|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Pytania - Tipi na SMS
...Morderca - 2008-10-14, 23:13 Temat postu: Tipi na SMS Mam pytanie bo kolejny raz wyslalem sms na tipi i znowu mi nie zadzialalo. Kiedys mi dzialalo, ale po jakis zmianach przestalo i stracilem duzo kasy na telefonie + w grze bo mnie zabijali.
Wnosze albo o zwrócenie kasy albo nie wiem co innego.
Czy nie da sie cos z tym zrobic, aby dzialalo w 100% u każdego?
ziomus1 - 2008-10-14, 23:17
Dokladnie ja rozniez wysylalem sms-a i tez nic;|
kaban99 - 2008-10-15, 00:30
Nie zadziała jak masz bana keke
SiVo - 2008-10-15, 14:13
jeśli nie dostajesz potwierdzenia smsem (conajmniej jeden sms z jakimś tam kodem od dotpay) to znaczy, że jest problem z smsem.... nie doszedł lub coś innego, a jeśli było potwierdzenie to prosze pisać do mnie, bo możliwe, że coś zmieniali w systemie i trzeba będzie skrypt zaktualizować.
...Morderca - 2008-10-15, 14:52
ale ja wyslalem tego sms bez potwierdzenia...
Jak ja bym wyslal i nie dzialalo to spoko, ale kilka osob ?
kiedys tez to mialem jak byly sms za 1,22 z potwierdzeniem to dla HM pisalem aby Tobie przekazala ze nie dziala, mowila ze cos pisala ale nic z tego bo nadal nie dziala
[ Dodano: 2008-10-16, 14:23 ]
Może SiVo byś coś z tym zrobil bo nie dzialają mi sms?
wredna_squaw - 2008-10-18, 08:15
Z tego co pamiętam są dwa rodzaje "potwierdzenia". Jedno to automagiczna odpowiedź z dotpaya, że przyjęli SMSa a drugie - za dodatkową opłatą - potwierdzenie od SiVo, że indianin został zamknięty w tipi (albo jakoś tak)...
...Morderca - 2008-10-18, 10:29
ale to nie pierwszy raz mnie nie schowalo i juz duzo razy przez to stracilem kupe kasy i broni
za kazdym razem mam cos tracic bo nie dziala sms jak powinien?
Old_Shatterhand - 2008-10-18, 12:04
W regulaminie jest napisane, że admin nie odpowiada za błędy itd. :)
...Morderca - 2008-10-18, 18:02
Jeżeli tak to wnosze o poprawienie błędu, gdyż nie mam zamiaru tracić czegoś dlatego ze coś nie działa w grze.
Old_Shatterhand - 2008-10-18, 18:57
No to już prędzej. ;)
...Morderca - 2008-10-21, 23:19
ekhm... Chwile temu zalogowałem sie na indian ponieważ skonczyl mi się ban.
Nie zadziałał sms na tipi i straciłem przez to :
34 837 !!
Wnosze o zwrot przynajmniej części tych pieniędzy bo to się w głowie nie mieści.!
Old_Shatterhand - 2008-10-22, 14:25
Nie wiem czy na banie można podejmować jakiekolwiek akcje w grze nawet przez sms... Ale jeśli można to zwrot się należy.
Holigula_Mixrus - 2008-10-22, 16:22
Nie wiem czy SiVo to wprowadził, ale miał zrobić tak, że jak ktoś ma bana to nie działa sms na tipi...
malydupek - 2008-10-22, 17:12
no to by było trochę niesprawiedliwe... przez bana tracić tyle kasy!
...Morderca - 2008-10-22, 17:50
Prawda malydupek. Mohave chyba wyslal sms na tipi i mial urlop a ja nie.
To nie pierwszy raz jak stracilem tyle kasy, kiedys stracilem wiecej.
napoleon12 - 2008-10-22, 18:03
ja kiedys wstałem o 5 bo mi sie tipi konczyło i strona wcale nie chodzila przez 30 min wysłałem sms na tipi ale nie zadziałał nic nie nie zdało ze strona nie działała a straciłem wtedy ss'a wiec tez mógłbym liczyc na zwort ale admin nie odpowiada za błedy w grze
Borszczu - 2008-10-23, 10:12
malydupek napisa³/a: | no to by byÅ‚o trochÄ™ niesprawiedliwe... przez bana tracić tyle kasy! |
No nie nie żartuj. Graj uczciwie to nie będziesz nic tracił. Ban jest kara i nie przysługują na nim przywileje. Sam prosiłem żeby SiVo zablokował możliwość wysyłania sms'a w czasie bana.
NoName - 2008-10-23, 13:39
Niesprawiedliwe... Ban to nie nagroda, tylko kara :)
malydupek - 2008-10-23, 16:15
wystarczającą karą jest niemożność gry na ileśtam dni... Wafal i Mohave zostali odesłani na urlop :|
Borszczu - 2008-10-23, 17:25
malydupek napisa³/a: | wystarczajÄ…cÄ… karÄ… jest niemożność gry na ileÅ›tam dni... |
To tylko z punktu widzenia takich cheaterów jak Ty. Każdy uczciwie grający indianin powie ze ban to ban. Dostajesz bana to tracisz bron. Albo przestrzegasz regulaminu albo jesteś narażony na koszty.
malydupek - 2008-10-23, 18:31
dostajesz bana to nie grasz kilka dni, albo więcej-na tym polega ta kara.
wafal i mohave zostali odesłani na urlop(albo jakims cudem wczesniej wiedzieli ze dostaną bana)
i nie nazywaj mnie nieuczciwym graczem, bo do czego jak do czego, ale do tego prawa nie masz.
Borszczu - 2008-10-23, 18:36
Kara nie polega na niegraniu, a na braku dostępu do konta.
Cytat: | i nie nazywaj mnie nieuczciwym graczem, bo do czego jak do czego, ale do tego prawa nie masz. |
Heh... Ciekawe czy Twoje logi to potwierdzajÄ… ;)
malydupek - 2008-10-23, 19:17
tak, moje logi to potwierdzajÄ… ;) sprawdz sobie jesli chcesz, nic nie znajdziesz :)
a tak swoją drogą warn którego niedawno od Ciebie dostałem jest bardzo bezpodstawny...
Twoje ostrzeżenia:
OD: Borszczu za wypowiedź: rasizm... Narodowy socjalizm... gówno...
widać jaki uczciwy z Ciebie gracz :):)
wafal - 2008-10-23, 19:42
malydupek napisa³/a: | wafal i mohave zostali odesÅ‚ani na urlop(albo jakims cudem wczesniej wiedzieli ze dostanÄ… bana) | Tak siÄ™ skÅ‚ada, że da siÄ™ wysÅ‚ać sms'a za jedyne 61 gr i siedzieć w tipi ;)
...Morderca - 2008-10-23, 21:11
tak, da sie ale nie w moim przypadku ;)
dlatego ubiegam o zwrot pieniedzy które stracilem przez niedzialające sms na tipi
malydupek - 2008-10-24, 12:23
wafal napisa³/a: | malydupek napisa³/a: | wafal i mohave zostali odesÅ‚ani na urlop(albo jakims cudem wczesniej wiedzieli ze dostanÄ… bana) | Tak siÄ™ skÅ‚ada, że da siÄ™ wysÅ‚ać sms'a za jedyne 61 gr i siedzieć w tipi ;) |
podobno na banie nie mozna...
JAK TO JEST, ZE JEDNI MOGÄ„ A DRUDZY NIE??
Molph - 2008-10-24, 16:13
Chodziło o nick... A mianowicie o kreskę w nicku Zawodowego... Gdy jest "_" wtedy nie łapie system i nie chowa do tipi, wyskakuje błąd.
malydupek - 2008-10-24, 16:24
Holigula_Mixrus napisa³/a: | Nie wiem czy SiVo to wprowadziÅ‚, ale miaÅ‚ zrobić tak, że jak ktoÅ› ma bana to nie dziaÅ‚a sms na tipi... |
Molph - 2008-10-24, 16:25
Czytaj wcześniejsze tematy, potwierdzą moją wersję.
SiVo - 2008-10-24, 18:52
napoleon12 napisa³/a: | ja kiedys wstaÅ‚em o 5 bo mi sie tipi konczyÅ‚o i strona wcale nie chodzila przez 30 min wysÅ‚aÅ‚em sms na tipi ale nie zadziaÅ‚aÅ‚ nic nie nie zdaÅ‚o ze strona nie dziaÅ‚aÅ‚a a straciÅ‚em wtedy ss'a wiec tez mógÅ‚bym liczyc na zwort ale admin nie odpowiada za bÅ‚edy w grze | jeÅ›li strona nie dziaÅ‚aÅ‚a to niestety i skrypt chwania do tipi też nie zadziaÅ‚aÅ‚, bo znajduje siÄ™ na tym samym serwerze... :/ niestety to nie bÅ‚Ä…d skryptu, tylko jeÅ›li już serwera, na co wpÅ‚ywu ja już niestety nie mam.... chociaż chyba mi siÄ™ osobiÅ›cie jednak chyba nie zdażyÅ‚o, żeby strona nie dziaÅ‚aÅ‚a..
...Morderca napisa³/a: | tak, da sie ale nie w moim przypadku ;) |
Molph napisa³/a: | ChodziÅ‚o o nick... A mianowicie o kreskÄ™ w nicku Zawodowego... Gdy jest "_" wtedy nie Å‚apie system i nie chowa do tipi, wyskakuje bÅ‚Ä…d. | jeÅ›li rzeczywiÅ›cie nie masz możliwoÅ›ci wysyÅ‚ania smsem nicku w dokÅ‚adnie takiej samej postaci jak jest w grze to niestety skrypt tego nie rozpozna i nie schowa Ciebie do tipi... jeÅ›li tak wysyÅ‚aÅ‚eÅ› jednak te smsy i nie chowaÅ‚o to możesz napisać mi na PW numer telefonu to sprawdze i dam troche piórek jako rekompensate
...Morderca - 2008-10-24, 20:24
Ale ja wpisuje normalnie nick jak mam.
Zawodowy_Morderca
no i nic z tego
wafal - 2008-10-24, 23:11
Wiemy to, takim samym przypadkiem jest HM, która ma w nicku "_". System rozpoznaje ten znak jakoś inaczej i przez to nie chowa Cię do tipi.
Holigula_Mixrus - 2008-10-25, 13:38
Dokładnie... System nie rozpoznaje _ i ja nie moge tego sms wysyłac... SiVo o tym wie. Jest jedna możliwość... zmienić nick na -
...Morderca - 2008-10-26, 17:54
Temat do zamknięcia i usunięcia.
|
|