|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - Wymiana hasłami
wafal - 2007-04-06, 16:04 Temat postu: Wymiana hasłami Wnoszę o zbanowanie prawię całego plemienia Ajmarowie. Dlaczego? Łamią regulamin a dokładnie pkt 9, który mówi jasno: ''Nie wolno udostępniać swojego konta innym osobom''. A on - line pojawiają sie konta które nie wychodzą z tipi, robi to jedna osoba która podłancza wszystkich pod wspólna robotę lub atakuje graczy. Jeśli konta nie są w tipi, np. prosze zobaczyć post Tupaca w temacie Tępienie Inków.
Proszę o bana na czas min 14 dni A max 30 dni ;]
Korona - 2007-04-06, 16:06
Jeśli to prawda o udostepnianiu haseł przez ajmarów to powinny byc jakieś kary. Już dawno to słyszałem od Inków (nie bede sypał nickami) ale nie rozgłaśniam tego bo pewności nie mam.
frytka - 2007-04-06, 16:08
wafal robisz machlojke bo uente napisał temat o lvlu...
a co do tej wymiany hasłami... mi to tam nie przeszkadza za bardzo no ale skoro łamią rega ....
wafal - 2007-04-06, 16:11
fryta cos za cos ;]
Jak miałem 13 poziom to tyle razy rano zginałem że... co 2 minuty był atak z innego konta
Czarny_Demon - 2007-04-06, 16:12 Temat postu: xD Wafal ja tez tak mialem :PP ze mnie w ciagu 1 minuty ponad 5 osob zaatakowało i to nie raz nie dwa ;/
tupaczek - 2007-04-06, 16:13
czyli to jest jednoznaczne z lamaniem pkt regulaminu gry
Czarny_Demon - 2007-04-06, 16:14 Temat postu: hehe no jednak ... nie .. na tym gra ta polega na zabijaniu ^^
tupaczek - 2007-04-06, 16:16
demon czytaj ze zrozumieniem
Korona - 2007-04-06, 16:20
Demon... wlasnie czytaj ze zrozumieniem :P
frytka - 2007-04-06, 19:58
od Yamakasi : ( prosi żeby napisać od niego...)
To prawda! Zobaczcie jak mnie wszyscy zaczeli atakować! I jeszcze zobaczcie o której godzinie! pamietam kiedys sie gadałem z narjess i ona mówiła ze późno wstaje....
A i jeszcze jedno. Jak kiedys byłe m jeszcze u nich to gadaliśmy tam czy nie mieć takich samych haseł..
06.04.2007 06:00 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 2 złota oraz swój kamień
06.04.2007 05:54 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 2 złota
06.04.2007 05:50 - zostałes pokonany przez silya_88 i straciłes 2 złota
06.04.2007 05:49 - zostałes pokonany przez narjess i straciłes 2 złota
06.04.2007 05:48 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 3 złota
04.04.2007 05:59 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 5 złota oraz swój duży stalowy tomahaw
04.04.2007 05:52 - zostałes pokonany przez silya_88 i straciłes 6 złota
04.04.2007 05:51 - zostałes pokonany przez uente i straciłes 7 złota
04.04.2007 05:51 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 7 złota
04.04.2007 05:49 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 8 złota
04.04.2007 05:39 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 8 złota
04.04.2007 05:38 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 9 złota
Holigula_Mixrus - 2007-04-06, 20:03
Ja nic nie mam by atakować razem ale jestem przeciwna by komuś podawać hasło i by on grał na moim kikncie
silya_88 - 2007-04-06, 20:21
