|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - Czemu w tej grze ciÄ…gle sÄ… problemy z moderatorami?
pierdziuch - 2008-11-01, 17:41 Temat postu: Czemu w tej grze ciągle są problemy z moderatorami? Ostatnio dowiedziałem się, że dwa warny od HM to cytuję SiVo "
dobra, po rozmowie wychodzi na to, że to tak zwany miss-click był.... "
Przypominam temat:
tutaj
A teraz nowa sprawa:
Jak widać HM nie przeszkadza ten wpis, nie tylko na warna nie zasługuje ale nawet i na skasowanie:) Na skasowanie zasługiwał jednak mój wpis, w którym chciałem poznać zasady przydzielania warnów bo ciężko było mi pojąć ze za użycie słowa wieś nalezy sie warn a za nazwanie kogoś wieśniakiem nie należny się warn:)
I wcześniejszy warn oraz wiadomość od HM
Czyż to nie zabawne??
Pozdrowienia z Loży Szyderców:)
taikomol - 2008-11-01, 17:44
ty jestes zabawny =) frustracja cie ogarnela ze nie bedziesz jednak modem na indianach =) mam nadzieje ze twoja psychika bardzo jednak nie upadnie..
Molph - 2008-11-01, 17:45
hahahahahahaha nic tylko Cię wyśmiać :)
Na każdym kroku coś masz do kogoś, czyżby to z powodu Twoich kompleksów i samotności?
Zapraszam do odwiedzenia psychologa, może być i szkolny :) on Ci pomoże zrozumieć własną wartość wtedy poczujesz się lepiej i przestaniesz zazdrościć wszystkiego innym :)
Pozdrawiam! :)
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 17:46
pierdziuch wrzuć również swoja wiadomosć... Ja tylko na nia odpowiedziałam... Julusia jest nowa tutaj, a wy od razu z testami jakie pozycje w seksie lubi!! To z wami coś jest nie tak. Ona po prostu odpisała to co uwaza o was i co wywnioskowała po 7 minutowej rozmowie na placu...
pierdziuch - 2008-11-01, 17:47
Muszę was zmartwić ale jesli już chcecie żebym uwierzył w to co mówicie to piszcie raczej, że mam o sobie zbyt wysokie mniemanie. Ale mam nadzieje ze to juz koniec off-topa i ktoś zacznie rozmawiać na temat;)
Swojej wiadomości nie wrzucę. Ty ją masz a nie ja.
Jacy wy jacy wy:) Ja ledwo co przyszedłem i widze ze nazywanie kogoś wieśniakiem jest wg ciebie ok a użycie słowa wieś zasługuje na warna. No chyba ze znowu się pomyliłaś albo nie zauważyłaś:)
taikomol - 2008-11-01, 17:49
nie, to nie jest zabawne =)
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 17:53
Sam sprowokowałes... Oto twoja wiadomosć do mnie:
Ja odpowiedziałam tylko na niai to grzecznie w dodatku... Masz jakiś problem ze sobą? A może próbujesz sobie odbić na mnie to, że nie dostałeś się do finału w castingu??
pierdziuch - 2008-11-01, 17:58
widzę że mieszają ci się pewne zdarzenia:) Ta wiadmosć była przed chwilą a nie przed warnem dla mnie albo czymś takim. I dalej nie wyjaśniasz dlaczego za słowo wieś jest warn a za nazwanie kogoś wieśniakiem nie ma. Moze zamiast spamować zaczniesz pisać na temat? W końcu jesteś moderatorem:) Ja twojej odpowiedzi wrzucać nie będę bo nie dotyczy tematu.
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 18:00
Napisałam powyżej czemu post został skasowany, a julusii nie... Przeczytaj na spokojnie jeszcze raz...;]
pierdziuch - 2008-11-01, 18:03
Nadal nie rozumiem:) Możesz jaśniej napisać dlaczego moje wnioski zostały skasowane a jej nie?
Przepraszam nie skasowane tylko dostałem za nie warna:)
Czym się rożni brak kultury mohave od braku kultury innych graczy?
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 18:07
Po pierwsze nie twoje a bugi tak napisał. Po 2 julusia napisała to do shermana, po tym jak zapytał sie jej jakie pozycje w seksie lubi... Ona powiedziała prawdę i tyle... w dodatku nie jest to jakies straszne słowo... W dodatku shermen dalej prowokował ja i mnie. Nawet spokojnie na placu nie mozna porozmawiać, bo od razu zboczency i inni sie zlatują...
pierdziuch - 2008-11-01, 18:17
Jak znowu Bugi napisał o czym ty mówisz?
