|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - Indianie?? Tylko?? A my? Biali??
Colonel_zuber - 2007-08-16, 08:54 Temat postu: Indianie?? Tylko?? A my? Biali?? SiVo i Szanowni Gracze,
przyszedł czas wpuszczenia na ziemie Indian również białych... Założyłem "plemię" dla nie-Indian... Walczymy z Czerwonoskórymi, bo tak było na Dzikim Zachodzie... Może by i w grze zamiast nazwy "plemię" wprowadzić np. "banda" albo "szajka"? Może zrobi się ciekawiej i napłynie trochę nowej krwi do gry? Pomyślcie wszyscy nad rzuconym przeze mnie tematem, a ja przez najbliższe dni opracuję szczegóły, żeby biali np, nie mieli inne wspólne roboty, żeby nie mieli tipi, tylko np. "szałas" czy "chatę"... i inne może drobne szczegóły, ale zmieniające trochę grę...
Co Wy na to?
Ale pomyślcie rzeczowe, a nie, że "nie bo nie, bo to Indianie a nie kowboje..."
Piszcie...
iapaj - 2007-08-16, 11:06
dla mnie to dobru pomysł ale czy by byłe że sie wybiera kim sie jest?? i nie mozna by było znieniać ras??
ozzy - 2007-08-16, 15:10
Pomysł dobry tylko jak zawsze skończy się na pomyśle.
A to z wybieraniem rasy by się mogło dać i każdy teraz by sobie wybrał kim chce być bladą twarzą czi indianinem.
I przy tworzeniu plemion, żeby tam gdzie jest stwórz nowe plemię pisało też stwórz swoją bandę. I poszukaj sobie bandy czy coś takiego.
GOJK - 2007-08-16, 15:27
dla mnie genialny pomysł i uważam że jeden z najleprzych jak dotąd mogłoby dzieki temu do gry dołaczyc wielu nowych graczy uwazam ze dzieki tmu gra by sie rozwineła prosze SiVo nie spławiaj tego pomyslu
Yamakasi - 2007-08-16, 16:17
haloo!! To jest gra o indianach
pixxel - 2007-08-16, 16:28
wlasnie Yama o Indianach a nie o bialych.
GOJK - 2007-08-16, 17:03
ale czy wy wszystko musicie kwitowac takim czyms "halo to jest gra o indianach"
przecież Colonel dobrze mowi ze w życiu indian także pojawili sie biali
Yamakasi - 2007-08-16, 17:30
Moze jeszcze czarni? Żółci? A moze jakies wampiry albo wilkołaki? Pomyślcie troche...
Po co niby SiVo robił tą gre i nazwał ją indianie.net? Po to żeby ona była o indianach, a nie o cowboyach albo o czyms innym. Przeciez ona sie nie nazywa indianie-cowboye.net
ozzy - 2007-08-16, 19:06
No i co z tego że sie tak nie nazywa. O to chodzi żeby gra była ciekawsza a wprowadzając taką zmianę pojawiło by się wiele nowych graczy.
Yamakasi - 2007-08-16, 19:13
Nie sÄ…dze zeby sie pojawili.
pixxel - 2007-08-16, 19:47
wlasnie ozzy o to mi chodzilo bo to jest tak ze coraz mniej jest graczy. zreszta pisze w temacie w tym dziale
GOJK - 2007-08-16, 20:11
ale ja uważam ze pomysł jest iekawy i mohlby urozmaicic gre
wafal - 2007-08-16, 22:45
Dla mnie może być... nie wiem po co, ale jestem na tak ;D
A yama SiVo nazwał ją Indianie a nie indianie.net - to tylko domena...
pixxel - 2007-08-17, 08:19
mozna gre podzielic na indianie.net i na cowboye.indianie.net nie byloby takiego zamieszania
Yamakasi - 2007-08-17, 08:43
Cytat: | A yama SiVo nazwał ją Indianie a nie indianie.net - to tylko domena... |
Wiem ze to domena. Ale pomyśl troche! INDIANIE... sama nazwa mówi ze chodzi o gre indianską. Przecież np. w bitefights nie bedziesz grał w jakies samochody jak w street of race. Albo w bw nie bedziesz grał jak w gladiatusa.
Colonel_zuber - 2007-08-17, 09:06
Yamakasi napisa³/a: | Wiem ze to domena. Ale pomyÅ›l troche! INDIANIE... sama nazwa mówi ze chodzi o gre indianskÄ…. |
Yamakasi, liczyłem na Ciebie i Twoje wiele wnoszące uwagi, wiedziałem że napiszesz nie, bo nie.
Wysiliłeś się... Już czas do szkoły chyba dla Ciebie...
Indianie nie kisili się we własnym sosie, musieli walczyć z białymi, aż w końcu im ulegli... Dlaczego w grze nie ma być białych???? Bo nie??
Yamakasi - 2007-08-17, 14:55
Colonel_zuber napisa³/a: | Już czas do szkoÅ‚y chyba dla Ciebie.. | A dla Ciebie czs do przedszkola
Colonel_zuber napisa³/a: | Indianie nie kisili siÄ™ we wÅ‚asnym sosie, musieli walczyć z biaÅ‚ymi, aż w koÅ„cu im ulegli... Dlaczego w grze nie ma być biaÅ‚ych???? Bo nie?? | bez komentarza
Colonel_zuber - 2007-08-17, 14:57
Nie no Yamakasi, powalasz mnie swoimi wypowiedziami...
Weź sobie poczytaj coś o retoryce...
pixxel - 2007-08-17, 15:04
tak na serio to ja nie jestem za bardzo za zmianami Indianie sa fajni tacy jacy sa. Ale moze byc tylko pod jednym warunkiem -ze biali moga sie takze bic z bialym a indianie z indianami-po prostu ze kazdy z kazdym. i zeby nie zmieniac nic tylko ze bialy to bialy i moze zakladac bandy i wogule. I ze moga byc mieszane plemiona takie przymierza
|
|