|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - Banner i referencyjny link.
Ukryty_Samuraj - 2007-01-02, 15:48 Temat postu: Banner i referencyjny link. Primo: Proponuję, aby ktoś (najlepiej NitroX :] ) zrobił bannerek, niewielki, ale żeby można go było zamieścić na własnej stronie internetowej czy blogu... To by troche gre rozpowszechniło... Gdyby ktoś zrobił jakiegoś bannerka to niech wklei go tutaj to będziemy wybierać na bloga te, które nam najbardziej odpowiadają kolorystycznie itp.
Secundo: Ref. link. Chyba wszyscy wiedzą co to jest. A jeśli nie to tłumaczę... Ref Link to osobisty link, który ma każdy gracz. Każdy jest oczywiście inny. To coś podobnego do oskalpowania, tyle, że jeżeli ktoś wejdzie na stronkę (na ten link) dostaje tam zaproszenie na wejści do gry, za co ja zarobię XXX czegoś tam. A więc np.
1.Rozgłaszam mojego linka.
2.KtoÅ› w niego klika i rejestruje siÄ™ poprzez niego.
3.Gra zarabia, bo ma nowego gracza, ja zarabiam XXX np. kasy bo go zaprosiłem.
4. W index'ie pojawia siÄ™ komunikat:
{nick} zarejestrował się do gry i zarobiłeś XXX złota.
No więc jak wam się podobają pomysły? Wypowiadajcie się i głosujcie w ankiecie.
taikomol - 2007-01-02, 15:52
jestem na NIE bo to nie jest tak potrzebne i tylko zagmatwa gre jestem na NIE!!!!!
Ukryty_Samuraj - 2007-01-02, 15:59
no, jasne... bo ty taki nie kumatyu jesteś, że tobie nawet banner na czyimś blogu grę zagmatwa :D
taikomol - 2007-01-02, 16:09
Ukryty_Samuraj napisa³/a: | no, jasne... bo ty taki nie kumatyu jesteÅ›, że tobie nawet banner na czyimÅ› blogu grÄ™ zagmatwa :D |
nie chodzi mi o banner tylko o to drugie
Ukryty_Samuraj - 2007-01-02, 16:25
tjaaa... nie możesz zrozumieć co napisałem i dlatego jest to dla ciebie zagmatwane?
wafal - 2007-01-02, 16:32
taikomol ty chyba nie kumasz...
Chodzi o to, że ktos klika w banner i się rejestruje do gry. Ty zarabiasz na tym złoto, że się on zarejestrował... A jesli chodzi o to, że by zaśmiecało strone główną (index2) to tak samo zaśmieca skalpowanie... A znowu bys chyba nie zachęcił 10 osób na dzien czy na godzine i tak co dziennie??
Jestem na tak. Tylko dlaczego akurat NitroX?? Jak ktoś potrafi robić bannerki to niech robi i umieszcza na jakiś serverkach...
taikomol - 2007-01-02, 16:52
wafal ale masz super nick trzeba było sobie wziąś "wafel z marmolada"
wafal - 2007-01-02, 16:55
taikomol napisa³/a: | wafal ale masz super nick trzeba byÅ‚o sobie wziÄ…Å› "wafel z marmolada" |
Popracuj nad pisownÄ… wyrazu "wziÄ…Å›"...
Ty masz może lepszy?? taki mól...
A mól to szkodnik...
Dalej twoich komentarzy w tym temacie na mój temat nie komentuje...
taikomol - 2007-01-02, 17:04
to ty popracuj chyba czytać nie umiesz waflu pisze TAIKOMOL A NIE TAKI MóL!!!!!
Ukryty_Samuraj - 2007-01-02, 17:09
heh dobre.
T A I K O M O L
T A K I M Ó L
hehehe. a do wafala: napisałem "najlepiej NItroX" po prostu on umie grafe ale jak ktoś jeszcze cuś zrobi to zachęcam... zobaczymy co na to SiVo.
Yamakasi - 2007-01-02, 17:11
wafal napisa³/a: | taki mól... | wafal mów mu robaczek!! bo mol to robaczek. A tak wogóle to jestem za TAK... Dobry pomysÅ‚ tylko jest jeden problem... A jak ktos nie ma bloga?? to co weźmie sobie opis w gg?
taikomol - 2007-01-02, 17:12
yamakasi a co ty pisałeś mi że po 10 piętrowych blokach skaczesz pfff haaahaah masz chłopak wyobraźnie
[ Dodano: 2007-01-02, 17:14 ]
yamakasi jak jestem robaczek to chodz na spara i zobaczymy kto kogo zgniecie jak robaka hahaahha ale z tym twoim parkourem to z ziomami ze śmiechu padaliśmy a ty mi jeszcze złoto dawałeś hahahahaha
Ukryty_Samuraj - 2007-01-02, 17:17
do yamakasi (mola juz pomijam): no, moze sobie dac link w opis gadugadu.
taikomol - 2007-01-02, 17:19
wafal+yamakasi+Ukryty_Samuraj= homo*****tyczna rodzinka
Yamakasi - 2007-01-02, 17:32
taikomol napisa³/a: | wafal+yamakasi+Ukryty_Samuraj= homo*****tyczna rodzinka | chyba taikomol+taikomolowa mama+ taikomolowy tata = t twoja rodzinka!
taikomol napisa³/a: | yamakasi jak jestem robaczek to chodz na spara i zobaczymy kto kogo zgniecie jak robaka hahaahha ale z tym twoim parkourem to z ziomami ze Å›miechu padaliÅ›my a ty mi jeszcze zÅ‚oto dawaÅ‚eÅ› hahahahaha | a ty mi mowiÅ‚es ze po jadÄ…cym pociÄ…gu skkaÅ‚es i z wagonu na wagonrobiÅ‚es salta hahhahaha !!!
taikomol - 2007-01-02, 17:35
bo ja sie z ciebie zbijałem żebyś jeszcze fantazjował ale dzieki bo mielismy niezłe brechty moi kumple dali ci ksywe neadretalczyk hahahaha
Yamakasi - 2007-01-02, 17:41
cicho juz ty molu bo tu sie pisze o czyms innym! nie o twoich bez muszgowych kolesi łącznie z tobą!
[ Dodano: 2007-01-02, 17:43 ]
Yamakasi napisa³/a: | nie o twoich bez muszgowych kolesi łącznie z tobÄ…! | chciaÅ‚em napisac " a nie o twoich bez muzgowych kolesi łącznie z TobÄ…!"
taikomol - 2007-01-02, 17:55
neadretalczyk spokój bo łańcuch skróce
Yamakasi - 2007-01-02, 18:03
taikomol napisa³/a: | neadretalczyk spokój bo Å‚aÅ„cuch skróce | o kim to piszesz?? o sobie czy swoich kolesiach?
[ Dodano: 2007-01-02, 18:05 ]
Cytat: | do yamakasi (mola juz pomijam): no, moze sobie dac link w opis gadugadu. | no ale co napisze na opisie i co wejdzie moja 9 letnia kolezanka i sie zaloguje??
SiVo - 2007-01-02, 18:13 Temat postu: Re: Banner i referencyjny link.
Ukryty_Samuraj napisa³/a: | Primo: ProponujÄ™, aby ktoÅ› (najlepiej NitroX :] ) zrobiÅ‚ bannerek, niewielki, ale żeby można go byÅ‚o zamieÅ›cić na wÅ‚asnej stronie internetowej czy blogu... To by troche gre rozpowszechniÅ‚o... Gdyby ktoÅ› zrobiÅ‚ jakiegoÅ› bannerka to niech wklei go tutaj to bÄ™dziemy wybierać na bloga te, które nam najbardziej odpowiadajÄ… kolorystycznie itp.
Secundo: Ref. link. Chyba wszyscy wiedzą co to jest. A jeśli nie to tłumaczę... Ref Link to osobisty link, który ma każdy gracz. Każdy jest oczywiście inny. To coś podobnego do oskalpowania, tyle, że jeżeli ktoś wejdzie na stronkę (na ten link) dostaje tam zaproszenie na wejści do gry, za co ja zarobię XXX czegoś tam. A więc np.
|
bannerki mogą być, ale jak wiecie jak z grafiką jestem na bakier, więc moge do podisać go konkursu graficznego (dawny na logo i design ;))
a z tym linkiem referencyjnym.... to prawdopodobnie będzie prowadzić do nadużyć niestety :/ pojawi sie kupa nowych kont, ale tylko po to, aby ktoś kasy troche dostał.... w sumie obecnie skalpowanie jest linkiem referencyjnym, bo jeśli zależy ci na kasie to dajesz znajomym i oni klikają, a jak ich to zainteresuje to sie rejestrują :)
Yamakasi - 2007-01-02, 18:19
właśnie ja tak poznałem gre indianie. Gralem sobie w thecrims i ktos miał na profilu strone ze skalpem i weszlem, oskalpowałm mnie i sie zarejestrowałemi tak zaczełem grać w to. :)
[ Dodano: 2007-01-02, 18:22 ]
a tak wgóle to troche mało złota jest za t skalpy. zeby zarobic 1k musiał bym dac 83 osobom
wafal - 2007-01-02, 18:30
taikomol napisa³/a: | wafal+yamakasi+Ukryty_Samuraj= homo*****tyczna rodzinka |
Jakbym był modem to byś tu na forum długo nie pobył... Jak ja nie zostane modem a jakis spoko gość to też sobie nie pożyjesz... Także wolę ci zmienić twoje zachowanie...
Ukryty_Samuraj - 2007-01-02, 19:18
daruj sobie gadanie do niego... on jest tes nie tegos
|
|