INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Może teraz zareagujesz adminie?

moonchild - 2008-11-11, 09:37
Temat postu: Może teraz zareagujesz adminie?
Od dawna wiadomo było, że coś jest nie tak, ale teraz to już Panowie przegięli, nawet oszukując trzeba mieć umiar:

1. Kamili z plemienia AJMAROWIE - lvl 28
2. Grassman z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
3. uente z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
4. wafal z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
5. mohave z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
6. lechu z plemienia Chiricauha - lvl 26
7. Bugi z plemienia AJMAROWIE - lvl 26

Nasze plemię w zasadzie już nie gra, czekamy tylko na powrót lecha,
a wy róbcie dalej wałki i grajcie między sobą

i niech ŻADEN z was nie obraża mojej a przede wszystkim własnej inteligencji i nie mówi, że to legalne.

Tyleq - 2008-11-11, 10:09

mnie ta gra i tak już p******i tak samo jak i admin tej gry, który nic nie widzi, i jeszcze kradnie innym żeby tylko nie dogonić państwa Ajmarków. Żal was hahha :D
malydupek - 2008-11-11, 13:11

przy takich wysokich levelach po prostu nie da się żeby więcej niż 1-2 osoby pnęły się do przodu ;/ coś tu jest bardzo nie tak.
piropusz - 2008-11-11, 13:47

kazdy doskonale wie za ajmarzy oszukują i to bardzo bo nie jest mozliwe wbic kilka miloionów expa w ciagu kilku dni wiec albo nalezą im sie stale bany i to stałe nie takie ze po tygodniu ich odbanuje tylko staly albo cofniecie im lvl od czasu w ktorym zaczeli robic przekrety nie tylko o 1 do tylu
...Morderca - 2008-11-11, 14:03

Nie macie prawa mówić ze wszyscy Ajmarowie bo nie każdy oszukuje. Z tego co zamieściła moonchild to chyba chodzi o Grassmana i Mohave a mowicie o wszystkich.

Ma sie kase to ma lvl, zal mi Was. Czy Wy nie widzieliście ile itemów mial Mohave i Grass na bazarze? Po kilka muszkietów, rusznic, karabinow itp Wystarczy tylko pomyśleć a Wy chyba tego nie umiecie... Widzicie w tym wszystkim tylko oszustwa.

Nie macie o tym wogóle pojęcia. Nie wiecie co mówicie, oskarżacie Nas bezpodstawnie. Żadnych screenów i dowodów.
Jesteście zerem dla mnie, poza kilkoma spoko osobami. Szacunek dla Nich :)

lukas9189 - 2008-11-11, 14:15

sam jesteś cenzura
chodzi mi o pare osób mohave, grassman, bielas, magnum, kamili a i niżej w tabeli kolesie nadzwyczaj szybko wbijają.

Dziwne że np Mahone, Hona, Matrix, Marcino1 i inni dopiero jak poszli do ajmarów dostali olśnienia i wbijają lvle. A co do itemów powystawianych to musieli je wcześniej kupić aby je teraz sprzedać.

Tu wszystko widać czarne na białym, admin albo ma kase przed oczyma albo nie wiem co z nim jest w każdym razie jest bardzo nie wporządku...

Ja też najprawdopodobniej kończe grę...pozdrowienia dla panów gburów

Plus warn za obrazę...

moonchild - 2008-11-11, 16:14

...Morderca napisa/a:
Nie macie prawa mówić ze wszyscy Ajmarowie bo nie każdy oszukuje. Z tego co zamieściła moonchild to chyba chodzi o Grassmana i Mohave a mowicie o wszystkich.

Masz rację – nie wszyscy Ajmarowie, z czołówki tylko Uente jakoś przystopował ostatnio i to dodatkowo potwierdza moje przypuszczenia…

...Morderca napisa/a:

Ma sie kase to ma lvl, zal mi Was. Czy Wy nie widzieliście ile itemów mial Mohave i Grass na bazarze? Po kilka muszkietów, rusznic, karabinow itp Wystarczy tylko pomyśleć a Wy chyba tego nie umiecie... Widzicie w tym wszystkim tylko oszustwa.

Wystarczy tylko pomyśleć - zie używaj takich argumentów to akurat argument na naszą korzyść. Właśnie dlatego, że wystarczy trochę pomyśleć widać, że coś jest nie tak

Każdy chyba wie ile na 26 czy 27 lev trzeba kasy – sumy idą w miliony.

Chcesz powiedzieć, że z tych kilku muszkietów, rusznic, karabinów itd. wbijacie tyle expa?? Policz sobie ile rusznic musielibyście zabrać, żeby kilka osób wbiło 26 i 27 lev w tak szybkim czasie? I czy jest chociaż tylu graczy żeby tyle itemów zabierać dziennie?

Duch? Zaatakujesz go może 50x dziennie z czego połowę może wygrasz, z czego może z 5-10 razy dostaniesz jakiś badziew, może czasem wpadnie coś lepszego – ile z tego wyciągniesz?

Aparatura? Marne kilka tysięcy dziennie

Piórka? – zdaje mi się, że tu macie pole do popisu – tylko wyjaśnij skąd NAGLE u Was taki przypływ kasy na eski

...Morderca napisa/a:

Nie macie o tym wogóle pojęcia. Nie wiecie co mówicie, oskarżacie Nas bezpodstawnie. Żadnych screenów i dowodów.

Wejdz w ranking i przypomnij sobie np. ranking sprzed 2 tygodni – to najlepszy dowód.
Ta gra ma ograniczony zakres możliwości legalnego zdobywania kasy i expa i każdy kto trochę pomysli wie o czym tak szybkie progresy świadczą.

Ja dokładnie wiem o czym mówię - jak wiele osób wiem skąd te piórka są, ale niestety korzystanie z takich sposobów nie mieści się w moich kategoriach moralnych…
Miejmy nadzieję, że admina również i jakoś na to zareaguje.

Mahone - 2008-11-11, 18:05

lukas9189 napisa/a:

Dziwne że np Mahone, Hona, Matrix, Marcino1 i inni dopiero jak poszli do ajmarów dostali olśnienia i wbijają lvle.

Jak byłem w komOrnikach miałem 20 lvl, potem admin wrocił mnie o 2 i dalej wbiłem 20. Poszedłem do ajmarów i zrobiłem 1 cały lvl i troche w kolejnym. Łowie i mam jeszcze troche ryb i za to własnie bije sobie level. Także WON od mojej postaci w grze.

...Morderca - 2008-11-11, 18:24

moonchild napisa/a:
jak wiele osób wiem skąd te piórka są

Jeżeli masz na myśli niby te kopiowane czy jak tam te piórka to sie mylisz bo dawno zostały skasowane.

taikomol - 2008-11-11, 18:34

ja tylko jednego nie rozumiem.

moon i tyleq, moze ktos tam jeszcze w tym watku zegnaja sie z gra. mowia ze koncza itp. ze jest bez sensu itp. to samo ma miejsce na placu glownym. jednak z drugiej strony tytul watku i niektore wypowiedzi wskazuja na cos innego. czy chcecie tym desperackim krzykiem rozpaczy zwrocic uwage siva ktory ma zrobic cokolwiek? jak znacie nielegalne sposoby zdobycia piorek to udajcie sie z tym do admina. ukrywanie bugow w grze to lamanie regulaminu.

podsumowujac to kiepskich metod sie chwytacie i najlepiej zdecydujcie sie na jedna wersje. dla ulatwienia mozliwe warianty:

a) konczymy gre bo jest glupia i sobie nie radzimy
b) konczymy gre jesli SiVo nie zrobi czegos pod wplywem naszych naciskow
c) nie chcemy konczyc gre ale niech nam SiVo cos pomoze

pozdro

moonchild - 2008-11-11, 19:15

taikomol napisa/a:

a) konczymy gre bo jest glupia i sobie nie radzimy
b) konczymy gre jesli SiVo nie zrobi czegos pod wplywem naszych naciskow
c) nie chcemy konczyc gre ale niech nam SiVo cos pomoze

pozdro

zapomniałeś do katalogu odpowiedzi dodać tę prawidłową:

d) konczymy grę bo jest nieuczciwa jeśli SiVo nic z tym nie zrobi

i właśnie tę odpowiedz wybieram

kaban99 - 2008-11-11, 20:42

keke nic się nie stało Adminie
Molph - 2008-11-11, 21:04

Nikt nie będzie płakał po was, podziękujcie kabanowi bo on się w 90% przyczynił do tego, dał mi motywacje do tak agresywnej gry i do wwalenia w to tyle hajsu - wszystko aby on zrezygnował.
marcino1 - 2008-11-11, 21:26

Lukas jeśli uważasz że mój exp jest nieuczciwy to mi to udowodnij.
Widać że chwytacie się brzytwy.
Gram duzo to wbijam levele.
Jak przyszedlem do Ajmarów mialem prawie 21 lvl.
A po kilku miesiącach mam 23. Więc nie wiem o co ci chodzi.
Związana z tym jest aktywnosc plemienia, nas jest mniej a jednak często jest na wiecej i zdobywamy bronie za które wbijamy levele.
Siedząc w tipi i płucząc nie mozna wbić szybko lvl.
Wiec nie miejcie pretensji do wszystkich o to ze malo gracie, a co za tym idzie macie nizszy lvl.

Tyleq - 2008-11-11, 21:37

1 rusznica = 100k złota na lvl potrzeba 2kk, sugerujesz że mohave i grass sprzedawali dziennie po 20 rusznic ? ciekawe kto to kupował i skąd miał miał na to pieniążki ? :)
luchu - 2008-11-11, 22:00

marcino1 napisa/a:

Siedząc w tipi i płucząc nie mozna wbić szybko lvl.
Wiec nie miejcie pretensji do wszystkich o to ze malo gracie, a co za tym idzie macie nizszy lvl.

Oj zdziwiłbyś się z tym tipi i płukaniem... :D

Żeby wbijać expa nie trzeba ciągle siedzieć an arenie. Natomiast na pewno do bicia expa potrzebna jest kasa albo inne środki. A w tej grze legalne ich zdobycie jest ograniczone. Jedyna możliwość to pióra. Jednak, żeby wbić np. milion expa trzeba wydać na to ponad 500 złotych (realna kaska).

Teraz do sedna sprawy. Proszę admina o potwierdzenie legalności zdobywanego doświadczenie przez każdego kto ma szybki progres. Zwłaszcza gracze mohave i Grassmana. Jeśli tego publicznie nie zamieści an forum oznaczać to będzie, że cała sprawa jest mocno podejrzana i owi gracze zdobywają doświadczenie nielegalnie. W kontekście takiego obrotu sprawy znaczna część mojego plemienia skończy grę. Kroki takie powzięło już kilku graczy. Sam też bardzo poważnie rozważam takie rozwiązanie. Jedynie szkoda mi ludzie którzy czekają na mój 28 lvl, bo bardzo w to się zaangażowali i to jeszcze jakoś mnie utrzymuje przy tej grze.

taikomol - 2008-11-12, 00:25

wiekszosc z was juz oglasza wszedzie ze skonczyla grac. w takim razie papa. a szantaz ktory obecnie probujecie stosowac jest bardzo niskich lotow. niestety SiVo jakby bardzo nie chcial to nie ulegnie temu bo wymienieni tutaj gracze wbili expa normalnie. mimo ze wam sie to w glowie nie miesci. ale to juz nie moj problem. szkoda ze macie np. przewage liczebna i potrafiliscie ja wykorzystac tylko w ankiecie na moderatorow glownego placu. mam nadzieje ze wasz plakanie nic nie zmieni.
Tyleq - 2008-11-12, 08:02

no właśnie, 40 osób płaci na 1 osobę i ta expi wolniej niż osoba która sobie sama zarabia ?
marcino1 - 2008-11-12, 08:20

Lechu wiem że z rybek można sporo expa wbic, lecz gdy ktoś siedzi w tipi i boi sie wyjśc lub plucze nie zdobywa broni z które naprawdę można wbić szybko levele:)
Jest jeszcze to ze atakując mozna czasem ładnie kogoś "skubnąć".
Podam swój przykład np. od wrednej_squaw zdobyłem prawie 90k zlota, a zdarzało sie też że od innych graczy wpadały ładne sumki:D
Sprzedając eq którego juz nie uzywam bo mam nowe też sporo zarabiam.
Widze że wam najprościej jest bezpodstawnie oczerniać ludzi.
Nie wiem z jakiego powodu. Może z powodu zazdrości?
Na to pytanie sami sobie odpowiedzcie, bo ja tego zrobić nie moge.
Howgh.

moonchild - 2008-11-12, 08:33

marcino1 napisa/a:

Podam swój przykład np. od wrednej_squaw zdobyłem prawie 90k zlota

jak często Ci się to zdarza? pewnie pierwszy raz od początku Twojej kariery na indianach?

marcino1 napisa/a:

Sprzedając eq którego juz nie uzywam bo mam nowe też sporo zarabiam.

hehehhehe - jak często zmianiasz ekwipunek? ODP: jak ktoś wbije nowy level, czy załóżmy średnio co miesiąc. Raz na miesiąc wyprzedajesz więc swój ekwipunek i ile na nim zarabiasz? 20k od sztuki? to i tak pewnie sporo, bo wtedy wszyscy wyprzedają i znacząco tanieje. Więc to Twoje sporo to 60k MIESIĘCZNIE - zaokrąglmy nawet do 100k, żeby było łatwiej i co za to wbijesz? nie ośmieszaj się

łatwo powiedzieć ogólnikowo - walczę to mam :) tylko, że ile itemów i złota jesteś w stanie z walki wyciągnąć dziennie?
Ty pewnie i tak mniej niż Twoi zdolni koledzy, którzy w parę dni wbili kilka milionów expa za zabrane dziesiątki rusznic dziennie - tylko ciekawe komu?

[ Dodano: 2008-11-12, 08:35 ]
nie mówiąc o sachemach, którymi niektózy się pochwalili do 2012r. :) i niestety obawiam się, że w tym przypadku to mogły nie być tylko przechwałki - SPRAWDZISZ ADMINIE?

Holigula_Mixrus - 2008-11-12, 09:08

Zapewne wypadałoby, bym się wypowiedziała...

Ostatnio był pewien bug w grze na ujemną kasę. Szybko został naprawiony, bo akurat SiVo siedział na gg i mu wyjaśniłam o co chodzi. Potym zdarzeniu pewna osoba napisała mi, że ten bug tylko w połowie jest naprawiony, zgłosiłam to SiVo, ale on do dzisiaj nie odpisał. Wysłalam mu linka do tego tematu na gg.

Ja sama nie mam zielonego pojęcia, jak oni zdobyli tyle expa, ale nie doszukuje sie od razu oszustwa. Nie mam takich możliwości, żeby wiedzieć jak oni zdobyli ten lvl i z czego...

Shikari - 2008-11-12, 13:46

Ja na moim starym koncie Shikari dostałem bana za kukły. Oczywiście jak najbardziej mi się należał bo grałem nieuczciwie, ale korzyści jakie czerpałem z tych kukieł były nieporównywalnie mniejsze do tych jakie czerpali mohave i wafal z lewych piórek. Oni dostali bana na kilka dni. Ja na 2 miesiące... Gdzie tu sprawiedliwość?

P.S. SiVo jest jak policja, nigdy go nie ma jak jest potrzebny...

marcino1 - 2008-11-12, 16:09

Oczywiście podałem tylko przykłady:P
Po prostu nie mogę zrozumieć jak można kogoś oskarżyć bez dowodów?
Oczernia sie wszystkich bez wyjątku.

To tak jak by skradziono coś ze sklepu i od razu bez jakichkolwiek dowodów posądzono by was o kradzież! Jak byście sie czuli w tej sytuacji jako niewinni ludzie?

moonchild - 2008-11-12, 16:57

marcino1 napisa/a:

To tak jak by skradziono coś ze sklepu i od razu bez jakichkolwiek dowodów posądzono by was o kradzież! Jak byście sie czuli w tej sytuacji jako niewinni ludzie?

jako niewinni ludzie czulibyśmy się jak najbardziej normalnie, pozwolili się sprawdzić, a mnie krzyczeli na prawo i lewo, że nas oskarżają.
My tylko chcemy, żeby admin sprawdził i potwierdził, że wszystko jest legalne.

zresztą Twój przykład niekoniecznie przystaje do sytuacji. Jest raczej tak:

wychodzisz ze sklepu z wypchanymi kieszeniami i piszczysz na bramce to się nie dziw, że od razu ochrona zaczyna się Toba interesować, chociaż możesz być całkowicie niewinny, kieszenie masz wypchane gazetami i piszczy Ci plomba

Borszczu - 2008-11-12, 18:50

Cytat:
Ja na moim starym koncie Shikari dostałem bana za kukły. Oczywiście jak najbardziej mi się należał bo grałem nieuczciwie, ale korzyści jakie czerpałem z tych kukieł były nieporównywalnie mniejsze do tych jakie czerpali mohave i wafal z lewych piórek. Oni dostali bana na kilka dni. Ja na 2 miesiące... Gdzie tu sprawiedliwość?

A no tu ze Ty poszedłeś na łatwiznę, a oni musieli trochę pomyśleć.
Ponadto oni musieli podać bugi z jakich korzystali, stad łagodniejsza kara.

A co do topki to sprawa jest bezdyskusyjna. Taki postęp, w zasadzie z dnia na dzień jest nieosiągalny legalnymi środkami. I proponuje przeskanować wszystkich ajmarów (uczciwi nie maja się czego bać, natomiast reszta pewnie będzie zaraz wygłaszać swoje żale w postach poniżej).
Sprawa wygląda podobnie jak w plemieniu Wenedów ;) Kazdy leciał na pewnym bugu, jednak 1 osoba uznała, że nie ma sensu pnąc się w górę małymi kroczkami i strzeliła parę lvl przez noc. I tak poleciało całe plemię ;)

lukas9189 - 2008-11-12, 18:56

marcino1 napisa/a:
Po prostu nie mogę zrozumieć jak można kogoś oskarżyć bez dowodów?

Mamy dowód:
Nadzwyczaj szybkie wbijanie epo + nadzwyczajne ilości złota

Co do gadki że tylko płukamy i boimy się wyjść z tipi to skończcie jakieś 3 miechy temu jak było jako tako dzien w dzien to wy baliscie sie wyjsc bo stalismy
po za tym to my zdobywamy wiecej broni najwiekszymi dawcami byli np bielas tehawanka, kamili my pilnowaliśmy broni i bynajmniej traciliśmy ich wiele mniej

Wasze rozumowanie jest bez sensu:
jak np ktoś wbije z 25 na 30 lvl w godzine dla was jest cacy nie ma dowodów może i troche prawdy jest bo admin nie raczy sie ruszyc i zająć się takimi sprawami a ja skonczyłem juz gre bo nie mam zamiaru wiecej przebywać w tym wychodku zwanym indianie.

Shikari - 2008-11-12, 20:50

Borszczu napisa/a:
Cytat:

A no tu ze Ty poszedłeś na łatwiznę, a oni musieli trochę pomyśleć.

Idąc twoim tokiem rozumowania to złodziej który ukradł kilka milionów z banku powinien mieć mniejszą karę niż koleś który zbił szybę w spożywczaku i ukradł 200zł tylko dla tego że ten pierwszy musiał trochę pomyśleć, a drugi poszedł na łatwiznę. Bez sensu....

Yamakasi - 2008-11-12, 21:21

Mi sie wydaje ze mu chodziło o to, ze złodziej doszukał sie usterek w banku no i ukradł kilka milionów. I jak go zlapali to sie przyznal do tego plus jeszcze powiedział, jakie to usterki są i dlatego dali mu mniejszą kare.
pompka - 2008-11-12, 22:56

Yamakasi, jesteś z tej samej miejscowości co shot i tylko to usprawiedliwia brak jakiekolwiek sensu w twoich wypowiedziach....przytocz mi chłopie sytuację w której ktoś kto obrobił bank miał złagodzoną karę wzamian za info o lukach w systemie zabezpieczeń? :D

co do tematu to cóż można rzec... wał goni wała... ciekawy jestem tylko kiedy SiVo otworzy oczy.... Bo ja mu ich złotówkami otwierać nie będę....

malydupek - 2008-11-13, 10:38

jedno jest pewne-ja nie dopuszczę, zeby Ajmarowie zobaczyli swoją wygraną... nie ma mowy
lukas9189 - 2008-11-13, 17:07

