INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Turniej
Autor Wiadomo¶æ
Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 14:29   Turniej

Proponuje zrobić turniej odbywał by się on co miesiąc to by wystarczyły były by podziały zapisy od 5 levelu i sponsor nagród SiVo co wy na to?

moczyk
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 15:26   

nono faje by to bylo... ale mozna by to było robic czesciej... np co 2 tyg

Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 15:46   

pomysl fajny, ale raz na miesiac. na dwa tygodnie to troche za szybki sopsob zarobku dla niektorych... a poza tym to nagroda wcale nie musi byc "realna" tylko np. 3000 złota w grze

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-09-13, 15:51   

no może być :)
a jako nagroda np.
I miejsce: kod na wodza :)
II miejsce: 4-5 kodów za 1zł
III miejsce: 2-3 kody za 1zł :)

tylko na czym miałby polegać ten turniej??

Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 16:04   

Oooo... nagrody super. Szkoda, że nie dla mnie tylko dla mistrzów :D . A co do turnieju SiVo to dajemy ci wolną ręke w bawieniu się php i MySQL :D.

bitus
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 17:02   

Heh ja proponuje zrobic przedzialy :) od 5 lvl do 7 od 8 do 11 i od 12 do 15 ... i no 1 miejsce wodza zdobyc i cos tam dalej niemusicie sie zgodzic no ale ten 5 lvl vs 14 zero szans :) a i oczywiscie walka o zloto i doswiadczenie ? czy jak bo jak sie przegra to ponoc od 0 sie zaczyna czy cus takiego ?

Machor
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 17:07   

nagrody sa niezle ale przedzialy grupowe powinny byc np. 3 do 6, 7 do 10, od 11 do 14 ;-)

bitus
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 19:10   

no :) dobra tam ale jak ma turniej byc od 5 lvl to cio :P? trzeba jeszcze pomyslec o tym i czy przywodca indian sie zgodzi na ten pomysl

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-09-13, 19:53   

nagrody jakie moge ufundować już napisałem
a co do formy i formuły tego turnieju to szczeże powiem, że nie mam pojęcia jakby go przeprowadzić.... :/ w tej kwesti licze na waszą inwencje.... :)

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 20:14   

Hmm no ja też nic nie wiem za dużo jak to zrobić hmm..

bitus
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 20:51   

A ja mam :P : zrobic zakladke turniej ;) gdzies tam pod Indexem nastepnie napisac na stronce glownej jak sie wchodzi : Witaj graczu ! Zapisz sie teraz na turniej i zawalcz z indianinem godnym tobie . :) Zrobicie ta zakladke i bede zapisy na turniej : kto chce oczywiscie sie zapisuje w tedy losuja sie grupy w jakich gracz bedzie rozmieszczony ja bym wolal ze od 3 do 6 od 7 do 10 od 11 do 14 np: i nagraody : Zloto doswiadczenie zyskac mozna oraz stracic troche .. przedmioty nieaktywne wszytskie przeciwnik bierze ... no i pozniej nagrody dla Pierwszych graczy :/ cos mniej wiecej ?? oczywiscie rozpiska bylaby kto z kim walczy i takie pierdoly ..

Navka1
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 20:53   

Myślę że to świetny pomysł :) turnieje tak co tydzień ;p

bitus
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 20:56   

Hmm co tydzien no mogloby nawet tak byc zalezy od innych graczy ja moge na to isc Oczywiscie turniej niejest obowiaskowy .. ale zeby niebylo w turnieju 3 graczy :P i kazdy dostaje z nich nagorody ;)

Navka1
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 20:57   

Jak by byłe już turnieje, napewno zgłoszeń by było pełno w końcu gramy by wygrać w nim raczej myslę że nie będzie nic do stracenia :]

Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-13, 21:41   

co tydzień? przesada. ale ktos tu pisal "ooo.. ja proponuje zrobic zakladke turniej ...." ktos tu mysli ze to tak latwo. ale ja sie nie wypowiadam bo calego php jeszcze nie opanowalem wiec czy trudno czy latwo moze powiedziec tylko SiVo

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: