INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Ban na plac

Czy uważasz że za 4 ostrzeżenia na placu powinien być blokowany plac a nie banowane konto a za obrażanie na pw blokowana poczta?
TAK
50%
 50%  [ 8 ]
TAK, ale tylko z placem
12%
 12%  [ 2 ]
TAK, ale tylko z pocztÄ…
0%
 0%  [ 0 ]
NIE, wolę żeby było tak jak jest teraz (głupio)
37%
 37%  [ 6 ]
G³osowañ: 16
Wszystkich G³osów: 16

Autor Wiadomo¶æ
lukas9189 
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 11 Lut 2008
Sk±d: Pabianice
Wys³any: 2008-07-28, 01:54   Ban na plac

Moja propozycjia brzmi jeśli ktoś przeskrobie na placu niech ma zawieszony plac na 7 dni ze nie moze go czytac ani pisać jak wyzywa na pw kogoś niech ma zablokowaną poczte całkowicie.

Ban w całej grze jest bezsensu bo tak jak mohave wszyscy naciągają żeby 2giemu dać bana.

proszę o pozytywne komentarze bo myśle że to całkiem realny pomysł i rozsądny

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2008-07-28, 10:08   

Plac główny jest integralną częścią gry, czyli Twój pomysł odpada.

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-07-28, 14:31   

ale to rozwiąże problemy z wchodzeniem na konta modów czy ty jesteś taki sam żeby tylko dawać warny i wykluczyć hamsko z gry? przecież to wiele lepsza kara jeśli nie umiesz pisać na placu to nie pisz a nie że dyskutujesz z kimś komuś sie nie spodoba wchodzi na konto moda i sie już cieszy że kogoś w konia zrobił. Dla mnie to dobre rozwiązanie i nie będzie problemów za niesłuszne bany czy wchodzenie na konta.

wafal 
Moderator

Wys³any: 2008-07-28, 21:44   

Bedą problemy, bo znowu ktoś nie będzie mógł pisać na placu i skargi... Taka kara jaką Ty proponujesz nie jest karą jak widzimy dla Ciebie, bo bardzo tego chcesz ;)

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-07-28, 23:14   

zaraz, zaraz, zaraz ja żadnego bana nie mam i nie będe miał jeśli uważasz inaczej to powiedz jakim prawem i dlaczego

a karą za to że ktoś cie wrobi i da ci warny ma być jak dla ciebie wykluczenie z gry a teraz tak: jak ktoś nie bedzie mógł pisac nie bedzie sie skarżył w porównaniu do banowania konta, teraz co o tym myśli SiVo bo już wiem że wafal jest na nie bo nie będzie móg wykorzystywać swojej władzy do wykluczania graczy no ale zobaczymy co SiVo na ten pomysł bo myślę że to racjonalne rozwiązanie. (Chociaż już 1 pupilek jest a nie więc marne szanse może nasza hasłodajna holigula która tak aktywnie gra coś tu napisze?)
liczę jeszcze na wypowiedź mało aktywnego (a szkoda) lecz dla mnie najlogiczniej myślącego i najlepszego moda ( według mojej obserwacji) Borszcza

kara za to że ktoś na placu napisze 4 emoty nie powinna być od razu wykluczeniem z gry na parae dni:/

[ Dodano: 2008-07-28, 23:16 ]
i tak powinno być nie umiesz pisać na placu ? nie pisz nawet przez 2 tyg ale banowanie jest bezsensu bo jak mowie no wchodzą na konta i z wszystkiego naciągają żeby tylko zbanować i potem przez pare dni nie mam co robić :/

Molph 

Nick w grze: mohave
Do³±czy³: 01 Sty 2008
Sk±d: CheÅ‚m
Wys³any: 2008-07-28, 23:21   

Na ulicy za nie kulturalne wypowiedzi możesz dostać w mordę, tu za nie kulturalne wypowiedzi możesz dostać bana który da Ci do myślenia i który pokaże Ci czego nie wolno. Jak się nauczysz kultury tu to w przyszłości Ci to pomoże uniknąć stracenia zębów na ulicy
Czyli powinno zostać tak jak jest, jestem na NIE.

wafal 
Moderator

Wys³any: 2008-07-28, 23:22   

Nie masz bana, ponieważ wykorzystujesz pewien błąd w tej grze.

ja nikogo nie wykluczam z gry, daje jedynie sygnały w postacie ostrzeżeń, że ktoś się źle zachowuje.

Emoty - dobrze wiecie, że nie można ich używać samych, ponieważ to jest spam, a później płaczecie, bo macie warny...

Jeszcze raz to powtórzę: plac główny jest integralną częścią gry.

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-07-28, 23:26   

http://forum.indianie.net...p?p=17040#17040 zamiast mnie atakować zobacz że bana powinien mieć już mohave, holigula, i teraz bugi a jakoś nikt sie nie wypowiada tm,
i jeszcze jedno ja nie wykorzysuje błędu narysuje ci shemat bo wolno myślisz:
gram se gram->kłuce sie z mohave ten pisze ze zdechne ja pisze ze on zdechnie, on wchodzi holigulą daje mi 2 warny i odchodzi sobie warna nie daje, patrze mam 4 warny nie wiem o co chodzi daje screena i kazdy moze zobaczyć co i jak tylko ty masz problem jakiś zawsze.

wafal 
Moderator

Wys³any: 2008-07-28, 23:32   

Bugi dostał ostrzeżenia.

Próbujesz nam wcisnąć głupotę... Znowu Cię zgaszę ;) Jak dostajesz 4 ostrzeżenia to gdy w coś klikniesz automatycznie zostajesz wylogowany ;) A w momencie, gdy ktoś go daje to u Ciebie się strona nie odświeża. Lecimy dalej... ban powinien trwać 7 dni, a Ty go już nie miałeś w ten sam dzień...

Co teraz wymyślisz? ;>

Ostatnio zmieniony przez wafal 2008-07-28, 23:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-07-28, 23:34   

wafal napisa³/a:
gdy ktoś go daje to u Ciebie się strona nie odświeża

czy to moja wina ile razy mam powtarzać że nie wiem dla czego tak sie dzieje dlaczego twierdzisz że to ja coś zrobiłem ja nie rozumiem naprawde musisz być bardzo nieprzyjemną osobą w rzeczywistości ja mówie że dostałem 4 warna i nic a t jesteś ***** oszustem hackujesz gre napewno zdejmujesz wszystkim warny powiedziałem nastepne widomosci pod tym tematem bedą "ignor" chyba ze napiszesz na gg czekam

[ Dodano: 2008-07-28, 23:40 ]
wafal napisa³/a:
Bugi dostał ostrzeżenia.

hmmm umknęło mi czy nie ma bana bo tam były 4 wiadomości łamiące regulamin czyli ban aon nie dostał chyba omijabany hmmm na pewno to robi
Ostatnio zmieniony przez wafal 2008-07-28, 23:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Sk±d: --
Wys³any: 2008-07-29, 14:33   

Raczej potrzebna jest zmiana moderatorów niż zmiana w grze w tym przypadku...

Molph 

Nick w grze: mohave
Do³±czy³: 01 Sty 2008
Sk±d: CheÅ‚m
Wys³any: 2008-07-29, 17:07   

Old_Shatterhand napisa³/a:
Raczej potrzebna jest zmiana moderatorów niż zmiana w grze w tym przypadku...

Załóż swoją grę i tam wybieraj modów i wszystko zmieniaj.
Modów wybrał SiVo bo widać im ufał.

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-07-29, 20:24   

Molph napisa³/a:
Załóż swoją grę i tam wybieraj modów i wszystko zmieniaj.
Modów wybrał SiVo bo widać im ufał.

ty se załóż gre żebyś się tam mądrował, każdy może się wypowiedzieć bez komentarza takich małolatków jak ty, lepiej poczekaj aż ci mleczaki powypadają i dopiero graj bo coś widzę że twoje upadki w realu nsilają w tobie agresję a że nie masz gdzie się rozładować to robisz to w grze.

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Sk±d: --
Wys³any: 2008-07-29, 21:56   

Lukas Ty zrób program konkurencyjny dla Wojewódzkiego. Cięty język masz jak ja. xD Otóż panie Molph zawsze się można zawieść na ludziach. W Polsce to nawet jest normalne. To nawet zasługuje na miano tradycji. xD

Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2008-07-30, 00:04   

lukas9189 napisa³/a:
ty se załóż gre żebyś się tam mądrował, każdy może się wypowiedzieć bez komentarza takich małolatków jak ty, lepiej poczekaj aż ci mleczaki powypadają i dopiero graj bo coś widzę że twoje upadki w realu nsilają w tobie agresję a że nie masz gdzie się rozładować to robisz to w grze.

lol, synek nie szarżuj i koniec offtopu i zbędnych napinek.
Nie "se" tylko sobie + Ty, Ci, Twoje i Tobie.

Old_Shatterhand napisa³/a:
Lukas Ty zrób program konkurencyjny dla Wojewódzkiego. Cięty język masz jak ja. xD Otóż panie Molph zawsze się można zawieść na ludziach. W Polsce to nawet jest normalne. To nawet zasługuje na miano tradycji. xD

Jak te wasze idee wyglądają pięknie na papierze... Polak ma to do siebie, że co by sie nie działo zawsze mu źle. Była lipna pogoda, każdy narzekał ze jest do du... teraz macie słonce, każdy płacze ze jest jeszcze gorzej. To samo będzie przy zmianie modów. Przy każdym wam coś nie będzie pasować. Jaka na to rada? Zacznijcie przestrzegać regulamin, nie oglądajcie sie na innych i nie prowokujcie zbędnych napinek.

Chcecie żebym zaczął banować za każde logowanie się na inne konta? Poleci całe plemię Ajmarów i "ciulków". I nie zastawiajcie się zmiennym IP, czy proxy bo to tez jest banalne do wykrycia (to tak dla co większych cwaniaczków którzy myślą ze wyłączenie modemu zaciera wszystkie ślady ;)). Ja po prostu nie widzę chwilowo sensu działania w topce, gdyż kukłę zastąpicie następną, a za samo zasiadanie nie ma aż takich kar. Czekam na dostęp do indexu bo zbędnym jest odsyłanie was do SiVo w każdej sytuacji. Wtedy zacznę rygorystycznie egzekwować przygotowany przeze mnie regulamin. Innych narazie nie sprawdzałem i gwarantuje wam ze nie ma ani 1 czystej osoby. INKÓW nawet nie ma sensu sprawdzać bo na pewno są czyści. Przyjdzie HM to ich posprawdza żeby nie było ze taki stronniczy mod jak ja sprawdza swoje plemię. Szczerze to jedno z czystszych plemion odkąd gram.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: