Turniej |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-23, 09:39
|
|
|
Nie zapisuje się chyba :/ wiadomo wygrali "słabsi..." |
|
|
|
 |
wojtas087 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-23, 09:53
|
|
|
Wygralem wszystkie walki a nie ma mnie nawet w pierwszej osemce!! Przeciez tamtych tez bym pobil!! |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-23, 10:20
|
|
|
też wygrałam wszystkie walki a wiem ze tamci wygrali z 3 lub 2 :/ |
|
|
|
 |
moczyk [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-23, 19:56
|
|
|
to jest bezsensu... slabsi maja byc od nas lepsi??? |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2006-09-24, 09:14
|
|
|
skuteczniejsi... ;) |
|
|
|
 |
moczyk [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-24, 09:23
|
|
|
no ale jak ktos sie wskrzesza i zapisze na turniej(zakladajac ze ma 0 obrony) to jak mu taki pan X zada 500 obrazen to ile on dostanie pkt??? a wiadomo ze mamy wiecej taki któzy maja nizsze lvl(i 0 obrony) niz wyzsze... moim zdaniem powinno byc tak ze jak jest turniej to grupy sa losowe niezalezne od lvl... i najpierw beda eliminacje potem cwierc finaly itd... u tak beda wygrywali dobzy gracze i niebedzie wiecej szczescia niz skutecznosci |
|
|
|
 |
SiVo

|
Wys³any: 2006-09-24, 09:47
|
|
|
chyba to przerobie w ten sposób, ze bedzie dobór przeciwników zależny od statystyk, a nie lvlu, czyli sumujemy ilość statów i na tej podstawie dobieramy przeciwników.... liczyć sie wtedy bedzie jak zostały rozłożone te staty....
bo rzeczywiście niektórzy mają słabe staty pomimo wysokiego lvlu.... |
|
|
|
 |
IwanKSG [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-24, 09:49
|
|
|
moczyk napisa³/a: | no ale jak ktos sie wskrzesza i zapisze na turniej(zakladajac ze ma 0 obrony) to jak mu taki pan X zada 500 obrazen to ile on dostanie pkt??? a wiadomo ze mamy wiecej taki któzy maja nizsze lvl(i 0 obrony) niz wyzsze... moim zdaniem powinno byc tak ze jak jest turniej to grupy sa losowe niezalezne od lvl... i najpierw beda eliminacje potem cwierc finaly itd... u tak beda wygrywali dobzy gracze i niebedzie wiecej szczescia niz skutecznosci |
Zgadzam sie z Tobą! Tak jak jest w Champions League czy na Mistrzostwach Świata! i przecież teretycznie słabsi nie są bez szans. Wiele przykładów można wymieniać własnie z piłki nożnej |
|
|
|
 |
SiVo

|
Wys³any: 2006-09-24, 09:52
|
|
|
IwanKSG napisa³/a: | przecież teretycznie sÅ‚absi nie sÄ… bez szans. |
no, ale chyba mimo wszystko tutaj szansze, że 5 lvl wygra z 14 są baaaaaardzo bliskie 0 :/ |
|
|
|
 |
IwanKSG [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-24, 09:56
|
|
|
SiVo napisa³/a: | IwanKSG napisa³/a: | przecież teretycznie sÅ‚absi nie sÄ… bez szans. |
no, ale chyba mimo wszystko tutaj szansze, że 5 lvl wygra z 14 są baaaaaardzo bliskie 0 :/ |
No niby sÄ… :P ale szanse zawsze sÄ… prawda?
Ale z tym podziałem wg. statystyk tez nie jest głupi pomysł |
|
|
|
 |
dario [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-24, 23:42
|
|
|
SiVo napisa³/a: | no, ale chyba mimo wszystko tutaj szansze, że 5 lvl wygra z 14 sÄ… baaaaaardzo bliskie 0 :/ |
żebyś się nie zdziwił... przecież nietrafienie w trakcie tych trzech rund zdarza mi się niesłychanie często... i tak właśnie przegrywam walki z innymi... nie trafię 3 razy, a tamten trafi mnie raz, za to zabierze mi cały JEDEN pkt życia... w ten spodób przegrywam walki... |
|
|
|
 |
SiVo

|
Wys³any: 2006-09-25, 15:55
|
|
|
dario napisa³/a: | w trakcie tych trzech rund |
w turnieju jest 5 rund.... :) |
|
|
|
 |
Navka1 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-25, 19:43
|
|
|
Powinny być losowe pary czyli bez podziału na lvl, każdy ma równe szanse pod względem wygranej... ja zadaje po 3 rany w turnieju myślę że inni też coś koło tego... i tu liczy sie celność(zręczność) a nie lvl i załóżmy że trafie raz a gracz z słabszym lvl 3 i kto wygra? sami pomyślcie... |
|
|
|
 |
czester [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-25, 20:59
|
|
|
myślenie w toku:P |
|
|
|
 |
SiVo

|
Wys³any: 2006-09-26, 11:01
|
|
|
narazie turniej BETA2 v.02 ;) chce spróbować zrobić z tym podziałem ze względu na statystyki... |
|
|
|
 |
|