Ta Gra Schodzi Na PSY!!!! |
Autor |
Wiadomo¶æ |
trapek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-24, 21:08 Ta Gra Schodzi Na PSY!!!!
|
|
|
SiVo bardzo zaniedbałeś tą gre - pełno multi wszędzie
Holigula nic z nimi nie robi...ty też sie nie przykładasz
moja propozycja brzmi: wybierz odpowiedzialnych i aktywnych (nie takich co grają w to raz na tydzień) graczy.
proponuje lecha
reszte sam wybierz
[/b] |
|
|
|
 |
...Morderca
Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008 Posty: 202 Sk±d: Polska
|
Wys³any: 2008-04-24, 22:03
|
|
|
Hehe, Ty wybierasz bo lechu jest Twoim wodzem.
A co do lecha to on tez nie jest za często tutaj.
Może lepiej mnie wybrać? :) Ja tutaj jestem dosyc często, teraz nawet prawie non stop.
Nie wiem, zrobicie jak chcecie. Pewnie duzo osób bedzie przeciwko mnie ale mówi sie trudno :] |
_________________ Zawodowy_Morderca The Best :) |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2008-04-24, 22:37
|
|
|
A ja jestem za sobą, ponieważ gram tutaj najdłużej z Was |
|
 |
filippo [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-24, 22:38
|
|
|
a ja proponuje SiVo zebys podniosl ataki broni bo to jest żal zebym musial walic z 5 osobami zeby zabic marny 20 lv. a co do propozycji trapka to proponuje na stanowisko "super moda" wafala a na moderatora głownego placu pocahontas.. |
Ostatnio zmieniony przez filippo 2008-04-24, 22:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
...Morderca
Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008 Posty: 202 Sk±d: Polska
|
Wys³any: 2008-04-24, 22:46
|
|
|
A ja może zapropnuje takie coś.
wafal z okazji ze zaczął grac jako jeden z pierwszych i najwiecej wie o co tu chodzi to moze niech dostanie adma a ja bym wtedy wskoczył na jego miejsce czyli na moderatora placu głównego :)
Pewnie wiekszosc sie nie zgodzi ale wypowiadajcie sie... |
_________________ Zawodowy_Morderca The Best :) |
|
|
|
 |
uente
Nick w grze: uente
Do³±czy³: 22 Wrz 2007 Posty: 26 Sk±d: JGA
|
Wys³any: 2008-04-25, 07:15
|
|
|
jeśli mowa o porządkach to jeśli lechu by chciał to myślę, że jest bardzo dobrym kandydatem na osobe, która przykontroluje tu co się dzieje. Do tego trzeba jednego gracza, który spędza dużo czasu przy indianach i proponuję zawodowego :) |
|
|
|
 |
luchu
Nick w grze: lechu
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 18 Kwi 2008 Posty: 46 Sk±d: z Polski
|
Wys³any: 2008-04-25, 08:44
|
|
|
Jeśli już trapek mnie wywołał to się wypowiem. Na forum bywam bardzo rzadko, więc na pewno na moda forumowego się nie nadaję. Za to na placu głównym jestem często i czasami mam ochotę upomnieć kogoś za spamu typu: :PPPPPPPPPPPPPP lub obraźliwe zwroty: "elo dupki" oraz za wulgaryzmy (nawet za takie: qrwa - bo to fonetycznie brzmi jak wulgaryzm i w ujęciu praktycznym nim jest). Funkcji moda na placu głównym mogę sie na jakiś czas podjąć - a potem sie zobaczy czy się sprawdzam. Myślę, że uente ma dobry typ: Zawodowego Mordercy. Zawodowy ma szacunek do ludzi i zaimki pisze wielkimi literami: Cię, Twój... jest często w grze i mam wrażenie, że często odwiedza plac główny.
Co do moda banującego to HM była dobra ale pewnie obowiązki życiowe Ją trochę przyblokowały dla gry. Ja nie wiem czy bym się do tego nadawał.
Jeszcze jedno: warny to ja i swoim bym dawał... myślę, że trapek był tego świadomy. |
|
|
|
 |
Kamili [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-25, 11:52
|
|
|
ja powiem tak - ja tez mogę byc =P mi to by nawet pasowało. Widzę wiele wypowiedzi obrazliwych, niecenzuralnych i nikt z tym nic nie robi. Poza tym warto by bylo dac jeszcze jednej osobie mozliwosc sprawdzac logowania i ip. No i oczywiscie popieram tez kandydature Zawodowego oraz Wafalka =). Dwoch modow potrzeba jak nic. I jeszcze jedno - wybierzcie naprawde odpowiedzialne osoby bo znow beda jakies nieporozumienia. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2008-04-25, 13:33
|
|
|
Kamili napisa³/a: | Poza tym warto by bylo dac jeszcze jednej osobie mozliwosc sprawdzac logowania i ip. No i oczywiscie popieram tez kandydature Zawodowego oraz Wafalka =). Dwoch modow potrzeba jak nic. I jeszcze jedno - wybierzcie naprawde odpowiedzialne osoby bo znow beda jakies nieporozumienia. |
Wiesz jakie będzie zamieszanie przez pierwszy tydzień, jakby się tak posprzątało grę? Będą na pewno pytania dlaczego mój brat (czyt. multikonto) ma bana |
|
 |
Kamili [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-25, 13:39
|
|
|
Wafal, dlatego potrzeba tu osoby zdecydowanej i takiej której sie nie przekupić. Oraz takiej która po dłuższej rozmowie może doprowadzić osobę podejrzaną do przyznania sie do winy ;P a ja akurat lubię takie rozmówki prowadzić ;P |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Wiek: 31 Do³±czy³a: 21 Mar 2007 Posty: 634 Sk±d: Å»arki Letnisko
|
Wys³any: 2008-04-25, 13:39
|
|
|
Ostatnio nie jestem często na Indianach bo mam przeprowadzkę... Pochłania ona prawie cały mój czas wolny... W dodatku nie wiem jak będzie tam z netem... Dzisiaj będę kopała by wyciągnąć kabel i podłącze go do domu już tamtego...
Niestety nie mam super sprzęta i on nie może długo chodzić... To również mi uniemożliwia... W dodatku nie zamierzam siedzieć cały czas na kompie... Ja również chce się pouczyć wyjść ze znajomymi, spotkać się z chłopakiem...
Nie zapominajcie, że super mod też ma prywatne życie...
Jak się przeprowadzę wracam do gry... A przy okazji... Co ja mogę? Ja zbanuję konta a SiVo je odbanowuje;/ Wy nawet nie wiecie ile osób zbanowałam... Jest ich już ponad 200... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
ziomus1
Nick w grze: ziomus1
|
Wys³any: 2008-04-25, 13:47
|
|
|
Teraz to tak naprawde.Uwazam iz Wafal jest dobrym kandydatem jak i rowzniez Zawodowy |
|
|
|
 |
uente
Nick w grze: uente
Do³±czy³: 22 Wrz 2007 Posty: 26 Sk±d: JGA
|
Wys³any: 2008-04-25, 14:15
|
|
|
Z tym sprawdzaniem ip to się zagalopowaliście... Nie chodzi tu o stronniczość ale faktycznie o to, że można kogoś skrzywdzić niesłusznie. Jestem za lechem, zawodowym i wafalem. |
|
|
|
 |
trapek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-25, 22:59
|
|
|
ja też sie zgadzam z uente |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Wiek: 31 Do³±czy³a: 21 Mar 2007 Posty: 634 Sk±d: Å»arki Letnisko
|
Wys³any: 2008-04-26, 07:23
|
|
|
A ja chce powiedzieć, że to wafal namawia mnie bym podawała mu ip i logowania i banowala... A jak coś jest nie tak to potem na mnie co?... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
|