INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Żądam zmian.

Old_Shatterhand - 2008-09-14, 20:28
Temat postu: Żądam zmian.
Kto uważa, że wybił nadeszła najwyższa pora na zmiany niech wpisze swoje poparcie. Inne wypowiedzi powinny zostać ukarane ostrzeżeniem jako niezgodne z tym tematem.

mietek3 - 2008-09-14, 20:49

Wg mnie to zmiany powinny być na bierząca, w dziale PROPOZYCJA jest mnóstwo propozycji, ale niema komu ich zrealizować, wg mnie najlepsze pomysły to sprzedaż ryb i ziół na bazarze i sprzedawanie u kramarza itemów z bonusem
wesley - 2008-09-14, 21:00

zmiany powinny nastapic i to natychmiast. szczegolnie w skladzie moderatorow
Molph - 2008-09-14, 21:57

taaa dać wam moda to pobanujecie wszystkich w około i będziecie grali sami ze sobą, stanowcze NIE.
lukas9189 - 2008-09-14, 23:04

z toba sie nie da gadac bo masz ten sam tekst a to wy mieliscie afery banowania itp przygranial kocioł...
mowisz tak bo myslisz tylko o sobie bo jak mod nie bedzie ajmarem to bedziesz miał warny za lamanie regulaminu...
zMiaNY : TaK!

wafal - 2008-09-15, 13:40

Zawsze będzie tak, że komuś się coś nie będzie podobać... Tak było, jest i będzie! Nie ma na to rady. Przydział modów na plemienia jest niczym pomysłem z meneli...

Gdyby moderatorzy byli źli to by ich SiVo wywalił, ale tego nie czyni, bo do nikogo nic nie ma ;)

Moje zdanie na ten temat nikogo chyba nie zadziwi - stanowcze NIE.

Tyleq - 2008-09-15, 16:13

nikogo by SiVo nie wywalił bo SiVo ma gdzieś tą grę... zagląda tu tylko raz na miesiąc i patrzy czy zyski wpływają
Old_Shatterhand - 2008-09-15, 20:57

Jeśli już samowolka...
Proste rozwiązanie. Nie dawajcie zarobić i tyle w temacie. Ja ostatnie piórko kupiłem ponad miesiąc temu i więcej nie zamierzam tego robić...

Molph - 2008-09-15, 21:10

Nie chcecie nie grajcie, pojawiÄ… siÄ™ nowi na wasze miejsce.
Old_Shatterhand - 2008-09-15, 21:22

Wszystko się okaże... Interes się kręci póki jest głaskany.
malydupek - 2008-09-16, 08:25

jesli chodzi o zmiany modów to jest to potrzebne... zdecydowanie.

W tej chwili to wygląda tak jak sejm z samymi posąłmi SLD przykładowo... wszystko idzie na jedno kopyto. To trzeba zmienić.

kaban99 - 2008-09-16, 08:59

Powiem tak dajcie sobie spokój z ta gra tak jak z menelami:

PO pierwsze SiVo tu już nic nie robi od dłuższego czasu i nie zanosi się aby coś tu robił,sorry wystawia kody na allegro, świstak i prywatnie(bo coś z tego ma, mało ale jest)
PO drugie jest tyle multi kont ze zalewają grę tak jak na menelach i nikt tu nie robi z tym porządku.(Gdzie jest się podziała HM??? wódz lub strażnik sprawiedliwości jak kto woli)
PO trzecie grono Modów to sami Ajmarowie(prócz. Borszczu) z HM na czele która notorycznie przymyka oko na przekręty z ich strony.
PO czwarte gra jest robiona i wszelkie modyfikacje,decyzje, itd.(np. Ban gdzie się ewidentnie należał dla HM i Mohave za oszustwa z warnami i za zasiadanie i wiele innych) pod tych którzy kupują kody prywatnie od Siva tzw.pumping, to widać gołym okiem że ta gra to jedna wielka żenada

POZDRAWIAM.

Old_Shatterhand - 2008-09-16, 17:35

Nie tylko. To jest oszukiwanie ludzi. Takie rzeczy są karalne. Tylko nie ma na to niestety niezbitych dowodów.
napoleon12 - 2008-09-17, 16:58

wnosze o bana dla gracza mohave za tresci faszystowskie i tu juz nikt go nie obroni

Old_Shatterhand - 2008-09-17, 18:18

Również niedawno w profilu miał zdjęcie trzech panów z zakrytymi twarzami. W stylu Blood$Honour. Ale przemilczałem to...
kaban99 - 2008-09-17, 22:45

napoleon nie masz co nawet tu pisać o banie, przecież ona bana nie dostanie nawet nie piszcie tutaj o tym bo kupuje kody od Siva wiec on go nie zbanuje chodź powinien reszta Modów udaje ze tego nie widzi i to jest żałosne
malydupek - 2008-09-18, 10:42

faktem jest , że za propagowanie treści faszystowskich, narodowych itp powinien dostać bana... przynajmniej na parę dni.
Shikari - 2008-09-20, 19:41

Dokładnie to jest załosne, dawniej myślałem ze indianie to bardzo porządna i szanująca się gra ale okazuje sie że tak jak wszędzie także i tu liczy się tylko kasa...
Borszczu - 2008-09-21, 00:06

A pokaz mi gdzie się kasa nie liczy? 1 instytucje która jest totalnie niezależna od finansów.
Shikari - 2008-09-21, 09:17

niektórzy modowie są stronniczy np wafal
Borszczu - 2008-09-21, 13:34

Jakoś tego nie doświadczyłem. Dla mnie jest taki sam jak inni gracze.
Shikari - 2008-09-21, 13:51

no może :P
malydupek - 2008-09-21, 14:27

swego czasu jeszcze jeden gracz (trapek? nie pamiętam) tez miał dokładnie ten sam obrazek co mohave niegdys w opisie... to powinno byc karane, zgadzam się z tym w pełni. A przynajmniej ban konta. Nie dozywotni, ale ostrzegawczo na tydzien.
Borszczu - 2008-09-24, 13:06

Cytat:
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2

Juz się na ten temat rozpisałem. Poszukaj dokładnie.

Ukryty_Samuraj - 2008-09-24, 15:30

Tzn, na forum nie obowiÄ…zuje Konstytucja? Fajnie.
Dobra, kto chce niech wwala rasistowskie obrazki w podpisie. Na szczęście nie wszyscy zdebileli do reszty.

Borszczu - 2008-09-25, 13:55

Ukryty_Samuraj napisa³/a:
Tzn, na forum nie obowiÄ…zuje Konstytucja? Fajnie.
Dobra, kto chce niech wwala rasistowskie obrazki w podpisie. Na szczęście nie wszyscy zdebileli do reszty.

Zawsze możesz zgłosić to odpowiednim służbom jeśli czujesz się urażony. Mod ma obowiązek karania ze względu na regulamin a nie istniejące prawo.

Jeśli Ty chcesz iść dalej nie bede Cie zatrzymywał. Zgłoś do odpowiedniej instytucji co zrobił mohave i biegaj na sprawy w naszym jakże skutecznym wymiarze sprawiedliwości ;)

Shikari - 2008-09-25, 16:26

zresztą propagowanie treści faszystowskich nie jest takie złe :)
wafal - 2008-09-25, 19:03

Tak więc mohave został ukarany ostrzeżeniem. Nie została przewidziana inna kara.
malydupek - 2008-09-25, 19:16

mhm ban na 3 dni wcale by mu nie zaszkodził.
wafal - 2008-09-25, 19:48

Obrazek zamieścił na forum (nie w grze), czyli kara jest na forum, ponieważ regulamin nie przewidział takich sytuacji (tzn. aby dać bana w grze). Gdyby to było w grze to oczywiście dostał by minimum 3 dni (tyle przewiduje reg. prezentacji).
Old_Shatterhand - 2008-09-25, 19:53

Szkoda, że o każdorazowe wymierzenie sprawiedliwości trzeba toczyć na forum prawdziwe batalie...
Owszem w grze bana nie powinien dostawać. Ale swego czasu miał w profilu (w grze) również obrazek reklamujący Blood and Honour. I to na tyle długo, że najmarniejszy mod team powinien dawno to ukarać. Jeśli się nie mylę ten sam obrazek miało paru graczy.

napoleon12 - 2008-09-25, 19:58

dokładnie nawet jak chcemy bana dla kogos za przewinienie to zaraz ajamrowie staja w obronie nic sie tu nie poradzi
wafal - 2008-09-25, 20:07

Przyznaję, że miał. Jednak ja w grze nie mogę mu wręczyć bana (chyba, że będą przewinienia na ławeczce to inna sprawa). Ukarać go mogli: SiVo lub HM lub Borszczu. Więcej osób, które mogą dawać bany w grze nie ma.