INDIANIE.net
Oficjalne forum

Propozycje - Ochrona

dunio - 2009-02-11, 13:02
Temat postu: Ochrona
Wielu graczy ma problemy z expieniem bo ich caly czas ktos atakuje i myslalem nad tym zeby temu zaradzic i wpadlem na 2 pomysly :
1. pomysl polega na tym ze po tym jak nas zabija jak wyleczymy sie piorkiem, damy kase lub odamy w naturze to mamy np 30 minut ochrony przed atakami innych a my przez ten czas tez nie mozemy atakowac( tutaj sie jeszcze zastanawiam czy lepiej ze nie mozemy atakowac czy mozemy ) i przez ten czas mozna poexpic
2. Pomysl to taki ze nie musi nas nikt zabic zeby miec prota bo mozna wykupic go np w oltarzu 1 piorko za 5-10 minut prota albo wiecej (tutaj tez mam dylemat czy mozemy atakowac lub tez nie)

Nie wiem czy to najlepsze pomysly ale przynajmniej wiecej graczy nie mialo by kont na ktorych trzymalo by kase tylko po wyjsciu z tipi wykupili by ta usuluge i mogli by wexpic ta kase

...Morderca - 2009-02-11, 15:49

To już się nie opłaca...
xXMlodyLasekXx - 2009-02-17, 17:02

bezsens... nie zabierzesz nikomu kaski, ugadasz sie z qumplem zeby Cie zabil kase odda i masz 30 minut na expa... wszyscy by tak robili nie byłoby kogo atakowac, nie masz kiedy expic?? w NOCY!!!
GRASSMAN - 2009-02-17, 19:16

I tak nie ma kogo bic.. to by pogorszyło sytuacje ejstem na NIE
kropek - 2009-02-17, 21:57

Młody w nocy nie można expć bo loża jest ;)) i nietrzeba expić w nozy noc jest od tego żeby spać :)
xXMlodyLasekXx - 2009-02-17, 22:14

kropek, loza?? wiesz co mi może loza zrobic?? Dokładnie to co myślisz xD