|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - Wskrzeszanie siÄ™...
wafal - 2007-01-03, 20:04 Temat postu: Wskrzeszanie się... Jeśli jesteśmy trupem to mamy trzy sposoby wskrzeszenia się:
- sms,
- złoto,
- natura.
Chodzi mi o ten drugi sposób. Mianowicie, czy jeśli jesteśmy juz tym trupem to możemy tylko iść do szamana, ponieważ inne strony nie wyświetlają zawartości. Mam taką propozycje, aby można było wypłacić inwestycje na wskrzeszenie się, bo często nikt nie ma tyle złota na wskrzeszenie się, a na inwestycjach może je mieć lub jeśli komuś mało brakuje złota, żeby się wskrzesić drugim sposobem.
Yamakasi - 2007-01-03, 20:19
wafal napisa³/a: | Mam takÄ… propozycje, aby można byÅ‚o wypÅ‚acić inwestycje na wskrzeszenie siÄ™, bo czÄ™sto nikt nie ma tyle zÅ‚ota na wskrzeszenie siÄ™, a na inwestycjach może je mieć lub jeÅ›li komuÅ› maÅ‚o brakuje zÅ‚ota, żeby siÄ™ wskrzesić drugim sposobem. | Ja tak wÅ‚asnie miaÅ‚em kilka razy...
frytka - 2007-01-03, 20:58
dobry pomysl!!
Ukryty_Samuraj - 2007-01-03, 22:33
no pomsl super... myslalem o tym ale jakos nie chcialo mi sie na forum o tym pisac... extra. jak najbardziej za!
Lares - 2007-01-03, 22:57
ja tez jestem za !
krzysiu_95 - 2007-01-04, 09:12
ja też jestem za!!!
Boruc - 2007-01-04, 13:10
pomysł jest doskonały
simson86 - 2007-01-04, 17:15
Wtedy kazdy bedzie wyplacal inwestycje i nikt nie bedzie wskrzeszal sie za pomoca sms ani natury...
frytka - 2007-01-04, 17:22
kasa kumuluje sie przez 4 dni!! ja moge miec max 400.cos:)
wafal - 2007-01-04, 17:24
simson86 napisa³/a: | Wtedy kazdy bedzie wyplacal inwestycje i nikt nie bedzie wskrzeszal sie za pomoca sms ani natury... |
Ale na inwestycji jest ograniczenie... Można trzymać złoto 4 dni... A więc to złoto by tak bardzo nie pomogało tylko częściowo. Bo na wskrzeszenie sie na 8 poziomie trzeba chyba 3,7k, a więc tyle nikt nie bedzie miał na inwestycji. Jeśli ktoś nie będzie chciał złota tracic to wyślę sms'a. A w naturze i tak się będzie dalej wskrzeszać...
vaderek - 2007-01-05, 20:57
tiaaaa.... jesteś trupem i idziesz sobie wypłacic kasę z np. buraków ;p hmmm... bardzo realne:D
nie mówię ze mi sie to nie podoba :) tylko że mało realne... tak z szamanem też takie troche dziwne ^^
Kamileks - 2007-02-14, 15:42
Ale kościotrup chyba też może iść do szamana,, nie ??
SiVo - 2007-02-15, 09:43
vaderek napisa³/a: | tylko że maÅ‚o realne... |
no niestety, ale to jest tylko gra i przy pewnych rzeczach trzeba stosować pewne uproszczenia, bo jakby miało być w pełni realnie to przecież podczas polowania taki np. skorpion bez problemu mógłby Cie zabić (a nie tak jak w chwili obecnej "sie ucieka w ostatniej chwili", abyście tak często nie gineli) no i jak to w życiu bywa.... jak już umrzesz to sie NIE wskrzesisz, wiec dosyć często trzeba by było zakładać nowe konto i zaczynać całą gre od początku... (choć w realu to też tak nie zabradzo, chyba, że ktoś wierzy w reinkarnacje :))
|
|