go przełożyłem na rzecz C++

Pierdziuch: I jestem pewnyt że moderator to zrobi. Pytanie było, dlaczego wafal nie ma bana, skoro miał stałego? Wafal powiedział że miał na jakiś okres i wyaśnione.