INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Ban

DnaIgaL - 2007-02-13, 18:28
Temat postu: Ban
Hmmm jak myślicie mozna dostac bana za pisanie nicku z małej litery?? wadłóg mnie kiljan powinien stracic funkcje moda. Dostałem od niego bana poniewaz nie chcieli go przyjąc do plrmienia on miał zły humor i dał warny za to ze napisałem jego nick z malej litery. Mój nick w grze to Destruktor tu mam taki bo miałem konto z nickiem DniaIgaL ale sprzedałem a niemam nowego konta na forum> SiVo mam nadzieje ze to wyjasnisz:)
Borszczu - 2007-02-13, 18:31

niom to jest lekka przesada. Kiljan naduzywa przywilejów moda i moim zdaniem powinien byc odwolany z tego stanowiska
frytka - 2007-02-13, 18:35

a ja nie jestem tego zdania... Kiljan wiele razy dobrze spelnial swoj obowiazek....i powinien zostac na swoim stanowisku...
TuPac - 2007-02-13, 18:36

Moim zdaniem kiljan za duzo sobie pozwala byc modem to odpowiedzialna sprawa widac ze nie jest zbyt rozgarniety by pelnic funkcje moda w grze
wafal - 2007-02-13, 18:47

Wg mnie za to sie nie daje warnów...
Kiljan - 2007-02-13, 18:51

BigJimmy napisa³/a:
Kiljan naduzywa tego ze jest modem wiele razy bylem swiadkiem jak rozdawal ostrzezenia doslownie za nic sadze ze jest uposledzony psychicznie albo jakis opozniony w rozwoju i nie nadaje sie na moda....

powaliles mnie chlopie
destruktor mowilem ci ze wedlug mnie jesli ktos pisze moj nick z malej to mnie obraza jesli tego nie zauwazyles to zasiegnij porady lekarza tak samo z tym ze inkowie mnie nie chcieli przyjac heh tekst wyrwany z kontekstu...uwazasz ze Borszczowi dalem warna za to ze mnie nie przyjal???pomysl troche czlowieku dalem mu warna za flood o ile wiesz co to jest

Borszczu - 2007-02-13, 18:56

Kiljan nie interesuje mnie co Cie obraza. jesli masz jakies chore akcje to zostaw je dla siebie. mnie obraza to ze zostałes modem i wg twojego rozumowania powinienes miec bana
wafal - 2007-02-13, 18:59

Borszczu napisa³/a:
wg twojego rozumowania powinienes miec bana

I z tym się zgodzę... Piszesz nicki innych z małej i może ich obrażasz??

Kiljan - 2007-02-13, 18:59

hehe chyba nie zrozumiales mojego "rozumowania" ale jesli chcesz ciagnac ten watek dalej to ty rowniez powiniens miec bana bo mnie obraza to ze ty grasz..
0 sensu widze w twojej wypowiedzi

Kiljan - 2007-02-13, 19:00

wafal napisa³/a:
Borszczu napisa³/a:
wg twojego rozumowania powinienes miec bana

I z tym się zgodzę... Piszesz nicki innych z małej i może ich obrażasz??

Przykro mi wafal ale ja nicki pisze takie jakie maja tzn jesli ktos ma z malej pisze z malej jak ma z duzej to rzecz jasna pisze z duzej

TuPac - 2007-02-13, 19:03

kiljan wez sie obudz to tylko gra nie zycie

masz problemy w zyciu to odlacz sobie neta i nie wlaz do indian
zly humor i od razu warny i bany wez sie opanuj takiego moda nie potrzebujemy howgh

Borszczu - 2007-02-13, 19:04

Kiljan jak juz napisałem to nie Twoje pierwsze odskoki od normy (wafal to moze potwiedzic) i nie powinienes dłuzej byc modem. Takie jest moje stanowisko w tej sprawie ale ostatnie słowo nalezy do SiVo
Kiljan - 2007-02-13, 19:04

kolejny ink;]......Ja problemow nie mam ale inkowie chyba maja
Borszczu - 2007-02-13, 19:10

A zebys wiedział ze mam. Nie usmiecha mi sie gra z kolesiem który banuje za pisanie na głównym placu... Pewnie jestes juz w gimnazjum i masz niesamowite poczucie wyzszosci, uwierz mi ze w niczym nie jestes lepszy od innych.

PS przypomnij sobie warny za pisanie duzymi literami i pokaz mi w regulaminie gdzie jest o tym napisane.

Kiljan - 2007-02-13, 19:12

hehe ;] http://www.indianie.net/forum/viewtopic.php?t=707 pkt 9:) cos jeszcze Borszczu?:-)
Borszczu - 2007-02-13, 19:14

Kiljan ja nie mówie o wytworze twojej wyobrazni tylko o tym co SiVo napisał
Yamakasi - 2007-02-14, 07:15

wiesz co Kiljan lubie Cię, ale musze powiedziec! Ty Kiljan yez piszesz mój nick z małej litery! jeszcze pamietam ja byliśmy w ajmarach i jak sie kłóciliśmy to napisałem
Kiljan - yama zamilcz ty kobieto. Tak napisałeś!

Colonel_zuber - 2007-02-14, 13:23

no to w takim razie zaproponujcie SiVo jakąs rozsądną i rozgarniętą oraz opanowaną kandydaturę (czyli mnie;) na moda na placu... :)
Kiljan - 2007-02-14, 16:00

Borszczu napisa³/a:
Kiljan ja nie mówie o wytworze twojej wyobrazni tylko o tym co SiVo napisał

SiVo sie podpisal ze zmodywikowal wiec chyba musial to przeczytac
yamakasi a kiedy my w ajmarach bylismy....?;]

Yamakasi - 2007-02-14, 18:00

Kiljan napisa³/a:
yamakasi a kiedy my w ajmarach bylismy....?;]
byliśmy zanim jeszcze sie rozpadło! a wagóle to teraz napisałeś z małej litery!
SiVo - 2007-02-14, 19:21

Kiljan napisa³/a:

mhmm... z tego co mnie pamięć nie myli to jak ja to troche przerabiałem to punktu 9 niebyło :>

a co do tego banowania... NIE dajemy warnów za to, że ktoś pisze nicki z małych liter, niezależnie od tego jak to komu wchodzi na ambicje (zrozumiano :>)

Kiljan - 2007-02-14, 20:10

SiVo tylko szuka wyjasnienia xD byl chyba ale pewny nie jestem;]
Yamakasi - 2007-02-15, 06:36

jak nie jestes pewny to sie zapytaj future lub floyd lub moczyka! Ale dobra nie bede zmieniał tematu.
SiVo - 2007-02-15, 09:47

Kiljan napisa³/a:
SiVo tylko szuka wyjasnienia xD byl chyba ale pewny nie jestem;]

mhmm... akurat w co do tego to mam racje (i to nie tylko dlatego że jestem adminem :)), bo przy tamtym poście jest historia edycji i widać wszystki zmiany po kolei... wraz z autorem :) i jeśli chodzi o &9 to nie ja nim jestem

Borszczu - 2007-02-15, 14:04

Kiljan napisa³/a:

??

SiVo napisa³/a:
mhmm... akurat w co do tego to mam racje (i to nie tylko dlatego że jestem adminem :)), bo przy tamtym poście jest historia edycji i widać wszystki zmiany po kolei... wraz z autorem :) i jeśli chodzi o &9 to nie ja nim jestem

Cos krecisz :P A własnie mam jeszcze screena jak dałes bana za free

http://img187.imageshack.us/img187/5814/banuw1.jpg

I co o tym sadzicie?? Dostałem to od zyczliwej osoby której tez nie odpowiada to ze jestes modem

Kiljan - 2007-02-15, 14:06

za free?heh przeczytaj plac:) obrazanie na priv tez sjest zabronione:)
Kiljan - 2007-02-15, 14:08

a tak pozatym czemu pokazany jest tylko kawalek placu?:)
Borszczu - 2007-02-15, 14:25

Juz pisałem ze to nie moj screen tylko dostałem od pewnej osoby. Zreszta za obraze mogł dostac conajwyzej warna a nie bana ;)
Kiljan - 2007-02-15, 14:35

tak tak Borszczu z tego screena mozna dac tylko warna ale on wyzywal ciagle wiec...