obronne zwierze |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jonathanek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 15:21 obronne zwierze
|
|
|
mysle ze mozna dodac do kupna zwierze ktore bedzie ochranac swojego pana czyli zalozmy pies jastrzab i rozne inne kazde drorzsze i kazde lepsze zeby nie bylo tak latwo kogos pokonac....i je bedzie trzeba trenowac za zloto kompac i karmic.............odpisz i powiec mi co o tym myslisz |
|
|
|
 |
Misiol [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 15:23
|
|
|
Z tym kompaniem i karmieniem, to już przesadziłeś... |
|
|
|
 |
jonathanek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 15:29
|
|
|
no moze masz racje ale mysle ze obronne zwierze by sie przydalo w grze i wtedy kazdemu by sie gralo lepiej |
|
|
|
 |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 15:36
|
|
|
Albo po prostu dodac mozliwosc kupna konia ktory bedzie nabieral doswiadczenia wraz z panem i poprawial statystyki obronne |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 16:15
|
|
|
Ebola napisa³/a: | Albo po prostu dodac mozliwosc kupna konia ktory bedzie nabieral doswiadczenia wraz z panem i poprawial statystyki obronne |
Obstawiam za tym, żeby dodać konie.
Wraz z lvl masz możliwość kupna nowego konia, czyli droższego i lepszego, a nazwy koni to nie problem. |
|
|
|
 |
ksg666 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:07
|
|
|
Ja jestem przeciwny! Najpierw lepiej skupić sie na np wojnie plemion, niż na zwierzaczkach co nas będą chronić... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:19
|
|
|
popieram ksg! to jest głupie z tymi zwierzętami |
|
|
|
 |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:44
|
|
|
Cytat: | to jest głupie z tymi zwierzętami |
Dalczego od razu glupie? Co jest w tym pomysle zlego? Wyraz swoja opinie ze Ci sie nie podoba i nie obrazaj innych. To jest miejsce na propozycje a nie na konieczne poprawki. |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:45
|
|
|
Według mnie uzasadnianie tego jest nie na miejscu ale powiem że to coś jak chowańce w grze na silniku vallheru zresztą i tak jest dobrze więc nie trzeba dokładać zwierząt |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:46
|
|
|
Ebola napisa³/a: | Cytat: | to jest gÅ‚upie z tymi zwierzÄ™tami |
Dalczego od razu glupie? Co jest w tym pomysle zlego? Wyraz swoja opinie ze Ci sie nie podoba i nie obrazaj innych. To jest miejsce na propozycje a nie na konieczne poprawki. |
Dokładnie Nie ma pomysłów głupich, bo każdy coś wnosi i można z niego coś wywnioskować. Są jedynie pomysły nietrafne. |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:48
|
|
|
To ten jest nietrafny wsumie wyżej uzasadniłem odpowiedź |
|
|
|
 |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 18:03
|
|
|
Wsrod indian nie jest przypadkiem tak ze podczas przejscia w zycie dorosle przypisywane jest im jakies dzikie zwierze ktore ma ich chronic?
Czy za mlodu sie za duzo bajek naogladalem? |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 18:21
|
|
|
Ebola napisa³/a: | Wsrod indian nie jest przypadkiem tak ze podczas przejscia w zycie dorosle przypisywane jest im jakies dzikie zwierze ktore ma ich chronic?
Czy za mlodu sie za duzo bajek naogladalem? |
Nie tylko bajek, ale i filmów.
Zawsze jak ogląd stary film o indianach, to każdy ma w posiadaniu konia lub wilka do pomocy. |
|
|
|
 |
Ukryty_Samuraj [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-03, 07:34
|
|
|
a ja nie rozumiem co wam to przeszkadza. dobrze by bylo jesli mozna by bylo kupic zwierze. i co do zakopywania zlota tez popieram. a wy byscie chyba w tej grze chcieli tylko trzy opcje:
-polowanie
-arena walk
-kramarz
no nie? |
|
|
|
 |
KtoÅ› [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-03, 11:24
|