|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - piórka
Hola - 2007-07-03, 14:13 Temat postu: piórka Głupie jest to że za te piórka trzeba płacić. ja mam lepszy pomysł według mnie lepiej by było ze np. jak kośma lvl. 5 i pokona np. kogoś z 8 to dostaje 2 piórka. Według mnie tak by było lepiej ja jestem za tym aby tak było mam nadzieje że inni też.
kocik13 - 2007-07-03, 15:37
Ale jakie mamy szanse żeby pokonać kogoś o 3 poziomy lepszego od nas
Yamakasi - 2007-07-03, 17:32
wtedy by te lepsze lvl miealy duuzo piiórek. Bez sens! Wymyśl cos zeby kazdy mial rowne szanse
wafal - 2007-07-03, 19:33
kocik13 napisa³/a: | Ale jakie mamy szanse żeby pokonać kogoÅ› o 3 poziomy lepszego od nas |
Hahaha, ale się uśmiałem
No to można by tak to zrobić, że np inek leje inka i zbija sobie jeden inek na drugim piórka ;P
Bezsens
Hola - 2007-07-03, 19:38
Nie chodziło mi dokładnie że trzeba pokonać kogoś o 3 lvl. lepszego od siebie. A pyzatym nawet gdybyś np. ty zaatakował i przegrał to on nie dostanie piórek bo ty jesteś słabszy/słabsza mógłbyś/mogłabyś pokonać kogoś o 2 lvl. lepszego od siebie więc nie rozumiem wolisz wysłać sms-a czy mieć te piórka za darmo??
Holigula_Mixrus - 2007-07-03, 20:03
O boże moja siora weszła na forum i do tego jeszcze napisała taką durną propozycję. Za co? Ja się pytam za co to?
Droga Asiu jest to bezsensu a poza tym zmień ten *** nick. Nienawidzę jak używasz nazwiska tej ***.
Yamakasi - 2007-07-03, 20:44
Hola napisa³/a: | trzeba pokonać kogoÅ› o 3 lvl. lepszego od siebie |
A co ma FOXI powiedzieć?
SiVo - 2007-07-03, 22:10
Hola napisa³/a: | GÅ‚upie jest to że za te piórka trzeba pÅ‚acić. ja mam lepszy pomysÅ‚ wedÅ‚ug mnie lepiej by byÅ‚o ze np. jak koÅ›ma lvl. 5 i pokona np. kogoÅ› z 8 to dostaje 2 piórka. WedÅ‚ug mnie tak by byÅ‚o lepiej ja jestem za tym aby tak byÅ‚o mam nadzieje że inni też. |
Piórka to tylko taka nazwa dla kodów sms.... kiedyś trzeba było wysyłać oddzielnie smsa na premium i oddzielnie na reszte, a teraz możesz wysłać smsa jak na premium i nic nie szkodzi na przeszkodzie aby jednak to zainwestować w coś innego.... pomijając fakt, że wysyłając smsa za 9zł dostaje się jedno piórko za FREE :>
moge to nazwać spowrotem poprostu kodami, czy kredtami, ale moim zdaniem piórka są bardziej "klimatyczne" :)
wafal - 2007-07-04, 11:56
SiVo napisa³/a: | moim zdaniem piórka sÄ… bardziej "klimatyczne" :) |
Moim tez ;)
A tak w ogóle to jak Ci się podoba pomysł...?
|
|