olaboga Wafal jak Ty się uchowałeś na tym świecie to ja nie wiem. Sam siebie pogrążasz. W takim razie proszę o zbanowanie także wafala gdyż był z nami pewien czas w plemieniu i sam wchodził na nasze konta i to mu widocznie odpowiadało, gdyż nawet (nie jestem pewna ale padły takie podejrzenia) chamsko prowadził z nich rozmowy z innymi osobami bez naszej wiedzy z którego powodu został od nas wydalony. A jesli chodzi o wymianę haseł to poproszę takż o zbanowanie całego prawie plemienia inków gdyż tez nie raz widziałam jedna osobę online a potem w ciągu chwili pojawiało się parę osób więcej z ich plemienia:) idąc dalej poprosze o zbanowanie wszystkich prawie graczy w tejże grze bo sądzę, żę 80 % z nich wchodziło na inne konta swoich znajomych. Już nie mówię o multikontach których tu jest masa
wafal - 2007-04-06, 20:39
silya_88 napisa/a: | chamsko prowadził z nich rozmowy z innymi osobami bez naszej wiedzy z którego powodu został od nas wydalony. |
To nie prawda. Z tego co sie dowiedziałem to się Rafał wkurzył jak zaatakowałem Shpilkę. silya_88 napisa/a: | W takim razie proszę o zbanowanie także wafala gdyż był z nami pewien czas w plemieniu i sam wchodził na nasze konta | Nie mogłem na wszystkie wchodzić, bo nie znałem haseł do paru osób. Ale sie przyznaje że bywałem najcześciej na koncie uente, bo on miał najlepiej rozłożone staty i sie od niego najlepiej lało, lecz teraz nie udowodni mi tego nikt ;]
A teraz jestem czyściutki jak łza ;p
Borszczu - 2007-04-06, 21:41
wafal napisa/a: | Nie mogłem na wszystkie wchodzić, bo nie znałem haseł do paru osób. Ale sie przyznaje że bywałem najcześciej na koncie uente, bo on miał najlepiej rozłożone staty i sie od niego najlepiej lało, lecz teraz nie udowodni mi tego nikt ;] |
Po co udowadniac spkoro sie przyznałes
Nani - 2007-04-06, 22:17
Borszczu napisa/a: | Po co udowadniac spkoro sie przyznałes |
Faktycznie wafal napisałes głupotę
Korona - 2007-04-06, 22:35
Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseł...
wafal - 2007-04-06, 22:53
Ja sie przyznałem, że wchodziłem na konto uente ;]
Adam_eS - 2007-04-07, 10:05
Yamakasi, to co wkleiłeś to zaden dowód, ile potrzeba zeby 4-5 osób wbiło na indian o tej samej poze i cie zatłukło? na tym gr polega czyż nie?
a to ze sie plemie potrafi zgrac, i zaatakowac przykładowo o godz. 10 uwazasz za coś złego? niesadze, aby twoje wklejenie paru linijek tekstu miało coś udowodnic,
przeciez inkowie tez sa na 4-5 nickach o jednakowej porze on line... czyz nie?
wiec mozna?
mozna! wiec oco ta cała sprawa?
moge robic print screeny dla udowodnienia, nie stanowi to problemu,
i mówie jeszcze raz, dlatego ammy takie plemie i akurat tych ludzi a nie innych, bo czasowo swietnie sie potrafimy zgrac po pracy przed praca, w czasie pracy;], szkoła biblioteki,
wiec, piszta konkrety, bo raczej nic nie wniesliscie nowego....
uente - 2007-04-07, 11:16
hehehe rozbawiony do łez jestem wafal i jego kukły są chyba większym przestępstwem niż wbicie za kolege na wspólną, jak dostane bana , zresztą jak dostaniemy bana to kończe gre buhahahah
[ Dodano: 2007-04-07, 11:19 ]
jeszcze jedno, jak byłeś z nami to Ci nie przeszkadzało to :) ja wiedziałem że ty fałszywy jesteś i dobrze że cie pogoniliśmy, a dlaczego u inków nie jestes? bo też się na tobie poznali...
narjess - 2007-04-07, 13:09
[quote="frytka"]od Yamakasi : ( prosi żeby napisać od niego...)
To prawda! Zobaczcie jak mnie wszyscy zaczeli atakować! I jeszcze zobaczcie o której godzinie! pamietam kiedys sie gadałem z narjess i ona mówiła ze późno wstaje....
A i jeszcze jedno. Jak kiedys byłe m jeszcze u nich to gadaliśmy tam czy nie mieć takich samych haseł..
Narjess ci mówiła że późno wstaje?A kiedyż to mówiła ci to rzeczona narjess?Duża ciekawostka mając półtoraroczne dziecko które wstaje o 6 rano..hehe..Ale wyobraźnia ci pracuje,to dobrze..znaczy masz troszkę inteligencji..Tylko to konfabulowanie..khem..nie za zdrowe(sprawdź w słowniku-trudne słowo!)
uente - 2007-04-07, 14:33
jakos nie ma bana i nawet zostały mi cofnięte moje pierwsze warny.. eh.. z dzieciakami
[ Dodano: 2007-04-07, 14:41 ]
a wszystko stąd że wafal tobie nikt nie ufa i nikt ci hasła nie poda, ja sie na tym sparzyłem....
[ Dodano: 2007-04-07, 14:46 ]
apropo :) bo mi cały czas coś pogłowie łazi ... dlaczego została cofnięta akcja z zakazem sprzedaży broni na jednym ip? co wy jacyś mało rozgarnięci jesteście? masz i pomyśl....
traspie - 2007-04-08, 08:41
bo był tam błąd, dzięki któremu mało osób mogło przesyłać złoto/handlować (nie chodzi o kukły)
to nie był wymysł wafala!
uente - 2007-04-08, 10:14
trochę mnie źle zrozumiałeś albo ja się mało jasno wyraziłem ale to już nie ważne, ni chce mi się o tym gadać, wszyscy święci.... Wesołych Świąt w takim razie:)
silya_88 - 2007-04-08, 11:42
Korona napisa/a: | Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych |
Na dowód wystarczy sprawdzić na jakie konta wchodzi się z jednego ip. Wiesz co znaczy indywidualizm? bo na pewno nie granie tylko na swoim koncie:P to cudownie, że dla was liczy się ranking, bo ja tu wchodzę tylko dla ludzi, a jakieś cyferki nie są miarą prawdziwych wartości.
moczyk - 2007-04-08, 12:14
sylwia swieta prawda.. wracam do gry nie dlatego zeby podbijac top itp.. dlatego ze sa tu spoko ludzi... w plemieniu... w grze... itp
Borszczu - 2007-04-08, 15:02
Korona napisa/a: | Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseł... |
Ehh... Nie był bym do konca taki pewnie. Ranking odpusciłem sobie juz jakis czas temu, jak zauwazyłes gra staneła w miejscu a błedy pojawiajace sie przy wprowadzaniu niewielkich zmian wcale mi nie pomagaja. W tej chwili gram w to tylko dla kilku osob z którymi mozna czasem kogos zabic i zabrac mu bron
SiVo - 2007-04-08, 16:34
traspie napisa/a: | bo był tam błąd, dzięki któremu mało osób mogło przesyłać złoto/handlować (nie chodzi o kukły) |
błędu raczej nie było, tylko okazało się, że duużo osób gra będąc w jednej sieci osiedlowej co automatycznie uniemożliwiało jakiekolwiek tranzakcje... na dodatek w ramach "uskutecznienia" zabezpieczenia było przechowywane KILKA ostatnich IP z których się każdy logował....
traspie - 2007-04-09, 12:37
jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem?
SiVo - 2007-04-09, 15:40
traspie napisa/a: | jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem? |
przy banowaniu za multi nie opiera się tylko na samym adresie IP, tylko na zapisie tranzakcji pomiędzy podejrzanymi kontami typu kamień za 5k i tak kilka razy...
Yamakasi - 2007-04-13, 05:06
wafal no i co zz tego ze mają takie same hasła! Przeciez np. taki future nie zrobił wszystkich kont! Tylko inny userzy a potem jak byli w plemieniu to zrobili sobie jednakowe hasła
wafal - 2007-04-13, 19:50
Yama nie jednakowe... Widzę, że tworząc konto zaznaczyłeś iż przeczytałeś regulamin a go nie przeczytałeś. To oszustwo, a oszustwa sa karalne ;]
silya_88 - 2007-04-14, 09:12
Yama nie podlizuj się. A Ty wafal nie wiesz jak jest więc siedź cicho, tym bardziej, że jesteś jedną z osób, która oszustw nie ma prawa się czepiać sama robiąc jedne za drugim:/
uente - 2007-04-14, 10:22
oj wafal wafal żal Ci ... ściska, że nie jesteś z nami chyba, wtedy jakoś inny punkt widzenia na to wszystko miałeś, odpuść sobie bo nic nie zyskasz poza antypatią paru osób
|
|