INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
zdjęcie moda z Zawodowy_Morderca
Autor Wiadomo¶æ
lukas9189 
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 11 Lut 2008
Sk±d: Pabianice
Wys³any: 2008-08-24, 22:16   zdjÄ™cie moda z Zawodowy_Morderca

ten czlowiek nie nadaje sie na to stanowisko dostałem 4 warna (nie mam bana [temat ])ale nie o to chodzi, ten mod daje mi naciągane i niesłuszne warny jak tylko nadaży się okazja i wyzywa mnie na pw gdy chcę o czymś ważnym porozmawiać, czy tak zachowuje się mod? chyba nie bo holigula czy wafal potrafili normalnie rozmawiać...do rzeczy:

Masz już 4 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: bugi fagasie cieniasie nadal wchodzą na ciebie hity po 30?
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: ale mogłeś poczekać minute a nie jak tchórz fiflaku
OD: wafal za wypowiedź: ale ty mohave jesteś ograniczny, pozostawiam cię w twojej padaczce śmiechu
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: to sprawdź kiedy bił xsardas a kiedy reszta i wez kolo i walnij sie w czoło :)

ten ostatni jest niedorzeczny i nie łamie regulaminu ten pierwszy sam zm pisał do mnie fagasie i inne wyzwiska bo był wkurzony ze nie mam bana a mod powinien zastanawiać się i dażyc do wyjasnienia sprawy a nie za wszelką cene dążenie do zbanowania co pokazuje iz jest bardzo stronniczy (dostawałem też w przeszłości od niego warny za słowo "lamer)"

2 warn podejrzewam że za " fiflaku " wiesz co to słowo chociaż oznacza? oznacza ono "fikołek" więc ta osoba nie powinna miec modakompletnie się nie zna na moderowaniu

ps i proszę o wyjaśnienie tej sprawy

[ Dodano: 2008-08-24, 22:19 ]
rzez takich ludzi odechciewa mi sie grać nikt nie wyjaśnił tematu o moich warnach (SiVo) i dzieją się takie rzeczy po za tym proszę pouczyc tego moda lub zdjąć moda bo jego moderowanie nie jest normalne raczej śmieszne i nieprofesionalne

[ Dodano: 2008-08-24, 22:34 ]
jeszcze jedno była pare dni temu taka sprawa iż ten oto mod chciał mnie wrobić w to ze zdejmóje sobie warny (sprawa inna od tego że mam ich 4 i nie mam bana) po prostu ze on mi daje i ja ich nie mam i rzeczywiście tak niby było pisałem coś do bugiego i nagle mohave sie pyta na placu ile mam warnów na to ja że 0 bo miałem ich 0 a on a to ciekawe bo zm ci napewno przed chwilą jakieś dał wiec masz juz bana, pisałem do zm że nie mam żadnych warnow a on coś w tym stylu :
[wycięto] nie masz i właśnie [wycięto] sobie zdejmujesz bo robisz myki
Po dłuższym przemysleniu stwierdzam iż chciał mnie wrobić kasował mi wpisy i mowil ze dawal warny do tego skad mohave mogl nagle sie odezwać ile mam warnow...takie działania jak i te powyzej są nie fair i to dopiero zasługuje na karę!

[ Dodano: 2008-08-24, 22:39 ]
i jeszcze jedno
Na każdy twój argument odpowiem argumentem i nie pozwolę się wrabiać ani ponosić odpowiedzialności za błędy w grze które dzieją się nie z mojej winy, jestem nie winny i dla tego zawsze będę miał re na to co ty napiszesz.
Ostatnio zmieniony przez wafal 2008-08-24, 23:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

...Morderca 

Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008
Sk±d: Polska
Wys³any: 2008-08-25, 04:25   

niech inni ocenią czy te warny są niesluszne a jak tak stwierdzą to moge skłonić głowe...
lukas9189 napisa³/a:
2 warn podejrzewam że za " fiflaku " wiesz co to słowo chociaż oznacza? oznacza ono "fikołek" więc ta osoba nie powinna miec modakompletnie się nie zna na moderowaniu
Twoja zdanie byłoby dziwne...
lukas9189 napisa³/a:
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: ale mogłeś poczekać minute a nie jak tchórz fikołek
? czy to dobrze brzmi? ;/

Przyznam sie ze napisalem wczoraj taką wiadomość ale wcześniej sobie tego nie przypominam lub były daaaaawno temu. Wkurzyłem sie bo którys raz juz ktos od Was zdjal sobie bana, chyba że to jest jakiś błąd w grze ale dziwnym jest to ze niektórzy otrzymują bany i odczekują ile tam trzeba a u Ciebie jakos zniknął? ;>

lukas9189 napisa³/a:
[wycięto] nie masz i właśnie [wycięto] sobie zdejmujesz bo robisz myki

nie wiem co to niby za tekst ale ja czegos nie napisałem ;/

Molph 

Nick w grze: mohave
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 01 Sty 2008
Sk±d: CheÅ‚m
Wys³any: 2008-08-25, 09:36   

LOL lukas po raz kolejny ma 4 warny i nie ma bana, oszukuje non stop w grze, ukarajmy go banem na stałe za oszustwa w grze, warny wg. mnie są dobre, ale neich wypowie się SiVo.
Zwalczajmy przemoc słowną na placu!

