INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
szkoła na wesoło :):)
Autor Wiadomo¶æ
frytka 
MoBika

Nick w grze: fryta
Do³±czy³a: 26 Pa¼ 2006
Sk±d: Kraków.
Wys³any: 2007-05-30, 21:30   

matematyka:
(wystawianie ocen)
Pani: ( zatrzymała się przy dwójkowym uczniu.)
- no i co ja mam mu postawić? przepuszczający....

- przez całe wakacje rano i po południu zdrowaśki za mije zdrowie, bo to się nie da przecież inaczej...

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2006
Sk±d: Lubartów
Wys³any: 2007-05-30, 21:32   

moj kolega sie dzis ganiał po klasie z nauczycielem bo ten chciał mu wstawić uwage...

wcześniejsza lekcja! Facet powstawił mojemu koledze uwage a moj kolega wziął dziennik i napisał mu uwage ( temu nauczycielowi) :D

frytka 
MoBika

Nick w grze: fryta
Do³±czy³a: 26 Pa¼ 2006
Sk±d: Kraków.
Wys³any: 2007-05-30, 21:49   

my się żucamy na przerwach podstawkami od kwiatków, takie ringo ;-)
dzisiej była bitka na spinacze do bielizny..

silya_88
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-01, 18:40   

A ja na świadectwie maturalnym w miejscu oceny z francuskiego miałam puste, czyli nie zdałam haha, fajnie o tym dowiedzieć się na rozdaniu. Pytam wychowawcy o co chodzi a on "no pamiętam, zaras wpisze" :-/

SrebrnaLisica
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-07, 21:34   

Heh.. a u mnie było na polskim coś o Adamie i Ewie... pani kazala na tablicy narysowac ten caly ogród Eden... i jak zaczęli rysować Adama to chłopaki coś mu rysowały (niepowiem gdzie xD) pani się wkurzyła i zamazala go zieloną kredą i powiedziała że on sobie siedzi w krzaczkach xD. Albo raz koledzy przynieśli papier i zapalniczke, zapalili to i postawili na parapecie od okna że się niby szkoła pali xD wszyscy pouciekali ze szkoły a potem ich złapali i na dywanik ;]

pixxel
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-01, 16:54   

kiedyś mnie wyśmiewał taki kolega ze szkoły taki grubas. wszyscy zobaczyli ze mi dokucza to sie zaczeli ze mnie smiac. akurat nasza wychowawczyni dyzurowala i sie spytala co sie dzieje. A ja jej na to: jak to jest prosze pani wszyscy k.... na jednego. a wszyscy w smiech. na szczescie konsekwencji nie ponioslem ;-)

Czesio
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-05, 12:16   

umnie w klasie bylo najlepiej na lekcj przyrody ja se siedze i mnie kolezanka zaczepia (siedziala zamna) no i pani domnie wstawaj a ja doniej ale dlaczego to ona mnie zaczepia a ona domnie wstawaj natychmiast no to ja wstalem stoje sobie a ona domnie mowi dzienniczek ja moiwe dlaczego a ona domnie nie bedziesz mi tu tanczyl na lekcj i wpisala mi uwage "Radek nie wykonal polecenia nauczyciela mial stac a tanczyl jak jakis idiota" jak to przeczytalem wybuchlem glosnym smiechem i wyrawalem kartke ! :D:D

Boruc 

Nick w grze: Buric
PlemiÄ™: Hopewell
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2007
Sk±d: BiaÅ‚ogard
Wys³any: 2008-01-05, 13:48   

Czesio napisa³/a:
umnie w klasie bylo najlepiej na lekcj przyrody ja se siedze i mnie kolezanka zaczepia (siedziala zamna) no i pani domnie wstawaj a ja doniej ale dlaczego to ona mnie zaczepia a ona domnie wstawaj natychmiast no to ja wstalem stoje sobie a ona domnie mowi dzienniczek ja moiwe dlaczego a ona domnie nie bedziesz mi tu tanczyl na lekcj i wpisala mi uwage "Radek nie wykonal polecenia nauczyciela mial stac a tanczyl jak jakis idiota" jak to przeczytalem wybuchlem glosnym smiechem i wyrawalem kartke ! :D:D

hehe no pamietam to ;)

a do mnie pani na Historii Zamknij mordę gówniarzu jeden... czy jakoś tak ;)

Czesio
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-05, 13:54   

nom :D:D hehe bo boruc gadal cos tam i sie z pania klcil pni doniego zamkni morde gowniazu nie bedziesz sie zemna klucil :P

Holigula_Mixrus 

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Do³±czy³a: 21 Mar 2007
Sk±d: Å»arki Letnisko
Wys³any: 2008-01-05, 15:36   

To ja miałam taką sytuację... Chorowałam przed świętami i nie chodziłam do szkoły. Przyszłam po świętach i na WOSIE nauczycielka mówi nam kartkówka... A ja na cały głos... Dzięki klasa, że nie przekazaliście... Po chwili wszyscy pisali oprócz mnie;]

1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

miszczu
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-05, 17:54   

we wrześniu na pierwszej lekcji informatyki gościu mówi: jak mnie będziecie szanować to ja was też będę szanował a jeśli nie będziecie mnie szanować to was sponiewieram hehe

Czesio
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-06, 08:46   

albo u mojego brata w szkole bylo najlepiej koles od matematyki za tydzien piszemy niezapowiedziana kartkowke :>

asuniaXD
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-25, 17:25   

a u mnie w klasie kolega dostał taką uwagę

"Semir na lekcji muzyki słucha muzyki"

Czesio
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-01, 14:27   

a umnie w klasie najlepiej koles normalnie taki troche nieuk ale na samych dwojach moze by zdal a ma z 3 przedmiotow Nie klasywfikowany ciagle mowi ze doszkoly nie chodzi bo jest chory a nadwor wychodzi normalnie mama go puszcza do skzoly kiedy chce taka gleba z niego lol byc nieklasyfikowanym zW-F lol :|

Boruc 

Nick w grze: Buric
PlemiÄ™: Hopewell
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2007
Sk±d: BiaÅ‚ogard
Wys³any: 2008-02-01, 14:54   

Czesio napisa³/a:
a umnie w klasie najlepiej koles normalnie taki troche nieuk ale na samych dwojach moze by zdal a ma z 3 przedmiotow Nie klasywfikowany ciagle mowi ze doszkoly nie chodzi bo jest chory a nadwor wychodzi normalnie mama go puszcza do skzoly kiedy chce taka gleba z niego lol byc nieklasyfikowanym zW-F lol :|

chodzi ci o tigera tak prawa 2 razy w tygodniu mamy w-f na 1 lekcji to go wtedy prawie nigdy niema ;D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: