Reaktywacja potrzebna od zaraz! |
Autor |
Wiadomo¶æ |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-16, 16:35 Reaktywacja potrzebna od zaraz!
|
|
|
Musimy cos zrobic bo widze ze w Indian gra coraz mniej osob. Przedtem bylo bok 30 osob online dzisiaj najwyzej 15. Przedtem bylo tyle tetniacych zyciem plemion-dzis zostało tylko kilka ,,warowni" skupiających silniejszych graczy. Nie ma juz tej rywalizacji co kiedys.Ja mowilem reszta plemion to grupy trupow. Gra jest przesycona kuklami i kasa. nie ma ,,mlodych gniewnych" ktorzy niegdys zaciekle targowali sie na glownym o najmniejsza nawet bron. Co ich zniecheca??? Pomysl z wykrywaniem IP w celu sprawdzenia czy ktos nie ma kukiel jest potrzebny od zaraz. Inaczej juz nikt nie bedzie chcial grac w Indian. SiVo jesli chcesz odzyskac graczy musisz podjac adekwatne kroki byc moze nawet zainwestowac. I wprowadz w opcjach konta mozliwosc usuniecia. i zagroz wszstkim ze jak kukiel nie usuna to ban |
|
|
|
 |
Colonel_zuber [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 09:08
|
|
|
Pixxel, ja gram od listopada i nie było dużo lepiej... To się rzuca falami, raz jest dużo, potem zostaje 2-3 graczy z tych nowych, kilku rezygnuje z tych starych... i miesiąc nic się nie dzieje, dlatego pomyślałem o wprowadzeniu białych |
|
|
|
 |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 12:00
|
|
|
biali pomysl niezly, ale nie rozumiem czemu tyle jest graczy co jest trupem i juz nie gra(nie ozywa) widocznie cos ich odciaga |
|
|
|
 |
Colonel_zuber [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 12:36
|
|
|
my ich odciÄ…gamy, Wy i Inkowie...
wy czyhacie na młodych, my na Was, Inkowie na nas... my na Was i na Inków...
same trupy...
i się ludziska zniechęcają |
|
|
|
 |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 12:44
|
|
|
hehe nie móe ze te wszystkie 8-9 lvle trupy to moja robota i tak nie oplaca sie ich atakowac. nie maja nawet kamienia |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 16:27
|
|
|
mowicie tak jakby odciagaly ich ciagle ataki na nich to nie jest glowna przyczyna.Kazdy sie chyba zgodzi ze ta gra jest nudna marcinos brnie na 21lvl i jaki gracz ktory zaczal grac moze mu dorownac?W grze nie ma istotnych zmian wyprawy i duch i to tyle to jest za malo....A no i jeszcze te ozywiania..... nie placisz nie zyjesz lub czekasz 3 dni. |
|
|
|
 |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:17
|
|
|
nom czyli jak ktos tak mowil zeby zrobic nowy dzial ,,misje" ze sie jakas misje wykonuje |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:19
|
|
|
ja nie rozumiem SiVo chce zarobic troche na grze ale nic nie robi.... wiem ze ma inne rzeczy na glowie ale chyba zawsze troche czasu ma |
|
|
|
 |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:39
|
|
|
masz racje. SiVo czemu nie zainwestujesz w reklame??? |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:46
|
|
|
daj spokoj ta gra ma taka reklame jak zadna inna:D |
|
|
|
 |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:48
|
|
|
to znaczy poczta pantoflowa?? |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:54
|
|
|
to tez nie:D
ta gra nie ma zadnej reklamy xD |
|
|
|
 |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:58
|
|
|
no to trzeba cos kopsnac;) ja moge ze niewielka oplata w indianskich zlotach umiescic reklamke na forum plemienia Arapaho |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 19:59
|
|
|
po co sie wydurniasz to jest powazna sprawa gra sie rozpada |
|
|
|
 |
pixxel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-17, 20:02
|
|
|
nom. ale co zrobie??? tylko to moge... tu nawet pomysl z ludzmi zbytnio nie pomoze. trzeba czegos ostrzejszego |
|
|
|
 |
|