|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Off-topic - ShermaN i jego wypowiedź
pierdziuch - 2008-10-31, 16:43 Temat postu: ShermaN i jego wypowiedź hehe nie czytałem jeszcze na tym forum tak sensownej wypowiedzi.
Pozdro dla ShermaN. W 100% sie z Toba zgadzam. Koleś zachowuje sie po prostu żałośnie:)
Jak ktoś nie wie o co chodzi to tu link:)
http://forum.indianie.net...er=asc&start=45
NoName - 2008-10-31, 16:59
No, to było dobre. Zachować dla potomnych ^^
wafal - 2008-10-31, 17:07
pierdziuch, i to Cię już dyskwalfikuje do bycia modem, jeżeli popierasz wypowiedzi obrażające kogoś oraz zawierające niekulturalne słowa.
Wypowiedź ShermaN'a świadczy o nim, a nie o kimś innym. Ale czego tu wymagać od osoby, która nie potrafi nawet zdawać z klasy do klasy na dwójkach...
pierdziuch - 2008-10-31, 17:14
Ja na szczęście nie jestem tu modem i mogę bez skrępowania wyrażać swoje subiektywne oceny. Nie moja wina, że Borszczu zachowuje sie jak dzieciak. ShermaN właśnie to powiedział, może nie przebierał w słowach ale za to prawdę powiedział:)
Ty natomiast jako mod powinieneś się powstrzymać od wycieczek w czyjeś życie prywatne. Nie uważasz?
wafal - 2008-10-31, 17:23
Ja jedynie potępiam jego zachowanie i Twoje zachowanie. Nie jestem modem, gdybym był to tamtej wypowiedzi by na 100% już dawno nie było.
pierdziuch - 2008-10-31, 17:27
A racja straciłeś moda za te wały:)I nie jedynie bo przecież widze że robisz wycieczki w zycie prywatne. Masz jakieś kompleksy czy co? Czy ja pisze że nie masz kolegów albo że mama cie nie kocha? Nie pisze bo niby po co? Gra grą a to czy Cie mama kocha to juz twoj problem i twojej mamy a nie kwestia do roztrząsania na forum.
Holigula_Mixrus - 2008-10-31, 17:49
Post nie został skasowany, na dowód tego, że sie nie nadaje być moderatorem... Teraz on już zniknie, skoro została wybrana 5 finalistów.
pierdziuch - 2008-10-31, 17:57
To ShermaN starał sie o posadę moderatora? Jakoś sobie nie przypominam.
Borszczu - 2008-11-01, 00:46
W sumie to powinienem dać warny za prowokowanie napinek, ale chętnie posłucham zali ludzi którzy nie potrafią nad sobą panować ;)
Byłoby też miło gdybyście swoje jak to określiłeś "żałosne ostrzeżenia" poparli jakimiś sensownymi dowodami :) Ciekaw jestem gdzie popełniłem błąd :)
P.S. Dla nieuświadomionych za wirtualne oskarżenia i obrazę również można ponieść odpowiedzialność karna :)
Treści, za które określono sankcje w kodeksie cywilnym, a które:
* lżą osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego);
* zawierają pomówienia - informacje obarczające niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego);
Zapraszam do lektury ;)
Shikari - 2009-03-24, 18:08
Sherman to szmata i tyle. W ogóle nie wiem co za debil dał mu SM teraz mu ise od nadmiaru władzy w dupie poprzewracało.
ShermaN - 2009-03-24, 22:06
że jak cię zwą?
|
|