Ban dla moda: Holigula mixrus i koleszki mohave |
Autor |
Wiadomo¶æ |
lukas9189
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Wiek: 32 Do³±czy³: 11 Lut 2008 Posty: 178 Sk±d: Pabianice
|
Wys³any: 2008-07-22, 18:22 Ban dla moda: Holigula mixrus i koleszki mohave
|
|
|
ProszÄ™ o bana dla Holigula_Mixrus i mohave,
dla holiguli za rozpowszechnianie hasła do konta
kolegom z plemienia a dla mohave za zasiadanie jej konta!
o to i dowody w paincie dodałem przypisy " niesłuszny!" oraz "strzałkę" wskazującą
na to iż to gracz mohave był na jej koncie ponieważ nie dał sobie warna za podobny wpis.
(dodam iż był u mnie kolega o nicku Froniu666 i wpis ;O napisał on bez mojego pozwolenia, mogę go ściągnąć na forum wieczorem i powinien to potwierdzić)
dodam iż holigula mixrus jest na koloniach o czy świadczy screen z gg i nie mogła rozdawać warnów o czym też świadczy ten opis i nie mówcie że zaiwania na laptopie bo weszła na dosłownie sek i to akurat w tym momencie podobnie jak w temacie ekipa aparacho ale tym szanowny SiVo się nie zainteresował, moze teraz jak mam dowody to coś z tym zrobi
 |
_________________ ==========: :==========
 |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 01 Sty 2008 Posty: 248 Sk±d: CheÅ‚m
|
Wys³any: 2008-07-22, 18:28
|
|
|
3 warn zostałem urażony tym, że nazwałeś moją mame, w mniemaniu Twoja stara oznacza swoja matkę.
4 warn nazwania kogoś wyrzutkiem też jest nie ładne, prawda?
Proszę sprawdzać IP moje i holiguli, wątpię aby były ślady logowania mnie u niej lub jej u mnie ponieważ takiego czegoś nie ma ;)
Tyle ode mnie.
PS jeżeli nie ma lukas bana to wnoszę o bana na 5 dni za plac. |
|
|
|
 |
lukas9189
User

|
Wys³any: 2008-07-22, 18:33
|
|
|
czytaj ze zrozumieniem stra kobyła w sensie stara szkapa w sensie że nie trafiasz ja nie kojarze tak brzydko jak ty i wierz mi że to nie tyczyło sie twoich rodziców, a ty mogłeś wejśc przez proxy...w każdym razie prawda taka : holiguli nie ma a daje warny... proste jak byś miał jaja to byś się wstawił za koleżanke, twoja wypowiedź niczego nie tłumaczy
p.s wyrzutkiem on jest bo został wyrzucony z plemienia jako złodziej... taka prawda więc za to by nie dał warna a wpis o kobyle też a jeśli już to tylko któryś z tych wpisów czyli miał bym : 3
[ Dodano: 2008-07-22, 18:35 ]
ale moe zchodźmy z tematu, SiVo żądam o bana dla holiguli a jeśli mohave ma jaja i się przyznato dla niego też!
[ Dodano: 2008-07-22, 18:38 ]
a tekst o telefonie komórkowym możesz se wsadzić w.... sam widzisz jakim jesteś oszustem i jaki jesteś bezczelny... ja już powiedziałem jeśli dla SiVo wchodziła przez telefon i dała tylko mnie warna i zrobiła to na telefonie tak szybko to już jego sprawa pokaże ze toleruje oszustwa i nie wyciąga konsekwencji z modów i ajmarów! |
 |
|
|
|
 |
filippo [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-22, 20:25
|
|
|
Dodam jeszcze ze mohave uzywa bota do auto leczenia po kazdej zmianie hp i jest nie do zabicia co jest oczywiscie nie realne kiedy bija np. 4 osoby .
Aha zeby nie bylo nie domowien to z telefonu nie da sie dac komus warna :) przegladarki na telefonach nie sa zbyt dobre i zle obsluguja indian. |
|
|
|
 |
lukas9189
User

|
Wys³any: 2008-07-22, 21:17
|
|
|
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: zdechniesz mohave i twoja stara kobyła też
jeśli nie rozrożniasz przymiotnika od rzeczownika to twoja sprawa zasługiwało by na warna jeśli:
zdechniesz mohave i twoja stara, kobyła też
lub
zdechniesz mohave i twoja stara - kobyła też |
 |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2008-07-22, 21:32
|
|
|
Mogę z czystym sumieniem potwierdzić, ze jeśli te ostrzeżenia dostałeś dzisiaj to dał je mohave.
Fakt IP inne ale reszta identyczna, czyt: przeglądarka i zbliżony host co wskazuje jednoznacznie na nadużycia. Niech SiVo sprawdzi dokładnie czas przelogowan i wszystko będzie jasne. |
|
|
|
 |
kropek
ZIOMALEK1 to JA

Nick w grze: ziomalek1
PlemiÄ™: TMK09
Wiek: 29 Do³±czy³: 06 Lip 2008 Posty: 126 Sk±d: zza krzaka
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:01
|
|
|
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: ;(
Ej wogule co to za warn?? Za co napisalem tą buzkę bo byłem zły ... |
|
|
|
 |
Avast
siemaneczko !!
Nick w grze: kropek (ale nie gram)
PlemiÄ™: brak :)
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:04
|
|
|
lol :/ co to za mod ? za takie cos daje warny ja wnosze o odebranie moda i zawodowemu i holi |
_________________ Total nokaut szach mat! |
|
|
|
 |
blanek
Nick w grze: blanek
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:04
|
|
|
kiedys Grassman wygadal sie na glownym placu ze mohave wykorzystuje bledy w grze (skanowanie stron czy cos takiego ale polega to na "byciu niewidocznym na stromie indianie.net) nie mam dowodow wiec moje tezy sa bezpodstawne:/ |
|
|
|
 |
luchu
Nick w grze: lechu
Do³±czy³: 18 Kwi 2008 Posty: 46 Sk±d: z Polski
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:06
|
|
|
jeśli się udowodni, że nabroili to i kary się należą
[ Dodano: 2008-07-22, 23:08 ]
kiedyś coś było mówione, że buziek się nie pisze na pl. głównym, więc warn chyba słuszny, ale przepis raczej głupawy - jak dla mnie |
|
|
|
 |
...Morderca
Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008 Posty: 202 Sk±d: Polska
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:14
|
|
|
kropek dostales warna za emoty ponieważ napisałeś dwie emoty, jedną skasowalem a za drugą warn |
_________________ Zawodowy_Morderca The Best :) |
|
|
|
 |
burek [Usuniêty]
|
|
|
|
 |
lukas9189
User

|
Wys³any: 2008-07-22, 23:30
|
|
|
blanek napisa³/a: | kiedys Grassman wygadal sie na glownym placu ze mohave wykorzystuje bledy w grze (skanowanie stron czy cos takiego ale polega to na "byciu niewidocznym na stromie indianie.net) nie mam dowodow wiec moje tezy sa bezpodstawne:/ |
pamiętam to było jak holigula sie zbanowała, miałem robić screeny ale nie zrobiłem... |
 |
|
|
|
 |
moonchild
Nick w grze: moonchild
Do³±czy³a: 17 Lip 2008 Posty: 64 Sk±d: ...
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:59
|
|
|
no to juz jest ewidentna przeginka, Hola już dawno wszystkim naokoło opowiadała, że wyjeżdza na kolonie, więc skąd te warny??
Zresztą jak widać to nie pierwsza tego typu sytuacja - coś podobnego miało już miejsce: http://forum.indianie.net...t=1499&start=15
Ja tez miałam jeden przypadek, który jakoś dziwnie pasuje do całości. Zapytałam na privie HM czy mam przyjmować wojnę od Arapacho, wtedy kiedy nie było jej online, a na ławce pisała, że będzie za kilka godzin. W międzyczasie zauważyłam, że jest online, ale odpowiedzi nie było. Dopiero faktycznie za te kilka godzin dostałam odpowiedz, że nie.
Teraz widać jasno, że osoba, która pojawiła się w międzyczasie nie była Holą, gdyż ona wszystkich odpowiedzi udziela szybko. |
|
|
|
 |
...Morderca
Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008 Posty: 202 Sk±d: Polska
|
Wys³any: 2008-07-23, 09:08
|
|
|
avast, jeżeli chcesz odebrać mi moda to przeczytaj regulamin i powiedz czy był nisłuszny a wtedy sie udzielaj!
bodajże 11pkt regulaminu placu
[ Dodano: 2008-07-23, 09:11 ]
a co do lukas9189 to wszystkie warny miales chyba sluszne ale dlaczego nie masz bana gdy masz 4/4 ostrzeżenia? ;>
już kiedyś były takie akcje że ciułała samo zdejmowała bany, chyba kropek dostal bana i po chwili zdjął i napisał mi wiadomosc na priv
nie tylko on tak robił wiec to jakiś wałek chyba ;/ |
_________________ Zawodowy_Morderca The Best :) |
|
|
|
 |
|