|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - Mod dla burka!
burek - 2008-06-14, 12:56 Temat postu: Mod dla burka! Skoro w kazdym wiekszym i aktywnym plemieniu jest mod to dlaczego w naszym najwiekszym plemieniu ma niebyc moda? Jezeli niechcecie abym to ja zostal modem zaproponujcie kogos innego:)
lukas9189 - 2008-06-14, 13:29
ja proponuje oprucz burka :
dyzio95
lechu
Yamakasi - 2008-06-14, 13:38
Wiesz, to nie o to chodzi, że jest dobre i duże plemie to musi mieć moda.
SiVo sam wybiera ludzi uczciwych i napewno nie sugeruje się tym w jakim on/ona jest plemieniu.
luchu - 2008-06-14, 13:38
Jeśli ktoś z naszego plemienia miałby być modem na placu głównym to ja podobnie myślę jak lukas. Do tego nadają się dyzio95 i burek. Ja ostatnio jestem trochę zajęty i na chwilę obecną do tego się nie nadaję.
burek - 2008-06-14, 13:42
no napewno niechodzi o to ze moda musi byc w najwiekszym plemieniu ale kazdy mod w wielu sytuacjach jest stronniczy wiec my jestesmy w tym wypadku poszkodowani:P
...Morderca - 2008-06-14, 13:42
Jestem za tym co napisał yamakasi ale chyba jest wystarczająco dużo modów jak narazie. Ja osobiście wolałbym dyzia jako moda ale nie wiem czy wogóle jest potrzebny wiecej
Bedziecie sie tylko mścić za to że ja Was czasami ukaram warnem i myślicie że jesteście bezradni a później bedzie wojna tak jak na menelach na warny.
Molph - 2008-06-14, 14:23
Burek moze napiszesz parę słów o sobie ile masz lat np.? Bo moda nie może mieć dziecko 14 lat :/
lukas9189 - 2008-06-14, 14:25
ja bym dyzia wstawil albo burka ostatecznie, a wywalil bym wafala
burek - 2008-06-14, 15:00
ja we wrzesniu bede mial 19 lata a takim dzieckiem majacy sm jest HM
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 16:12
burek napisa/a: | ja we wrzesniu bede mial 19 lata a takim dzieckiem majacy sm jest HM |
Nie jestem dzieckiem... SiVo tylko mi zaufał i dał mi sm... Ja uważam, że jest już zbyt wielu modów... Aha i jesli coś wam nie pasuje w mojej osobie, to założcie osoby temat... Tam sobie porozmawiamy...
burek - 2008-06-14, 16:21
no jak HM uwazasz ze osoba majaca 15 lat nie jest dzieckiem to kim jest dorosłym? a do tego ze ci SiVo zaufal i dal sm nic niemam, ale osobiscie uwazam ze osoby niebedace dorosłymi nie sa odpowiednim materiałem na moda tym bardziej sm
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 16:23
burek napisa/a: | no jak HM uwazasz ze osoba majaca 15 lat nie jest dzieckiem to kim jest dorosłym? a do tego ze ci SiVo zaufal i dal sm nic niemam, ale osobiscie uwazam ze osoby niebedace dorosłymi nie sa odpowiednim materiałem na moda tym bardziej sm |
Założyłam temat więc tam się wypowiedz na ten temat a nie tutaj...
burek - 2008-06-14, 16:28
:) niemam juz nic wiecej do powiedzenia
kaban99 - 2008-06-14, 18:09
Jestem za Burek powinien mieć MODa
HM zdecydowanie nie powinna mieć MODa, pierwsza wada to stronniczość i to w pełnym tego słowa znaczeniu bo to widać słychać i czuć!!!
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 18:15
Jaka stronniczosć!! Spytaj się uente, że dałam bany kukłą z plemienia!! Daje warny tym co się należą, nie patrze w jakim jest plemieniu!!
a burek na placu tylko spamuje, że złoto wymieni...
burek - 2008-06-14, 18:26
nie spamuje tylko pisze jak juz poprzedni post ze chce wymienic znika:)
Yamakasi - 2008-06-14, 19:41
15 lat to nie dorosłowośc, ale i też nie dziecko. W wieku 14 lat zaczyna się byc nastolatkiem, więc nie piszcie tutaj, że HM to dziecko. Ale mniejsza o to.
Skoro SiVo dał sm tylko HM to napewno jej zaufał.
A jak na razie do modów jest w sam raz. Nie trzeba nam wiecej. :PP
P.S. ...Morderca napisa/a: | yamakasi | Proszę z szaczunkiem ;)
lukas9189 - 2008-06-14, 20:39
jest ich w sam raz ale niektorych mozna by zmienic bo są do d***
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 20:41
No właśnie... Ja uważam, że nawet trzeba odebrać kilku osobom mody... burek ty się nie nadajesz do tego... raz na jakis czas napiszesz, że wymienisz złoto i co za to masz mkieć moda?? śmieszne...
burek - 2008-06-14, 20:48
hehe niepisze bo niechce miec warna za nic:) ale zato czytam te wasze wypowiedzi:) a moda trzeba napewno wafalowi odebrac bo modem nie jest tylko wafal tylko tez te osoby ktore sie na niego loguja
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 20:51
burek napisa/a: | hehe niepisze bo niechce miec warna za nic:) ale zato czytam te wasze wypowiedzi:) a moda trzeba napewno wafalowi odebrac bo modem nie jest tylko wafal tylko tez te osoby ktore sie na niego loguja |
to święta racja... wafal to już nie ta osoba co kiedyś...
burek - 2008-06-14, 20:54
no wlasnie to nie jedna osoba a kilka...
a co do mojej kandydatury na moda moge dodac ze bardzo czesto przesiaduje na indianach:)
Borszczu - 2008-06-14, 21:03
kaban99 napisa/a: | Jestem za Burek powinien mieć MODa
HM zdecydowanie nie powinna mieć MODa, pierwsza wada to stronniczość i to w pełnym tego słowa znaczeniu bo to widać słychać i czuć!!! |
Mam wrażenie ze ten mod dla Burka ma być swoistym narzędziem zemsty przeciwko jakże stronniczej HM.
Przez tego typu teksty jestem przeciwny dodawania modów bo widać ze nie dorośliście do tego. Regulamin jest jeden dla każdego i KAŻDY ma go przestrzegać. A moderatorów jest aż za dużo.
Burek napisa/a: | no jak HM uwazasz ze osoba majaca 15 lat nie jest dzieckiem to kim jest dorosłym? a do tego ze ci SiVo zaufal i dal sm nic niemam, ale osobiscie uwazam ze osoby niebedace dorosłymi nie sa odpowiednim materiałem na moda tym bardziej sm |
Wiek jest raczej względnym odzwierciedleniem ludzkiego umysłu. Są talenty mające po 30 lat i psychikę dziecka, wiec nikt nie będzie rozpatrywał tego w podobnych kategoriach.
Wydaje mi sie, ze zwyczajnie parę osób od was dostało ostrzeżenie i stad ta nagonka. Moja rada jest prosta - trzymajcie sie regulaminu a nie będzie płaczu o warny ;)
To ze masz 19 lat i możesz sobie kupić piwo bez problemu nie znaczy ze jesteś dojrzały, a co za tym idzie (wg. Twojego rozumowania) mądrzejszy od innych. Do tego dochodzi jeszcze parę innych aspektów które pewnie kiedyś zrozumiesz ;)
burek - 2008-06-14, 21:31
sory ze to powiem borszczu ale wedlug mnie masz najmniej do powiedzenie tutaj poniewaz zadko jestes na indianach:(
Borszczu - 2008-06-14, 21:36
A co to ma do rzeczy? Juz po waszych napinkach na forum widać że chcecie sie komuś odgryźć za warny. Takie moderowanie jest zbyteczne. Było tu już paru takich kozaków, którzy banowali zgodnie z własnym widzimisię ;)
Swoje zdanie przedstawiłem, przyjdzie SiVo i wszystko skoryguje, a wasze kłótnie są zbędne.
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 22:02
Powiem tak, nie znam SiVo z reala, ale dużo z nim rozmawiam... I wiem, że nie da ci moda, więc po co ta rozmowa?? ;D Wiek tutaj nie ma nic do rzeczy, jak napisał borszczu... Jestem pewna, że przezyłam o wiele wiecej niż ty... Emocjonalnie jestem bardziej dojrzała niż nie jeden 20 latek...
burek - 2008-06-14, 22:19
jesli nieda niebede plakal to jest tylko propozycja zebym ja dostal moda ale widze ze borszczu jest jedyna odpowiednia osoba ktora powinna miec moda tylko szkoda ze jest tak zadko na indianach:/
HM a z kad mozesz wiedziec co ja przezylem?
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 22:23
burek napisa/a: | HM a z kad mozesz wiedziec co ja przezylem? |
Nie wiem, ale wiem, że ja nikomu nie życze by miał takie życie jak moje... To nie jest nic miłego ani przyjemnego i na pewno o tym nie napisze na forum...
burek napisa/a: | borszczu jest jedyna odpowiednia osoba ktora powinna miec moda |
borszczu ma tak samo jak ja sm...
burek - 2008-06-14, 22:28
wiem ze borszczu ma bo mu sie nalezy:)
...Morderca - 2008-06-14, 22:56
Oni chcą sie odegrać dla mnie za warny które ostatnio dostali po meczu Polski gdy zaczeli klnąć i wyzywać. Nie tylko oni dostali ale ciągle ktos dostanie a później chcą moda żeby była wojna jak na menele, pgr vs inni moderatorzy... beznadzieja
Oni myślą że jak HM ma moda i jest w Ajmarach to nie daje warnów dla członków swojego plemienia a tak nie jest.