Yamakasi napisa/a:
jak go zlapali to sie przyznal

tekst roku

Rzeczywiscie nie ma sensu moze sie nie odzywaj? :/

kaban99 - 2008-11-14, 00:21

po co dorabiać kogoś kto się nami nie interesuje keke, jedna prosta zasada konczcie ta żałosną grę jest wiele innych ciekawszych, a i bym zapomniał nikt cie nie lekceważy za własne pieniądze bo ktoś dał więcej, SiVo dam 100zloty nabij mi 24 level plz bo mnei bija z 19 tak to wyglada
uente - 2008-11-14, 08:15

nie chce mi się czytać wszystkiego. Wystarczy parę linijek i dochodzę do wniosku, że nie umiecie przegrywać. Czy ja odpuściłem bo przestałem oszukiwać? Nie! teraz jest czas na zmianę lidera na takiego, który inwestuje własne prawdziwe pieniądze w grę. Oczywistym jest, że najlepszy będzie ten kto wyda dużo pieniędzy więc przestańcie płakać, strajkować i zabierzcie się do expienia bo tak strat nie odrobicie.
malydupek - 2008-11-14, 10:49

nikt nie jest na tyle głupi żeby inwestowac po dobre parę stów na gierkę internetową ;/ sory, ale... wszyscy dobrze wiedzą z czego nabijacie tyle expa. Nie mówie o Tobie uente, na Kamiliego być może teraz po zmianie lidera wpłacacie kasę, ale reszta jest WYBITNIE podejrzana! Kto tu nie umie przegrywać... żadna radość wygrac z kimś będąc na dopingu. Kiedyś to może zrozumiecie.
Holigula_Mixrus - 2008-11-14, 13:59

Kamili wydaje kilka stów na tę grę... I kilka innych osób również to robi, chociaż trochę w mniejszych ilościach...
wesley - 2008-11-14, 14:15

a ze tak zapytam to skad Ty to wiesz kto ile kasy na gre wydaje?
moonchild - 2008-11-14, 14:42

uente napisa/a:
nie chce mi się czytać wszystkiego. Wystarczy parę linijek i dochodzę do wniosku, że nie umiecie przegrywać. Czy ja odpuściłem bo przestałem oszukiwać? Nie! teraz jest czas na zmianę lidera na takiego, który inwestuje własne prawdziwe pieniądze w grę. Oczywistym jest, że najlepszy będzie ten kto wyda dużo pieniędzy więc przestańcie płakać, strajkować i zabierzcie się do expienia bo tak strat nie odrobicie.

z całym szacunkiem Uente, ale chyba nie widzisz paru oczywistych spraw - nie zarzuacmy Ci, że odpuściłeś bo przestałeś oszukiwać - bo Twoje postępy zawsze były realne.
A nagle kilka osób od Was zaczyna robić błyskawiczne postępy.
U Was nie nastapiła zmiana lidera - u was jest kilku liderów - a to już jest podejrzane - kto jak to ale Ty chyba wiesz ile kasy/piór trzeba na expa wydać.
Twierdzisz, że oczywiste jest, że najlepszy będzie ten kto wyda dużo pieniędzy, ale powiedz mi dlaczego NAGLE tyle ludzi od was zaczęło inwestować taką kupe kasy?
w totka wygrali czy co?

Uważasz, że nie umiemy przegrywać?
to po co są w sporcie kontrole antydopingowe? bo ci, którzy startują z koksownikami nie umieją przegrywać?

malydupek - 2008-11-14, 15:18

HM... jaj to Ty sobie nie rób bo NIKT kto jest w pełni zdrowy psychicznie nie wyda kilku stów na grę internetową! czy was zupełnie rozum opuscił??
wafal - 2008-11-14, 16:09

Wy jesteście jak nauczyciele w szkole - zawsze macie swoją prawdę. Chodź byłoby inaczej to Wy i tak macie racje - współczuje takim, bo żyją tak na prawdę w ciągłym zakładaniu.
Kamili to tak nagle bije expa? Gdybyście nie zauważyli to on jak gra to zawsze szybko expa bije. Kupi piórka u SiVo to ma na expa - proste chyba. Dodatkowo teraz jeszcze całe plemię AJMARÓW go wspiera przesyłając mu co dziennie daną sumę złota.
Sam kiedyś w moich oczach był Kamili strasznie podejrzany, bo np. na menelach (co się gorzej expi) wbił w jeden dzień z 14 na 17 poziom. Jednak zapytałem admina tamtejszego i się okazało, że wszystko jest na legalu - flaszki miał z sms'ów.

Chcecie to kończcie grę - nikt za wami nie będzie płakał.

malydupek - 2008-11-14, 16:58

całe plemię płaci... i przy tym tez biją niewyobrazalne ilości expa. Brawo ;/
moonchild - 2008-11-14, 17:04

oj wafal. wafal - może przyczytaj, co jest napisalismy powyżej, tym raze ze zrozumieniem i wtedy się wypowiesz.
Bo narazie to zamiast konkretów konkretów rzucasz pustymi i nic nieznaczącymi tekstami o nauczycielach w szkole i jakimś "zakładaniu", odracając uwage od sedna sprawy.

