Tipi na SMS |
Autor |
Wiadomo¶æ |
napoleon12
Nocny Å‚owca

Nick w grze: napoleon
Do³±czy³: 31 Gru 2007 Posty: 91 Sk±d: brak
|
Wys³any: 2008-10-22, 18:03
|
|
|
ja kiedys wstałem o 5 bo mi sie tipi konczyło i strona wcale nie chodzila przez 30 min wysłałem sms na tipi ale nie zadziałał nic nie nie zdało ze strona nie działała a straciłem wtedy ss'a wiec tez mógłbym liczyc na zwort ale admin nie odpowiada za błedy w grze |
_________________ Indianin nie marudzi indianin walczy!!!!!!

|
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2008-10-23, 10:12
|
|
|
malydupek napisa³/a: | no to by byÅ‚o trochÄ™ niesprawiedliwe... przez bana tracić tyle kasy! |
No nie nie żartuj. Graj uczciwie to nie będziesz nic tracił. Ban jest kara i nie przysługują na nim przywileje. Sam prosiłem żeby SiVo zablokował możliwość wysyłania sms'a w czasie bana. |
|
|
|
 |
NoName
Nick w grze: NoName-portal
Do³±czy³: 07 Pa¼ 2008 Posty: 49 Sk±d: z portalu :)
|
Wys³any: 2008-10-23, 13:39
|
|
|
Niesprawiedliwe... Ban to nie nagroda, tylko kara :) |
_________________ NoName
-Howgh!
Nie mam nic wspólnego z graczem NoName w grze. Zbieżność nicków :) |
|
|
|
 |
malydupek
Pancur!
Nick w grze: malydupek
PlemiÄ™: Chiricauha
|
Wys³any: 2008-10-23, 16:15
|
|
|
wystarczającą karą jest niemożność gry na ileśtam dni... Wafal i Mohave zostali odesłani na urlop :| |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2008-10-23, 17:25
|
|
|
malydupek napisa³/a: | wystarczajÄ…cÄ… karÄ… jest niemożność gry na ileÅ›tam dni... |
To tylko z punktu widzenia takich cheaterów jak Ty. Każdy uczciwie grający indianin powie ze ban to ban. Dostajesz bana to tracisz bron. Albo przestrzegasz regulaminu albo jesteś narażony na koszty. |
|
|
|
 |
malydupek
Pancur!
|
Wys³any: 2008-10-23, 18:31
|
|
|
dostajesz bana to nie grasz kilka dni, albo więcej-na tym polega ta kara.
wafal i mohave zostali odesłani na urlop(albo jakims cudem wczesniej wiedzieli ze dostaną bana)
i nie nazywaj mnie nieuczciwym graczem, bo do czego jak do czego, ale do tego prawa nie masz. |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2008-10-23, 18:36
|
|
|
Kara nie polega na niegraniu, a na braku dostępu do konta.
Cytat: | i nie nazywaj mnie nieuczciwym graczem, bo do czego jak do czego, ale do tego prawa nie masz. |
Heh... Ciekawe czy Twoje logi to potwierdzajÄ… ;) |
|
|
|
 |
malydupek
Pancur!
|
Wys³any: 2008-10-23, 19:17
|
|
|
tak, moje logi to potwierdzajÄ… ;) sprawdz sobie jesli chcesz, nic nie znajdziesz :)
a tak swoją drogą warn którego niedawno od Ciebie dostałem jest bardzo bezpodstawny...
Twoje ostrzeżenia:
OD: Borszczu za wypowiedź: rasizm... Narodowy socjalizm... gówno...
widać jaki uczciwy z Ciebie gracz :):) |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2008-10-23, 19:42
|
|
|
malydupek napisa³/a: | wafal i mohave zostali odesÅ‚ani na urlop(albo jakims cudem wczesniej wiedzieli ze dostanÄ… bana) | Tak siÄ™ skÅ‚ada, że da siÄ™ wysÅ‚ać sms'a za jedyne 61 gr i siedzieć w tipi ;) |
|
 |
...Morderca
Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008 Posty: 202 Sk±d: Polska
|
Wys³any: 2008-10-23, 21:11
|
|
|
tak, da sie ale nie w moim przypadku ;)
dlatego ubiegam o zwrot pieniedzy które stracilem przez niedzialające sms na tipi |
_________________ Zawodowy_Morderca The Best :) |
|
|
|
 |
malydupek
Pancur!
|
Wys³any: 2008-10-24, 12:23
|
|
|
wafal napisa³/a: | malydupek napisa³/a: | wafal i mohave zostali odesÅ‚ani na urlop(albo jakims cudem wczesniej wiedzieli ze dostanÄ… bana) | Tak siÄ™ skÅ‚ada, że da siÄ™ wysÅ‚ać sms'a za jedyne 61 gr i siedzieć w tipi ;) |
podobno na banie nie mozna...
JAK TO JEST, ZE JEDNI MOGÄ„ A DRUDZY NIE?? |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Do³±czy³: 01 Sty 2008 Posty: 248 Sk±d: CheÅ‚m
|
Wys³any: 2008-10-24, 16:13
|
|
|
Chodziło o nick... A mianowicie o kreskę w nicku Zawodowego... Gdy jest "_" wtedy nie łapie system i nie chowa do tipi, wyskakuje błąd. |
|
|
|
 |
malydupek
Pancur!
|
Wys³any: 2008-10-24, 16:24
|
|
|
Holigula_Mixrus napisa³/a: | Nie wiem czy SiVo to wprowadziÅ‚, ale miaÅ‚ zrobić tak, że jak ktoÅ› ma bana to nie dziaÅ‚a sms na tipi... |
|
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Do³±czy³: 01 Sty 2008 Posty: 248 Sk±d: CheÅ‚m
|
Wys³any: 2008-10-24, 16:25
|
|
|
Czytaj wcześniejsze tematy, potwierdzą moją wersję. |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2008-10-24, 18:52
|
|
|
napoleon12 napisa³/a: | ja kiedys wstaÅ‚em o 5 bo mi sie tipi konczyÅ‚o i strona wcale nie chodzila przez 30 min wysÅ‚aÅ‚em sms na tipi ale nie zadziaÅ‚aÅ‚ nic nie nie zdaÅ‚o ze strona nie dziaÅ‚aÅ‚a a straciÅ‚em wtedy ss'a wiec tez mógÅ‚bym liczyc na zwort ale admin nie odpowiada za bÅ‚edy w grze | jeÅ›li strona nie dziaÅ‚aÅ‚a to niestety i skrypt chwania do tipi też nie zadziaÅ‚aÅ‚, bo znajduje siÄ™ na tym samym serwerze... :/ niestety to nie bÅ‚Ä…d skryptu, tylko jeÅ›li już serwera, na co wpÅ‚ywu ja już niestety nie mam.... chociaż chyba mi siÄ™ osobiÅ›cie jednak chyba nie zdażyÅ‚o, żeby strona nie dziaÅ‚aÅ‚a..
...Morderca napisa³/a: | tak, da sie ale nie w moim przypadku ;) |
Molph napisa³/a: | ChodziÅ‚o o nick... A mianowicie o kreskÄ™ w nicku Zawodowego... Gdy jest "_" wtedy nie Å‚apie system i nie chowa do tipi, wyskakuje bÅ‚Ä…d. | jeÅ›li rzeczywiÅ›cie nie masz możliwoÅ›ci wysyÅ‚ania smsem nicku w dokÅ‚adnie takiej samej postaci jak jest w grze to niestety skrypt tego nie rozpozna i nie schowa Ciebie do tipi... jeÅ›li tak wysyÅ‚aÅ‚eÅ› jednak te smsy i nie chowaÅ‚o to możesz napisać mi na PW numer telefonu to sprawdze i dam troche piórek jako rekompensate |
|
|
|
 |
|