|
INDIANIE.net
Oficjalne forum
|
bany, ban, ale za co? |
Autor |
Wiadomo |
ShermaN
Game_Over
Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!
Doczy: 08 Pa 2008 Posty: 101 Skd: się wzięło złoto?:O
|
Wysany: 2009-02-10, 10:46
|
|
|
GzeHu,
Sprzedał:
31 01 2009 ziomalek1 maczuga (39468) za 195000 złota
Kupił:
01 02 2009 od ziomalek1 maczuga (39468) za 7000 złota
01 02 2009 od ziomalek1 kamień (39961) za 15000 złota
01 02 2009 od ziomalek1 kamień (39893) za 10000 złota
cóż więcej dodać? może to że miałeś wspólne IP z kilkoma innymi kontami na 4 lvlu które również dostały bany za bank?
wesley,
Kupił:
26 11 2008 od kaktus kamień (36476) za 40000 złota
18 01 2009 od maciek143 kamień (39156) za 21500 złota
18 01 2009 od maciek143 kamień (39157) za 21500 złota
31 01 2009 od DeLaCrosse kamień (39910) za 40000 złota
coś jest niejasne?
Kamil1101,
nie kupiłeś nic po w miare normalnej cenie.. wszystko co masz kupiłeś za 1 złota od bielasa;) ponadto IP wspólne z dwoma innymi kontami gdzie nie była zgłoszona gra ze wspólnego IP
Ave ShermaN |
_________________ z opinią jest jak z dziurą w dupie, każdy z nas ją ma |
|
|
|
 |
Kamili
Nick w grze: Kamili
Doczy: 18 Sty 2009 Posty: 21 Skd: Stolica
|
Wysany: 2009-02-10, 11:35
|
|
|
Ooo, to też bardzo ciekawe :) Może SiVo wyjaśni skąd zwykły pionek sherman ma dostęp do takich danych? :) Myślałem, że SM sam podejmuje decyzje, a nie przekazuje wszystkie dane współplemieńcom ;D |
|
|
|
 |
Kamil1101
Nick w grze: ToJakasPomylka
Doczy: 07 Sie 2008 Posty: 10 Skd: :o
|
Wysany: 2009-02-10, 13:34
|
|
|
Gra z 2 kontami nie zgloszonymi? :O Dobrze jest sie dowiedziec czegos nowego o sobie... No nic, na pewno nie mam uwzglednionych dwoch swoich braci. Moze nawet nie znalazles 3 roznych ip z kompow? Po prostu irytujesz mnie swoim wybiorczymi dowodami, udajesz kogos, kto rozwiazuje problemy, a tak na prawde to tylko flamer z Ciebie. Jesli chodzi o bielasa to pomagal mi na prosbe czasami... Z reszta wymienialem sie kasa z meneli na indian. NIe masz po prostu nic na mnie...
Edit:
"wszystko co kupiles"... tak.. wszystko... a nawet i jeszcze wiecej. Moze mi powiesz co ja takiego ciekawego od niego kupilem, albo moze inaczej zebys zrozumial, bo zauwazylem, ze roznie z Toba bywa, ile tych rzeczy bylo? |
_________________ Precious little whore,
she's on her back screaming out for more.
Bye. |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!
Doczy: 08 Pa 2008 Posty: 101 Skd: się wzięło złoto?:O
|
Wysany: 2009-02-10, 13:58
|
|
|
na menelach wymiana kasy jest zabroniona ;) a tutaj jeśli chcesz oddać komuś kasę nie dostając w zamian nic na indianach to masz obowiązek zgłosić to w specjalnym temacie na forum w którym wpisujesz wszystkie takie transakcje...
http://forum.indianie.net/viewtopic.php?t=1627
Borszczu napisa/a: |
Wymiany, nie zgłoszone, a wykryte zostaną potraktowane jako push i odpowiednio ukarane wg regulaminu.
