INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - Zdjęcie funkcji moderatora z Grassmana.

Old_Shatterhand - 2008-10-16, 10:55
Temat postu: Zdjęcie funkcji moderatora z Grassmana.
1.
"Gardze Chiricauha.... ...AJMAROWIE PONAD WSZYSTKO...

Kolekcjoner czaszek :) Trupy z Chiricauha :"

Ten człowiek nie może być obiektywny i nie jest, co zresztą zawsze było widać.

2. Usuwa posty, które ani nie są obraźliwe, ani nierzadko złośliwe. Mi usunął już 2-3 posty, dziś Kabanowi usunął jednego, bo inaczej by się jego jeden wasal biedaczyna nie mógł odezwać ze wstydu na placu.

3. W tym plemieniu jest conajmniej 15 osób (plemię ma 19 członków) lepiej nadających się do sprawowania tego zadania, np.: Marcino1, Tehawanka, Kfiatuszek, Kamili czy wreszcie główny kandydat Uente.

Molph - 2008-10-16, 10:59

hahahahahahaha najpierw był zawodowy a teraz grassman, co wam sie nie podoba?
Dostał moda to bedzie go miał.

kaban99 - 2008-10-16, 11:03

dokładnie usuwa non stop cokolwiek się napisze, co mu się nie spodoba, jeszcze pisze ze flooduje, pisze po prostu to jeszcze raz co zostało nie słusznie osunięte
Niech ktoś sprawdzi czy z IP Mohave nie logował się dziś o 11.05 na konta Kamili,Kwiatuszek,Iceman,Ziomus,i Dmuchawka

Old_Shatterhand - 2008-10-16, 11:15

To nie dla Ciebie ankieta Mohave... Po co głosujesz?
Molph - 2008-10-16, 11:20

Zabronisz mi?
Old_Shatterhand - 2008-10-16, 11:25

Hmm. Pogadam o tym z Sivem. ;)

Osoby on-line:
Kamili (lvl: 26)
Grassman (lvl: 25)
ziomus1 (lvl: 24)
Kfiatuszek (lvl: 22)
kaban99 (lvl: 23)

[ Dodano: 2008-10-16, 11:25 ]
Mohave dużo Ci płacą za dyżury na kontach?...

Molph - 2008-10-16, 11:25

Jeszcze Ci mogę maila dać.
lukas9189 - 2008-10-16, 13:09

nie wiem dlaczego ajmarowie mają pierszeństwo w takich sprawach, po za tym jeśli już to bym kogoś innego obsadził np kfiatuszek bo ona chyba jako jedyna tam pasuje na moda...

[ Dodano: 2008-10-16, 13:10 ]
Cytat:
1.
"Gardze Chiricauha.... ...AJMAROWIE PONAD WSZYSTKO...

a to mówi samo za siebie jak może być modem skoro jest stronniczy? i gardzi innym plemieniem i do tego wywyższa swoje? pffff

GRASSMAN - 2008-10-16, 13:32

tak tylko pozbywałem sie syfu bo cała strona była zawalona bezsensem i śmietnik sie zrobił...
A to że mam taki opis to jzu moja spara daje kązdemu warny którzy na to zasłuszyli nie patrze czy jest z chiri czy Ajamarów poprostu dano mi tą funkcje i wypełniam ja sumiennie a zadaniem moda jest oczyszczanie placu ze spamu.... Zreszta Old nie podważaj moich kompetencji moderatorkiej bo doświadczenie w tym mam kilkuletnie jendak o was tego powiedziec nie moge....

Tyleq - 2008-10-16, 13:38

O.o !! Nie wiedziałem że w przedszkolu też można mieć MOD'a O.o Wytłumaczysz na czym polega tam praca Moderatora ? :)
Shikari - 2008-10-16, 13:38

GRASSMAN napisa/a:
tak tylko pozbywałem sie syfu bo cała strona była zawalona bezsensem i śmietnik sie zrobił...

W takim razie co jest dla ciebie sensowne? Przecież plac jest po to żeby na nim pisać o wszystkim i o niczym...

GRASSMAN - 2008-10-16, 13:39

Zachowaj Komentarze swe żałosne.... Niech SiVo o tym zdecyduje :)
NoName - 2008-10-16, 13:52

GRASSMAN napisa/a:
jest z chiri czy Ajamarów

Podaj mi proszę kilka osób z Ajmarów którym dałeś ostatnio warna...
Bo najprawdopodniebj to tylko kasujesz im posty, bez warnów, jeśli wogóle to robisz.

GRASSMAN napisa/a:
doświadczenie w tym mam kilkuletnie

Z chęcią posłuchamy jakie to masz doświadczenie w moderowaniu, administracji strony/forum...

GRASSMAN - 2008-10-16, 13:55

aha... chodziło mi wasze ataki już teraz poprawiłem opis że gardze atakami Chiricauha ... a że kolekcjonuje czaszki to proste :) kazdy łowca zbiera czaszki ofiary lub wroga :) Ja daje warny kązdemu kto na to zapracuje :) o czym może poświadczyc Administrator na menelach bo kawał czasu u niego pracuje na tym stanowisku admin jest ze mnie zadowolony SiVo tez...
A to że skasowalem post to tylko po to zeby sie nei zrobil smietnik... tyle wam powiem

Molph - 2008-10-16, 13:57

NoName napisa/a:
GRASSMAN napisa/a:
jest z chiri czy Ajamarów

Podaj mi proszę kilka osób z Ajmarów którym dałeś ostatnio warna...
Bo najprawdopodniebj to tylko kasujesz im posty, bez warnów, jeśli wogóle to robisz.

GRASSMAN napisa/a:
doświadczenie w tym mam kilkuletnie

Z chęcią posłuchamy jakie to masz doświadczenie w moderowaniu, administracji strony/forum...

Nie grasz, nie robisz nic, robisz tylko zamieszanie, to, że zrobiłeś jakiś marny portal nie znaczy, że będziesz mówił co mają robić inni.
Zazdrość zżera? Pora dorosnąć.

GRASSMAN - 2008-10-16, 13:58

a wiec: Pracowałem u Admina meneli okolo 1.5roku od zarania tej gry... byłem moderatorem na forum Meneli gdzie admin brat siva był ze mnie bardzo zadowolony straciłem posadke dlatego że skonczyłem z gra teraz powróciłem i jestem moderatorem na menelach ... Byłem także modem na indianach... Byłem modem/junior adminem na prywatnych portalach...
...Morderca - 2008-10-16, 14:20

nie martw sie :)
do mnie tez mieli wyżuty że niby nie dawalem warnow AJMAROM a mieli niektorzy po 3 nawet i od razu wielkie halo

jestescie zalosni poprostu
chcecie za jednym razem Nas wszystkich zniszczyc i totalnie pogrążyć ale to Wam sie nie uda

trapus xD - 2008-10-16, 14:29

Wy z chiri jesteście wszyscy śmieszni, ze tak sie wyraże. Najpierw Zawodowy_Morderca a teraz Grassman, który ma 3 dni moda dopiero. Ż.A.L
GRASSMAN - 2008-10-16, 14:32

pompka napisa/a:
GRASSMAN napisa/a:
jestem moderatorem na menelach

no jesteś. i dajesz takie warny że się usrać można. akurat ty się nadajesz na moderatora jak ja na papieża. grass miej choć krztę honoru i spierdalaj

Ty bys miał chociaż kszte kultury...Widać jaki jest twój poziom a my odpowiedzi tego typu nie potrzebujemy

pompka - 2008-10-16, 14:34

staram się pisać tak żebyś zrozumiał. Mogę Ci napisać elaborat na ten temat ale po co? I tak go nie przeczytasz. Taką wypowiedź szybciej przyswoisz...
GRASSMAN - 2008-10-16, 14:37

Dobrze... powiedziałes swoje i zamilcz :) Bo nie dość że rzucasz bluzgami to jeszcze mówisz treści o których sam nie masz pojecia
...Morderca - 2008-10-16, 14:37

do mnie sie czepiali tak samo jak Grassmana po kilku dniach...
zal mi was

Shikari - 2008-10-16, 14:41

A swoją drogą to ciekawe czemu akurat AJMAROWIE znów mają moda...
Mahone - 2008-10-16, 14:46

Shikari napisa/a:

A dlaczego nie? Koles macie Moderke i jeszcze Wam, źle. Chcecie zrobićwszytsko zebysmy go nie mieli.
Oczywiście jestem ZA. MOD dla Grassmana w 100% słuszny. Skoro SiVo tak zdecydował to tak powinno być.

ps: jak siwo zdecydował, zeby Wafal miał bana to sie tym bardzo nie przejęliście, bo było wam to na rękę, a teraz jak mamy coś dla siebie już płaczecie.

wieczorem jeszcze cos dopisze bo teraz nie mam czasu

Old_Shatterhand - 2008-10-16, 14:47

Ma moda parę dni, a już robi świetny, polski, tradycyjny bigos na placu. :/
Jeszcze uchwalić liberum veto i już będzie nihil novi. ;]
Dokładnie - dlaczego musieli wybrać moda z Ajmarów? Do tego tak nieobiektywnego!... :/

Holigula_Mixrus - 2008-10-16, 14:49

Mahone napisa/a:
Shikari napisa/a:

A dlaczego nie? Koles macie Moderke i jeszcze Wam, źle. Chcecie zrobićwszytsko zebysmy go nie mieli.
Oczywiście jestem ZA. MOD dla Grassmana w 100% słuszny. Skoro SiVo tak zdecydował to tak powinno być.

ps: jak siwo zdecydował, zeby Wafal miał bana to sie tym bardzo nie przejęliście, bo było wam to na rękę, a teraz jak mamy coś dla siebie już płaczecie.

wieczorem jeszcze cos dopisze bo teraz nie mam czasu

Zaskoczyłes mnie i to pozytywnie!!;D To prawda, jakos nikt sie nie przejał, że wafal ma bana... Chcieliscie moderatora to go macie, a że SiVo nie zrobił plebiscytu tylko dał go osobie, która według na niego sobie zasłozyła, to juz co innego co?

GRASSMAN - 2008-10-16, 14:52

Jestem moderatorem od 2-3dni a wy juz wydajecie o mnie sądy ... Nawet nie daliście sie mi wykazac :) powiem wam szczerze że gdybym byl w Chiri inaczej byscie spiewali ale niegy tam nie bede!!
Tyleq - 2008-10-16, 15:19

Moje zdanie o tym wygląda tak, że ok, niech grass ma moda i niech wypełnia sumiennie swoje obowiązki, ale dobrze by było gdyby ktoś z chiri też dostał moda.
Holigula_Mixrus - 2008-10-16, 15:21

Ale dlaczego z chiri!!? Moderatorów nie wybiera się na podstawie w jakim sa plemieniu!! Czemu wy tego zrozumieć nie mozecie?
Tyleq - 2008-10-16, 15:26

A dlaczego nie ? Tylko mi nie mów że nie znajdzie się ani 1 osoba która by podołala. Może ty wyrazisz swoje typy ?
Old_Shatterhand - 2008-10-16, 15:26

Na szczęście nie będziesz... Dla mnie już się "wykazałeś". A czy ja mówię, że nowy mod ma być z Chiri??? Czemu nikt z Brudnych Stop, Elity, Meneli, Horn nie dostał moda??? Nie rozumiem. My już mamy jednego moda - FOXI. Jest świetnym modem i nikomu nie odpuszcza, co już nieraz pokazał (np. 2 warny z rzędu dał Tyleq'owi itd...) Ajmarowie to zaledwie parę procent społeczności indiańskiej i to najgorsze parę procent jakie sobie można wyobrazić...
SiVo nie była to zbyt przemyślana decyzja... Wystarczyło wejść na server i zobaczyć jaki Grassman miał opis o naszym plemieniu. :/

[ Dodano: 2008-10-16, 18:46 ]
Jak Ty Mohave możesz zabierać głos w tym temacie, jak przecież Grassman został wybrany po Twoim banie. ^^
Dodam tylko:
Wszystko co tu powiesz może być użyte przeciw Tobie. ^^

NoName - 2008-10-16, 21:16

Cytat:
Nie grasz

Nie ma głupich...
Cytat:
nie robisz nic

No to chyba dobrze. Ty robisz aż za dużo.
Cytat:
robisz tylko zamieszanie

Gdzie?
Cytat:
zrobiłeś jakiś marny portal

Nie podoba się nie wchodź. Portal jest dla mojej satysfakcji, jako nauka w programowaniu - praktyka czyni mistrza, a ja łapię każdą okazję.
Cytat:
nie znaczy, że będziesz mówił co mają robić inni.

Czy ja gdzieś komuś coś kazałem?
Cytat:
Zazdrość zżera? Pora dorosnąć.

Nie mam ci czego zazdrościć :)

Cytat:
a wiec: Pracowałem u Admina meneli okolo 1.5roku od zarania tej gry... byłem moderatorem na forum Meneli gdzie admin brat siva był ze mnie bardzo zadowolony straciłem posadke dlatego że skonczyłem z gra teraz powróciłem i jestem moderatorem na menelach ... Byłem także modem na indianach... Byłem modem/junior adminem na prywatnych portalach...

Dziękuję. Co do indian bym wątpił, ale o posadzie w menelach słyszałem. W takim razie nie mam nic przeciwko Grass'owi jako mod. Jak na razie jeszcze nie było żadnych przekrętów.

Cytat:
jak siwo zdecydował, zeby Wafal miał bana to sie tym bardzo nie przejęliście

Ja się przejąłem. To dość ważne, bo to najstarszy grający gracz.

Cytat:
Dokładnie - dlaczego musieli wybrać moda z Ajmarów? Do tego tak nieobiektywnego!... :/

Ja tam nie wiem. Odkąd próbowałem (razem z Holigulą) co niektórym wpoić pewne rzeczy, mdli mnie na widok placu. A akurat wtedy modem został Grass.

Cytat:
A dlaczego nie ? Tylko mi nie mów że nie znajdzie się ani 1 osoba która by podołala. Może ty wyrazisz swoje typy ?

Z tego co wiem, wszystkie rozsądne osoby z Chiri były pytane o przyjęcie posady moderatora.

Holigula_Mixrus - 2008-10-17, 14:06

NoName napisa/a:
Z tego co wiem, wszystkie rozsądne osoby z Chiri były pytane o przyjęcie posady moderatora.

Mało tego... Proponowałam nawet posadę Sm, ale nikt z tych osób sie nie podjął żadnych z dwóch wymienionych powyżej... To, że nabór nie jest oficjalny, nie znaczy, że go nie ma.. Spytajcie lecha... Proponowołam mu SM. Kilku innym osobom również...

A portal Noname załozył bo go poprosiłam o pomoc. Zgodził się. On się doskonali w webmasterstwie, ja również, a przy okazji zrobilismy coś bezinteresownie dla was - indianowców... To jeszcze źle!! Jak zawsze... Nie chcesz, nie musisz wchodzić...

Tyleq - 2008-10-17, 14:11

Lechu nie chce SM bo nie chce wam pomagać psuć tej gry. Do tej pory było wszystko ok. Teraz kilka osób dostało ban i od razu wielkie zmiany regulaminu !! Moge się założyć że jak wszystko ucichnie i nie będzie zabronione płacenie na lidera to lechu się zgodzi.
Holigula_Mixrus - 2008-10-17, 14:16

Tyleq napisa/a:
Lechu nie chce SM bo nie chce wam pomagać psuć tej gry. Do tej pory było wszystko ok. Teraz kilka osób dostało ban i od razu wielkie zmiany regulaminu !! Moge się założyć że jak wszystko ucichnie i nie będzie zabronione płacenie na lidera to lechu się zgodzi.

Tyleq tylko, że ja mu to proponowałam we wakacje... Dość dawno to pewne...

Tyleq - 2008-10-17, 14:24

nie we tylko w. W wakacje lechu jeszcze nie zbierał datków na lvl więc było mu to obojętne. teraz gdy ma cel, to jest sens aby grał i był kimś.
Holigula_Mixrus - 2008-10-17, 14:27

Ty;eq wybacz... Nie jestes lechem więc nie wypowiadaj się w jego imieniu. Przyjdzie, przeczyta, sam napisze posta lub do mnie na gg...
Borszczu - 2008-10-17, 15:20

Tyleq napisa/a:

Nie ma żadnych zmian w regulaminie, a jedynie (jak już ostrzegaliśmy) zaczynamy bardziej rygorystycznie do niego podchodzić.

W tej chwili to wygląda jak BetaTester. Wypadałoby kiedyś ruszyć w kierunki pełnoprawnej gry.

luchu - 2008-10-17, 15:46

Old_Shatterhand napisa/a:

Ajmarowie to zaledwie parę procent społeczności indiańskiej i to najgorsze parę procent jakie sobie można wyobrazić...

Old --> nie przesadzajmy. wybryki niektórych nie mogą rzutować na innych. Ja bym nie zaryzykował stwierdzenia, które napisałeś. Wg mnie tam też są normalni ludzie. A szystkim nam czasem mogą nerwy puścić.

Holigula_Mixrus - 2008-10-17, 15:50

Borszczu napisa/a:
Nie ma żadnych zmian w regulaminie, a jedynie (jak już ostrzegaliśmy) zaczynamy bardziej rygorystycznie do niego podchodzić.

W tej chwili to wygląda jak BetaTester. Wypadałoby kiedyś ruszyć w kierunki pełnoprawnej gry.

To prawda... regulamin się nie zmienił... Ale wiekszość z was go nie czytała jak widać...

Tyleq - 2008-10-17, 16:46

Więc teraz pytanie kolejne się nasuwa: czy mamy wierzyć w to co pisze na portalu ?!?
NoName - 2008-10-17, 17:56

Tyleq napisa/a:
Więc teraz pytanie kolejne się nasuwa: czy mamy wierzyć w to co pisze na portalu ?!?

tj.?

Tyleq - 2008-10-17, 18:32

Z Portalu. napisa/a:
1. Od dzisiaj za push [ sponsorowanie lidera ] będzie nagradzanem banem.

Holigula_Mixrus napisa/a:
To prawda... regulamin się nie zmienił... Ale wiekszość z was go nie czytała jak widać...

Tu pisze co innego i tam też pisze co innego.

wredna_squaw - 2008-10-18, 07:48

A może zrobić moderatorów grupowych? To jest bardzo luźny pomysł i wymagałby dopracowania ale generalnie zasady są takie:

1. Każdy może zagłosować za usunięciem wypowiedzi i ukaraniem jakiejś osoby. Po otrzymaniu odpowiedniej liczby głosów wypowiedź byłaby usuwana i - ewentualnie - nakładana kara lub udzielane ostrzeżenie.

2. Musiałby być jakiś system weryfikacji, który przekładałby się na siłę głosu. Osoby lepiej oceniane miałyby większy wpływ na przyszłe decyzje.

Weryfikacja mogła by polegać na tym, że co jakiś czas osoba bezstrona patrzyłaby na usunięte wypowiedzi i udzielone kary i oceniała, czy dane działanie było słuszne. Tak - dodajemy punkty, nie - odbieramy.

Na początku pewnie byłyby podchody w usuwanie oraz karanie osób z innych plemion ale szybko powinno to być wyeliminowane poprzez zminimalizowanie ocen osób niesprawiedliwych i zwiększeniem siły głosu osób zachowujących bezstronność. Być może na początku system powinien działać "na sucho" - to znaczy każde głosowanie powinno zostać zatwierdzone przez np. obecnych moderatorów ale być może w przyszłości mogłoby to zacząć żyć samodzielnie.

Wersja uproszczona. Jest głosowanie ale i tak ostateczną decyzję podejmują moderatorzy. Jeśli podejmą ją bez głosowania to pozostali moderatorzy a zwłaszcza SiVo powinni sprawdzić czy ocena była słuszna. Wpływałoby to na okresową weryfikację moderatorów.

Ja wiem, że vox populi to na ogół "panem et circenses" niemniej funkcja ławników jest dosyć popularna w wielu systemach sądowniczych...

NoName - 2008-10-18, 12:56

Tyleq napisa/a:
Z Portalu. napisał/a:
1. Od dzisiaj za push [ sponsorowanie lidera ] będzie nagradzanem banem.

Holigula_Mixrus napisał/a:

Tu pisze co innego i tam też pisze co innego.

Przecież to jest jedno i to samo... W regulaminie od zawsze był push, tylko nie był tak rygorystycznie badany...

wredna_squaw, ja mam za to inny pomysł. Każdy ma obok wypowiedzi znak X. Po jergo kliknięciu wpis leci do bazy zaznaczony jako obraźliwy, ale ciągle siedzi na głównym placu.
Moderatorzy widzą wszystkie obsłużone i nie obsłużone wpisy - Mod przychodzi sobie, myśli "mam 5 minut mogę trochę posprawdzać wypowiedzi - wchodzi w panel moda i widzi tak:

Jeśli wpis jeszcze nieobsłużony:
Cytat:
GraczA: ty cioto cwelu - Zgłoszony przez Gracz B
Zwarnuj Gracz A || Zwarnuj Gracz B

lub jeśli wpis został obsłużony przez innego moda:
Cytat:

GraczA: ty cioto cwelu - Zgłoszony przez Gracz B
Obsłużone przez NickModa: Zwarnowany gracz A/B

Dodatkowo SM - na razie mamy jednego, przydałoby się dwóch - mogliby zmieniać istniejące warny dla takich, co to dają niesłuszne warny - przy okazji widać SM'om kto jest uczciwy, a kto nie.
Czyli jeśli będą zgłaszane nieodpowiednie wpisy (na przykład ze względu na przynależność plemienną) - zgłaszający dostaje warna. Jeśli mod robi się stronniczy - SM widzi wszystko i kontroluje.

Co wy na to?

EDIT: Dodatkowo po kliknięciu X pojawia się okienko, gdzie trzeba wpisać przyczynę zgłoszenia :) Np. Napisał "cwelu", albo "obraził mnie mówiąc cioto"

SiVo - 2008-10-18, 15:54

żeby było na temat.... Grassman dostał posade moderatora na placu ze względu na referencje z meneli :> przed chwilą założyłem nowy temat na forum na Casting moderatorów - kto niech się zgłasza... po wyborze nowej obsady będziecie mogli zdecydować też o Grassmanie.
a co do tej oceny wpisów przez graczy to nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak sie jakaś grupka (plemie) zmówi to będzie...

wredna_squaw - 2008-10-18, 19:41

Właśnie po to byłyby wagi określające obiektywność gracza. Na początku pewnie byłoby wiele złośliwych, ale gdyby dodać jeszcze bany za "błędne" oceny cudzych wpisów...

No a w przypadku gdyby taka lista miałaby tylko służyć moderatorom do ostatecznej oceny to w ogóle nie byłoby problemu...

NoName - 2008-10-18, 22:34

SiVo napisa/a:
bo jak sie jakaś grupka (plemie) zmówi to będzie...

pamietajmy, że SM (Holigula) widzi za co modzi (poszczególnie) dają warny... Niesprawiedliwy, stronniczy - Won. Chętnych nie brakuje.

Holigula_Mixrus - 2008-10-19, 08:48

NoName napisa/a:
pamietajmy, że SM (Holigula) widzi za co modzi (poszczególnie) dają warny... Niesprawiedliwy, stronniczy - Won. Chętnych nie brakuje.

Na dzień dzisiejszy nie widze...

NoName - 2008-10-19, 10:49

Ale to w zakresie mojego zarysu moderatorów i warnów byś widziała i mogła kontrolować...
pierdziuch - 2008-10-20, 01:35

dzisiaj Grassman zaczął szaleć na menelach. Dawał warny za free i pobalował kilka kont. Teraz czekamy na admina. Naprawdę grasman w roli moderatora to nie jest nic dobrego. Jak ktoś od nich straci broń na indianach pewnie będzie to samo co na menelach.

Do grassmana:
Chłopie wrzuć na looz to tylko gra a walczymy na ustawkach i arenie a nie na ławeczce i placu.

moonchild - 2008-10-20, 01:56

pierdziuch napisa/a:

Do grassmana:
Chłopie wrzuć na looz to tylko gra a walczymy na ustawkach i arenie a nie na ławeczce i placu.

to tylko gra, ale nie ta gra, więc może o sprawach meneli pisz na forum meneli nie indian

Molph - 2008-10-20, 06:33

pierdziuch napisa/a:
dzisiaj Grassman zaczął szaleć na menelach. Dawał warny za free i pobalował kilka kont. Teraz czekamy na admina. Naprawdę grasman w roli moderatora to nie jest nic dobrego. Jak ktoś od nich straci broń na indianach pewnie będzie to samo co na menelach.

Do grassmana:

Masz już 3 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: Mefisto za wypowiedź: Bo zawsze z Tobą wchodzi dziwnym zbiegiem okoliczności całe pgr.
OD: Mietek_ziom za wypowiedź: jest mima - jest lama :=)
OD: Mietek_ziom za wypowiedź: Tylko, że admin nie odda dezi tylko odda pistolet.

Mietek_ziom to pierdziuch - więc chłopie nie kozacz bo Ty też dajesz warny za nic. Nie nadajesz się na moda tutaj.

Old_Shatterhand - 2008-10-20, 09:52

Menele mnie nie interesują. To, że Pierdziuch jest modem na Menelach to mnie nic nie obchodzi. Ten temat jest poświęcony fatalnej postawie moderatora Grassmana na placu głównym gry Indianie.net. Tak trudno to zrozumieć???...
ShermaN - 2008-10-20, 10:50

ech. Faktem jest że te 2 gry sa inne i nie należy ich porównywać. Jednak skoro Grassman powołuje się na doświadczenie z meneli to warto byłoby wiedzieć jaki modem jest tam czyż nie? Otóż na menelach modem jest fatalnym. W nerwach banuje konta daje warny za darmo. I tutaj nie chodzi o porównanie obu gier tylko o udowodnienie że grassman na moda się nie nadaje.
Old_Shatterhand - 2008-10-20, 12:48

Ale SiVo właśnie z tego powodu, że Grassman jest moderatorem na Menelach dał mu moda tutaj. Czyli uważa, że moderatorem jest dobrym. Żeby tylko nie było tak samo jak z ZM. Długotrwała wojna i na koniec oczywiście SiVo przyznał nam rację. :/ Ciekawe tylko ile niepotrzebnych warnów i banów nas ta wojna będzie kosztowała...
pierdziuch - 2008-10-20, 13:10

Wbrew twoim wyobrażeniom molph nie jestem Mietkiem na menelach:) Wiem, ze trudno ci to zrozumieć ale cóż to już nie jest mój problem, nie ja będę żył w błędzie tylko ty:) Z reszta jak zawsze...

A co do warnów, to znasz regulamin i jego wykładnię więc nie wiem skąd twoje zaskoczenie za co warn.

A skoro SiVo uznał, że to iż grasman jest modem na menelach ma znaczenie dla tego czy przyznać mu moda na indianach to przybliżyłem nieco jego postawę jako moderatora na menelach. Mam nadzieje ze tym razem dokładniej sprawdzi jak sprawuje sie dany moderator a nie czy tylko jest moderatorem.

GRASSMAN - 2008-10-20, 13:34

taakk .. tylko że wczorajsza afere na menelach wyjaśniłem z adminem... nie dawałem warnów za nic... Może pierdziuch tak uważa ale tak nie jest: dałem warna graczowi mefisto za wypowiedż : "tak to jest chyba w twojej chorej wyobraźni molph..." ponadto dostałem warna od PGr za to że powiedziałem że nei wygrałem castingu an moderatora portalu Gimnazjum katolickiego w Łodzi.... Wiec neich szanowny PGr nie skarzy na mnei kiedy sami robia te błedy... rozmawiałem z SiVo an temat mojej pracy i uznał że jest zadowolony :) Dziekuje
Holigula_Mixrus - 2008-10-20, 13:36

Zamykam bo robi się spam... To nie menele!! Nastepnym razem kązdego warnem nagrodze!