|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Off-topic - szkoła na wesoło :):)
Yamakasi - 2007-05-22, 06:27 Temat postu: szkoła na wesoło :):) Tu piszcie wszystko co sie stało na lekcji śmiesznego... Albo dostaliście jakąs fajną uwage...
Holigula_Mixrus - 2007-05-22, 07:14
Karol nasmarował Agnieszke mydłem a ona oddała je Agacie:P
Dziewczyny opierajÄ… sie o drzwi niszczÄ…c je.
Yamakasi - 2007-05-22, 07:37
Czarek obkleił sobie taśme głową i udawał ze jest nidżą (tak napisał)
albo facet sie n nas zdenerwował i wyszedł z klasy i po 2 minutach wrócił a moj kolega:
|" Wiedziałem ze pan za nami zatęskni" xD
Uwaga:
Piotr krzyczał na lekcji mówiąc o jakiś krokodylach w sali, które pozerają plecaki
michals25 - 2007-05-22, 12:39
Współczuje temu kto tańczy z Kacprem bo jest debilem :P
frytka - 2007-05-22, 13:07
dziś szanowny pan od muzyki zapowiedział na za tydzień sprawdzian, a przy okazji podał szystkie pytania i odpowiedzi z tegoż sprawdzianu... wszyscy zapisywali
muzyk- i jak mi teraz jakiś matoliński napisze na mniej niż 4 to obedre ze skóry na sucho! bo podobno bardziej boli... i posole!!
komunikat przez radiole:( ktoś zwinoł z pokoju biurowego liste uczniów z naszej klasy ;p)
- osobe która zabrała liste uczniów z klasy VI prosze o natychmiastowy zwrot! bo Pani ( podała nazwisko wychowawczyni Naszej ) szuka, znaleść nie może i płacze!
matematyczka:
(rysowanie siatek ostrosłupów)
-narysowaliście?
-ta
- no! i mamy przepięknej urody siatke ostrosłupa
dużo tego było.. jak sobie przypomne to dopisze
[ Dodano: 2007-05-22, 13:09 ]
lekcja matematyki:
koleżanka z którą siedziałam przy oknie miała cyrkiel poklejony taśmą i nie rysujący..
był jeszcze jeden bez igły i grafitu, przełożyłam z tamtego starego do nowego igłe i grafit, a koleżanka bawiła się starym... a że ten nie był potrzebny, próbowała wcisnąc go komuś.. nikt nie chciał to wywaliła przez okno..
ta sama lekcja
koleżance nie mieściły się długopisy w piórniku, to rozdawała po klasie co nie było potrzebne ;p dostałam długopis i pióro... ktoś inny ołówek wysuwany...
Holigula_Mixrus - 2007-05-22, 17:21
Na języku polskim:P
Rozmawiamy o pewnej noweli. Pani zapytała mojego kolege jaklie są książki a on głosem czesia odpowiedział tak ja na filmie:P W tedy opowiadalismy polonisce wszystkie odcinki i podalismy strone a ona powiedziała że sie zastanowiu czy obejrzy:P Czekamy na odpoweidź od niej
Na chemii
Piszemy kartkówkę i połowa osób juz je oddała. Kolega zaczął stukać ołówwkiem a pani na cały głos się wydarła
- Karolku przestań stukać
Połowa klasy spadła z krzeseł bo ona żadko krzyczy ale jak się wydrze to jest to niespodziewane i najczęściej tak głośne że raz to dyrektorka przyszła się zapytać co tu się dzieje:P
Są tez jaja na histori bo babke mamy umysłowo chorą no ale nic nie pamiętam co się ostatnio działo jak sobie przypomne to dopisze
frytka - 2007-05-22, 17:51
nasza klasa dostała przydział :
mamy zrobić przedstawinie na koniec roku szkolnego...
no i przyznawali role, są tam churki które śpiewają zmieniony tekst do " ale w koło jest wesoło "
Pani pyta czy ktoÅ› melodie zna.. a ja siÄ™ odwracam i:
ale w koło jest wesołooo.. dziadek butem dostał w czołooo... ( nie że cicho to śpiewałam )
Borszczu - 2007-05-23, 16:06
No było pare takich akcji ale nie sposob ich wszystkich spamietac. Jak mi sie beda przypominac to bede dopisywał.