Zgłoszenia już po zbanowaniu nie będzie brane pod uwagę, wiec radze o tym pamiętać i wszelkie tego typu reklamacje będą odrzucane. |
|
_________________ z opinią jest jak z dziurą w dupie, każdy z nas ją ma |
|
|
|
 |
Kamil1101
Nick w grze: ToJakasPomylka
Doczy: 07 Sie 2008 Posty: 10 Skd: :o
|
Wysany: 2009-02-10, 14:07
|
|
|
Btw, co mnie interesuja menele? To, ze zabronione jest tam dawanie kasy, jakos mnie nie rusza. Jakbys nie zauwazyl to jest inne forum. A ja tutaj nie pozyczalem/dawalem nikomu kasy, co najwyzej dostawalem. A to jest roznica, no chyba, ze jej nie zauwazasz. Jak mam Ci tlumaczyc, ze nic na mnie nie ma. Jak cos sensownego znajdziesz to Ci odpisze. Nie chce mi sie co jakis czas zagladac na forum. Pzdr. |
_________________ Precious little whore,
she's on her back screaming out for more.
Bye. |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 01 Sty 2008 Posty: 248 Skd: Chełm
|
Wysany: 2009-02-10, 14:58
|
|
|
ShermaN napisa/a: | w/g większości graczy te bany to moja sprawka ;D więc wredna mogę z Tobą o tym pogadać ;D |
Dać pionkowi sm to będą bany ;) nie długo, nie długo ;)
Co do moich banów już podjąłem odpowiednie kroki gdyż wwaliłem w to bardzo dużo kasy i czasu, także drogi admin będzie miał sporo problemów, tylko czemu nie chwalił się jak swoimi wałkami na moim koncie? |
|
|
|
 |
kaban99
Nick w grze: kaban99
Plemię: Chiricauha
Doczy: 01 Cze 2008 Posty: 69 Skd: Skierniewice
|
Wysany: 2009-02-11, 07:00
|
|
|
Cwelhave ty grozisz SiVo buahahaha bana masz slusznego wiec o huj walczysz???
Po drugie Rumuna do sadu nie wpuszcza chyba ze masz paszport polsatu.
Po trzecie szkoda mi Cie trochek, bo caly hajs pakowales w ta gre przynajmniej mogles sobie kupic nowy sweter nie z grucha ani nie teamboysa.
P.S umyj zabki jak robisz gale bo koledzy sie skarza keke i buhahaha
Pozdrawia i caluje Cie Kaban99 |
_________________ Mohave gdzie moj winchester???na baazarze za 50k jak dla ciebie!!! |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006 Posty: 625 Skd: Wrocław
|
Wysany: 2009-02-11, 12:52
|
|
|
Molph napisa/a: | Słucham za co mam bana na mohave, nie napisałes, nie pochwaliłes sie, za co ban na numero_uno, za tt? to nie powód. No i co z tego, że przesyłałem? Sprawdzasz mnie - sprawdzaj wszystkich. |
o co Ci chodzi? oszukiwałeś? oszukiwałeś. miałeś szansę, ale byłeś zbyt zachłanny... dostałeś palec, chciałeś rękę...
co do powodów:
a) push (sam już sie przyznałeś)
b) multi, wszak konto numero_uno i mohave i jeszcze rare pomniejszych było założonych trochę wcześniej niż dostałeś bana....
c) korzystałeś z botów (chyba, że mnie jakoś przekonasz w jaki sposób można ręcznie klikać kilka/naście razy na sekunde w odpowiednie miejsca i tak przez dłuugi czas)
d) jeszcze punkt 11 regulaminu, ale to już chyba najmniejszy pikuś...
nie wiem ile kasy na to wydałeś, ani ile czasu straciłeś, ale jakbyś grał uczciwie to bana byś napewno nie dostał...
a jak tak bardzo lubiszie kantować i oszukiwać to może w ramach pomysłu kiedyś proponowanego, czyli otwarcia drugiego serwera, zrobie drugi "świat" ale bez ograniczeń, bez modów, bez zasad.... chcecie takiej gry? |
|
|
|
 |
kropek
ZIOMALEK1 to JA

Nick w grze: ziomalek1
Plemię: TMK09
|
Wysany: 2009-02-11, 14:51
|
|
|
Chcesz to zrób taki świat było by dobrze :D |
_________________ Trzeba być twardym... Jak żelki z biedronki ;DD xDD |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 01 Sty 2008 Posty: 248 Skd: Chełm
|
Wysany: 2009-02-11, 15:38
|
|
|
SiVo napisa/a: | Molph napisa/a: | Słucham za co mam bana na mohave, nie napisałes, nie pochwaliłes sie, za co ban na numero_uno, za tt? to nie powód. No i co z tego, że przesyłałem? Sprawdzasz mnie - sprawdzaj wszystkich. |
o co Ci chodzi? oszukiwałeś? oszukiwałeś. miałeś szansę, ale byłeś zbyt zachłanny... dostałeś palec, chciałeś rękę...
