INDIANIE.net Strona Gwna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Inwestycje :)
Autor Wiadomo
uente
[Usunity]

Wysany: 2006-12-22, 19:16   

kiedyś ludzie żyli w jaskiniach, wszystko idzie do przodu i gra też powinna...

Kiljan
[Usunity]

Wysany: 2006-12-22, 21:11   

SiVo musisz przemyslec kwestie inwestycji bo tak byc nie moze to jest bezsensu uente ma doby pomysl ograniczenie do 15k wtedy sie uzbiera na bron i ochrone

frytka 
MoBika

Nick w grze: fryta
Doczya: 26 Pa 2006
Skd: Kraków.
Wysany: 2006-12-22, 21:13   

jestem za pomyslem uente!!!

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 22 Pa 2006
Skd: Lubartów
Wysany: 2006-12-23, 06:37   

ja tez za pomysłem uente :)

silya_88
[Usunity]

Wysany: 2006-12-23, 10:53   

kiedyś nie było inwestycji, ale kiedyś najwyższy lvl był 13, pomyśl o tym, z każdym lvlem coraz więcej potrzeba kasy na leczenie, na energię, na broń i ochronę. i dziękuję SiVo, ze na samym początku powiedziałeś o takim ograniczeniu, gdybym wiedziała nie wtapiałabym kasy w te inwestycje, jak sądzisz, ile mogę zrobić za 688 złota co 2 dni na 14 lvlu? i może jeszcze mam sobie kupić (nawet gdyby to było możliwe) poletko ziemniaków za 7194 k, żeby móc wyciągać 995 złota co 2 dni, chory pomysł
PS: komu powiedziałeś tydzień temu, ze robisz taką zmianę skoro nikt nie wiedział?

rad19wro
[Usunity]

Wysany: 2006-12-23, 12:04   

SiVo napisal na forum o tym :P

silya_88
[Usunity]

Wysany: 2006-12-23, 12:25   

forum to tylko forum, nie wszyscy tu wchodzą, nie wszyscy mają czas czytać wszystkie posty. Czy takich rzeczy nie powinno się pisać w newsach?

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-12-23, 15:36   

silya_88 napisa/a:
forum to tylko forum

to jest AŻ forum...
silya_88 napisa/a:
nie wszyscy tu wchodzą

a czy ja kogoś zmuszam do wchodzenia tutaj?? :> nie chcesz to nie wchodzisz... jak robiłem wyprawe to też w ramach BETY dałem pierw linka na forum tylko (a za chwile widziałem jak ktoś na placu próbuje "sprzedać info o wyprawie"... podobnie było z autosurfami... jedni se przeczytali o nich na forum, a inni płacili na placu, aby sie tego dowiedzieć...)... sama ciekawość powinna skłaniać ludzi do odwiedzania forum...
silya_88 napisa/a:
ile mogę zrobić za 688 złota co 2 dni na 14 lvlu?

tyle samo co poprzednio?? czy to taki problem wejść raz na 48h i wypłacić kase?? przecież za chwile można do tipi wleźć...
BTW: czy Ty wcześniej wchodziłaś do gry tylko raz na tydzień, aby wypłacić kase z inwestycji, zapolować, uleczyć sie i znów wejść dopiero za tydzień jak sie kasa zbierze?? bo z waszych postó można by wysnuć taką teze...

przecież ja wam NIE zmniejszyłem zarobków... wtedy zarabiałaś TYLE SAMO co teraz... kto gra regularnie nic nie straci...
zresztą inwestycje miały być tylko MAŁĄ pomocą, a nie waszym jedynym źródłem utrzymania...

Kiljan
[Usunity]

Wysany: 2006-12-23, 15:50   

no to SiVo rozwaz moja wczesniejsza propozycje o warzywach:)

MDodzia
[Usunity]

Wysany: 2006-12-23, 16:56   

Co do tej zmiany (że trzeba kase wypłacać co 48h) to co ja mam zrobić, skoro trupem jestem? Teraz na pewno pieniędzy nie wypłacę no i mi przepadła kasa. No nic, takie zycie...
Ostatnio zmieniony przez MDodzia 2006-12-23, 19:58, w caoci zmieniany 1 raz  

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 20 Wrz 2006
Skd: wziąć kasę na piwo?
Wysany: 2006-12-23, 16:58   

MDodzia napisa/a:
że trzeba kase wypłacać co 24h

Nie co 24 a co 48....

MDodzia napisa/a:
trupem jestem

No to idź do szamana aby Cię wskrzesił...

uente
[Usunity]

Wysany: 2006-12-23, 17:37   

SiVo bez obrazy ale Twój ostatni post z tego tematu to jakiś bełkot..... Problemem jest fakt, że nie można odłożyć szmalu a można było. Co level wszystko droższe, walka bardziej zajadła i jest problemem uzbierać nawet 10.000 a tyle potrzeba na zakup dobrej broni. Pomijam fakt że ludziom ucięło po 50.000, ja nie straciłem nic a i tak na Twoją decyzję i zmianę jestem zły!!

silya_88
[Usunity]

Wysany: 2006-12-23, 18:44   

SiVo napisa/a:

a czy ja kogoś zmuszam do wchodzenia tutaj?? :> nie chcesz to nie wchodzisz... jak robiłem wyprawe to też w ramach BETY dałem pierw linka na forum tylko (a za chwile widziałem jak ktoś na placu próbuje "sprzedać info o wyprawie"... podobnie było z autosurfami... jedni se przeczytali o nich na forum, a inni płacili na placu, aby sie tego dowiedzieć...)... sama ciekawość powinna skłaniać ludzi do odwiedzania forum...

To jakieś bzdury, z całym szacunkiem, wiesz do czego służy forum? Do rozmowy, a wiadomości należy dawać do newsów, to tak samo, jakbyś zamieścił wiadomość na głównym placu która zniknie za kilka minut i stwierdził, ze kto zdążył przeczytać to zdążył a reszta ma pecha. Nie wiem, czemu piszesz mi o jakiś ludziach chcących sprzedać czy kupić wiadomości tak jakbym to ja była :-/ myślałam, że ta strona istnieje, po to, żeby ludzie mogli zabawić się w indian, a nie spędzić dziesiątki godzin na wyszukiwaniu po forum jakiegoś Twojego pościku o zmianie w grze. Gdyby na tym mi zależało zostałabym modem jakiegoś forum, albo coś w tym stylu.

SiVo napisa/a:

BTW: czy Ty wcześniej wchodziłaś do gry tylko raz na tydzień, aby wypłacić kase z inwestycji, zapolować, uleczyć sie i znów wejść dopiero za tydzień jak sie kasa zbierze??

kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć jak często wchodzę do gry i czy jest to raz na tydzień

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-12-24, 14:02   

z okazji świąt przedłużyłem wam czas przez jaki sie kasa odkłada... teraz bedzie tego 2x więcej, a dla osób z kontem wódz to 3x dłużej...

uente
[Usunity]

Wysany: 2006-12-24, 14:05   

:))) dobroć Twa nie zna granic.....

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych