INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - bany, ban, ale za co?

ShermaN - 2009-02-04, 16:35

e tam co się martwisz? poczekasz kilka lat i znowu pograsz ;)

[ Dodano: 2009-02-04, 16:36 ]
Molph napisa/a:
Może mi ktoś to ku.rwy nędzy wyjaśnić za co otrzymałem bany

Molph napisa/a:
numero_uno: (grał brat z jednego ip)

to albo otrzymałeś albo otrzymaliście ;)

SiVo - 2009-02-04, 16:39

co do pusha i multi to chyba nie dam się przekonać, że zupełnie bezinteresownie przesłałeś komuś ponad 40000 złota... nawet jeśli to była dorażna pomoc to to drugie konto już i tak miało ponad 200000 czy nawet więcej złota... ciekawe po co tyle kasy jak ma się 4 czy 5 lvl?? :>
i to chyba nie mnie powinno być wstyd w tym momencie...

Molph - 2009-02-04, 16:42

Słucham za co mam bana na mohave, nie napisałes, nie pochwaliłes sie, za co ban na numero_uno, za tt? to nie powód. No i co z tego, że przesyłałem? Sprawdzasz mnie - sprawdzaj wszystkich.
Kamili - 2009-02-04, 16:43

ShermaN napisa/a:
e tam co się martwisz? poczekasz kilka lat i znowu pograsz ;)

[ Dodano: 2009-02-04, 16:36 ]
Molph napisa/a:
Może mi ktoś to ku.rwy nędzy wyjaśnić za co otrzymałem bany

Molph napisa/a:
numero_uno: (grał brat z jednego ip)

to albo otrzymałeś albo otrzymaliście ;)

Naucz się czytać :) Dostał na mohave, a potem na szczerym :)

GzeHu - 2009-02-04, 16:57

szanowny adminie a dlaczego ja mam bana za to co mohave?? prosze o wytlumacze i odbanowanie mnie
Avast - 2009-02-04, 17:11

no wlasnie mój kumpel ledwo zaczoł grac i dostał bana mi sie żalił na gg ban też za nic...
Potega_Lozy - 2009-02-04, 22:30

Fryta, i w ogóle dużo osób teraz dostało bana ! :[
Molph - 2009-02-06, 13:53

I co ku.rwa już nie odpiszesz nic?
Tak zostanie, że 3 konta zostaną zbanowane za nic, bez żadnych wyjaśnień?

...Morderca - 2009-02-06, 15:22

A problem z dwojeniem się broni?
Molph - 2009-02-06, 17:09

...Morderca napisa/a:
A problem z dwojeniem się broni?

To nie działa, dawno temu próbowałem tak robić i nie wyszło, nie wierz loży.

Mahone - 2009-02-06, 18:58

dziala. dostałem raport ze straciłem 2KM'y. NIe chwaliłem sie raportem, a oni na placu pokazali że 2 km'y zdobyli.
frytka - 2009-02-06, 22:13

Jeżeli chodzi o mnie, to fakt. miałam dużo złota na koncie. Ale gram ponad 2 lata o ile mnie pamięć nie myli i wszystko było uzbierane jaknajbardziej "legalnie" :)
Zastanawiam się tylko, dlaczego do Tego doszlo. Był włam, czy to świadoma decyzja?
Będę wdzięczna za odbanowanie mojego konta :)

kaban99 - 2009-02-07, 14:12

Mohave kazdy wie ze twoje levele i kolegow to jeden wielki przekret, i tak cie SiVo odbanuje po tym jak zrobisz mu gale,wiec o co sie martwisz!!!
Tak ogolnie to od pol roku przekonalem sie ze ta gra to jeden wielki przekret Admina(SiVo) i reszty cheaterow z takich jak mohave czyli grassman,kamili,HM,zawodowy,bielas,magnum,uente i reszty kolegow pedalow wiec dajcie sobie spokoj z ta pojebana gra>>>>

Yamakasi - 2009-02-07, 15:06

kaban99 napisa/a:
i reszty cheaterow z takich jak mohave czyli grassman,kamili,HM,zawodowy,bielas,magnum,uente

a ja? o mnie zapomniałeś :(:(

...Morderca - 2009-02-07, 15:57

Nie masz o niczym pojęcia, więc zamilcz. Ty skończyłeś grę bo jesteś bot i bałeś się grać dalej to nie znaczy że inni też muszą bo taki kaban pierdzieli od rzeczy... żal mi Cie

Że ta gra to wielki przekręt admina (SiVo) to z tym mogę się zgozić bo tak wali w huja, że nie wiem...

A "koledzy pedały" to możesz mówić o loży_szyderców ;))

kaban99 - 2009-02-08, 23:19

wiec na huj w to grasz skoro nie dlugo ktos wezmie informatyka zrobi bota lubi jakiegos cheata i beda wysokie levele,pedal mohave to oszust bo 30 level normalnie to wbil ze 3lata keke

Zawodowy zamknij juz pizde bo brzydku pachnie nie wiem czy pusciles baka czy bekles, lubie z wami cisnac bo frajerzy na to tylko zasluguja keke i buhahaha dla was

Yamakasi - 2009-02-09, 06:32

kaban a mi sie kurwa zdaje, ze Ty zazdrościsz mohave, ze on wbił 30 lvl i kazdy o nim mowil a nie Ty.
A na czas dzisiejszy to beke mamy z Ciebie, a nie Ty z nas ;]

kaban99 - 2009-02-09, 10:44

Yamakaci czy huj wie jak ci tam, beke mial,mam i miec bede bo Mohave to czysty Rumun zreszta zdjec nie widziales to pizde trzym.A co do level to nie zazdroszcze bo jest wbity przez cheat, albo przez SiVo przy czym zaznaczam Cwelhave musial sie bardzo napracowac
Yamakasi - 2009-02-09, 12:43

nie wiesz jak jest, wiec sie nie odzywaj.

P.S. Jestem Yamakasi. Widze, że nawet czytać nie umiesz.

...Morderca - 2009-02-09, 16:13

Nie ma co rozmawiać z cwelem... To jest niedojebane stworzenie, które powtarza te swoje pojebane
kaban99 napisa/a:
keke i buhahaha

Avast - 2009-02-09, 19:36

zgadzam sie ze zdaniem zawodowego i dodam jeszcze jedno choć powinienem go lubic bo za tym samym klubem jest to chuj mu w oko ;]
Kamil1101 - 2009-02-09, 19:45

Dołączę się przy okazji do tego posta, żeby nie zaśmiecać forum. Proszę o wyjaśnienia... Twoje konto zostało zbanowane za push i bank - ban trwa do 20.05.2009 19:27.
Może jakieś wyjaśnienie?
Pozdrawiam

wesley - 2009-02-09, 20:13

ja tak samo dostalem bana za pusch. chcialem powiedziec ze ja kase sprzedaje za doladowania a to chyba nie jest zabronione....
...Morderca - 2009-02-09, 21:40

____ i ---- zbanowani...
kropek - 2009-02-09, 21:55

"KTOŚ" pewnie ich zbanował myśląc, że mają załozone hikory i kase wytrzepią z nich :)a przy okazji i broń wypadnie.
GzeHu - 2009-02-09, 21:59

a ja za co mam bana? nie jest nic napisane :cry:
Holigula_Mixrus - 2009-02-10, 07:04

Jest 3 SM dwóch znacie... a 3?? Pytajcie SiVo... Ja na razie nie gram i to wszystko olewam, skoro SiVo napwet nie jest w stanie mi odpisac na gg...
wredna_squaw - 2009-02-10, 07:55

...Morderca napisa/a:
____ i ---- zbanowani...

Powiem Wam, czemu mi zbanowali kolegów. Za pushowanie. Słusznie. Każdy, kto ich ostatnio zaatakował chwalił się później ile złota na tym dostał. A przecież otrzymanie dużej ilości złota podchodzi pod push.

A na serio - szanownego moderatora banującego konta na lewo i prawo proszę o ujawnienie się i zapraszam na słówko. Bo ja naprawdę chcę się dowiedzieć o co w tym wszystkim chodzi!

ShermaN - 2009-02-10, 08:29

w/g większości graczy te bany to moja sprawka ;D więc wredna mogę z Tobą o tym pogadać ;D
Kamil1101 - 2009-02-10, 10:41

Ech, wiekszosc ludzi i tak patrzy na to co sie dzieje obok z obojetnoscia... Jezeli ktos sie ucieszyl z tych 50k. ktore mi zabralisice pod czas, gdy ja zapomnialem wejsc do tipi po plukaniu, no to prosze bardzo... Lecz prosze zauwazyc, ze zbieralem ta kase ponad 2-3 tygodnie. Btw jakos nie moge zrozumiec, dlaczego mi nie jest tak wesolo Sherman. Moze to kwestia humoru, nie sadzisz?
ShermaN - 2009-02-10, 10:46

GzeHu,

Sprzedał:
31 01 2009 ziomalek1 maczuga (39468) za 195000 złota

Kupił:
01 02 2009 od ziomalek1 maczuga (39468) za 7000 złota
01 02 2009 od ziomalek1 kamień (39961) za 15000 złota
01 02 2009 od ziomalek1 kamień (39893) za 10000 złota

cóż więcej dodać? może to że miałeś wspólne IP z kilkoma innymi kontami na 4 lvlu które również dostały bany za bank?

wesley,

Kupił:
26 11 2008 od kaktus kamień (36476) za 40000 złota
18 01 2009 od maciek143 kamień (39156) za 21500 złota
18 01 2009 od maciek143 kamień (39157) za 21500 złota
31 01 2009 od DeLaCrosse kamień (39910) za 40000 złota

coś jest niejasne?

Kamil1101,

nie kupiłeś nic po w miare normalnej cenie.. wszystko co masz kupiłeś za 1 złota od bielasa;) ponadto IP wspólne z dwoma innymi kontami gdzie nie była zgłoszona gra ze wspólnego IP

Ave ShermaN

Kamili - 2009-02-10, 11:35

Ooo, to też bardzo ciekawe :) Może SiVo wyjaśni skąd zwykły pionek sherman ma dostęp do takich danych? :) Myślałem, że SM sam podejmuje decyzje, a nie przekazuje wszystkie dane współplemieńcom ;D
Kamil1101 - 2009-02-10, 13:34

Gra z 2 kontami nie zgloszonymi? :O Dobrze jest sie dowiedziec czegos nowego o sobie... No nic, na pewno nie mam uwzglednionych dwoch swoich braci. Moze nawet nie znalazles 3 roznych ip z kompow? Po prostu irytujesz mnie swoim wybiorczymi dowodami, udajesz kogos, kto rozwiazuje problemy, a tak na prawde to tylko flamer z Ciebie. Jesli chodzi o bielasa to pomagal mi na prosbe czasami... Z reszta wymienialem sie kasa z meneli na indian. NIe masz po prostu nic na mnie...

Edit:
"wszystko co kupiles"... tak.. wszystko... a nawet i jeszcze wiecej. Moze mi powiesz co ja takiego ciekawego od niego kupilem, albo moze inaczej zebys zrozumial, bo zauwazylem, ze roznie z Toba bywa, ile tych rzeczy bylo?

ShermaN - 2009-02-10, 13:58

na menelach wymiana kasy jest zabroniona ;) a tutaj jeśli chcesz oddać komuś kasę nie dostając w zamian nic na indianach to masz obowiązek zgłosić to w specjalnym temacie na forum w którym wpisujesz wszystkie takie transakcje...

http://forum.indianie.net/viewtopic.php?t=1627

Borszczu napisa/a:

Wymiany, nie zgłoszone, a wykryte zostaną potraktowane jako push i odpowiednio ukarane wg regulaminu.
Zgłoszenia już po zbanowaniu nie będzie brane pod uwagę, wiec radze o tym pamiętać i wszelkie tego typu reklamacje będą odrzucane.

Kamil1101 - 2009-02-10, 14:07

Btw, co mnie interesuja menele? To, ze zabronione jest tam dawanie kasy, jakos mnie nie rusza. Jakbys nie zauwazyl to jest inne forum. A ja tutaj nie pozyczalem/dawalem nikomu kasy, co najwyzej dostawalem. A to jest roznica, no chyba, ze jej nie zauwazasz. Jak mam Ci tlumaczyc, ze nic na mnie nie ma. Jak cos sensownego znajdziesz to Ci odpisze. Nie chce mi sie co jakis czas zagladac na forum. Pzdr.
Molph - 2009-02-10, 14:58

ShermaN napisa/a:
w/g większości graczy te bany to moja sprawka ;D więc wredna mogę z Tobą o tym pogadać ;D

Dać pionkowi sm to będą bany ;) nie długo, nie długo ;)
Co do moich banów już podjąłem odpowiednie kroki gdyż wwaliłem w to bardzo dużo kasy i czasu, także drogi admin będzie miał sporo problemów, tylko czemu nie chwalił się jak swoimi wałkami na moim koncie?

kaban99 - 2009-02-11, 07:00

Cwelhave ty grozisz SiVo buahahaha bana masz slusznego wiec o huj walczysz???
Po drugie Rumuna do sadu nie wpuszcza chyba ze masz paszport polsatu.
Po trzecie szkoda mi Cie trochek, bo caly hajs pakowales w ta gre przynajmniej mogles sobie kupic nowy sweter nie z grucha ani nie teamboysa.
P.S umyj zabki jak robisz gale bo koledzy sie skarza keke i buhahaha

Pozdrawia i caluje Cie Kaban99

SiVo - 2009-02-11, 12:52

Molph napisa/a:
Słucham za co mam bana na mohave, nie napisałes, nie pochwaliłes sie, za co ban na numero_uno, za tt? to nie powód. No i co z tego, że przesyłałem? Sprawdzasz mnie - sprawdzaj wszystkich.

o co Ci chodzi? oszukiwałeś? oszukiwałeś. miałeś szansę, ale byłeś zbyt zachłanny... dostałeś palec, chciałeś rękę...
co do powodów:
a) push (sam już sie przyznałeś)
b) multi, wszak konto numero_uno i mohave i jeszcze rare pomniejszych było założonych trochę wcześniej niż dostałeś bana....
c) korzystałeś z botów (chyba, że mnie jakoś przekonasz w jaki sposób można ręcznie klikać kilka/naście razy na sekunde w odpowiednie miejsca i tak przez dłuugi czas)
d) jeszcze punkt 11 regulaminu, ale to już chyba najmniejszy pikuś...

nie wiem ile kasy na to wydałeś, ani ile czasu straciłeś, ale jakbyś grał uczciwie to bana byś napewno nie dostał...

a jak tak bardzo lubiszie kantować i oszukiwać to może w ramach pomysłu kiedyś proponowanego, czyli otwarcia drugiego serwera, zrobie drugi "świat" ale bez ograniczeń, bez modów, bez zasad.... chcecie takiej gry?

kropek - 2009-02-11, 14:51

Chcesz to zrób taki świat było by dobrze :D :lol:
Molph - 2009-02-11, 15:38

SiVo napisa/a:
Molph napisa/a:

o co Ci chodzi? oszukiwałeś? oszukiwałeś. miałeś szansę, ale byłeś zbyt zachłanny... dostałeś palec, chciałeś rękę...
co do powodów:
a) push (sam już sie przyznałeś)
b) multi, wszak konto numero_uno i mohave i jeszcze rare pomniejszych było założonych trochę wcześniej niż dostałeś bana....
c) korzystałeś z botów (chyba, że mnie jakoś przekonasz w jaki sposób można ręcznie klikać kilka/naście razy na sekunde w odpowiednie miejsca i tak przez dłuugi czas)
d) jeszcze punkt 11 regulaminu, ale to już chyba najmniejszy pikuś...

nie wiem ile kasy na to wydałeś, ani ile czasu straciłeś, ale jakbyś grał uczciwie to bana byś napewno nie dostał...

a jak tak bardzo lubiszie kantować i oszukiwać to może w ramach pomysłu kiedyś proponowanego, czyli otwarcia drugiego serwera, zrobie drugi "świat" ale bez ograniczeń, bez modów, bez zasad.... chcecie takiej gry?

Ja oszukiwałem?
Skoro mówisz, że oszukiwałem to podaj konkretne powody, numero_uno było zgloszone do dwóch super moderatorów jako mój brat który grał w indianie (grał bo dostał bana za tt)

Od kiedy korzystanie ze ZWYKŁEJ OPERY traktowane jest jako bot? No słucham wytłumacz mi to.

Dostałem palec, tak dostałem go od Ciebie, bo z każdym zasranym błędem szedłem do Ciebie.

Może wytłumaczysz co to jest push? Bo jakoś nie wiem, gdzie przez tyle czasu plemienia dawały na lvl liderom i było ok, ale teraz SiVo dostał "coś" bo nie wiem co i nagle mohave dostaje bana bez podania przyczyny.

kaban99 - 2009-02-11, 16:06

Co za koles!!!
Cwelhave jestes bezczelny jednym slowem, jak mozna wbic 30 level legalnie bo inni gracze procz was oszustow powyzej 25 levela nie potrafia bo wiedza ze sie z tym z chodzi bardzo dlugo, spojrzcie na dyzio95 i zyzio na menlach gdzie oni sa, a gdzie wy, bo bija legalnie,
a TY szmaciarzu masz jeszcze pretensje do SiVo ze ban nie sluszny przez takich cheaterow grac sie odechciewa,mowisz ze inwestowales w to pieniadze ty byles jeden pomysl o tych ludzia ktorzy inwestuja,graja legalnie traca je przez takiego oszusta jak ty.
Najlepszą karą to Ban na IP dla ciebie.
SiVo tez jest bez winny bo sam sie przyznaje ze na to pozwalal wiec badz tak laskawy o wielki adminie a zamknij ten burdel lub zrob cos porzadnie bo ogolnie to jedna wielka Menelska zenada

frytka - 2009-02-11, 19:52

SiVo, a co ze mną? :) Mam nadzieję że dostane Swoje konto z powrotem w najbliższym czasie.
Czekam ; )

bamberos - 2009-02-11, 21:11

dobra kaban99 ty zamknij morde cwelu jebany nie dojebali cie czy co nie twoja sprawa to sie nie pierdalaj i zamknij wkoncu kurwa ryj
kaban99 - 2009-02-12, 17:26

Bamberos jak to pisales to chyba miales pelne usta roboty!!! bo bardzo rozczytac sie nie mozna, i sam trzym pizde bo ta sprawa dotyczy wszystkich graczy, a przedewszystkim tych ktorzy grali utrzciwie.

P.S. Liz dupe koniu

mietek3 - 2009-02-13, 15:59

teraz mój barciak dostał bana niewiem za co....
Old_Shatterhand - 2009-06-24, 00:12

Kaban jak zwykle daje czadu. ;) Nie wiem jak Ty tą hipokryzję wytrzymałeś bracie. Pozdro Kaban.

[ Dodano: 2009-07-25, 18:26 ]
Kropek jesteś dla mnie ikoną, symbolem, ucieleśnieniem itp. - oportunizmu.