Masz już 1 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: http://forum.indianie.net/view topic.php?t=1439
Dzako i inni od nas też dostawali warny a Wy myślicie ze tylko dla Was dajemy warny a tak nie jest!
burek - 2008-06-15, 00:13
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: no jak niemam z kim was bic to wychodzicie szkoda ze niewyszliscie jak mialem z kim bic:)
ZM niepoto chce miec moda zebysmy sie na was zemscili bo napewno te warny za klnieciem byly sluszne ale zemscimy sie w inny sposob bardziej skuteczny:)
Kaka_Milan - 2008-06-15, 07:36
Burek, pokaż lepiej jak posługujesz się językiem ojczystym, bo brak przecinków kropek, wielkich liter, ą, ę, ć, ń itd. sprawia, że prawie Ciebie nie rozumiem...
mietek3 - 2008-06-15, 09:06
tak
54% [ 12 ]
nie
45% [ 10 ]
coś sie zwaliło 54+45=99%
burek - 2008-06-15, 10:31
Dobrze Kaka_Milna następnym razem będę pisał tak żebyś zrozumiał.
Tyleq - 2008-06-15, 10:31
10:34 burek - i gdzie sa te mody?:/
10:33 Roger - udław sie moim jajkiem
10:33 Tyleq - już napisałem posta na temat tego Rogerka ...
10:32 burek - roger to napisz cos po portugalsku
10:31 Roger - fajnie, skurwysynie, twoja stara jest taka gruba że lepiej ją przeskoczyć nad nią, niż obejść dookło
10:30 Tyleq - taa, a ja jestem Boruc a mój tata to Krzynówek ...
10:29 Roger - wiesz kto to jest wogóle Roger, szmato
10:28 Roger - tyleg jak mi zapłacisz 5000 tysięcy na to konto to cię nie zbije
10:27 POLSKA_GOLA - Jutro mecz POLSKI. Wpłacajcie 500 i wysyłajcie typowanie . Przewidywana pula do wygrania powinna przekroczyć 20.000 złota
10:26 Roger - ta i co jeszcze, ja jestem z okolic Łodzi
10:26 Tyleq - taa, a podobno jest jużtylu modów że nie trzeba nowego !! A jak coś potrzeba to nie ma ani jednego !! ;/
10:25 mohave - z Chełma, wpadniesz roger na małą ustawkę?
10:25 Roger - ta , ja niemam żadnego warna jeszcze
10:25 Kfiatuszek - moim zdaniem to juz 3 powinny byc ;p
10:24 Tyleq - Gdynia ;] A ty ?
10:24 Tyleq - już 2 warny powinien mieć ... jeszcze 2 takie odzywk i ban ;]
10:24 Roger - a ty z kąd jesteś???
10:23 Tyleq - a co zbijesz mnie ?? Proszę NIE !!! Zapłąci ci, tylko powiedz ile !!
10:23 Kfiatuszek - no mi sie wydaje ze tu do akcji powinien wkroczyc jakis mod...
10:23 tutus - Roger nie cwaniakuj to sie może skończyc banem konta :P
10:23 Roger - z pizdy
10:23 mohave - Chciałbym, skąd jesteś?
10:22 Roger - fajnie, a wpierdol bys nie chciał
10:21 mohave - Tobie dwa ;)
10:21 Tyleq - 2 lvl na urlopie i jeszcze tak bluźni ... ;]
10:20 Roger - huj wam w dupe
Jak MOD'owie są potrzebni to ich nigdy nie ma ...
Burek był przy tym incydencie, gdyby miał moda to ten koleś już by był zbanowany za warny ...
...Morderca - 2008-06-15, 11:05
Sorki ale dzisiaj jakoś późno wstałem, ale gdy wszedłem na gg i zobaczylem wiadomość od uente z częścią placu głównego to od rzu wszedlem i usunelem wpisy ale koleś nadal szpanował że potrafi przeklinać. Doszło do tego...
użytkownik zbanowany
W dodatku oskarżył mohave o oszóstwo bezpodstawnie a to było kłamstwo.
Holigula_Mixrus - 2008-06-15, 11:38
Wiecie ja n ie musze być 24h przy komputerze!! Byłam u babci bo jest chora i ona jest wazniejsza niż indianie... więc wybaczcie... To tylko gra... życię realne jest dla mnie o wiele ważniejsze...
burek - 2008-06-15, 11:55
Ja niemowie, że akurat ty masz być ale skoro jest za dużo modów to czemu żadnego niebyło?
wafal - 2008-06-15, 13:42
burek napisa/a: | skoro jest za dużo modów to czemu żadnego niebyło? |
Jest wystarczająca ilość moderatorów, a nie, że za dużo... W tym momencie tak się złożyło, że jeden spał, drugi był w kościele, trzecia była u babci itd.
Wg mnie chcecie [Chiricauha] odegrać się za warny...
PS. burek, widać, że jesteś z Krakowa...
burek - 2008-06-15, 14:14
Wafal tobie tego moda SiVo powinien odebrac:)
PS. A ty z Warszawy?
SiVo - 2008-06-15, 16:57
moderatorów narazie nie przewiduje nowych...
moderator na głównym placu jest raczej funkcją grzecznościową i społeczną, więc raczej nie należy wymagać 24h dyżurów...
Holigula moim zdaniem jest na tyle odpowiedzialną osobą, że należy się jej SM... a swoimi oskarżeniami tylko udowadniacie, że sami do takiej funkcji nie dorośliście... co to niby za argument, że niby jak młoda to nieodpowiedzialna... i odrazu obrażanie...
albo, że niby każdemu plemieniu należy się mod dla równowagi... jak ostatnio przyznawałem tą funkcję i były zgłoszenia na forum to nawet mi do głowy nie przyszło, aby rozdzielać funkcję pomiędzy plemiona...
Tyleq - 2008-06-15, 17:04
SiVo, a mógłbyś wymienić kto ma moda na placu głównym, bo skoro mówicie że dużo osób, a ja od początku mojej gry widziałem tylko 4 modów, Holigula, Zawodowy, borszczu i wafal, to są wszyscy ?? Czy reszta nie gra bądź się nie udziela ?? Po co dawać mody dla tych którzy nie grają?
trapek - 2008-06-15, 17:28
jedno se odpuszcze w tym temacie na co zwróciłem uwage ale jak ktoś chce to na priv,
Masz już 1 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: ale cioty z niemcow...taka okazja...
i takiemu człowiekomi moda
Tyleq - 2008-06-15, 17:31
przecież to sprawiedliwy warn... o co Ci chodzi ?? To było wyzwisko i za to zostałeś ukarany ...
Holigula_Mixrus - 2008-06-15, 17:32
warn był sprawiedliwy...
trapek napisa/a: | jedno se odpuszcze w tym temacie na co zwróciłem uwage ale jak ktoś chce to na priv, |
napisz to tutaj... a nie na pw
...Morderca - 2008-06-15, 18:23
Kiedyś moda na placu mial FOXI jak sprzedał konto i zapewne jeszcze ma bo kiedyś dostalem od niego warna wiec mozna jemu go zabrać. A co do mojej kandydatury jak macie jakieś problemy to zróbcie jakis temat jak chcecie ;p
Tyleq - 2008-06-15, 18:41
Ja co do Zawodowego, Holi i Borszczu'a nie mam żadnych uwag, co do wafala, to nie powinien on mieć moda z powodu iż inne osoby mają hasło do jego konta, FOXI też powinien stracić moda, a zamiast jego ja bym dostał, co wy myślicie na ten temat ?? Przynajmniej na okres próbny, bo sam chcę się spróbować czy dam rade ;]
burek - 2008-06-15, 19:02
Jeśli SiVo zabierze moda komuś i zdecyduje się dać komuś innemu to okres próbny jest dobrym pomysł a jeżeli mnie niechcenie to dajcie tyleq okres próbny:)
Holigula_Mixrus - 2008-06-15, 19:25
A więc tak... To SiVo decyduje komu da moda... Napisał dzisiaj, że na razie nie da nikomu, bo to jest zbędne, wiec czemu ta dyskusja nadal trwa?
A jeśli macie coś do mnie to jest temat specjalny założony, i jak na razie nie widze, by tam pojawił się jakikolwiek post...
Tyleq - 2008-06-15, 19:31
trwa nadal, ponieważ są tylko 4 aktywni moderatorzy, reszta (raczej) już nie gra, dlatego wypadałoby aby SiVo zabrał im mody i pomyślał nad tym aby znaleźć kogoś zaufanego, ja się zgłosiłem że chciałbym chociaż na czas próbny spróbować czy się nadam, jeżeli mi go później odbierze nie obrażę się ...
[ Dodano: 2008-06-15, 19:38 ]
A co do stronniczości, to wg. mnie nie ma czegoś takiego. Regulamin jest dla wszystkich taki sam, każdy takie zasługuje na szansę... więc powinno się najpierw upomnieć kogoś, a dopiero później go karać, wg. mnie tak to robi Hola, tylko mogłaby jeszcze pisać na PW co się zrobiło źle, a nie tylko kasować wypowiedzi bo nie zawsze wszyscy zczają o co kaman ;D Kto jest jeszcze modem oprócz tych 4 osób które aktywnie wykonują swój zawód(Hola, wafal, Zawodowy, Borszczu)?
|
|