I ja też powiedziałem prawdę i tyle więc nadal nie rozumiem za co warn? Za prawdę warnów nie dajesz? To ja będę mógł ładnie na placu pociskać na twój temat:)
Mam takie dziwne wrażenie, ze ma to związek z tym, ze mohave zasiadał twoje konto.
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 18:19
Ma 1 ostrzeżeń!
ostrzeżenia:
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: mohave - wieś i nic więcej w końcu Ajmarzy
Teraz sprawdziłam historie warnów... ale tego warna nie dałam dzisiaj, a bugi napisał zaraz po julusii i usunełam jego wypowiedz...
Prosze, czy ten warn jest niesłuszny? I kto jeszcze tak uważa??
pierdziuch - 2008-11-01, 18:22
No ja uważam że albo jest niesłuszny albo za dzisiejszą wypowiedź też nalezy się warn. Czy to moja wina, ze mohave się napina na placu (wykazuje zachowania typowe dla wiejskiego chłoptasia). Czysta prawda a ty dałaś mi warna.
wesley - 2008-11-01, 18:25
ja uwazam ze jest niesluszny. ta wypowiedz jest rownoznaczna z nazwaniem ajmarow wiesniakami a to podobno nie jest nic strasznego
Holigula_Mixrus napisa³/a: | w dodatku nie jest to jakies straszne sÅ‚owo |
tak wiec albo tamta kolezanka powinna tez miec warna albo zadne z nich nie powinno go otrzymac :) pani moderator :)
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 18:26
Ta wypowiedź juz znikła z placu... Zresztą usunełabym ją tylko. Dlaczego? Bo ta dziewczyna jest tu nowa i trzeba ja serdecznie przyjąć, a nie odstraszac nowych... Teraz juz wiem, dlaczego ich jest tak mało i w dodatku prawie żadnych dziewczyn...
pierdziuch - 2008-11-01, 18:31
No nie wiem. Jak ja nowy przyszedłem to dostałem od Ciebie dwa warny za nic. Rzekłbym raczej po znajomości od mohave;)
malydupek - 2008-11-01, 18:36
chociaż faktem niezaprzeczalnym jest że Sherman zachował się jak rasowy idiota ;] niewyżyty nastolatek który myśli tylko o seksie bo go jeszcze nie zasmakował. Bez komentarza.
pierdziuch - 2008-11-01, 18:42
Ale to inny temat chcesz rozmawiac o ShermaNie to zaloz nowy temat:) Tu rozmawiamy o moderatorach, którzy daja warny zalezne od tego jaki w miesiącu jest dzień albo jaka pogoda była. Bo o to że celowo wykorzystują swoją funkcje do niszczenia atmosfery na ławce i poprawy znajomości z niektórymi graczami to chyba nie możemy posądzać;)
malydupek - 2008-11-01, 18:46
ale w sumie mimo pewnego rodzaju solidarności muszę powiedzieć, że w tym wypadku HM miała trochę racji. To tak jak w sądzie: zabijesz kogoś celowo-dostajesz większą karę, zabijesz w obronie wlasnej-mniejszą.
Tak samo jest tutaj z użyciem słowa "wieś". Julusia użyła go w pewnego rodzaju słownej obronie na chamskie zachowanie ShermaNa...
pierdziuch - 2008-11-01, 18:50
No tylko, ze ja też nie wyskoczyłem z tą wsią bo mi się nudziło tylko to była odpowiedź na atak mohave. (On oczywiście za swoje napinki i prowokacje warna nie otrzymał ani nawet jego post nie został skasowany)
Teraz mohave widzę znowu siedzi w tipi i wyskakuje z tekstami do innych graczy że w budzie siedzą. Czy to nie typowe wiejskie zachowanie??
malydupek - 2008-11-01, 19:03
To jest zachowanie dziecka nieutulonego dostatecznie w dzieciństwie :) albo za bardzo ^^
pierdziuch - 2008-11-01, 19:08
Jestem pewny, że gdyby HM byla i ja bym to na lawce napisał to co piszesz to bym miał warna. Nie wiem czemu ale mohave to doa niej jakiś drażliwy temat:) A ludzi z PGr szczególnie nie lubi:)
frytka - 2008-11-01, 19:27
Byłam wtedy na placu, i to nie tylko takie kwiatki lecialy...
Widać, że HM nie lubi pierwdziucha..A czy z wzajemnością, to nie wiem.
W tej grze przydałaby się solidna "pogawędka" wszystkich modów, bo to co sie teraz dzieje to klękajcie narody...
Co do "julusi" (przemilcze ten nick... .) To tak naprawdę moda nie powinno obchodzić czy jest nowa, czy stara, czy brzydka... Rejstrując sie akceptuje zasady regulaminu, i mówi że będzie ich przestrzegać.
Więc nie lećcie w kulki..
Amen.
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 20:20
Fryta nie było ciebie... Dopiero potem przyszłaś, gdy było już po wszystkim. Ja uprzedzeń do niego nie mam... To raczej on i NIEKTÓRZY ludzie z chiri. No ale moze i to dobrze. Nie ma ludzi idealnych i nawet się z tego cieszę;D
Cytat: | ale w sumie mimo pewnego rodzaju solidarności muszę powiedzieć, że w tym wypadku HM miała trochę racji. To tak jak w sądzie: zabijesz kogoś celowo-dostajesz większą karę, zabijesz w obronie wlasnej-mniejszą.
Tak samo jest tutaj z użyciem słowa "wieś". Julusia użyła go w pewnego rodzaju słownej obronie na chamskie zachowanie ShermaNa... |
Dokładnie.
Fryta moderatorzy to nie jakies boty!! Nowy user nie wie o co tu chodzi, jacy sa tu ludzie i jak reagowac na dane sytuacje... Uważałam ciebie za poważną osobę. Ty po poł roku nagle wracasz do gry, nikomu nic nie mówiąc i mało tego nadal pełnisz funkcję moderatora, choć dla mnie to jest śmieszne. Od tego czasu jak ty grałaś wiele się tu zmieniło. Proponuje najpierw sie ludzi popytać co i jak i najlepiej poczytać forum...
frytka - 2008-11-01, 20:26
Nie atakuj mnie odrazu, bo chcę tylko pomóc.
A powiem Ci, że byłam wtedy. pamiętam tamtą rozmowe.
Masz zupełną rację, mody to nie boty. I rozumiem, że każdemu zdarzy się zrobić coś źle, bo i sama się mogę do tego przyznać.
A czy ktoś napisał jej chociaż na priva, że tak się nie robi? ;)
Nie chcę tu rozpętać kolejnej wojny. Jeśli niepotrzebnie się odedzwałam, przepraszam, i już nie będę.
pierdziuch - 2008-11-01, 20:30
Frytka ale masz 100% racji.
Ja rozumiem warn sie nalezy to ok daj warna . Osobiście od Ciebie warna nie dostałem ale koledzy dostali i nic do ciebie nie mają. Bo sie należał i to oczywiste, ze wypełniasz swoją funkcję. Ale co innego jest wypełniać swoja funkcje a co innego raz wypełniac nadgorliwie a raz udawać ze sie nie widzi. Jeśli nie chcialaś dać warna to trzeba było skasować skoro w moim przypadku użycie słowa wieś nadawało sie na warna to tam powinnaś to przynajmniej skasować a nie udawać że tego nie ma bo mowa jest o ShermaNie
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 20:55
pierdziuch stwierdzam, że się uczepiłeś teraz... Na fryty posta nie bede odpowiadać, wyjasniłyśmy sobie wszystko na gg.
A tak na marginesie możesz usunąć moje wypowiedzi z profilu na koncie i na forum?? Masz zgodę autora by ich używać? Nie...
pierdziuch - 2008-11-01, 21:00
To wiadomość do mnie więc mogę sobie z nią robić co zechcę.
A ja się uczepiłem bo nie nadajesz się na moda. Nie masz predyspozycji:)
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 21:02
pierdziuch napisa³/a: | A ja siÄ™ uczepiÅ‚em bo nie nadajesz siÄ™ na moda. Nie masz predyspozycji:) |
Prosże napisz mi dlaczego sie nie nadaję...
pierdziuch - 2008-11-01, 21:06
Przecież napisałem ci to juz nie raz. Jesteś całkowicie nieobiektywna, masz humory i dajesz warny "po znajomości".
Czy czegoś więcej trzeba?
Holigula_Mixrus - 2008-11-01, 21:07
pierdziuch napisa³/a: | Przecież napisaÅ‚em ci to juz nie raz. jesteÅ› caÅ‚kowicie nieobiektywna, masz humory i dajesz warny "o znajomoÅ›ci".
Czy czegoś więcej trzeba? |
Prosże udowodnij mi to. Tylko chcę dowowdów widocznych...
pierdziuch - 2008-11-01, 21:12
ty dowody widzisz tak jak wrzuty na placu, które wypisują niektórzy zaprzyjaźnieni z tobą gracze.
