moderator na chacie |
Autor |
Wiadomo¶æ |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:05 moderator na chacie
|
|
|
proponuję wprowadzić moderatora na chacie w grze... ostatnio można się spotkać z niewybaczalnym chamstwem i bezczelnością właśnie tam... moderator poza usuwaniem wpisów mógłby mieć np prawo do dawania ostrzeżeń a w przypadku braku skuteczności w jego działaniach - mógłby mieć prawo np do zbanowania na powiedzmy 24h konta takiego cwaniaka... oczywiście kiedyś można było takiego delikwenta zaatakować i odechciewało się mu już truć, ale od czasu wprowadzenia ograniczeń są oni nie tykalni...
co Wy na to?
w razie czego - zgłaszam się na chętnego... |
|
|
|
 |
Szegi [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:09
|
|
|
nom moze byc |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:10
|
|
|
Dla mnie jest pomysł świetny, ale nie mógł by zostać gracz który za byle co będzie dawał bana (na czacie) tylko powinien być gracz z czystym sumieniem i odpowiedzialnością, którym przykładem jest dario :)
również moge sprubować tej pracy... |
Ostatnio zmieniony przez Navka1 2006-09-22, 14:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Szegi [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:13
|
|
|
no tak ale nikomu sie nie bedzie chcialo 24h siedziec na tej grze i patrzec czy nikt nie klnie |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:14
|
|
|
Navka1 napisa³/a: | Dla mnie jest pomysÅ‚ Å›wietny, ale nie mógÅ‚ by zostać gracz który za byle co bÄ™dzie dawaÅ‚ bana (na czacie) tylko powinien być gracz z czystym sumieniem i odpowiedzialnoÅ›ciÄ…, którym przykÅ‚adem jest dario :)
również moge sprubować tej pracy... |
dziękuję... ale chciałbym odciążyć pracę moderatorom z forum, dlatego zaproponowałem osobnego moda na chat... |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:17
|
|
|
Załóżmy że nie będzie jeden pilnował "czatu" lecz kilku wybranych przez SiVo (z resztą tylko SiVo tu decyduje :) tak z 3 graczy którzy są dosyć często mogli by się przydać...
dario :
dla mnie nawet jak bym została tym moderatorkiem głównego czatu ( w co wątpie) to nie robi zbyt wielkiego wysiłku by być na forum i jednocześnie w grze ;] |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:19
|
|
|
dobrze... ujmę to inaczej... też chciałbym zaistnieć... |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:25
|
|
|
Ciesze się i bardzo by było ciekawie :) lech sam na siebie zwracasz uwagę tym 15 lvl ;p ale nie mam nic przeciwko byś został moderatorem chata oczywiście jeśli SiVo się zgodzi :) |
|
|
|
 |
Szegi [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:41
|
|
|
ja tez nic nie mam to tego i powiem ze Dario to uczciwy czlowiek u gracz indianow, przeslalem mu 20k zlota a on mi wystawial bronie za 1 .. to sie nazywa Poofesjonalny Gracz |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 14:43
|
|
|
No pewnie, przecież dario jest mi chyba najbardziej zaufanym graczem chociaż cenki troszke wysokie ;p |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2006-09-22, 15:20
|
|
|
Navka1 napisa³/a: | chociaż cenki troszke wysokie ;p |
na czymś musi zarobić, aby dostać kolejny lvl ;)
a co do tego moda..... dobry pomysł :) sie teraz tym zajme :) |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 15:27
|
|
|
nom to oczywiste że musi zarobić nie mam nic przeciwko :) poprostu ceny są jakie są i SiVo pewnie ma juz tam jakieś 10K doświadczenia hehe i dobrze tak musi być, żeby gra była coraz lepsza i miała więcej broni itp. poodkrywanych :) a co do moderatorów kto zostaje? :) |
|
|
|
 |
simson86 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 15:30
|
|
|
ja zostaje ;) |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 15:33
|
|
|
bravo, ale przecież kończysz gre? |
|
|
|
 |
simson86 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-22, 15:34 re:
|
|
|
Nie zostaje przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo :P Jak zostane modem to zostane w grze :P Czyli gre koncze, bo modem nie zostane :P
Ale namieszalem :P |
|
|
|
 |
|