LO
BIOLOGIA:
• RozwaliÅ‚ mnie tekst nauczyciela i do tej pory zastanawiam sie czy ta groteska byÅ‚a zamierzona czy walnoÅ‚ cos bez przemyslenia: "No moi drodzy za tydzien piszecie niezapowiedziana kartkówke z anatomi"
PO: (dla niewtajemniczonych przysposobienie obronne)
• UczyÅ‚a nas stara i slepa 70 letnia baba z zaawansowanym stadium sklerozy. Nie raz juz nam pokazywaÅ‚a ze jej gÅ‚upota i chcec pokazania swojej wyzszosci nad jednostka jej podlegÅ‚a (uczniem) byÅ‚a ogromna. Ale na pewnej lekcji kompletnie nas zamurowaÅ‚o... Na kazdej godzinie musielismy siedzec wg numerów z dziennika (jej kolejny chory wybryk wynikajacy z jej pedantycznego podejscia do zycia). No wiec dzien jak codzien i kolejna lekcja PO na której zazwyczaj wpadaÅ‚o po kilkanascie butów. Nasz slepa i gÅ‚ucha pani zaczyna sprawdzac liste. Nagle dochodzi do 12 nr. "Kaputa" ktos krzyknoÅ‚ "Nie ma". Po chwili ponawia "Kaputa". Z klasy znowu "Nie ma". Po czym utalentowana nauczycielka podniosÅ‚a wzrok z nad dziennika i spojrzaÅ‚a w kierunku gdzie on powinien siedz i rzeczywcicie go nie byÅ‚o. Jak zareagowaÅ‚a?? KrzykneÅ‚a "Kaputa wyÅ‚az z pod Å‚awki, wiem ze tam jestes!". My juz pÅ‚akalismy ze smiechu bo chÅ‚opaka rzeczywiscie nie byÅ‚o... Nauczycielka zdenerwowana podniosÅ‚a sie od biurka i podeszÅ‚a do Å‚awki Kaputy i co zobaczyÅ‚a?? Jego nie byÅ‚o a caÅ‚a klasa dosÅ‚ownie pÅ‚acze ze smiechu. Jej duma zostaÅ‚a strasznie urazona i oczywiscie skonczyÅ‚o sie wstawieniem trepa Kapucie który byÅ‚ Bogu ducha winien a caÅ‚a klasa dostaÅ‚a uwage i bylismy caÅ‚a godzine pytani... Nawet juz po fakcie podczas rozmowy z nasza wychowawczynia nauczycielka PO zarzekaÅ‚a sie ze Kaputa byÅ‚ na lekcji a my z niej chcemy zrobic wariatke...
Chemia:
• Mielsmy sprawdzian z weglowodorów co dla wiekszosci osob w mojej klasie byÅ‚o czarna magia. Pech chciaÅ‚ ze data tego testu wypadÅ‚a w dzien nauczyciela, zamieszanie wszyscy lataja z kwiatkami itp... No wiec wchodzimy do sali, stajemy przy Å‚awkach, wyznaczone osoby z klasy staneÅ‚y przy biurku i czekaÅ‚y na nauczycielke z kwiatami. Kobieta wchodzi do sali dostaje kwiaty i skÅ‚adamy jej zyczenia. A pozniej jej zaskakujaca reakcja. Rzuca kwiatami na biurko i zaczyna sie wydzierac ze chcemy uniknac sprawdzianu wreczajac jej kwiaty i ze w zaden sposob to nam nie pomoze... A gdyby tego byÅ‚o maÅ‚o w zamian za nasze dobre checi nauczycielka skruciÅ‚a nam czas pisania pracy...
silya_88 - 2007-05-27, 17:30
Skrócone lekcje. Wchodzi spóźniony kumpel na pierwszą godzinę:
Nauczyciel: To nie wiedziałeś, że dziś są skrócone lekcje?
Kumpel: Wiedziałem, ale kierowca w autobusie nie wiedział...
Adam_eS - 2007-05-27, 21:11
a ja mam tego tak duzo < duzo sie uczyłem w szkole> ze nie sposób zapamietac;]
ale uwagi to były " rzucał bułką po oknach".
ale mielismy zajefajnych swirów w klasie
pewnego dnia na muzyce <lol> qmpel przyniósł do szkoły w słoiku kał <kupe> bo do badania to zanosił, a z e swir to otworzył na lekcji słoik, ja siedziałem koło okna, i nie umiałem wytrzymac;). pani na to " jak ktoś ma problemy jakies moze isc do toalety" to była najgorsza muzyka,
nie polecam;]
sikalismy tez pani z muzyki do takiego wiadra, potem gąbka z wiadra myła tablice :|
silya_88 - 2007-05-28, 13:05
Moja kumpela dostała kiedyś dawno uwagę: "W dzienniczku ucznia zamiast Wychowanie Do Życia W Rodzinie ma wpisane Nauka O Seksie"
Technix - 2007-05-29, 19:48
-"Co jest najważniejsze w życiu?"
-"Koniki!"
Jak to usłyszałem to prawie z krzeszła spadłem(na szczęście istnieją ławki :d)
Odpowieź na powtórzone pytanie brzmiała tak samo, ale odpowiedział kto inny:
-"Co jest najważniejsze w życiu?"
-"Koniki!"
-"Nie ironizuj!"
-"Dlaczego?"
-"Bo ona nie wie co mówi."
wafal - 2007-05-29, 21:05
2 + 2 * 2 = 8 xD - to teoria nauczyciela od matmy ;D
A to było na lecji polskiego:
- "Kochaj bliźniego swego"
- Ja go rozwale siekierkÄ…! xD
Tutaj ja mówiłem akurat do kumpla, że (ołówek) siekiera rozwale, a pani przede mną powiedziała to ;DD
silya_88 - 2007-05-30, 13:20
Mój wychowawca w gimnazjum który zawsze bardzo energicznie się porusza raz otworzył drzwi do woźnej tak zamaszyście, ze wyleciały z zawiasów i na niego wpadły. Wszyscy leżeliśmy ze śmiechu jak to widzieliśmy
Yamakasi - 2007-05-30, 21:23
moj były nauczyciel od historii był zawsze pijany! i jak pytał kogoś np. kiedy było powstanie styczniowe to jak sie cos mrukneło pod nosem np. 1132r. to on to uznawał i wstawiał 5
frytka - 2007-05-30, 21:30
matematyka:
(wystawianie ocen)
Pani: ( zatrzymała się przy dwójkowym uczniu.)
- no i co ja mam mu postawić? przepuszczający....
- przez całe wakacje rano i po południu zdrowaśki za mije zdrowie, bo to się nie da przecież inaczej...
Yamakasi - 2007-05-30, 21:32
moj kolega sie dzis ganiał po klasie z nauczycielem bo ten chciał mu wstawić uwage...
wcześniejsza lekcja! Facet powstawił mojemu koledze uwage a moj kolega wziął dziennik i napisał mu uwage ( temu nauczycielowi) :D
frytka - 2007-05-30, 21:49
my się żucamy na przerwach podstawkami od kwiatków, takie ringo
dzisiej była bitka na spinacze do bielizny..
silya_88 - 2007-06-01, 18:40
A ja na świadectwie maturalnym w miejscu oceny z francuskiego miałam puste, czyli nie zdałam haha, fajnie o tym dowiedzieć się na rozdaniu. Pytam wychowawcy o co chodzi a on "no pamiętam, zaras wpisze"
SrebrnaLisica - 2007-09-07, 21:34
Heh.. a u mnie było na polskim coś o Adamie i Ewie... pani kazala na tablicy narysowac ten caly ogród Eden... i jak zaczęli rysować Adama to chłopaki coś mu rysowały (niepowiem gdzie xD) pani się wkurzyła i zamazala go zieloną kredą i powiedziała że on sobie siedzi w krzaczkach xD. Albo raz koledzy przynieśli papier i zapalniczke, zapalili to i postawili na parapecie od okna że się niby szkoła pali xD wszyscy pouciekali ze szkoły a potem ich złapali i na dywanik ;]
pixxel - 2008-01-01, 16:54
kiedyś mnie wyśmiewał taki kolega ze szkoły taki grubas. wszyscy zobaczyli ze mi dokucza to sie zaczeli ze mnie smiac. akurat nasza wychowawczyni dyzurowala i sie spytala co sie dzieje. A ja jej na to: jak to jest prosze pani wszyscy k.... na jednego. a wszyscy w smiech. na szczescie konsekwencji nie ponioslem
Czesio - 2008-01-05, 12:16
umnie w klasie bylo najlepiej na lekcj przyrody ja se siedze i mnie kolezanka zaczepia (siedziala zamna) no i pani domnie wstawaj a ja doniej ale dlaczego to ona mnie zaczepia a ona domnie wstawaj natychmiast no to ja wstalem stoje sobie a ona domnie mowi dzienniczek ja moiwe dlaczego a ona domnie nie bedziesz mi tu tanczyl na lekcj i wpisala mi uwage "Radek nie wykonal polecenia nauczyciela mial stac a tanczyl jak jakis idiota" jak to przeczytalem wybuchlem glosnym smiechem i wyrawalem kartke ! :D:D
Boruc - 2008-01-05, 13:48
Czesio napisa³/a: | umnie w klasie bylo najlepiej na lekcj przyrody ja se siedze i mnie kolezanka zaczepia (siedziala zamna) no i pani domnie wstawaj a ja doniej ale dlaczego to ona mnie zaczepia a ona domnie wstawaj natychmiast no to ja wstalem stoje sobie a ona domnie mowi dzienniczek ja moiwe dlaczego a ona domnie nie bedziesz mi tu tanczyl na lekcj i wpisala mi uwage "Radek nie wykonal polecenia nauczyciela mial stac a tanczyl jak jakis idiota" jak to przeczytalem wybuchlem glosnym smiechem i wyrawalem kartke ! :D:D |
hehe no pamietam to ;)
a do mnie pani na Historii Zamknij mordę gówniarzu jeden... czy jakoś tak ;)
Czesio - 2008-01-05, 13:54
nom :D:D hehe bo boruc gadal cos tam i sie z pania klcil pni doniego zamkni morde gowniazu nie bedziesz sie zemna klucil :P
Holigula_Mixrus - 2008-01-05, 15:36
To ja miałam taką sytuację... Chorowałam przed świętami i nie chodziłam do szkoły. Przyszłam po świętach i na WOSIE nauczycielka mówi nam kartkówka... A ja na cały głos... Dzięki klasa, że nie przekazaliście... Po chwili wszyscy pisali oprócz mnie;]
miszczu - 2008-01-05, 17:54
we wrześniu na pierwszej lekcji informatyki gościu mówi: jak mnie będziecie szanować to ja was też będę szanował a jeśli nie będziecie mnie szanować to was sponiewieram hehe
Czesio - 2008-01-06, 08:46
albo u mojego brata w szkole bylo najlepiej koles od matematyki za tydzien piszemy niezapowiedziana kartkowke :>
asuniaXD - 2008-01-25, 17:25
a u mnie w klasie kolega dostał taką uwagę
"Semir na lekcji muzyki słucha muzyki"
Czesio - 2008-02-01, 14:27
a umnie w klasie najlepiej koles normalnie taki troche nieuk ale na samych dwojach moze by zdal a ma z 3 przedmiotow Nie klasywfikowany ciagle mowi ze doszkoly nie chodzi bo jest chory a nadwor wychodzi normalnie mama go puszcza do skzoly kiedy chce taka gleba z niego lol byc nieklasyfikowanym zW-F lol :|
Boruc - 2008-02-01, 14:54
Czesio napisa³/a: | a umnie w klasie najlepiej koles normalnie taki troche nieuk ale na samych dwojach moze by zdal a ma z 3 przedmiotow Nie klasywfikowany ciagle mowi ze doszkoly nie chodzi bo jest chory a nadwor wychodzi normalnie mama go puszcza do skzoly kiedy chce taka gleba z niego lol byc nieklasyfikowanym zW-F lol :| |
chodzi ci o tigera tak prawa 2 razy w tygodniu mamy w-f na 1 lekcji to go wtedy prawie nigdy niema ;D
Holigula_Mixrus - 2008-02-01, 17:10
A nasza klasa od wtorku zbiera mleko;] Podstawówka dostaje darmowo takie kartonikach po 200 mililitrów.... My niestety nie;/ I poprosiliśmy by nam je dawali... I nam od wtorku dzieci przynoszą;D Mamy równe 30litwó mleka! To jest 150 kartoników!!
A do szkoły podstawowej chodzi około 150 uczniów w tym klasy 1-3 nie dostają i dziewczyny nam nie dają;D
Teraz się zastanawiamy co z tym zrobić;P
Holigula_Mixrus - 2008-02-19, 13:02
Taki jeden 17 latek chodzi do nas do klasy... Wszystko olewa...
Na matematyce spał, a gdy się obudził wziął figury geometryczne i udawał, że to bębny xD
Facet do niego, że już wszystko widział, oprócz tego;D Mówił, by przestał się bawić, a Jacek [ bo tak ma na imię ten 17 laytek] do niego
- A pan nie bawi się w nocy? xD cała klasa w śmiech a on odpowiada, że nie, że śpi xD
frytka - 2008-02-21, 21:57
zapomniałam ćwiczeń do matmy. podchodzę do nauczyciela przed lekcją, i pytam czy to sie liczy jako bz, np czy coś innego.. Po czym padła odpowiedź: Nie masz ćwiczeń? Jedynka na koniec roku, powtarzasz klasę, idziesz do zawodówki, zostajesz krawcową. Marnujesz sobie życie.
Religia:
Pani: Wyobraźcie sobie, że jedziecie tramwajem, i nagle spotyka Was Jezus.
Kolega na cały głos:
Bileciki do kontroli!
trapek - 2008-05-01, 15:21
a u mnie w klasie na przyrodzie(wyjątkowo głupia nauczycielka):
mój kolega przyzwyczajony ze se może na lekcji wychodzic z ławki wyszedł pogadac do kolegi. Pani mowi:
- Kamil do Å‚awki
on nie poszedł
sytuacja sie powtarza...
pani wkoncu mowi:
- do Å‚awki albo do derektora
wtedy sie Kamil ozywił podszedł do drzwi otworzył i powiedział:
-Panie przodem
[ Dodano: 2008-05-04, 20:39 ]
albo mój kolega wkurzony(jak cała reszta chłopaków) że musiał pisac wypracowanie na temat " dlacego film w pustyni i w puszczy mnie zaciekawił)
on napisał
"film w pustyni i w puszczy był jak papier toaletowy czyli szary długi i do dupy(serio tan napisał)Bohaterowie tez byli jak papier toaletowy czyli szarzy dłudzy i do dupy"
to arcydzieło czytała derektorka, nauczycielka, wychowawca, mama i koledzy
albo ten sam gośc na naszej klasie wkleił zdjęcie klasowe i wykreślił wszystkich oprucz jednej głupiej baby i podpisał "oto ona jedyna w swoim rodzaju krolowa debilów"
policja go namierzyła potem wychowawca derektorka matka i nagana
[ Dodano: 2008-05-04, 20:47 ]
było jeszcze wiecej takich wpadek w 6b(miszcze) np. Dawid(niedorobieniec) zaczynał do Dawida(zioma mojego) i on sie wkurzyl pchnął go na ławke a on sie wywalił z ta ławka i krzyknął
- HEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!
przyleciała nauczycielka i derektorka. A jak matka przyszła(tego niedoroba) beczała u derektorki a Dawid smieje z niej.
Albo jak se chodziłem na przerwie po klasie i prawie nikogo nie było to wziałem długopis i se rzuciłem normalnie i trafiłem w niedoroba...a on jak ma w zwyczaju krzyknał HeJ
potem wychowawca przyszedł na lekcji i my ją straciliśmy ( nie przyznałem sie)
Old_Shatterhand - 2008-05-29, 22:44
To było w gimnazjum. Kumpel Szymek pyskował jak co dzień do polonistki. Tym razem pani nie wytrzymała i taki dialog:
- dzwoniÄ™ do domu!...
- niech pani dzwoni. I tak nie ma nikogo.
Albo w LO klasa sportowa tak na polskim nadawała, że w 3. klasie praktycznie nie rozpoczynała lekcji... xD Idę z jednym kolegą ze sportowej i spotykamy drugiego:
- Siema. wiesz, że dziś będzie dyrektor wizytował na polskim?
- to jak dziś będzie?
- jak zwykle. xD
forumowiczkasow - 2008-07-20, 14:32
piknik na polskim
frytka - 2008-09-24, 20:20
rok szkolny się zaczął, trzeba odgrzać temat ;)
polski:
(przy omawianiu wiesza "błękitny człowiek")
Pani:dlaczego ten człowiek jest błękitny?
kumpel: jest smerfem!
/mamy strasznie zimno w klasie, ludzie w kurtach siedzÄ… itp./
Pani: będziemy powtarzać w 3 kl... o ile dożyjemy... .
Biologia:
"który gada? ja Was zapisze... /wzieła jakąś pomiętą kartkę i długopis/, o wyjełam już stosowny przyżąd..
innym razem ktoś dostał uwagę "Otwiera złośliwie dziub".
wogóle, mieliśmy dużo fajnych uwag.
"pan patryk używa słowa kurde na calą klasę"
Monika zaglÄ…da do dziennika ( nie ja ;) )
ja dostałam: "chodzi nie po tych schodach co trzeba." mam nadzieję że jej nie wpisał...
cdn.
malydupek - 2008-09-24, 20:44
stare dzieje z gimnazjum... "Borkowski ucieka przed nauczycielem" albo "Borkowski i Oleksiuk malujÄ… paznokcie na lekcji historii"
a znacie grÄ™ w grzybka? :P
wafal - 2008-09-24, 20:48
Z podstawówki - 6 klasa chyba. Kolega Skubis dostaje uwagę "Brak druta". ;)
Holigula_Mixrus - 2008-09-25, 14:58
To ja też wrzuce pare uwag;D
Karol słucha muzyki na lekcji muzyki xD
Na lekcji matematyki dziewczyny urządziły sobie salon piękności;D [ dosłownie!]
Karol z Marcelem umyli głowy w klasowej umywalce, gdy zwróciło się chłopcom uwagę, że powinni się myć...
blanek - 2008-09-25, 18:44
gralem z kumplem na angielskim w pilkarzyki i nauczyciel wypatrzyl nas. po cichaczu podszedl do naszej lawki i powiedzial: "jak wy gracie zaraz wam pokaze jak sie gra" i zrobilismy maly turniej w pilkarzyki
uwagi od nauczyciela angielskiego:
" bartek bawi sie telefonem komorkowym a michal tylko patrzy"
"uczen na pytanie dlaczego ten kogut pieje odpowiedzial chyba ma orgazm"
"uczen wszedl do klasy w masce gazowej"
"uczen twierdzi ze zycie jest jak szach raz posuwasz dame a raz bijesz konia"
Tyleq - 2008-09-25, 19:05
U mnie na WOS'ie pani pyta: Uważacie że kiedy kobieta jest dojrzała ?
Na to kolega: Ja urosnÄ… jej kokosy !!
I pani z podnieceniem krzyknęła: DOBRZE !! Co jeszcze ?? xDD
Na to cała klasa w brecht xD
malydupek - 2008-09-25, 19:17
blanek napisa³/a: | "uczen wszedl do klasy w masce gazowej" |
i za co uwaga? ;>
wesley - 2008-09-25, 22:10
2 klasa gimnazjum. lekcja biologii. koles podchodzi do odpowiedzi majac podwinieta bluzke do gory. facetka lapie za bluze i mowi "daj ci obciagne". myslalem ze umre ze smiechu
blanek - 2008-09-26, 18:43
to byl chyba 3 wrzesnia br o godzinie 12:45 uslyszalem pierwszy ale napewno nie ostatni raz slowa " wronski do dyrektorki" (wronski to nie ja) jakie macie rekordy co do takiej "szybkosci"
na j. angielskim gosciowa pyta sie kumpla oczywiscie po angielsku jaki jest twoj ulubiony przedmiot szkolny? kumpel odpowiedzial ze historia a ona dlaczego? a on nie przemyslajac powtorzyl podpowiedzi z tylu "poniewaz lubie konia" gosciowa nie wytrzymala i wybuchla smiechem jak reszta klasy
Dziobinho - 2008-09-28, 11:20
W 2 klasie gimnazjum miałem uwagę:
Tomek bawi siÄ™ kondomem na lekcji.
Tomek śmieje się z kolegi, który puścił bąka.
A najlepsze to było jak mnie nauczycielka opierniczała, że kupiłem zeszyt do fizyki w linię i groziła mi że dostanę pałę to ja odpowiedziałem, że tańszego nie było, to ona mi kazala nowy kupić. Następnego dnia kupiłem nowy zeszyt z napisem E=mc2 to nauczycielka się pyta co to znaczy, to ja odpowiadam że nie wiem, to ona to po co kupuję skoro nie wiem co to jest, to ja odpowiadam że tańszego juz nie było to śmiała się i powiedziała że ma dobre serce to mi pały nie da :D
Kiedyś na korytarzu w 2 klasie gim. ktoś w babkę od matmy jajkiem rzucił :D
Na matmie mój kumpel oddawał dziwny odgłosy w stylu muchy, to babka wstaje i mówi: Przestańcie bzykać bo dam wam uwagi za to. ;D
Kiedyś wychowawca opowiadał o poprzednich uczniach i opowiadał że jego uczeń uprawiał sex z koleżanką, to kumpel się pyta czy wszystko widział to wychowawca odpowiedział: Pewno, że wszystko widziałem.
Na lekcji techniki nauczycielowi pękł cyrkiel i jak klnął <lol2>: Ku.wa pier.olę.
tutus - 2008-09-28, 12:18
To raz na jednej lekcji matematyki mój kumpel tupał nogą o podłogę, na to zdenerwowana babka z maty gada do niego "Robert jak ci zaraz tupne!"
Na lekcji PO
Nauczyciel Ryszard Wicher (pseudonim szkolny tornado) pyta sie nas co zrobimy gdy zobaczymy wypadek na drodze. Na to cała klasa odpowiada (samych chłopaków w klasie mam)
- ProszÄ™ pana wsiadamy z powrotem do samochodu i spie*dalamy ;)
Lekcja fizyki
Babka z fizyki sprawdza obecność po czym mówi:
-No to dziś do odpowiedzi przyjdzie Michał (mój kumpel z ławki)
A Michał na to:
-Ku*wa znowu ja?? (serio tak powiedział na głos)
Yamakasi - 2008-09-29, 06:20
TO gdzies tak pod koniec 1 gim. jak jeszcze nie byly wystawione oceny. T o na matmie babka chciala mnie wziÄ…c do tablicy i byl taki tekst:
-Adrian, chodz zrobic nam zadanie na tablicy
-NIE!