Cóż ci więcej potrzeba niz 3 ostatnie moje warny:)
No ale oczywiście zawsze można powiedzieć ze się dało przez pomyłkę:) To przecież zaden dowód. Każdy moze sie pomylić:)
wesley - 2008-11-01, 21:25
no tak. przemeczenie daje sie we znaki. ona jest tak przemeczona ze nie wie sama czasami co robi. ale ktoz inny nadaje sie lepiej na moda jak nie ona no pytam sie. ona tyle w zyciu przeszla (uzywa to jako argumentu za tym aby byc modem) jest taka dojrzala psychicznie a wy sie jej czapiacie ludzie uspokojcie sie
Borszczu - 2008-11-02, 01:42
frytka napisa³/a: | ByÅ‚am wtedy na placu, i to nie tylko takie kwiatki lecialy...
Widać, że HM nie lubi pierwdziucha..A czy z wzajemnością, to nie wiem.
W tej grze przydałaby się solidna "pogawędka" wszystkich modów, bo to co sie teraz dzieje to klękajcie narody...
Co do "julusi" (przemilcze ten nick... .) To tak naprawdę moda nie powinno obchodzić czy jest nowa, czy stara, czy brzydka... Rejstrując sie akceptuje zasady regulaminu, i mówi że będzie ich przestrzegać.
Więc nie lećcie w kulki..
Amen. |
Słyszałaś o takim pojęciu jak recydywa?
Jest różnica miedzy regularnym łamaniem regulaminu z premedytacja, a czymś co przytrafiło się julusi (czyt. jednorazowy wybryk sprowokowany przez osobę, której 90% zasobu słownictwa stanowią słowa niecenzuralne ;)).
Niektórzy z was są momentami żałośni. Wystarczy poczytać plac o dowolnej porze, ciągle się spinacie o wszystko a później płaczecie jak was ktoś zwyzywa na pw. Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu (czy jakoś tak :P). Wszystko do was wraca, wiec "naprawę" moderatorów proponuje zacząć od zmiany swojego zachowania.
pierdziuch - 2008-11-02, 01:56
O jakiej recydywie mówisz??
Jeśli ten warn był słuszny to był to mój pierwszy słusznie przyznany warn. Więc po co się odzywasz skoro nie masz o sprawie zielonego pojęcia?
Borszczu - 2008-11-02, 02:04
pierdziuch napisa³/a: | O jakiej recydywie mówisz??
Jeśli ten warn był słuszny to był to mój pierwszy słusznie przyznany warn. Więc po co się odzywasz skoro nie masz o sprawie zielonego pojęcia? |
W takim razie premedytacja. Widzisz co robiÄ… inni przebywajÄ…c na placu (i za co dostajÄ… warny), a jednak celowo zachowujesz siÄ™ niezgodnie z regulaminem.
malydupek - 2008-11-02, 12:23
i kolejny raz zgodzę się z Modami(co się ze mną dzieje? ) pierdziuch zaczął trochę przesadzac w tym momencie. Zostało wyjaśnione dlaczego jedna osoba dostała warna, a druga nie. Sytuacje w sumie były skrajnie różne, więc HM miała rację. Ale zgodzę się też że miejscami MOZE to wyglądać na faworyzowanie jednych osób, ale któż to wie. Może to tak wygląda tylko z naszej strony... Pozdrawiam.
Holigula_Mixrus - 2008-11-02, 12:34
malydupek napisa³/a: | Ale zgodzÄ™ siÄ™ też że miejscami MOZE to wyglÄ…dać na faworyzowanie jednych osób, ale któż to wie. Może to tak wyglÄ…da tylko z naszej strony... Pozdrawiam. |
A to tak wygląda? Jeśli tak to przepraszam, nie wiedziałam o tym. Mały ma rację. Mozliwe, że tylko z waszej strony tak to wygląda...
Pierdziuch masz jeszcze jakies pytania, sugestie?? Bo dla mnie nadal takie tematy są zbędne i śmieszne...
malydupek - 2008-11-02, 12:46
No... tak HM, czasem tak to wyglÄ…da :)
pierdziuch - 2008-11-02, 13:32
I co znowu chcesz do kosza wyrzucić temat?? :)
moonchild - 2008-11-02, 16:01 Temat postu: Re: Czemu w tej grze ciÄ…gle sÄ… problemy z moderatorami?
pierdziuch napisa³/a: | ciężko byÅ‚o mi pojąć ze za użycie sÅ‚owa wieÅ› nalezy sie warn a za nazwanie kogoÅ› wieÅ›niakiem nie należny siÄ™ warn:)
|
Może oprócz szczegółowej analizy słów "wieś" i "wieśniak" przeanalizowałbys jeszcze znaczenie jednego słówka - kontekst
i wtedy może zrozumiesz
malydupek - 2008-11-02, 16:08
dokładnie moonchild. Jak już mówiłem zresztą.
Borszczu - 2008-11-03, 15:09
pierdziuch napisa³/a: | I co znowu chcesz do kosza wyrzucić temat?? :) |
Jak najbardziej.
|
|