Nam nie chodzi o to, że Kamili nagle bije expa, ale o to że prawie cała czolówka Ajamrów nagle bije expa.
Skoro twierdzisz, że całe plemię Ajamrów go wspiera, to za co sami jeszcze tyle expa biją?
No i dlaczego nie chcesz, żeby sprawa się wyjaśniła? Sam napisałeś, że jak podejrzewałeś Kamili na menelach to zapytałeś admina i ci odpowiedział.

My robimy dokładnie to samo - uważamy, że cos jest nie tak - to pytamy admina i oczekujemy odpowiedzi.

wafal - 2008-11-14, 17:48

moonchild, porównuję Was jedynie z nauczycielami w szkole.

Bo nie oddajemy mu wszystkich swoich dochodów + niektórzy kupują jeszcze piórka.

Coś go po cichu pytacie, bo odpowiedzi nie otrzymujecie ;P

moonchild - 2008-11-14, 17:52

na forum to po cichu???? a jak możemy głośniej???

a tak przy okazji fajny link dziś dostałam:
http://indianie.net/index...-2000000&l=jedz
sprawdzcie koniecznie

Molph - 2008-11-14, 17:55

moonchild napisa/a:

http://indianie.net/index...-2000000&l=jedz
sprawdzcie koniecznie

Nie radzę w to wchodzić!

trapus xD - 2008-11-14, 18:19

trapek z plemienia elita
Siła: xx Obrona: xx Zręczność: xx
Złoto: -19954888 Życie: 145/145 Energia: -1999900
Poziom: 20 Doświadczenie: 71489/166248

Nie no, bez jaj.
Mod a takie linki daje!
Jak nie dostane z powrotem swojej kasy to koncze gre!! :!: :!: :!: :!:

piropusz - 2008-11-14, 18:24

mohave mi przesłal ten link jako pierszemu na gadu gadu wiec wszystkie skragi do admina kierujcie na niego
napoleon12 - 2008-11-14, 18:56

chyba wiem jak to naprawic http://indianie.net/index...+2000000&l=jedz tu jest + przed liczbamy a tam był minus
trapus xD - 2008-11-14, 18:58

moonchild napisa/a:

http://indianie.net/index...+2000000&l=jedz
sprawdzcie koniecznie

może teraz bedzie odwrotnie?

wredna_squaw - 2008-11-14, 18:59

Nie wiem, czy to pomoże. Niemniej - chyba nie warto teraz atakować trapka. Jak się wygra i dostanie się 10% jego złota...
trapus xD - 2008-11-14, 19:10

Złoto: -39954888 Życie: 145/145 Energia: -3999849

i kto sie do mnie postawi?? mozecie mnie oskubac

taikomol - 2008-11-14, 19:17

ja bym dal bana moonchild bo to jakis skandal jest ;/ sam nie kliknalem czytajac ostrzezenie mohave ale ktos przesadzil. i mowa o jakis gadkach na gg to sobie mozecie zachowac. tutaj jak na dloni widac kto stosuje nieczyste zagrywki ;/
piropusz - 2008-11-14, 19:42

no własnie tylko ze to mohave był twórcą tego linku wiec ban dorzywotni dla tego pana
trapus xD - 2008-11-14, 19:44

nawet jesli mohave był jego twórca to moonchild go rozpowszechniła a poza tym:
Złoto: 0 Życie: 2/145 Energia: 100

tylko przydałoby się jeszcze abym odzyskał moje 43k:/

wafal - 2008-11-14, 19:47

Mohave go podał na forum czy moonchild chcąc zniszczyć graczy? Bo z tego co wszyscy widzimy to moonchild.
Swoją drogą nie klika się w linki, które ktoś tam gdzieś napisze; przynajmniej będziecie mieli nauczkę na przyszłość.

Molph - 2008-11-14, 19:49

piropusz napisa/a:
no własnie tylko ze to mohave był twórcą tego linku wiec ban dorzywotni dla tego pana

LOL to błąd w grze który był zgłoszony już dawno temu, a po co było wchodzić w niewiadomy link który napisała moonchild?
Teraz płaczcie, da się to obejść, wiem jak ale nie mam zamiaru nikomu nic pisać, ja nie czuję się zobowiązany do naprawiania tego, bo go nikomu nie dawaliście, napisałem ostrzeżenie pod postem moonchild, teraz mogę wam życzyć miłej zabawy
A co do posta wrednej to nie dostanie on 10% tego co ma tylko 0 złota, kiedyś było inaczej lecz dzięki zgłoszeniu zostało naprawione.
Ahoj! Miłego grania niewierni :)

moonchild - 2008-11-14, 21:31

Złoto: -17297644 Życie: 135/135 Energia: -1999710
to na potwierdzenie, że nie ja to wymyśliłam - dostaliśmy w prezencie :) wiadomo zresztą od kogo

A zamieszczenie na forum?? myślę, że to jedyna droga, żeby ktoś zareagował.
Bo gdybym go nie zamieściła a tylko o tym napisała to znów byście krzyczeli, że nie potrafimy przegrywać i że się czepiamy itd. tak jak na przykład było z piórkami Tylqa.

wafal - 2008-11-14, 21:36

moonchild, wg mnie zamieściłaś ten link po to, aby zniszczyć graczy, którzy są nie uważni i wejdą w ten link ;/
piropusz - 2008-11-14, 21:45

moon go umiesciła po to zeby mohave twórca tego linku poniusł za to odpowiedzialnosc
moonchild - 2008-11-14, 21:45

zniszczyć graczy hehehehe - dooobre - to w jakim celu nam został ten link przesłany??

tylko wyobraź sobie co byś napisał, gdybym tak jak np. Tyleq, który stracił 300 piór załozyła normalny post i napisała o tym, że straciłam 700k.
Wyśmialibyście mnie i stwierdzili, że nie umiem przegrywać.
A tak to mam nadzieję, że admin zareaguje i coś poprawi...

Roger - 2008-11-14, 21:48

Oczywiście wszystko na Mohave!! Macie jakies dowody na to, że on wam wysłał ten link?? Ja myśle że chcecie go wrobic, aby miał bana.
frytka - 2008-11-14, 21:49

Jestedej...
Jesteś MODERATOREM.
Moderator to osoba kompetentna, mądra, działająca na dobro graczy ..
Co do mohave'a to sie wypowiadać nie będę, bo to jest jedna wielka paranoja..
Ale co do moonchild, muszę.
Dostaje od ostatniego czasu mnóstwo "skarg" co do Twojej modowej dzialalności.
Gracze przesyłają mi skopiowane warny, od Ciebie, które na tego warna nie zaslugują.

Pozatym, jeśli chciałaś ten link ujawnić, to dlaczego, matko jedyna, z komentarzem "Patrzecie jaki fajny link znalazłam"

Ps. a Mr. piuropusz powinien dostać ostrzeżenie za podpis ; )

Nie będę sie Tutaj więcej wypowiadać, bo to nie moja sprawa..

moonchild - 2008-11-14, 21:58

frytka napisa/a:
Jestedej...
"Patrzecie jaki fajny link znalazłam"

może zaczniesz używać opcji cytuj? bo nie tak napisałam

Jeżeli chodzi o zastrzeżenia co do moich warnów, to przepraszam Cie bardzo, ale ja po prostu wymagam wyższej kultury języka niż Ty i nie toleruję rynsztokowego języka. Zresztą nie rozumiem z jakiego powodu akurat Tobie się skarżą...

a jeżeli chodzi o działanie na rzecz dobra graczy - to właśnie w tym celu działam
Kilku naszych graczy straciło wszystko - ja również, ale mnie akurat juz nie zależy
Uważasz, że jest inna droga niż nagłośnienie tego, żeby sprawa została wyjaśniona?

Mam nadzieję, że teraz SiVo się tym zajmie...

[ Dodano: 2008-11-14, 21:59 ]
może podałabys przykłady tych "mnóstwa" skarg na warny, które na warny nie zasługują?

frytka - 2008-11-14, 22:08

a jednak sie wypowiem..
Nie czepiaj się opcji cytuj. Przytoczyłam główny sens.
Cytat:
a tak przy okazji fajny link dziś dostałam
[link]
sprawdzcie koniecznie

przesłąnie to samo, słowa zmienione.

Druga sprawa. Uważasz że toleruję wulgaryzmy? no wybacz.. Swój bije swego. Jeszcze bezpodstawnie.
Skarżą się akurat mi, bo ja często pomagam w takich sprawach.. Poza tym, do kogo mają iść?

A co do ostatniego, to tak. uważam, iż jest inna droga.
wysłanie tego linku do sm lub admina, z dokładnym opisem co się stanie gdy na to wejdziemy, kto owy link stworzył... Wtedy normalni gracze nie mają strat, a problem jest szybko rozwiazany.

Pewnie zostanę zjedzona za wypowiedzi w tym temacie, ale niestety taka moja natura, iż nie pozwalam sobie by ktoś po mnie jeździł bez podania konkretów.
Jeszcze raz przepraszam.

moonchild - 2008-11-14, 22:37

frytka napisa/a:

nie pozwalam sobie by ktoś po mnie jeździł bez podania konkretów.

:D fajnie - tylko, że póki co to Ty nie podałaś żadnych konkretów i operujesz magicznymi słówkami typu "mnóstwo"

Mówiłam już tu wielokrotnie - jak np. Tyleq stracił 300 piór i napisał na forum i do admina to do dziś ich nie dostał z powrotem :/
Jeżeli problem z ujemną kasą i energią miałyby 2-3 osoby problem ten pewnie nie zostałby rozwiązany, a jak będzie miało go 10 osób, to coś się ruszy i SiVo to wszystkim naprawi, nikt nie będzie miał strat i wszyscy będą zadowoleni...

Ja po prostu nie widzę innej drogi wyjaśniania tu spraw, bo wszystkie sposoby zawodzą.

trapus xD - 2008-11-15, 07:52

moonchild napisa/a:
Ja po prostu nie widzę innej drogi wyjaśniania tu spraw, bo wszystkie sposoby zawodzą.

A ja widzę: dać Ci bana dożywotniego i odebrania funkcji moderatora.

napoleon12 - 2008-11-15, 12:52

powiedzcie lepiej jak to naprawic i ja chce jakies odszkodowanie weszłem nato zanim mohave napisał wiec cos sie chyba nalezy
Molph - 2008-11-15, 13:39

Musisz się wskrzesić w naturze :)
wesley - 2008-11-15, 13:45

nie musi. niech ktos cie zaatakuje,idz do szamana niech Cie uzdrowi, wtedy odzyskasz zloto (a raczej bedziesz mial 0) a na energie daj piorko
Holigula_Mixrus - 2008-11-15, 18:29

Ehhh, nie było mnie półtora dnia przy komputerze a takie zamieszanie...

Takie linki zgłasza się mnie lub sivovi, a nie zamieszcza na forum i to w dodatku z podpisem, który ma zachęcać do wejścia!

moonchild 1 ostrzeżenie. Jeśli będzie ich więcej stracisz tę posadę, bo to nie zabawa...

Po 2 ile razy można pisać, by nie klikać w linki, z nieznanego źródła? A jakby tam był jakis wirus, który umożliwi sterowanie waszym kompem? To co? Też rządalibyście odszkodowania?

Po 3 piuropusz dostajesz 3 warny za podpis, więc tobie mówimy już papa.

Po 4 tematy z owym linkiem lub na jego temat, to juz jest offtopic!! Czy tak ciężko jest założyć nowy temat??

Po 5 ktoś napisał, skąd ja wiem, kto ile kasy wydaje na tę grę. Otóż wiem, bo pytam się siva i on nawet listę moze mi przesyłać. Są ludzie, którzy wydaja kupę forsy na tę grę, chociaż wy mozecie w to nie wierzyć...

Po 6 zacznjcie szanowac innych, to oni zaczną szanować was. Jak na razie mam tylko tyle do powiedzenia.

moonchild - 2008-11-15, 22:28

Holigula_Mixrus napisa/a:

moonchild 1 ostrzeżenie. Jeśli będzie ich więcej stracisz tę posadę, bo to nie zabawa...

sory, ale mnie przestało zależeć na tej posadzie już dawno. Pojawiam się tu tylko po to by zobaczyć jak dużo osób zorientowało się, że nie ma po co grac w tę grę.
Startowałam wtedy gdy zdawało się, że coś w tej grze drgneło, były jakieś bany za przekręty itd.
A tu nagle wafal bana nie ma, ludzie nabijają expa w błyskawicznym nie wiadomo za co i zero reakcji ze strony zarządzających całym tym kramem.

Możesz mówić, że powinnam ten link zgłosić SiVo, ale kilka razy już pisałam, że Tyleq zgłosił brak piórek i nie odzyskał ich. Został oszukany i tyle, więc jak możesz mówić, że powinnam to zgłosić skoro sami nauczyliście nas, że nie warto, bo nic się nie wskóra w ten sposób....

wredna_squaw - 2008-11-16, 00:13

No i co nabroiliście???

Cytat:
ERROR!! Brak pliku "jedz" na serwerze!

Ech, rozwiązywanie błędów poprzez takie numery? To nie prościej było skasować plik index2.php? :-?

...Morderca - 2008-11-16, 12:50

Już podobno naprawione :)
Holigula_Mixrus - 2008-11-16, 13:03

Tak. Błąd został poprawiony.
kaban99 - 2008-11-16, 13:45

Po 5 ktoś napisał, skąd ja wiem, kto ile kasy wydaje na tę grę. Otóż wiem, bo pytam się siva i on nawet listę moze mi przesyłać. Są ludzie, którzy wydaja kupę forsy na tę grę, chociaż wy mozecie w to nie wierzyć...

Mohave wydaje najwiecej wszystkie kieszonkowe nawet swinke rozbil dlatego chodzi do szkoly ubrany jak Rumun

kaban na razie ostrzeżenie ustne... Opanuj sie człowieku!

Shikari - 2008-11-16, 17:10

e no bez jaj ja sie chciałem pozbyć całej kasy a tu pisze ze tego pliku nie ma... Kto go usunoł?
Old_Shatterhand - 2008-11-16, 18:28

Kaban ale tekst... xD Zapomniałeś o rencie babci.
lukas9189 - 2008-11-17, 14:55

Cytat:
Mohave wydaje najwiecej wszystkie kieszonkowe nawet swinke rozbil dlatego chodzi do szkoly ubrany jak Rumun

Kaban jesteś najlepszy !! :D:D:D

[ Dodano: 2008-11-17, 14:57 ]
I moim zdaniem ten niby admin czy coś powinien tą grę dopicować na maxa zanim to wypuścił bo chyba widzę że Rumuny lepiej się na jego grze znają niż on sam :D

Holigula_Mixrus - 2008-11-17, 16:50

Jeszcze 1 post nie na temat, lub będzie kogos obrażać, dam od razu tyle warnów ,byście pisac nie mogli! Ostatnie ostrzeżenie!
napoleon12 - 2008-11-17, 17:08

no dobra naprawione zadam zwrotu mojego 10k co straciłem przez link i piórka za to ze musialem je dac na energie
pompka - 2008-11-17, 21:36

lepiej nic nie żądaj bo hm Cie zbanuje bo stwierdzi że Ty i całe Twoje plemię macie jedno IP ;)