co do powodów:
a) push (sam już sie przyznałeś)
b) multi, wszak konto numero_uno i mohave i jeszcze rare pomniejszych było założonych trochę wcześniej niż dostałeś bana....
c) korzystałeś z botów (chyba, że mnie jakoś przekonasz w jaki sposób można ręcznie klikać kilka/naście razy na sekunde w odpowiednie miejsca i tak przez dłuugi czas)
d) jeszcze punkt 11 regulaminu, ale to już chyba najmniejszy pikuś...
nie wiem ile kasy na to wydałeś, ani ile czasu straciłeś, ale jakbyś grał uczciwie to bana byś napewno nie dostał...
a jak tak bardzo lubiszie kantować i oszukiwać to może w ramach pomysłu kiedyś proponowanego, czyli otwarcia drugiego serwera, zrobie drugi "świat" ale bez ograniczeń, bez modów, bez zasad.... chcecie takiej gry? |
Ja oszukiwałem?
Skoro mówisz, że oszukiwałem to podaj konkretne powody, numero_uno było zgloszone do dwóch super moderatorów jako mój brat który grał w indianie (grał bo dostał bana za tt)
Od kiedy korzystanie ze ZWYKŁEJ OPERY traktowane jest jako bot? No słucham wytłumacz mi to.
Dostałem palec, tak dostałem go od Ciebie, bo z każdym zasranym błędem szedłem do Ciebie.
Może wytłumaczysz co to jest push? Bo jakoś nie wiem, gdzie przez tyle czasu plemienia dawały na lvl liderom i było ok, ale teraz SiVo dostał "coś" bo nie wiem co i nagle mohave dostaje bana bez podania przyczyny. |
|
|
|
 |
kaban99
|
Wysany: 2009-02-11, 16:06
|
|
|
Co za koles!!!
Cwelhave jestes bezczelny jednym slowem, jak mozna wbic 30 level legalnie bo inni gracze procz was oszustow powyzej 25 levela nie potrafia bo wiedza ze sie z tym z chodzi bardzo dlugo, spojrzcie na dyzio95 i zyzio na menlach gdzie oni sa, a gdzie wy, bo bija legalnie,
a TY szmaciarzu masz jeszcze pretensje do SiVo ze ban nie sluszny przez takich cheaterow grac sie odechciewa,mowisz ze inwestowales w to pieniadze ty byles jeden pomysl o tych ludzia ktorzy inwestuja,graja legalnie traca je przez takiego oszusta jak ty.
Najlepszą karą to Ban na IP dla ciebie.
SiVo tez jest bez winny bo sam sie przyznaje ze na to pozwalal wiec badz tak laskawy o wielki adminie a zamknij ten burdel lub zrob cos porzadnie bo ogolnie to jedna wielka Menelska zenada |
_________________ Mohave gdzie moj winchester???na baazarze za 50k jak dla ciebie!!! |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
Nick w grze: fryta
|
Wysany: 2009-02-11, 19:52
|
|
|
SiVo, a co ze mną? :) Mam nadzieję że dostane Swoje konto z powrotem w najbliższym czasie.
Czekam ; ) |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

|
|
|
|
 |
bamberos
Nick w grze: Bambero
Plemię: kukuruku
Doczy: 04 Lut 2009 Posty: 10 Skd: socho
|
Wysany: 2009-02-11, 21:11
|
|
|
dobra kaban99 ty zamknij morde cwelu jebany nie dojebali cie czy co nie twoja sprawa to sie nie pierdalaj i zamknij wkoncu kurwa ryj |
|
|
|
 |
kaban99
|
Wysany: 2009-02-12, 17:26
|
|
|
Bamberos jak to pisales to chyba miales pelne usta roboty!!! bo bardzo rozczytac sie nie mozna, i sam trzym pizde bo ta sprawa dotyczy wszystkich graczy, a przedewszystkim tych ktorzy grali utrzciwie.
P.S. Liz dupe koniu |
|
|
|
 |
mietek3
Nick w grze: goog
|
Wysany: 2009-02-13, 15:59
|
|
|
teraz mój barciak dostał bana niewiem za co.... |