|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - Reaktywacja potrzebna od zaraz!
pixxel - 2007-08-16, 16:35 Temat postu: Reaktywacja potrzebna od zaraz! Musimy cos zrobic bo widze ze w Indian gra coraz mniej osob. Przedtem bylo bok 30 osob online dzisiaj najwyzej 15. Przedtem bylo tyle tetniacych zyciem plemion-dzis zostało tylko kilka ,,warowni" skupiających silniejszych graczy. Nie ma juz tej rywalizacji co kiedys.Ja mowilem reszta plemion to grupy trupow. Gra jest przesycona kuklami i kasa. nie ma ,,mlodych gniewnych" ktorzy niegdys zaciekle targowali sie na glownym o najmniejsza nawet bron. Co ich zniecheca??? Pomysl z wykrywaniem IP w celu sprawdzenia czy ktos nie ma kukiel jest potrzebny od zaraz. Inaczej juz nikt nie bedzie chcial grac w Indian. SiVo jesli chcesz odzyskac graczy musisz podjac adekwatne kroki byc moze nawet zainwestowac. I wprowadz w opcjach konta mozliwosc usuniecia. i zagroz wszstkim ze jak kukiel nie usuna to ban
Colonel_zuber - 2007-08-17, 09:08
Pixxel, ja gram od listopada i nie było dużo lepiej... To się rzuca falami, raz jest dużo, potem zostaje 2-3 graczy z tych nowych, kilku rezygnuje z tych starych... i miesiąc nic się nie dzieje, dlatego pomyślałem o wprowadzeniu białych
pixxel - 2007-08-17, 12:00
biali pomysl niezly, ale nie rozumiem czemu tyle jest graczy co jest trupem i juz nie gra(nie ozywa) widocznie cos ich odciaga
Colonel_zuber - 2007-08-17, 12:36
my ich odciÄ…gamy, Wy i Inkowie...
wy czyhacie na młodych, my na Was, Inkowie na nas... my na Was i na Inków...
same trupy...
i się ludziska zniechęcają
pixxel - 2007-08-17, 12:44
hehe nie móe ze te wszystkie 8-9 lvle trupy to moja robota i tak nie oplaca sie ich atakowac. nie maja nawet kamienia
Kiljan - 2007-08-17, 16:27
mowicie tak jakby odciagaly ich ciagle ataki na nich to nie jest glowna przyczyna.Kazdy sie chyba zgodzi ze ta gra jest nudna marcinos brnie na 21lvl i jaki gracz ktory zaczal grac moze mu dorownac?W grze nie ma istotnych zmian wyprawy i duch i to tyle to jest za malo....A no i jeszcze te ozywiania..... nie placisz nie zyjesz lub czekasz 3 dni.
pixxel - 2007-08-17, 19:17
nom czyli jak ktos tak mowil zeby zrobic nowy dzial ,,misje" ze sie jakas misje wykonuje
Kiljan - 2007-08-17, 19:19
ja nie rozumiem SiVo chce zarobic troche na grze ale nic nie robi.... wiem ze ma inne rzeczy na glowie ale chyba zawsze troche czasu ma
pixxel - 2007-08-17, 19:39
masz racje. SiVo czemu nie zainwestujesz w reklame???
Kiljan - 2007-08-17, 19:46
daj spokoj ta gra ma taka reklame jak zadna inna:D
pixxel - 2007-08-17, 19:48
to znaczy poczta pantoflowa??
Kiljan - 2007-08-17, 19:54
to tez nie:D
ta gra nie ma zadnej reklamy xD
pixxel - 2007-08-17, 19:58
no to trzeba cos kopsnac;) ja moge ze niewielka oplata w indianskich zlotach umiescic reklamke na forum plemienia Arapaho
Kiljan - 2007-08-17, 19:59
po co sie wydurniasz to jest powazna sprawa gra sie rozpada
pixxel - 2007-08-17, 20:02
nom. ale co zrobie??? tylko to moge... tu nawet pomysl z ludzmi zbytnio nie pomoze. trzeba czegos ostrzejszego
wafal - 2007-08-17, 21:31
Ale na forum aparacho sa sami indiańce ;D dam ci 10 złota i weź ja tam daj...
Nic za darmo - materialiści...
Kiljan - 2007-08-17, 21:35
ej ej dobra przestancie pier....niczyc:D glupoty robcie cos zeby rozslawic ta gre;D SiVo jak wspomozesz mnie w indianach to w mojej bajce bedzie strona w sponsorach:D
Yamakasi - 2007-08-17, 21:44
ja gram w gre plemiona. Tam moge w kadnym plemieniu wziąśc tą gre rozesłać. Ale nie za darmo:D:D Zobaczie jak tu kazdy leci na kase no nie?
Kiljan - 2007-08-17, 21:45
w plemionach tez moge to reklamowac:D ale jedna kwestia ile:D
w bw moge tez ale za ile:D
wafal - 2007-08-17, 21:46
ok, znowu off
jeśli chodzi o twoją bajkę to ma ona niską oglądalność max 30 osób na jedna...
Ja osobiście reklamuję grę w bw, parę osób nowych w nią zaczęło grać dzięki mnie, bo widziałem po nickach... jak widać nie sępie tak jak wy złota za to, że ją reklamuję...
A teraz do SiVo... na onecie jest taka podkategoria "Multigry (MMO)" i jakbyś pogadał z adminami onetu, żeby umiescili tam i Twoją grę tzn naszą ;P Oczywiście, nie zrobia tego za free, ale jakby chcieli 100 zł to chyba tyle mozesz dać? Tylko, żeby nie zawołali 1000 zł+ - to nie... Bo nam paru gości, co pomoga w rozwoju gry a po tyle biorą...
pixxel - 2007-08-18, 09:20
wiecie bo ja niedawno bylem na interii i tam byly takie kategorie w slupku no i przewinalem w dol i byla reklama jakiejs gry nie wiem zreszta czy reklama byla po prostu na tej liscie. moze indian tez sie da tak umiescic???
Holigula_Mixrus - 2007-08-24, 14:11
Ja postaram się ją rozreklamować ZA DARMO!!! na plemionach na moim forum na mfo poprzesyłam link gry na gg. Ludzie myślcie wystarczy, że każdy jakoś pomoże za darmo a za jakiś moiesiąc już będzie więcej graczy. Jest taka strona [wycięto] tam chyba za dwa dni za reklamę biorą 1,22 a tam jest dużo osób więcej niż 2000 na pewno.
Edit by wafal
pw do SiVo, a tak w ogóle to reklame mozna prawie na każdej stronie umieścić... a nie akurat na tej... I na takiej gdzie jest większa oglądalność, bo 2k to jest nic...
SiVo - 2007-09-04, 15:37
ok... to może w ramach reklamowania... teoretycznie każdy ma linka do skalpa - jakby na to nie patrzeć to Ty na tym zarabiasz, a gra ma reklame :) wiÄ™c coby zachÄ™cić was do rozsyÅ‚ania linków (dajmy na to te plemiona) to moge zwiÄ™kszyść ilość zdobywanego zÅ‚ota... narazie myÅ›le nad ±100 tylko nie wiem czy to nie za dużo :> (czekam na wasze propozycje [i bez wazeliny mi tu ;)] )
a jeszcze co do reklamy.... co sądzicie np. o reklamie na google AdWords? :> Skuteczność jest raczej spora, ale trzeba by było pomyśleć nad jakimiś "kuszącymi" opisami linka ;)
ew. inne propozyjce....
Yamakasi - 2007-09-04, 15:58
z zarobkami wiekszymi dobry pomysł, bo ja ostatnio dałem link do skalpa na www.miniurl.pl i napisałem nagi-yamakasi i sie chyba z 15 osób nabrało :PP działa:D
A z reklamą na plemionach to ja moge cos załatwic o ile mi sie uda.
misiekcrpv - 2007-09-04, 16:20
Jesli tak mozecie podac troche fajnych tekstów moze uda mi sie cos zrobic a ozzy moze tez zadziała??
GOJK - 2007-09-04, 16:26
kasy napewno nie zadużo a zachęcić może
wafal - 2007-09-04, 18:45
100 złota to chyba troszkę za dużo. Proponuję od 35 do 50...
Jak widać u mnie w profku można klikać ;D Mam jeszcze na menelach... A resztę to same linki bez baneru...
Borszczu - 2007-09-05, 12:42
SiVo napisa³/a: | wiÄ™c coby zachÄ™cić was do rozsyÅ‚ania linków (dajmy na to te plemiona) to moge zwiÄ™kszyść ilość zdobywanego zÅ‚ota... narazie myÅ›le nad ±100 tylko nie wiem czy to nie za dużo :> (czekam na wasze propozycje [i bez wazeliny mi tu ;)] ) |
Ja myślę ze lepiej byłoby to uzależnić od poziomu postaci. Np lvl x5, bo dawka 100 złota dla kogoś na 4 poziomie będzie chyba zbyt dużym ułatwieniem...
SrebrnaLisica - 2007-09-06, 09:51
Ja bym mogła zrobić jakiś avatarek taki żeby na np. na bloga wkleić.
SiVo - 2007-09-06, 11:15
SrebrnaLisica napisa³/a: | Ja bym mogÅ‚a zrobić jakiÅ› avatarek taki żeby na np. na bloga wkleić. |
wszystkie przejawy twórczości są mile widziane ;)
|
|