skuteczne tipi dla wszystkich |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-08, 18:30
|
|
|
Wiesz mnie proszono o to bym pogadał z SiVo bo chwilowo mam z nim najlepsze kontakty więc raczej nie musisz oddawać nikomu konto postaram się pogadać. |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-08, 18:49
|
|
|
nie mam zamiaru oddawać... chcę tylko równego traktowania... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-08, 18:50
|
|
|
Tak wiem przecież o co ci chodzi ale nie martw się pogadam o tipi z SiVo już wcześniej miałem zamiar ale ciężko go złapać |
|
|
|
 |
elymus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-08, 19:49
|
|
|
dario napisa³/a: | Nie wolno udostÄ™pniać swojego konta innym osobom."
|
Wydaje mi się, że tu chodzi o to, że dwie osoby w tym samym czasie nie kozystały z konta... |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-08, 20:15
|
|
|
myślę, że jeśli pisze, że nie wolno udostępniać to nie wolno udostępniać i tyle... po co doszukiwać się w tym ukrytego sensu? prościej już chyba nie można było napisać...
ale nie o tym jest ten temat... nie ja zacząłem z tym oddawaniem konta, ale ja to chcę zakończyć... chodzi o skuteczne tipi... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-08, 20:31
|
|
|
Tak wiadomo zawsze się sprzeczasz i stojisz za swojim ale cóż powtórze po raz drugi! POGADAM O TYM Z SiVo JAK BEDZIE! |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-08, 21:09
|
|
|
stoję za swoim i bronię tego co mówię... a jak ktoś mnie nie rozumie to staram się mu to wytłumaczyć... |
|
|
|
 |
KtoÅ› [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 09:24
|
|
|
jestem za tym by bylo tez tipi dla wszystkich pod wzgledem nie bicia graczy bez konta wodz w tipi |
|
|
|
 |
Ukryty_Samuraj [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 16:24
|
|
|
Tak sobie odwiedziłem ten temat no i czytam pierwszy post dario. No i myślę, że to przecież by było bezsensowne. W końcu posiadacze konta wódz muszą mieć jakieś przywileje, no nie? Mają kasę to mogę sobie pomóc :D ja osobiście nie mam konta wódz ale w tym miesiącu mało gadam z telefoniku zeby miecn a wodza :D mam na abonament 25 zeta i nawet nie pamietam kiedy ja ostatnio komorki uzywalem :D. |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 16:28
|
|
|
Ja mam wodza od dzisiaj rano i jestem zadowolony |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 19:28
|
|
|
Ukryty_Samuraj napisa³/a: | Tak sobie odwiedziÅ‚em ten temat no i czytam pierwszy post dario. No i myÅ›lÄ™, że to przecież by byÅ‚o bezsensowne. W koÅ„cu posiadacze konta wódz muszÄ… mieć jakieÅ› przywileje, no nie? MajÄ… kasÄ™ to mogÄ™ sobie pomóc :D ja osobiÅ›cie nie mam konta wódz ale w tym miesiÄ…cu maÅ‚o gadam z telefoniku zeby miecn a wodza :D mam na abonament 25 zeta i nawet nie pamietam kiedy ja ostatnio komorki uzywalem :D. |
a popatrzyłeś z punktu widzenia typowego, dobrego gracza (powiedzmy z pierwszej dwudziestki), który nie będzie miał nigdy wodza (z różnych przyczyn - nie wnikajmy)? To popatrz tak przez chwilę... W moim plemieniu jest dużo takich ludzi... przychodzi takich 2-3 Inków z wodzem i w godzinę z planety znika jeden indianin... co prawda zostaje wskrzeszony... zdobycie przyzwoitej broni zajmuje mu jakieś kilkanaście godzin, ale on nawet nie dożywa tego wieku... bo już po paru godzinach ci sami Inkowie zabijają go poraz drugi! nawet jeśliby jakimś cudem udało mu się uniknąć tych ataków, leczyć się na bierząco (musiałby co pół godziny przez cały dzień sprawdzać) i drugim cudem udałoby mu się skołować jakąś broń to i tak nie ma praktycznie żadnych szans na rewanż... bo kiedy chce zaatakować kogoś, kto wcześniej mu zabrał broń to nie może! dlaczego? bo tamten siedzi w tipi! i wychodzi na 10 sekund tylko po to żeby znowu zaatakować! bo jeśi ktoś ma wodza to siedzi w tipi 24h na dobe, wychodząc tylko na 10 sekund by zaatakować... taki ktoś jest praktycznie nietykalny! i to jest wkurzające... rozumiem - płaci to ma przywileje... ale zlitujecie się! on nie powinien mieć wyłączności na atakowanie!
jest jeszcze inne wyjście... można tą grę zrobić całkowicie płatną... wtedy wszyscy będą mieli wodza i nie będzie wątpliwości... ale to już jest inna historia...
mam nadzieję, że wyraziłem się jasno i nikt nie będzie miał do mnie o to pretensji... kto jest za można się pod tym podpisywać... |
|
|
|
 |
moczyk [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 19:48
|
|
|
czemu wszyscy maja cos do inków? |
|
|
|
 |
ksg666 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 19:55
|
|
|
Bo INKOWIE mają coś do wszystkich! zaczęło sie od marcinios3 ale to spoko gośc! dogadałęm sie z nim! ale niektórzy (atakują w 3-4) nie da sie z nimi dogadac! ówią że takie życie! to wypowiedziałem im wojne! teraz połowa inków narzeka... jak to ktos powiedzial "takie zycie..."
a jakby n00bki z Inków nie mialy wodzów to by tego plemienia dawno już nie było... ale jak to powiedział SiVo "serwer trzeba z czegoś opłącac" (czy jakoś tak...) ta gra liczy sie dla tych którzy mają kasypelno i im nie zależy! ja nigdy nie dam 10zeta! |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-09, 20:04
|
|
|
popieram... nie będę zaglądał do kasy SiVo, ale mnie się wydaje, że na opłacenie serwera (na rok) już dawno zarobił... z resztą tu nie chodzi o jego zarobki bo po to w końcu tą grę stworzył... nikt nie narzeka na wysokość cen... tylko na "przywileje" które dostają ci kasiaści... |
|
|
|
 |
silya_88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-11, 16:19
|
|
|
ja uważam, że wogóle nie powinno byc konta wodza, gra powinna byc równa dla wszystkich, a jeśli potrzeba kasy na serwer, to każdy móglby wyslać esa za złotówke raz na 3 miesiace i powinno styknąć,w koncu tu jest ze 2 tysiące graczy... |
|
|
|
 |
|