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-08-25, 12:36   

Molph napisa³/a:
oszukuje non stop w grze

nie prawda, przypomnij sobie kto ma w grze łatkę oszusta może znajdziesz ją pod swoim nickiem, a ze mnie nie rób oszusta bo nim nie jestem, przypominam że to ty przesiadywałeś na koncie moda chwaliłeś się że wiesz kto jakie ma ip i kto ma kukły dawałeś warny choć nie jesteś modem i zostało to w 100% udowodnione i kto wtedy ucierpiał? Holigula bo ty nie miałeś jaj się przyznać, a tobie warn za offtop napisałe 2 linki do tematu gdzie możesz o tym napisać

Molph napisa³/a:
warny wg. mnie sÄ… dobre

wg mnie kompletnie nie słuszne i naciągane za słowo fagasie? albo tchórzu? fiflaku? albo walnij się w czoło? to chyba pan mod ma coś w główce nie teges

Molph napisa³/a:
ale neich wypowie siÄ™ SiVo.

zgadzam się niech się wypowie oraz wyjaśni sprawę ze mną na pw w grze lub na gg, jestem pewien że może się ze mną skontaktować w jakiś sposób

Cytat:
Zwalczajmy przemoc słowną na placu!

a zacznij od siebie

[ Dodano: 2008-08-25, 12:44 ]
...Morderca napisa³/a:
Wkurzyłem sie bo którys raz juz ktos od Was zdjal sobie bana, chyba że to jest jakiś błąd w grze ale dziwnym jest to ze niektórzy otrzymują bany i odczekują ile tam trzeba a u Ciebie jakos zniknął? ;>

zrozum wkońcu nie wiem dla czego tak jest poprostu wchodzę w plac i mam 4 warny, wiele razy próbowałem wyjaśniać ale wafal zamiast wyjaśniać sprawę wmawiał mi że jestem winny i i to była nasza 30 minutowa rozmowa, holigula powiedziała że sie nie wypowiada bo jej nie było i nie wie o co chodzi, borszcza trudno złapać choć chyba pisałem mu aby wszedł na forum i sie wypowiedział, nie pamietam, a SiVo na pw nie odpowiada na forum odpowiada w kazdym innym temacie tylko nie w tym a na gg które podałem na forum nie pisze więc przestańcie mnie nękac skoro admin nie chce sie tym zająć nie mam zamiaru odpowiadać co chwile na wasze głupie posty ale robię to bo nie pozwole aby mnie obrażano i robiono ze mnie jakiegoś hackera.

a na koniec dam po raz ostatni temat w którym należy pisać o moich 4 warnach!
TEMAT
i proszÄ™ o karanie za offtop

...Morderca 

Wys³any: 2008-08-25, 13:43   

Może każdy chce wiedziec co o tym sądzi SiVo a nie ze ma napisac do ciebie na pw albo na gg itp... SiVo odpisze na pw ale nie kazdemu i nie na każdą wiadomość...
lukas9189 napisa³/a:
wg mnie kompletnie nie słuszne i naciągane za słowo fagasie? albo tchórzu? fiflaku? albo walnij się w czoło? to chyba pan mod ma coś w główce nie teges

Czy fagas, fiflak to nie obraza?
Albo walnij sie w czoło to to samo co "wyruchaj psa". Powinienes dostac jeszcze warna ze mnie obrażasz...
lukas9189 napisa³/a:
to chyba pan mod ma coś w główce nie teges

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Sk±d: --
Wys³any: 2008-08-25, 14:11   

To, że Lukas obraża to może jeszcze ujść, ale jak mod obraża pozostałych graczy to jak jest? To tak jak z tymi aferami, że policjanci pobili kogoś, albo księża mają kochanki. ZM notorycznie obraża i tego jakoś nie widzi. Nazywał mnie dzieciakiem itd. chociaż mnie nie zna. Zupełnie się nie nadaje na moderatora w grze. Lukas owszem potrafi niewybrednie pisać, ale za to zostaje ukarany. Mohave, Dzako, ZM, Blady Dziób nigdy za nic nie zostali chyba jeszcze ukarani, a wyrażają się nie lepiej niż Lukas.

kaban99 

Nick w grze: kaban99
Do³±czy³: 01 Cze 2008
Sk±d: Skierniewice
Wys³any: 2008-08-25, 15:18   

Ban komu sie należy to tylko Mohave,Holigula i Zawodowy. Bez was ta gra by miała szanse na przetrwanie wcześniej czy później padnie jak Menele.

...Morderca 

Wys³any: 2008-08-25, 21:56   

Jeżeli Old uważasz ze Ci którzy są ze mną w plemieniu nie dostają warnów to sie grubo mylisz. Oni nie mają żadnych przywileji dlatego ze jestesmy w jednym plemieniu. Tak samo dostają warny jak inni.

z TobÄ… kaban nie mam o czym rozmawiac...

Ukryty_Samuraj 

Nick w grze: Wielki_Ziuk
Do³±czy³: 19 Sie 2008
Sk±d: Zamość
Wys³any: 2008-08-26, 10:11   

Ja w to nie gram, ale z tego co czytam...
Modzi na ławeczce nie powinni być tacy ostrzy. Robicie z tego sztywniactwo. Nie lubię przekleństw, ale jedno mogę przyznać - "walnij sie w czolo" na pewno nie uraza mojej dumy.
Tak, tutaj widać że Morderca uwziął się na autora.
Inni składają skargę że mod też przeklina i przezywa. To już jest niedopuszczalne.
Zmieniać moda aż się trafi dobry.

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Sk±d: --
Wys³any: 2008-08-26, 10:20   

No i mamy opinię postronnego i obiektywnego człowieka...
Gdyby dostawali to Dzako, Blady Dziób, grali by w kratkę - tydzień gry i tydzień przerwy ;], a Mohave wchodziłby na Indian tylko po to, by dostać kolejne 4. warny.

Molph 

Wys³any: 2008-08-26, 10:38   

Old_Shatterhand napisa³/a:
a Mohave wchodziłby na Indian tylko po to, by dostać kolejne 4. warny.

Co Ty sobie w ogóle wyobrażasz? Że kim Ty jesteś, sędzią który może oskarżać ludzi?
Wchodzę na indianach aby takich jak Ty zabijać i żeby ich pogrążyć, w końcu nie wyrobicie na piórka.

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-08-26, 12:23   

Molph napisa³/a:
ukarajmy go banem na stałe za oszustwa w grze

Molph napisa³/a:
Że kim Ty jesteś, sędzią który może oskarżać ludzi?

zastanów się co piszesz i nie zaprzeczaj sam sobie i

Cytat:
i wez kolo i walnij sie w czoło :)

a co do tematu prosze siva o odbanowanie bo moja ostatnia wypowiedź nagrodzona warnem nie złamała regulaminu, i proszę o zdjęcie moderatora z ...Morderca.
2 prośba będzie wystarzającą rekonpensata za niesłuszny ban bo ten człowiek nie będzie mógł już mnie nękać swoimi uprawnieniami, załatwimy to na arenie...

[ Dodano: 2008-08-26, 12:29 ]
...Morderca napisa³/a:
Albo walnij sie w czoło to to samo co "wyruchaj psa"

człowieku w jakiej dzielnicy sie wychowałeś, slams?
jeżeli masz takie skojarzenia to boje się że jak powiem "cieniasie" to dostaniesz kompleksu co do swojego...

walnij się w czoło to tak jak stuknij się w głowę jeżeli masz inne poglądy to graj w skojarzenia a nie baw się w moda na indianach.

kaban99 

Nick w grze: kaban99
Do³±czy³: 01 Cze 2008
Sk±d: Skierniewice
Wys³any: 2008-08-26, 14:49   

Ukarajmy Banem na stale Mohave,HM i Zawodowego a wszytko wróci do porządku dziennego

Molph 

Wys³any: 2008-08-26, 15:46   

Nie umiesz nas pokonać w grze to chcesz nas banować, żałosny koleszko jesteś, pora dorosnąć!!

Tyleq 
cFaNiAkI 4EvEr

Nick w grze: Tyleq
Do³±czy³: 29 Maj 2008
Sk±d: JastrzÄ™bie Zdrój
Wys³any: 2008-08-26, 16:13   

Molph napisa³/a:
ukarajmy go banem na stałe za oszustwa w grze

No chyba ty se nie radzisz ... żałosny koleszko jesteś, pora dorosnąć !!
Tyleq nie spi - Tyleq CZUWA !!!

Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: