|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Propozycje - Czat
Adam_eS - 2007-03-14, 19:27 Temat postu: Czat Zamierzam wprowadzić live czat dla gry indianie.net,
zupełnie jak 'główny plac' lecz działajacy 3x szybciej, 2x lepiej, bez ograniczen czasowych. z kolorowymi nickami, emotkami, i wiele innych, mozliwośc wprowadzenia nawet swoich gifów, animacji plemion itp.
Jesli bedziecie zainteresowani, coś takiego powstanie;]
frytka - 2007-03-14, 19:47
no coz ;] dobry pomysl ;] w koncu wielu graczy bedzie moglo porozmawiac bez bezsensownego odswiezania strony ;)
Adam_eS - 2007-03-14, 20:11
wiesz, ogólnie mi sie wydaje ze to by było bardzo fajne, taki nawet czat sympatyków,
nie wygryzie to zadnego działu w grze, a napewno ułatwi nam zycie tam,
blixa - 2007-03-15, 13:10
no mi pasuje :) jestem za
frytka - 2007-03-15, 14:13
1.) ja moge zrobic dokladnie taki sam bo jest z pol chatu..
2.) jest to link wiec warn....
3.) pomysl z chatem jest propozycja nie trzeba go robic odrazu... moze znajdzie sie ktos kto zrobi go bardziej profesjonalnie...
janczar - 2007-03-15, 14:21
warna to same se wklej a nie bedziesz mowic .. to jest propozycja wiec nie dostane warna
wafal - 2007-03-15, 15:18
Adam_eS napisa�/a: | zupełnie jak 'główny plac' lecz działajacy 3x szybciej, 2x lepiej, bez ograniczen czasowych. z kolorowymi nickami, emotkami, i wiele innych, mozliwośc wprowadzenia nawet swoich gifów, animacji plemion itp. |
Mamy od tego główny plac ;]
3x szybciej?? Dlaczego??
2x lepiej dlaczego?
A my mamy takie ograniczenie 20 sekundowe... to mało czasu...
A po co mi nick kolorowy?
No emotki moga być...
Mnie głowny plac w zupełności wystarcza ;]
Adam_eS - 2007-03-15, 15:54
wafal napisa�/a: |
Mamy od tego główny plac ;]
3x szybciej?? Dlaczego??
2x lepiej dlaczego?
A my mamy takie ograniczenie 20 sekundowe... to mało czasu...
A po co mi nick kolorowy?
No emotki moga być...
Mnie głowny plac w zupełności wystarcza ;] |
3x szybciej bo nikt nie czeka az czas minie, bo niema tego czasu, piszesz szybko i nawwet nie zawsze na temat i nikomu to nie ebedzie przeszkadzało,
2x lepiej dlatego ze nie musiz wchodzic ciagle w zakładke placu tylko siedzisz sobie na czacie jak jestes na kompie tudzież zostawiasz nick i jestes stale na bierzaco,
2o sek to niby mało ale zawsze " ograniczenie"
nick kolorowy po to byś sie wyrózniał z tłumu, mozna zrobić np, ze niebieski nick masz jelsi chcesz cos opchanac komuś itp, mozliwośc mase;], no i klika ktoś na twój nick i juz ma priv, i znów piszecie stale on line a nie czekasz na wiadomosć i moze sie doczekasz;].
no i mała sprawa, jak ktoś sie boi wchodzic na główny i chcac coś zakupic itp, to na czacie na innym nicku jako anonim wskakkuje i jest bezpieczny,
wafal - 2007-03-15, 16:24
Adam_eS napisa�/a: | no i mała sprawa, jak ktoś sie boi wchodzic na główny i chcac coś zakupic itp, to na czacie na innym nicku jako anonim wskakkuje i jest bezpieczny, |
A ciekawe jak on to kupi?? Wystawią mu to na nick: anon?
Kiljan - 2007-03-15, 16:41
ja tam jestem na nie;]
Adam_eS - 2007-03-15, 16:51
no kupi to normalnie, ale z zapytaniem ze chce coś kupic i ma akse nie ebdzie problemu,
moze zapytac 1o osób, kto coś bedzie chciał sprzedac to sprzeda,
a zawsze z niesprzedajacych znajdzie sie ktoś zeby go kropnął, a tak nie ebdzie wiedział kogo;]
zreszta tłumaczenia zbedne, kazdy potrafim pomyślec ;)
Kiljan - 2007-03-19, 15:52
ten pomysl jest beznadziejny i tak nikt na ten chat nie wejdzie NIKT ledwo ktos na glownym siedzi.Ja jestem zeby zamknac ten temat:D
Adam_eS - 2007-03-20, 15:27
nikt nie pytał ciebie o opinie w imieniu innych, wiec stwierdzenie " nikt" jest bez sensu ja jestem juz jeden który wejdzie, wiec słowo " nikt" juz nie obowiazuje
po za tym było uuz tam grono osób, nawet podobało im sie to, za niedługo rusza link i testowo czat bedzie, wtedy sie przekonasz,
a temat zostanie zamkniety jesli administrator uzna ze jest juz niepotrzebny ;].
ankieta trwa;]
daj zagłosować innym, którzy tu jeszcze nie dotarli;]
frytka - 2007-03-20, 15:32
ja tez kozystam z tego czatu
taikomol - 2007-03-21, 18:06
a mi to ryba xD
Czarny_Demon - 2007-03-23, 07:24
ja jestem na tak ... taki czat to napewno duzo udogodnienie ...
Adam_eS - 2007-03-24, 13:45
czat powstanie na dniach, na servwerze pewneym, link admin wrzuci do newsów na głównej stronie, no i zapraszam;]
wafal - 2007-03-26, 20:25
W newsach umieściłes SiVo link tylko dodaj jeszcze (nie pamiętam komendy;P) tak aby ten chat otwierał się w nowym oknie. A wogóle lepiej by chyba było aby on był na polchacie.
Adam_eS - 2007-03-27, 14:44
dlaczego na polchacie?
frytka - 2007-03-27, 14:49
wafal napisa�/a: | SiVo link tylko dodaj jeszcze (nie pamiętam komendy;P) tak aby ten chat otwierał się w nowym oknie. |
sie klika prawym przyciskiem myszki :) i tam jest opcja otwórz w nowym oknie :)
a tak naprawde to ja tez jestem za tym :)
co do servisu chatu to ten moze zostac :)
wafal - 2007-03-27, 16:36
frytka napisa�/a: | sie klika prawym przyciskiem myszki :) i tam jest opcja otwórz w nowym oknie :) |
Za duzo roboty. A tak to sie dodaje jak dobrze pamiętam target=blank
Adam_eS napisa�/a: | dlaczego na polchacie? |
Wg polchat jest lepszy
Adam_eS - 2007-04-01, 17:09
w takim razie poprosze 3 powody dla których polshit jest lepszy od tamtego servera;]
Borszczu - 2007-04-01, 19:22
Cytat: | w takim razie poprosze 3 powody dla których polshit jest lepszy od tamtego servera;] |
1. Na pochatcie tolerancja na floody jest o wiele mniejsza.
2. Nie zamula i nie zacinaja sie emoty.
Jeszcze by sie pare wymieniło ale nie chce mi sie rozpisywac. Miały byc 2 i sa 2
Adam_eS - 2007-04-03, 16:07
widac, jak cie czytac nauczyli, miały być 3 sa 2, i to głupie, jakies floody? lol,
to juz poprostu wytwór ludzi,
mi sie nigdy obrazki nie przycinały, no i mozna wgrac własne,
czekam dalej
wafal - 2007-04-03, 16:09
3. Na polchacie można grać własne obrazki.
traspie - 2007-04-09, 12:49
chyba nie wypaliło
dziś byłem i nikogo nie ma :/
frytka - 2007-04-09, 12:50
nigdy nikogo nie ma ^^ ja siedzę czasem i za sztuczny tłum robię....
wafal - 2007-04-09, 22:11
Ja tez czasami wchodzę i nikogo nie ma...
silya_88 - 2007-04-10, 12:38
bo trzeba reklamę zrobic. Albo na początek umówić się w kilka osób na daną godzinę, to potem już pójdzie samo
wafal - 2007-04-10, 13:00
Jest za mało osób na chat. I tak na placu niekiedy nikt nic nie pisze przez 2h w ciagu dnia.
silya_88 - 2007-04-10, 14:07
to trzeba zrobić więcej osób
wafal - 2007-04-10, 14:42
Cytat: | to trzeba zrobić więcej osób |
No to trzeba pospamować i zrobić kolejne konto na sor oraz na bw nowe konto na forum i bedzie ok. Zajme sie tym ;]
Borszczu - 2007-04-10, 15:35
wafal napisa�/a: | No to trzeba pospamować i zrobić kolejne konto na sor oraz na bw nowe konto na forum i bedzie ok. Zajme sie tym ;] |
W bw na r2 jest moja reklama I w tc w profilu tez mam link do tej gry A jesli chodzi o forum na bw to tam raczej nie pospamujesz
Adam_eS - 2007-04-12, 14:57
wcale sie ie dziwie ze tam nikogo niema,
jeden wchodzi, widzi ze pusto, to wychodzi, i tak ciagle, jakby został posiedział, rekalme zrobił na swoich forum plemiennym dało by sie, ale to nie ejst tylko rekjlamowanie przez 1 osobe,
włsnie teraz siedze sobie na czacie, niema nikogo, ale siedze;] moze przyjda;]
poprosze SiVo zeby umiescił link w panelu po lewej, moze zrobi tak, bedzie widoczniejszy, ponadto zrobie skrypt, który bedzie pokazywał ile osób jest na czacie przykład "CHAT ( 11)"
i kazdy zobaczy ze siedzi tyle a tyle wejdzie zobaczy kto itp;]
|
|