INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Reaktywacja potrzebna od zaraz!
Autor Wiadomo¶æ
pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-16, 16:35   Reaktywacja potrzebna od zaraz!

Musimy cos zrobic bo widze ze w Indian gra coraz mniej osob. Przedtem bylo bok 30 osob online dzisiaj najwyzej 15. Przedtem bylo tyle tetniacych zyciem plemion-dzis zostało tylko kilka ,,warowni" skupiających silniejszych graczy. Nie ma juz tej rywalizacji co kiedys.Ja mowilem reszta plemion to grupy trupow. Gra jest przesycona kuklami i kasa. nie ma ,,mlodych gniewnych" ktorzy niegdys zaciekle targowali sie na glownym o najmniejsza nawet bron. Co ich zniecheca??? Pomysl z wykrywaniem IP w celu sprawdzenia czy ktos nie ma kukiel jest potrzebny od zaraz. Inaczej juz nikt nie bedzie chcial grac w Indian. SiVo jesli chcesz odzyskac graczy musisz podjac adekwatne kroki byc moze nawet zainwestowac. I wprowadz w opcjach konta mozliwosc usuniecia. i zagroz wszstkim ze jak kukiel nie usuna to ban

Colonel_zuber
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 09:08   

Pixxel, ja gram od listopada i nie było dużo lepiej... To się rzuca falami, raz jest dużo, potem zostaje 2-3 graczy z tych nowych, kilku rezygnuje z tych starych... i miesiąc nic się nie dzieje, dlatego pomyślałem o wprowadzeniu białych

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 12:00   

biali pomysl niezly, ale nie rozumiem czemu tyle jest graczy co jest trupem i juz nie gra(nie ozywa) widocznie cos ich odciaga :-(

Colonel_zuber
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 12:36   

my ich odciÄ…gamy, Wy i Inkowie...
wy czyhacie na młodych, my na Was, Inkowie na nas... my na Was i na Inków...
same trupy...

i się ludziska zniechęcają

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 12:44   

hehe nie móe ze te wszystkie 8-9 lvle trupy to moja robota :mrgreen: i tak nie oplaca sie ich atakowac. nie maja nawet kamienia

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 16:27   

mowicie tak jakby odciagaly ich ciagle ataki na nich to nie jest glowna przyczyna.Kazdy sie chyba zgodzi ze ta gra jest nudna marcinos brnie na 21lvl i jaki gracz ktory zaczal grac moze mu dorownac?W grze nie ma istotnych zmian wyprawy i duch i to tyle to jest za malo....A no i jeszcze te ozywiania..... nie placisz nie zyjesz lub czekasz 3 dni.

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:17   

nom czyli jak ktos tak mowil zeby zrobic nowy dzial ,,misje" ze sie jakas misje wykonuje

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:19   

ja nie rozumiem SiVo chce zarobic troche na grze ale nic nie robi.... wiem ze ma inne rzeczy na glowie ale chyba zawsze troche czasu ma

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:39   

masz racje. SiVo czemu nie zainwestujesz w reklame???

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:46   

daj spokoj ta gra ma taka reklame jak zadna inna:D

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:48   

to znaczy poczta pantoflowa?? :-D

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:54   

to tez nie:D
ta gra nie ma zadnej reklamy xD

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:58   

no to trzeba cos kopsnac;) ja moge ze niewielka oplata w indianskich zlotach umiescic reklamke na forum plemienia Arapaho

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 19:59   

po co sie wydurniasz to jest powazna sprawa gra sie rozpada

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-17, 20:02   

nom. ale co zrobie??? tylko to moge... tu nawet pomysl z ludzmi zbytnio nie pomoze. trzeba czegos ostrzejszego ;-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: