INDIANIE.net
Oficjalne forum

Propozycje - piórka

Hola - 2007-07-03, 14:13
Temat postu: piórka
Głupie jest to że za te piórka trzeba płacić. ja mam lepszy pomysł według mnie lepiej by było ze np. jak kośma lvl. 5 i pokona np. kogoś z 8 to dostaje 2 piórka. Według mnie tak by było lepiej ja jestem za tym aby tak było mam nadzieje że inni też.
kocik13 - 2007-07-03, 15:37

Ale jakie mamy szanse żeby pokonać kogoś o 3 poziomy lepszego od nas
Yamakasi - 2007-07-03, 17:32

wtedy by te lepsze lvl miealy duuzo piiórek. Bez sens! Wymyśl cos zeby kazdy mial rowne szanse
wafal - 2007-07-03, 19:33

kocik13 napisa³/a:
Ale jakie mamy szanse żeby pokonać kogoś o 3 poziomy lepszego od nas

Hahaha, ale się uśmiałem :mrgreen: :-P

No to można by tak to zrobić, że np inek leje inka i zbija sobie jeden inek na drugim piórka ;P
Bezsens

Hola - 2007-07-03, 19:38

Nie chodziło mi dokładnie że trzeba pokonać kogoś o 3 lvl. lepszego od siebie. A pyzatym nawet gdybyś np. ty zaatakował i przegrał to on nie dostanie piórek bo ty jesteś słabszy/słabsza mógłbyś/mogłabyś pokonać kogoś o 2 lvl. lepszego od siebie więc nie rozumiem wolisz wysłać sms-a czy mieć te piórka za darmo??
Holigula_Mixrus - 2007-07-03, 20:03

O boże moja siora weszła na forum i do tego jeszcze napisała taką durną propozycję. Za co? Ja się pytam za co to?

Droga Asiu jest to bezsensu a poza tym zmień ten *** nick. Nienawidzę jak używasz nazwiska tej ***.

Yamakasi - 2007-07-03, 20:44

Hola napisa³/a:
trzeba pokonać kogoś o 3 lvl. lepszego od siebie

A co ma FOXI powiedzieć?

SiVo - 2007-07-03, 22:10

Hola napisa³/a:
Głupie jest to że za te piórka trzeba płacić. ja mam lepszy pomysł według mnie lepiej by było ze np. jak kośma lvl. 5 i pokona np. kogoś z 8 to dostaje 2 piórka. Według mnie tak by było lepiej ja jestem za tym aby tak było mam nadzieje że inni też.

Piórka to tylko taka nazwa dla kodów sms.... kiedyś trzeba było wysyłać oddzielnie smsa na premium i oddzielnie na reszte, a teraz możesz wysłać smsa jak na premium i nic nie szkodzi na przeszkodzie aby jednak to zainwestować w coś innego.... pomijając fakt, że wysyłając smsa za 9zł dostaje się jedno piórko za FREE :>
moge to nazwać spowrotem poprostu kodami, czy kredtami, ale moim zdaniem piórka są bardziej "klimatyczne" :)

wafal - 2007-07-04, 11:56

SiVo napisa³/a:
moim zdaniem piórka są bardziej "klimatyczne" :)

Moim tez ;)

A tak w ogóle to jak Ci się podoba pomysł...?