INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Wymiana hasłami

wafal - 2007-04-06, 16:04
Temat postu: Wymiana hasłami
Wnoszę o zbanowanie prawię całego plemienia Ajmarowie. Dlaczego? Łamią regulamin a dokładnie pkt 9, który mówi jasno: ''Nie wolno udostępniać swojego konta innym osobom''. A on - line pojawiają sie konta które nie wychodzą z tipi, robi to jedna osoba która podłancza wszystkich pod wspólna robotę lub atakuje graczy. Jeśli konta nie są w tipi, np. prosze zobaczyć post Tupaca w temacie Tępienie Inków.
Proszę o bana na czas min 14 dni A max 30 dni ;]

Korona - 2007-04-06, 16:06

Jeśli to prawda o udostepnianiu haseł przez ajmarów to powinny byc jakieś kary. Już dawno to słyszałem od Inków (nie bede sypał nickami) ale nie rozgłaśniam tego bo pewności nie mam.
frytka - 2007-04-06, 16:08

wafal robisz machlojke bo uente napisał temat o lvlu...
a co do tej wymiany hasłami... mi to tam nie przeszkadza za bardzo :roll: no ale skoro łamią rega ....

wafal - 2007-04-06, 16:11

fryta cos za cos ;]
Jak miałem 13 poziom to tyle razy rano zginałem że... co 2 minuty był atak z innego konta

Czarny_Demon - 2007-04-06, 16:12
Temat postu: xD
Wafal ja tez tak mialem :PP ze mnie w ciagu 1 minuty ponad 5 osob zaatakowało i to nie raz nie dwa ;/
tupaczek - 2007-04-06, 16:13

czyli to jest jednoznaczne z lamaniem pkt regulaminu gry
Czarny_Demon - 2007-04-06, 16:14
Temat postu: hehe
no jednak ... nie .. na tym gra ta polega na zabijaniu ^^
tupaczek - 2007-04-06, 16:16

demon czytaj ze zrozumieniem
Korona - 2007-04-06, 16:20

Demon... wlasnie czytaj ze zrozumieniem :P
frytka - 2007-04-06, 19:58

od Yamakasi : ( prosi żeby napisać od niego...)

To prawda! Zobaczcie jak mnie wszyscy zaczeli atakować! I jeszcze zobaczcie o której godzinie! pamietam kiedys sie gadałem z narjess i ona mówiła ze późno wstaje....
A i jeszcze jedno. Jak kiedys byłe m jeszcze u nich to gadaliśmy tam czy nie mieć takich samych haseł..

06.04.2007 06:00 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 2 złota oraz swój kamień
06.04.2007 05:54 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 2 złota
06.04.2007 05:50 - zostałes pokonany przez silya_88 i straciłes 2 złota
06.04.2007 05:49 - zostałes pokonany przez narjess i straciłes 2 złota
06.04.2007 05:48 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 3 złota

04.04.2007 05:59 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 5 złota oraz swój duży stalowy tomahaw
04.04.2007 05:52 - zostałes pokonany przez silya_88 i straciłes 6 złota
04.04.2007 05:51 - zostałes pokonany przez uente i straciłes 7 złota
04.04.2007 05:51 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 7 złota
04.04.2007 05:49 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 8 złota
04.04.2007 05:39 - zostałes pokonany przez FUTURE88 i straciłes 8 złota
04.04.2007 05:38 - zostałes pokonany przez floyd113 i straciłes 9 złota

Holigula_Mixrus - 2007-04-06, 20:03

Ja nic nie mam by atakować razem ale jestem przeciwna by komuś podawać hasło i by on grał na moim kikncie
silya_88 - 2007-04-06, 20:21

olaboga Wafal jak Ty się uchowałeś na tym świecie to ja nie wiem. Sam siebie pogrążasz. W takim razie proszę o zbanowanie także wafala gdyż był z nami pewien czas w plemieniu i sam wchodził na nasze konta i to mu widocznie odpowiadało, gdyż nawet (nie jestem pewna ale padły takie podejrzenia) chamsko prowadził z nich rozmowy z innymi osobami bez naszej wiedzy z którego powodu został od nas wydalony. A jesli chodzi o wymianę haseł to poproszę takż o zbanowanie całego prawie plemienia inków gdyż tez nie raz widziałam jedna osobę online a potem w ciągu chwili pojawiało się parę osób więcej z ich plemienia:) idąc dalej poprosze o zbanowanie wszystkich prawie graczy w tejże grze bo sądzę, żę 80 % z nich wchodziło na inne konta swoich znajomych. Już nie mówię o multikontach których tu jest masa
wafal - 2007-04-06, 20:39

silya_88 napisa/a:
chamsko prowadził z nich rozmowy z innymi osobami bez naszej wiedzy z którego powodu został od nas wydalony.

To nie prawda. Z tego co sie dowiedziałem to się Rafał wkurzył jak zaatakowałem Shpilkę.
silya_88 napisa/a:
W takim razie proszę o zbanowanie także wafala gdyż był z nami pewien czas w plemieniu i sam wchodził na nasze konta
Nie mogłem na wszystkie wchodzić, bo nie znałem haseł do paru osób. Ale sie przyznaje że bywałem najcześciej na koncie uente, bo on miał najlepiej rozłożone staty i sie od niego najlepiej lało, lecz teraz nie udowodni mi tego nikt ;]

A teraz jestem czyściutki jak łza ;p

Borszczu - 2007-04-06, 21:41

wafal napisa/a:
Nie mogłem na wszystkie wchodzić, bo nie znałem haseł do paru osób. Ale sie przyznaje że bywałem najcześciej na koncie uente, bo on miał najlepiej rozłożone staty i sie od niego najlepiej lało, lecz teraz nie udowodni mi tego nikt ;]

Po co udowadniac spkoro sie przyznałes :-P

Nani - 2007-04-06, 22:17

Borszczu napisa/a:
Po co udowadniac spkoro sie przyznałes

Faktycznie wafal napisałes głupotę :-/

Korona - 2007-04-06, 22:35

Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseł...
wafal - 2007-04-06, 22:53

Ja sie przyznałem, że wchodziłem na konto uente ;]
Adam_eS - 2007-04-07, 10:05

Yamakasi, to co wkleiłeś to zaden dowód, ile potrzeba zeby 4-5 osób wbiło na indian o tej samej poze i cie zatłukło? na tym gr polega czyż nie?

a to ze sie plemie potrafi zgrac, i zaatakowac przykładowo o godz. 10 uwazasz za coś złego? niesadze, aby twoje wklejenie paru linijek tekstu miało coś udowodnic,

przeciez inkowie tez sa na 4-5 nickach o jednakowej porze on line... czyz nie?

wiec mozna?

mozna! wiec oco ta cała sprawa?
moge robic print screeny dla udowodnienia, nie stanowi to problemu,

i mówie jeszcze raz, dlatego ammy takie plemie i akurat tych ludzi a nie innych, bo czasowo swietnie sie potrafimy zgrac po pracy przed praca, w czasie pracy;], szkoła biblioteki,

wiec, piszta konkrety, bo raczej nic nie wniesliscie nowego....

uente - 2007-04-07, 11:16

hehehe rozbawiony do łez jestem wafal i jego kukły są chyba większym przestępstwem niż wbicie za kolege na wspólną, jak dostane bana , zresztą jak dostaniemy bana to kończe gre buhahahah

[ Dodano: 2007-04-07, 11:19 ]
jeszcze jedno, jak byłeś z nami to Ci nie przeszkadzało to :) ja wiedziałem że ty fałszywy jesteś i dobrze że cie pogoniliśmy, a dlaczego u inków nie jestes? bo też się na tobie poznali...

narjess - 2007-04-07, 13:09

[quote="frytka"]od Yamakasi : ( prosi żeby napisać od niego...)

To prawda! Zobaczcie jak mnie wszyscy zaczeli atakować! I jeszcze zobaczcie o której godzinie! pamietam kiedys sie gadałem z narjess i ona mówiła ze późno wstaje....
A i jeszcze jedno. Jak kiedys byłe m jeszcze u nich to gadaliśmy tam czy nie mieć takich samych haseł..

Narjess ci mówiła że późno wstaje?A kiedyż to mówiła ci to rzeczona narjess?Duża ciekawostka mając półtoraroczne dziecko które wstaje o 6 rano..hehe..Ale wyobraźnia ci pracuje,to dobrze..znaczy masz troszkę inteligencji..Tylko to konfabulowanie..khem..nie za zdrowe(sprawdź w słowniku-trudne słowo!)

uente - 2007-04-07, 14:33

jakos nie ma bana i nawet zostały mi cofnięte moje pierwsze warny.. eh.. z dzieciakami

[ Dodano: 2007-04-07, 14:41 ]
a wszystko stąd że wafal tobie nikt nie ufa i nikt ci hasła nie poda, ja sie na tym sparzyłem....

[ Dodano: 2007-04-07, 14:46 ]
apropo :) bo mi cały czas coś pogłowie łazi ... dlaczego została cofnięta akcja z zakazem sprzedaży broni na jednym ip? co wy jacyś mało rozgarnięci jesteście? masz i pomyśl....

traspie - 2007-04-08, 08:41

bo był tam błąd, dzięki któremu mało osób mogło przesyłać złoto/handlować (nie chodzi o kukły)

to nie był wymysł wafala!

uente - 2007-04-08, 10:14

trochę mnie źle zrozumiałeś albo ja się mało jasno wyraziłem ale to już nie ważne, ni chce mi się o tym gadać, wszyscy święci.... Wesołych Świąt w takim razie:)
silya_88 - 2007-04-08, 11:42

Korona napisa/a:
Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych

Na dowód wystarczy sprawdzić na jakie konta wchodzi się z jednego ip. Wiesz co znaczy indywidualizm? bo na pewno nie granie tylko na swoim koncie:P to cudownie, że dla was liczy się ranking, bo ja tu wchodzę tylko dla ludzi, a jakieś cyferki nie są miarą prawdziwych wartości.

moczyk - 2007-04-08, 12:14

sylwia swieta prawda.. wracam do gry nie dlatego zeby podbijac top itp.. dlatego ze sa tu spoko ludzi... w plemieniu... w grze... itp
Borszczu - 2007-04-08, 15:02

Korona napisa/a:
Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseł...

Ehh... Nie był bym do konca taki pewnie. Ranking odpusciłem sobie juz jakis czas temu, jak zauwazyłes gra staneła w miejscu a błedy pojawiajace sie przy wprowadzaniu niewielkich zmian wcale mi nie pomagaja. W tej chwili gram w to tylko dla kilku osob z którymi mozna czasem kogos zabic i zabrac mu bron :-P

SiVo - 2007-04-08, 16:34

traspie napisa/a:
bo był tam błąd, dzięki któremu mało osób mogło przesyłać złoto/handlować (nie chodzi o kukły)

błędu raczej nie było, tylko okazało się, że duużo osób gra będąc w jednej sieci osiedlowej co automatycznie uniemożliwiało jakiekolwiek tranzakcje... na dodatek w ramach "uskutecznienia" zabezpieczenia było przechowywane KILKA ostatnich IP z których się każdy logował....

traspie - 2007-04-09, 12:37

jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem?
SiVo - 2007-04-09, 15:40

traspie napisa/a:
jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem?

przy banowaniu za multi nie opiera się tylko na samym adresie IP, tylko na zapisie tranzakcji pomiędzy podejrzanymi kontami typu kamień za 5k i tak kilka razy...

Yamakasi - 2007-04-13, 05:06

wafal no i co zz tego ze mają takie same hasła! Przeciez np. taki future nie zrobił wszystkich kont! Tylko inny userzy a potem jak byli w plemieniu to zrobili sobie jednakowe hasła
wafal - 2007-04-13, 19:50

Yama nie jednakowe... Widzę, że tworząc konto zaznaczyłeś iż przeczytałeś regulamin a go nie przeczytałeś. To oszustwo, a oszustwa sa karalne ;]
silya_88 - 2007-04-14, 09:12

Yama nie podlizuj się. A Ty wafal nie wiesz jak jest więc siedź cicho, tym bardziej, że jesteś jedną z osób, która oszustw nie ma prawa się czepiać sama robiąc jedne za drugim:/
uente - 2007-04-14, 10:22

oj wafal wafal żal Ci ... ściska, że nie jesteś z nami chyba, wtedy jakoś inny punkt widzenia na to wszystko miałeś, odpuść sobie bo nic nie zyskasz poza antypatią paru osób