|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - Zdjęcie funkcji SM z gracza Sherman
GRASSMAN - 2009-02-13, 21:55 Temat postu: Zdjęcie funkcji SM z gracza Sherman Drodzy Gracze!
Jak sami zauważyliśmy SuperMod Sherman stanowczo naużywa swoich uprawnień. Między innymi dzięki jego "wspaniałomyślnych" rządach doszło do zbanowania wielu graczy bezpodstawnie a jeśli dało by się czegoś przyczepić to były to takie błachostki na które poważny mod winien przymykać oko... Moi drodzy pozwole sobie pokazać warny które ma sherman:
Ma 2 ostrzeżeń!
ostrzeżenia:
OD: maciek143 za wypowiedź: maciek nie podlizuj się.. psy tak robią.. a Ty nie jesteś psem prawda? w sumie masz wszystki cechy psa.. wszystkie poza lojalnością
OD: maciek143 za wypowiedź: nie wiem pajacu... jak mi dasz warna za pajaca to daj i sobie pajacu
Moi Drodzy czy taka postawa jest postawa SM??? Sm powinien świecić przykładem, dawać dobry przykład graczom... a w tym momencie co On sobą reprezentuje??
Proszę o wypowiedzi graczy, a najbardziej administratora: SiVo
Proszę także o głosy w ankiecie
Dziekuję i Pozdrawiam
Grassman
Molph - 2009-02-13, 22:03
Oczywiście sherman przegina i powinien SiVo go zdjąć z ten funkcji.
Yamakasi - 2009-02-13, 22:03
no niby dal duzo banów, ale tez dał multi kontom. Fakt, polowie graczy sie nie nalezy ban, bo sprzedawali albo kupywali zloto.
osobiscie jestem za tym, zeby zdjac z ShernaN'a funkcje SM.
pozdro
Boruc-become - 2009-02-13, 22:03
Tak, zdecydowanie gracz Sherman przegina... nie dość, że obraża innych graczy (w tym mnie), to jeszcze naduzywa funkcji mu danej... To jest poprostu śmieszne co on wyprawia, juz prawie pół gry za nic zbanował..wiele graczy moze potwierdzic, że zostało nie słusznie zabanowanymi. To świadczy o tym, że gracz ShermaN nie dorósł to tak poważnej i odpowiedzialnej funkji. On to sie po prostu bawi tą funkcja mu powierzona. Wnoszę o zabranie Super Moderatora dla gracza ShermaN i odbanowanie osób które przez jego widzi misie cierpią !!
uente - 2009-02-13, 22:12
Sherman jest typem człowieka (nie psa jak co niektórzy sugerują;), który nie powinien mieć takiej władzy bo władza ogłupia i uczy zachłannośći, dodatkowo jest bardzo stronniczy i nie chodzi tu tylko o przykłady podane przez grassmana. Chłopak ma manię wywyższania się a powinien uczyc sie pokory więc funkcja sm pogorszy tylko jego stan.......
Mahone - 2009-02-13, 22:14
5 minut które miał gracz Sharman własnie dobiegły końca. Wyczyscił co miał wyczyścić, ale oprócz tego za dużo osób dostało bana za nic. Uważam, że koleś powinien utracić SM'a. HM i Borszczu ostatnimi czasy nie interesują się grą - oni też powinni oddać SM. Admin powinien zrobić wybory na nowego.
traper - 2009-02-13, 22:16
Stronniczy to jest akurat Grassman... Dlaczego taki obiektywne moderator jak Ty dał Kabanowi trzy warny na forum a Mohave nie dostał żadnego?
Żeby nie było ze spam czy coś :)
SherMan jest idealnym Super Moderatorem :)
Ruskow - 2009-02-13, 22:17
Jestem za zdjęciem funkcji SM z Shermana, ponieważ daje bany za nic, podam przykład, gracz Pebed sobie łowił rybki i później wyexpiał, a ty mu dałeś bana to że miał trochę kaski?
Sherman opanuj się, tyle ci powiem!!!!!!!!
GRASSMAN - 2009-02-13, 22:19
Nie spamuj!! jak masz cos do mnie do zaloz nowy temat. Ale wytłumacze Ci... Mohave ma 1 warna... ale on nie przegina tak jak kaban. Kaban w kazdym poscie bluzga i obraza innych a molphowi zdarza sie to sporadycznie ;) jeszcze cos?? keke
bielasek - 2009-02-13, 22:39
uwazam ze sherman za duzo juz nabroil z tym sm :)
ostatnio wszyscy do mnie na gg pisza ze maja bana za nic...
sm chyba ma banowac za rzeczy ktore sie nie zgadzaja z regulaminem?
GRASSMAN - 2009-02-13, 22:47
hehehe widać reakcje graczy po ankiecie :) czekamy na głos SiVo i innych
ShermaN - 2009-02-13, 22:48
GRASSMAN napisa/a: | Ma 2 ostrzeżeń!
ostrzeżenia:
OD: maciek143 za wypowiedź: maciek nie podlizuj się.. psy tak robią.. a Ty nie jesteś psem prawda? w sumie masz wszystki cechy psa.. wszystkie poza lojalnością
OD: maciek143 za wypowiedź: nie wiem pajacu... jak mi dasz warna za pajaca to daj i sobie pajacu |
warny otrzymałem zanim dostałem uprawnienia SM.
GRASSMAN napisa/a: | Moi Drodzy czy taka postawa jest postawa SM??? Sm powinien świecić przykładem, dawać dobry przykład graczom... a w tym momencie co On sobą reprezentuje?? |
więcej niż Ty gdy pisałeś że przeleciałbyś kobietę robola.. Nawet nie zdąrzyłem dać Tobie i molphowi warnów bo pousuwałeś ;) A warnów za tamte chamskie docinki nie masz ani Ty ani molph ;)
GRASSMAN napisa/a: | a jeśli dało by się czegoś przyczepić to były to takie błachostki na które poważny mod winien przymykać oko... |
np. na handel kamieniami po 500k każdy ;)
Molph napisa/a: | Oczywiście sherman przegina i powinien SiVo go zdjąć z ten funkcji. |
super uzasadnienie ;)
Yamakasi napisa/a: | polowie graczy sie nie nalezy ban, bo sprzedawali albo kupywali zloto. |
temat na forum jest? Jest... nie moja wina że ludzie w nim nie zgłaszają takich rzeczy.. nieznajomość przepisów nie zwlania z konsekwencji ich łamania.
uente napisa/a: | i nie chodzi tu tylko o przykłady podane przez grassmana |
cały 1 przykład odnoszący się do czasu sprzed otrzymania uprawnień..
uente napisa/a: | dodatkowo jest bardzo stronniczy |
bardzo.. bo zbanowałem wam miliony złota zamrożone na kukłach ;)
Mahone napisa/a: | 5 minut które miał gracz Sharman własnie dobiegły końca. |
nie Ty o tym decydujesz
GRASSMAN napisa/a: | Kaban w kazdym poscie bluzga i obraza innych a molphowi zdarza sie to sporadycznie ;) |
chyba masz problemy ze wzrokiem :O
bielasek napisa/a: | sm chyba ma banowac za rzeczy ktore sie nie zgadzaja z regulaminem? |
banuję tylko konta które mają w handlu "kilka" kamieni kupionych po "nieco" wyższej cenie niż ta rynkowa ;)
a na koniec powiem Wam to co Wy mówiliście Chiri gdy starali się udowodnić że bijecie expa nielegalnie...
Tylko Wy macie z tym problem ;) jak do tej pory napisała do mnie jedna osoba że ma niesłusznego bana. Reszty banów jestem pewny. do tej pory tylko jedno konto zbanowane prze mnie zostało odbanowane..
Ave ShermaN
[ Dodano: 2009-02-13, 22:52 ]
GRASSMAN napisa/a: | hehehe widać reakcje graczy po ankiecie :) czekamy na głos SiVo i innych |
bo głosowali tylko ajmarowie i tmk ;)
GRASSMAN - 2009-02-13, 22:53
Skoro jesteś taki świety to dlaczego ankieta wygląda tak a nie odwrotnie?? Ja bym przeleciał dziewczyne robola?? pokaż mi dowod.... Ja Ci teraz moge wmawiac ze Ty chciales przeleciec psa robola.... gadanie głupot
ShermaN - 2009-02-13, 22:54
GRASSMAN, heh. żal mi Ciebie.. naprawdę.. szkoda że nie zdąrzyłem dać warnów to miałbym dowód...
Ach byłbym zapomniał :D ciekawe czy tego też się wyprzesz :D
pamiętasz jak zwyzywałeś kfiatuszka od najgorszych i wywlekłeś na światło dzinne całe jej życie prywatne? :)
a może pamiętasz jak jej pisałeś że powinni ją zabić? :)
założę się że nie ;)
ShermaN - 2009-02-13, 22:56
ale to temat o mnie więc koniec o Tobie ;D
[ Dodano: 2009-02-13, 22:57 ]
wilk napisa/a: | a ja widzialem jak sherman zapinal psa robola;p heheheheeh |
będzie warn czy nie? :D
okinamatoro - 2009-02-13, 22:58
Witam,
Na samym starcie chciałbym wyrazić swój podziw z powodu że taki temat wogóle został utworzony. Odnośnie osób swiecących przykładem.
Grassman napisał:
Cytat: | nie sap leszczu do mohave bo jestem jego bratem i Cie kurwo rozjebie a nie chce sie fatygować do takich pizd i napinaczy bo mam wyrok w zawiasach |
mohave napisał:
Cytat: | twoją zone jebałem a córka mi laske robiła kurwo jebana bez szkoły buahahaha |
Myślę że na decyzje kto powinien mieć władze a kto nie powinna wpłynąć dojrzałość psychiczna. Osoby z tak "poturbowaną" reputacją chyba nie powinny kontrolować innych, skoro sami nad sobą kontroli nie mają.
Pozdrawiam
okinamatoro :)
GRASSMAN - 2009-02-13, 22:59
okarz dowody!! :) wywlekałem jej prywatne życie na forum gry!! nie!!! wiec nie plec. Ty też sie ciekawie wypowiadałes do mnie na gg na temat siva. A teraz wielki oddany jego mod jestes. Zal w Tym momencie leci z Ciebie!! i nie spamuj juz bo warna wyrwiesz
GRASSMAN - 2009-02-13, 23:03
okinamatoro napisał:
a leszcz to wsadzil twojej matce :)
odpisz skasuj
ShermaN napisał:
witam prostaku...
odpisz skasuj
okinamatoro napisał:
no chce klopotow kurwo z zamoscia :) zdziwiony :) do zobaczenia zobaczymy czy bedziesz tak samo szczekal :D
odpisz skasuj
takich wiadomości jest więcej ale okazałem te z grubsza!! wiec teraz proszę sie zastanowic kto wypowiada sie w tej kwestii. Denny koleś jadący po rodzicach ŻAL!!!
Molph - 2009-02-13, 23:32
Poczytać pw na mohave od okinamatoro, straszył, że mnie zabije ;) hehe na szubienice! ;D
ShermaN - 2009-02-13, 23:47
wywlekałeś jej życie prywatne na placu głównym w grze... wystarczy.. prostakiem jesteś w mojej opini głównie przez to i te teksty o dziewczynie robola.. mów co chcesz koledzy z plemienia i tak będą trzymać Twoją stronę a moi koledzy z mojego plemienia będą trzymać moją stronę.. a spór i tak rozstrzygnie SiVo ;) ten sam którego molph jeszcze 3 dni temu nazywał kurwą ;) Ty z resztą też :D ale mniejsza z tym ;) co do grożenia to i kaban i mohave grozili sobie nawzajem i postów na warny tak i dla molpha jak i dla kabana było więcej niż 3;) tymbardziej nie widzę podstaw dla których kaban dostał bana na forum a molph nie.. może jako wzorowy SM może wypowiesz się w tej kwesti? czemu na forum bana ma kaban a molph nie? obaj na niego zasłużyli jednak ma go tylko jeden...
Ave ShermaN
GRASSMAN - 2009-02-13, 23:55
hehehe pokaż w którym miejscu nazwałem tak SiVo?? Wiesz co kłamiesz jak z nut.. ale czego sie spodziewać bo zdradzieckiej nie liczacej 160cm karykaturze :) i dosyć tego spamowania gdyż jeszcze jedna taka wypowiedz i bede dawał warny!!!!
ShermaN - 2009-02-14, 00:14
sam spamujesz i do tego mnie obrażasz ;) i to jest Twoim zdaniem postawa godna SM? :) a jeżeli ja piszę nie na temat broniąc mojej osoby to powiedz mi co mam pisać żeby było na temat? :) mam Ci przyznać rację?
GRASSMAN - 2009-02-14, 00:21
sam mnie obrażasz!! wogole brniesz sam nie wiesz w co!!
GRASSMAN - 2009-02-14, 00:22
ShermaN napisa/a: | wywlekałeś jej życie prywatne na placu głównym w grze... wystarczy.. prostakiem jesteś w mojej opini głównie przez to i te teksty o dziewczynie robola.. mów co chcesz koledzy z plemienia i tak będą trzymać Twoją stronę a moi koledzy z mojego plemienia będą trzymać moją stronę.. a spór i tak rozstrzygnie SiVo ;) ten sam którego molph jeszcze 3 dni temu nazywał kurwą ;) Ty z resztą też :D ale mniejsza z tym ;) co do grożenia to i kaban i mohave grozili sobie nawzajem i postów na warny tak i dla molpha jak i dla kabana było więcej niż 3;) tymbardziej nie widzę podstaw dla których kaban dostał bana na forum a molph nie.. może jako wzorowy SM może wypowiesz się w tej kwesti? czemu na forum bana ma kaban a molph nie? obaj na niego zasłużyli jednak ma go tylko jeden...
Ave ShermaN |
"prostakiem jesteś w mojej opini" sam zaczynasz obrazac a potem masz pretensje
ShermaN - 2009-02-14, 00:24
GRASSMAN napisa/a: | zdradzieckiej nie liczacej 160cm karykaturze |
a Ty znowu wyjeżdżasz na forum z rzeczami z życia prywatnego gracza a nie związanego z grą... nie jest to prostactwo? jeśli nie to oświeć mnie cóż to jest....
GRASSMAN - 2009-02-14, 00:26
z życia prywatnego?? sory ale chlapnąłem na oślep nie wiedziałem że trafilem w sedno (słaby punkt) ale przy tym co ty wyrabiasz... moge spac spokojnie
ShermaN - 2009-02-14, 00:30
przy tym co ja wyrabiam.. jak zwykle 0 konkretów a same pierdoły ;)
co ja wyrabiam? :) czy ja straszę kogoś że mu "dopierdolę" w realu? Ty i Twój "brat" tak robicie.. czy ja wywlekam czyjeś prywatne rzeczy na forum gry? Nie.. Ty i Twój "brat" tak robicie.. chłopie co Ty za cyrk robisz? każdy chyba przeczytał ostatnie tematy i "popisy" molpha i kabana i każdy chyba jest w stanie ocenić czy zasługiwało to na bany... zasługiwało.. ale bany dla obu panów.. skoro na forum jesteś tak wysoce stronniczy to czemu w grze miałbyś nie być? :) jest to oczywiste że jesteś stronniczy:D
tak BTW nadal nie wiem czemu molph nie ma bana na forum za tamte bluzgi i groźby a kaban ma ;>
GRASSMAN - 2009-02-14, 00:33
Skoro Ty nie jestes stronniczy wytłumacz mi dlaczego nie zbanowałes gracza: pierdziuch?? przecież w logach ewidentnie było ze jest to bank trapera stronniczosc czy strach przed traperem??
Kamili - 2009-02-14, 00:33
ShermaN napisa/a: | warny otrzymałem zanim dostałem uprawnienia SM.
;) |
I to powinien być najlepszy argument przeciw tobie jako SM. To nie funkcja mówi o człowieku tylko po prostu to jaki jesteś. Pokazałeś idealnie, że najlepsze przymiotniki jakie cię opiszą to zakłamany i fałszywy. No bo bądźmy poważni :)
Sherman przed dostaniem funkcji:
Łamał wszystkie reguły za które obecnie daje długie bany. Wywlekanie prywatnych danych: to można nawet sprawdzić w postach shermana na forum. Miał też takie dane w opisie w grze. Posiadał kukłę na której leżało duuużo kasy. Odzywał się po chamsku i prostacku w grze. Chodzi mi zarówno o priv jak i ławeczkę. Nie chce mi się cytować bo to bez sensu, ale sam mam ciekawe wiadomości od niego w mojej skrzynce. Jaki miał podpis na forum też większość widziała. Wielokrotnie prowadził jakieś głupie gierki oszukując ludzi kosztem osiągnięcia korzyści w grze. Mało?
Sherman po dostaniu funkcji:
Nagle to wszystko niby znika :D Sherman w ciągu doby przechodzi przemianę i staje się kryształowo czystym graczem, opanowanym i sprawiedliwym. Ale to tylko poza i każdy w miarę ogarnięty to dostrzeże. Zresztą, gdzieś tutaj na forum pisał, że banuje uczciwie banki przeciwnej ekipy i swojej. Nagle się okazało, że na jednym koncie w loży leżało chyba z 1 mln złota. Pewnie małe przeoczenie :) I teksty o tym że SiVo kazał banować tylko niskie levele można włożyć między bajki. Bo to chyba było jedyne konto na wysokim poziomie które posiadało duuużo złota. Zwykły bank.
Reasgumując uważam, że sherman jest zbyt kontrowersyjną osobą do sprawowania tej funkcji co pokazuje też forum i ławeczka. Poza tym za bardzo się wczuł w rolę, reaguje zbyt emocjonalnie i ponosi go młodzieńcza fantazja. Dochodzi do takich sytuacji, że rodzeństwo zgłaszane do SiVo czy holiguli na priva jest banowane przez shermana bo po co miałby coś sprawdzać? Wylotka za multi i tyle :)
ShermaN - 2009-02-14, 00:37
nie mam już do was siły.. zobaczymy co SiVo zrobi a ja nadal będę robił swoje ;) a ty grassman wciąż mi nie odpowiedziałęś na pytanie ;)
GRASSMAN - 2009-02-14, 00:40
Ja najki życia osobistego nie wywlekałem na forum gry i przestań bezczelnie kłamac!! to że rozmawiałem z nia w nieco nie miłej atmosferze na gg to zostaw nam a nie wtryniaj sie w nasze sprawy. To było po 1 teraz po 2 nigdy nikomu nie groziłem!! to że napisalem ze nie chce sie fatygowac do okinamatoro czy jak mu tam nie znaczy ze ma to rozumiec tak ze chce go jechac bic... nie popadajmy w paranoje... ale że sherman broni sie jak moze... prowokujac i kłamiąc nie jest rzeczą dziwna.. odruch tonącego :)
GRASSMAN - 2009-02-14, 00:41
Kolejny Warn został przyznany Molphowi za naruszenie regulaminu forum
Boruc-become - 2009-02-14, 00:41
ShermaN napisa/a: | czy ja straszę kogoś że mu "dopierdolę" w realu? |
Hehe, shermanku pozwole sobie wkleić archiwum z gg :)
ShermaN
2009-02-04 14:52:49
i tak sie dowiem
ShermaN
2009-02-04 14:52:53
daj adres
2009-02-04 14:52:57
to kurwa przyjade
z tego fragmentu rozmowy można wywnioskować zamiary Super Moderatora ShermaN'a ;]
i jeszcze wkleje przywitania jakimi wita sie gracz ShermaN na gg :
ShermaN
2009-02-04 14:47:37
co tam chujku
ShermaN
2009-02-04 14:50:06
tylko do dziewczyn jestes kozak?
ShermaN
2009-02-04 14:50:10
frajerze
Czy tak zachowuje się Super Moderator, osoba która ma świecić przykładem ? :)
Także zastanów się co piszesz, bo juz chyba sam nie wiesz ;]
ShermaN - 2009-02-14, 00:42
w zupełności się z tobą zgadzam.. dodałbym tylko tyle że ShermaN nie potrafi panować nad emocjami i to one kierują jego działaniami.. Spalić go na stosie!
wklej boruc jeszcze to co Ty pisałeś to w zupełności odwróci sytuację ;)
Cytat: | Kolejny Warn został przyznany Molphowi za naruszenie regulaminu forum |
ale od Ciebie pierwszy ;)
ja kończę pisanie w tym temacie żeby nie było że bronię się jak tylko potrafię,kłamiąc, pomawiając, wyzywając, obrażając ;) od teraz nie napiszę nic :D
marcino1 - 2009-02-14, 09:36
Takżę jestem za zdjęciem Shermana ze stanowiska.
Jest stronniczy i nie reprezentuje sobą takiej postawy jaką powinien mieć Super Moderator.
Holigula_Mixrus - 2009-02-14, 11:12
Obydwoje jesteście siebie warci!! Żaden z was nie grał uczicwie... Nie wiem dlaczego to wy dostaliście SM i czemu SiVo mnie o tym nie powiadomił...
Ta kłotnia na forum to najlepszy dowód?? Czy ja z borszczem się gdzieś kłócimy?? Jest temat na forum, gdzie piszemy za co kto ma bana... Obydwoje go olaliście!!
Dajecie bany i już... Nie zamierzacie tego odnować, nic! Wszystko musi być na papierze, a tym przypadku na forum...
GRASSMAN - 2009-02-14, 11:20
udowodnij mi że nie grałem uczciwie. Holigula wielki z Ciebie SM a jak Ci zgłaszałem ze Freddy bedzie grać z mojego ip to oczywiście nie przekazałaś tego dalej tylko Freddy wyrwał bana za "multi". :)
Molph - 2009-02-14, 11:20
Holigula_Mixrus napisa/a: | Obydwoje jesteście siebie warci!! Żaden z was nie grał uczicwie... Nie wiem dlaczego to wy dostaliście SM i czemu SiVo mnie o tym nie powiadomił...
Ta kłotnia na forum to najlepszy dowód?? Czy ja z borszczem się gdzieś kłócimy?? Jest temat na forum, gdzie piszemy za co kto ma bana... Obydwoje go olaliście!!
Dajecie bany i już... Nie zamierzacie tego odnować, nic! Wszystko musi być na papierze, a tym przypadku na forum... |
No ja jestem najlepszym kandydatem na sm! ;D
Holigula_Mixrus - 2009-02-14, 11:24
Molph napisa/a: | No ja jestem najlepszym kandydatem na sm! ;D |
Taaa;D
grass bo to się zgłasza na forum też jest temat, a nie mi!!
A że osttanio nie gram, to nie dlatego, że nie chcę. Brak czasu... Czasem nawet kompa nie odpalam kilka dni... Ale co was to obchodzi...
GRASSMAN - 2009-02-14, 11:26
Z tego co wiem to SiVo mówił: jakiekolwiek sprawy: gre z jednego ip, logowania prosze zgłaszać: na forum lub do mnie, lub do jakiego kolwiek SM :)
Holigula_Mixrus - 2009-02-14, 11:28
GRASSMAN napisa/a: | Z tego co wiem to SiVo mówił: jakiekolwiek sprawy: gre z jednego ip, logowania prosze zgłaszać: na forum lub do mnie, lub do jakiego kolwiek SM :) |
Kiedy tak mówił?? Że jeden Sm wie o tym, to nie znaczy, że 2 tez o tym wie...
I nadal czekam na odpowiedź, czemu nic nie jest dokumentowane na forum...
GRASSMAN - 2009-02-14, 11:30
Uważałem że jak zgłosze owy fakt SM to powinno to wystarczyć :) jak widac sie mylilem
GRASSMAN - 2009-02-14, 11:38
Ale już nie spamujmy :) bo my tu mamy trzymac porzadek a tymczasem sami robimy błedy
wafal - 2009-02-14, 14:33
Również jestem za odebraniem funkcji Super Moderatora graczowi ShermaN, ponieważ jest on osobą stronniczą, nie reprezentuje sobą godnej postawy człowieka, używa wulgaryzmów (chyba brak mu słów, ale na to jest rada - do szkoły!), jest nie prawdomówny, obraża ludzi.
To czy Ty dostałeś warny przed SM czy jak już dostałeś SM to i tak świadczy o jednym - jesteś osobą nie kulturalną!
Holigula_Mixrus napisa/a: | Jest temat na forum, gdzie piszemy za co kto ma bana... | Kolejny dowód szacunku ShermaNa do graczy...
ShermaN kieruje również w stronę graczy z plemienia AJMAROWIE oraz TKM09 pomówienia.
pacek - 2009-02-14, 17:36
Jak już napisałem w jednym z tematów sherman nie jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku jestem "za" zmianą SM
bamberos - 2009-02-14, 17:51
ja rowniez jestem za tym zeby sherman stracil SM
xXMlodyLasekXx - 2009-02-15, 23:35
ShermaN naprawdę przeginasz... zbanowałeś mi brata za nic, dawałeś mi warny, lecz gdy mnie dyzio wyzwał udawałeś, że tego nie widzisz. Pozdro i Pocwicz
mietek3 - 2009-02-16, 17:01
i mi też zbanowałeś brata za nic
xXMlodyLasekXx - 2009-02-16, 17:57
Jeżeli nudzi Ci się idź grac w kamyszki za stodołą a nie psujesz tą grę, są osoby które chcą grac. A może sobie tak dasz dożywotniego bana??? I pójdź poskarzyc się SiVo
ShermaN - 2009-02-16, 21:29
jak narazie to wy wszyscy się skarżycie ;)
xXMlodyLasekXx - 2009-02-17, 14:40
Co mamy robic jak ta gra schodzi na psy??? Przez CIEBIE oczywiście, może powiesz nam dlaczego pobanowałeś tyle osób? Np. mojego brata HARNAS, mohave czy innych? nie było tam żadnego push'u.
mietek3 - 2009-02-20, 16:55
i mojego brata domiencki, boże za co!!!???
ShermaN - 2009-02-20, 22:44
mów mi ShermaN;) widocznie zasłużył...
kropek - 2009-02-21, 01:17
Jeżeli banujesz to podaj powód :)
mietek3 - 2009-02-21, 08:36
ShermaN napisa/a: | mów mi ShermaN;) widocznie zasłużył... |
no to powiedz jak!!
Nowicjusz - 2009-02-21, 08:43
ShemaN bez podstawnie banuje połowe kont na tej grze.... i to jest SuperModerator ??
To jest zwykła Suka a nie supermoderator
ShermaN - 2009-02-21, 17:29
Nowicjusz, jakoś do tej pory nie straciłem uprawnień ;)
xXMlodyLasekXx - 2009-02-21, 22:45
shermanku twoj czas dobiega konca
Nowicjusz - 2009-02-23, 13:49
Twoje ostrzeżenia:
OD: ShermaN za wypowiedź: oj sorry \"SpermaN\" - ja nic nie napisałem że to jest Sheman ani nic więc nie rozumiem za co ten warn ?? to chyba nie jest obraza....
[ Dodano: 2009-02-23, 13:56 ]
Masz już 2 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: ShermaN za wypowiedź: no i po co usuwacie posty ?? SpermaN Mlodego pies się tak wabi więc proszę nie usuwać tego posta :]
OD: ShermaN za wypowiedź: oj sorry \"SpermaN\"
czy to co jest pogrubione zasługuje na warna ??
xXMlodyLasekXx - 2009-02-23, 14:02
Twoje konto zostało zbanowane za wulgarny opis - ban trwa do 27.02.2009 13:57
Zobaczcie mój opis.
po 1. obraza nia była typowana do kogo
po 2. na gg puszcza mi bluzgi, czy tak zachowuje się wielki SM??!!
ShermaN - 2009-02-23, 14:04
opis już jest wyedytowany więc nie macie co tam patrzeć ;)
xXMlodyLasekXx - 2009-02-23, 14:05
aha konto zbanowane dzis czyli 23.02.2009 - 27.02.2009
a shermanek twierdzi ze na 5 dni :))
Sherman
14:00:51
ale to nie ja placze ze mam bana na 5 dni i to nie ja zgrywam kozaka
nasz wielki SM oraz matematyk
Słoneczko :) - 2009-02-24, 15:14 Temat postu: hmm Nie może być jajko mądrzejsze od kury.. nie my tu rządzimy i nie my decydujemy o tym kogo SiVo wybiera na SM i poważa takie funkcje. Zawsze tak bedzie że przeciwnicy Grassmana beda mowic ze on jest tragicznym SM i maja mu sciągnąć ten przywilej, a przeciwnicy Shermana będą tak samo mówić o Shermanie. Z jednej strony wiem dlaczego SiVo ich wybrał. Wiedział, że obydwoje będą likwidować z zaciętością multi przeciwników i cel osiągnął. szkoda tylko, żę zamiast sam coś zacząć działać, stara się wysługiwać innymi. To przykre.
xXMlodyLasekXx - 2009-03-24, 18:34
dobra nie obwiniaj shermana o wszystko... postaw siebie na jego miejscu. Jakbyś się czuł? Może banował za nic, nie wnikam. To już sprawa siv'a a że on ma wyjebane to już inna sprawa.
pixxel-powrot - 2009-03-24, 18:37
Może mi ktoś powiedzieć, co za mądra głowa dała Shermanowi SM?
Edit: I co za mądre głowy opowiedziały się aby Sherman został Sm?
kropek - 2009-03-24, 19:08
Nikt inny mie może dać SM oprócz ADMINA.
wafal - 2009-03-24, 20:43
pixxel-powrot, nie było żadnych wyborów itp. SM dostał od SiVo naturalnie ;)
pixxel-powrot - 2009-03-24, 21:20
Ehh :/. A jak SiVo był ostatnio to mówiliście mu o tym?
Shikari - 2009-03-25, 13:22
SiVo ostatnio był tu parę miesięcy temu chyba
pixxel-powrot - 2009-03-25, 14:41
To czemu nikt się z nim nie skontaktuje? Przecież na pewno przy kopie siedzi.
xXMlodyLasekXx - 2009-03-25, 15:48
delikatnie mówiąc SiVo to pacan. Jak ma wyjebane na tą gre to ktoś inny mógłby być teraz adminem
Shikari - 2009-03-25, 16:21
Nie ma sensu do niego pisać. Kiedys na gg pisze mu o tym co sie na indianach dzieje a ten debil powiedział ze nie ma czasu. Żal.pl
pixxel-powrot - 2009-03-25, 16:27
A kasę za SMS-y kurwa bierze!!!
Tyleq - 2009-04-07, 15:04
Nie chce mi się czytać tego spamu, ale po temacie i pierwszej stronie wnioskuje że jesteście zazdrośni że wy nie macie i pierdolicie smuty. Zasłużycie to napewno ktoś to doceni. tyle na ten temat.
|
|