- Dobrze, Maciek chodz.
napoleon12 - 2008-09-29, 08:27
dobre maz takie samo imie jak ja ale mniejsza oto babka wchodzi na lekcje babka od polskiego a my szczesc boże a ona bug zapłać
Tyleq - 2008-09-29, 15:41
jak coś to Bóg Zapłać !!
Dziobinho - 2008-10-01, 15:22
Ehh. Napoleon znajdź inną grę bo strasznie mnie denerwujesz jak kaleczysz język polski..
Na polskim kumpel dostał uwagę i mówi nauczycielce: No i ch*j.
frytka - 2008-10-01, 16:05
oddawałam kartkówkę z fizyki.
gość nie mogł się nazwiska doczytać (tylko ja umiem po sobie czytać -.-')
P:Monika.... Ra? Ro?(mamy 3 moniki w klasie, więc ważna jest pierwsza litera nazwiska ^^)
- Tu! Ja!
P: Monika zmień czcionkę...
na dzień chlopaka męska część klasy dostała od Nas "włochate breloczki" takie, kotki z sierści, jak się ściśnie to piszczą..
po 1 lekcji połowa nie miała ogonków i łapek, za to niektórzy klasowi geniusze zrobili sobie brody i wąsy...
Po czym tekst pani do kolegi który był jedyn z pierwszych psujących:
(pełen gniewu i wyrz(ż?)utów)- zepsułeś szczurka!
napoleon12 - 2008-10-01, 17:14
wymien na religi 4 autorytety gosc czyta Mama Tata Robokop
ksiądz sie pyta na przerwie co ogladacie a chłopak porno a ksiadz a nie lepiej do kina iść???
lukas9189 - 2008-10-02, 14:03
na lekcjach jak ktoÅ› powie ciastko to drugi karmael a nastepny CZekolaDA!
Tyleq - 2008-10-16, 12:00
[cyt.] trafiłem headshota... i to jeszcze w głowę xD
wczoraj koleś tak powiedział po pół godzinnej grze w cs'a :D
wafal - 2008-12-10, 18:20
Lekcja matematyki.
Nauczyciel: Czy 90 litrów wody zmieści się w akwarium o wymiarach 5x4x4 dm?
Kolega, który siedzi ze mną w ławce: Tak, tylko trochę się wyleje.
N: A ile konkretnie?
K: 10 litrów.
N: Tak, 10 litrów się wyjeb...
Lekcja geografii.
Nauczycielka: Maciek, tu masz źle.
Maciek: Gdzie?
N: Tu.
M: Jak mi to powie mÄ…dra osoba to zmieniÄ™ ;D.
A nauczycielka nie zajarzyła i się śmiać zaczęła...
To było już po lekcjach, kolega poszedł poprawiać związki miarowe w trójkątach. Ja poszedłem z nim, bo prosił mnie, abym na niego poczekał. n sobie tak pisał, a ja sobie chodziłem po sali... Nagle nauczyciel mówi do mnie "Rafał usiądź a nie krąż tak". Ja na to "Ale pan też tak krąży, kiedy my piszemy sprawdziany i nie mamy jak ściągać".
kubarosolek - 2013-08-12, 12:55
Dyrektor szkoły przechodzi korytarzem obok klasy, z której słychać straszny wrzask. Wpada, łapie za rękaw najgłośniej wrzeszczącego, wyciąga go na korytarz i stawia w kącie. Po chwili z klasy wychodzi kolejnych trzech młodzianów, którzy pytają:
- Czy możemy już iść do domu?
- A z jakiej racji?
- No... przecież skoro nasz nowy pan od matematyki stoi w kącie, to chyba lekcji nie będzie, prawda?
Matka pyta syna:
- Co przerabialiście dziś na chemii?
- Materiały wybuchowe.
- Nauczycielka zadała coś do domu?
- Nie zdążyła...
http://www.transmed.com.pl/pl/
|
|