Przesunity przez: Holigula_Mixrus 2008-10-20, 13:36 |
Zdjęcie funkcji moderatora z Grassmana. |
Czy uważasz , że Grassman powinien być zastąpiony innym graczem na stanowisku moderatora? |
TAK. Koniecznie z plemienia Ajmarów. |
|
11% |
[ 4 ] |
TAK. Niekoniecznie z plemienia Ajmarów. |
|
48% |
[ 17 ] |
NIE. A tekst o pogardzie dla Chiri to tylko taki joke. (tutaj prawdopodobnie 19 głosów) |
|
40% |
[ 14 ] |
|
Gosowa: 35 |
Wszystkich Gosw: 35 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
Plemię: Apache
Doczy: 29 Sie 2006 Posty: 625 Skd: Wrocław
|
Wysany: 2008-10-18, 15:54
|
|
|
żeby było na temat.... Grassman dostał posade moderatora na placu ze względu na referencje z meneli :> przed chwilą założyłem nowy temat na forum na Casting moderatorów - kto niech się zgłasza... po wyborze nowej obsady będziecie mogli zdecydować też o Grassmanie.
a co do tej oceny wpisów przez graczy to nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak sie jakaś grupka (plemie) zmówi to będzie... |
|
|
|
 |
wredna_squaw
Szefowa...
Nick w grze: wredna_squaw
Plemię: Brudne_Stopy
Doczya: 02 Wrz 2007 Posty: 109 Skd: Warszawa
|
Wysany: 2008-10-18, 19:41
|
|
|
Właśnie po to byłyby wagi określające obiektywność gracza. Na początku pewnie byłoby wiele złośliwych, ale gdyby dodać jeszcze bany za "błędne" oceny cudzych wpisów...
No a w przypadku gdyby taka lista miałaby tylko służyć moderatorom do ostatecznej oceny to w ogóle nie byłoby problemu... |
|
|
|
 |
NoName
Nick w grze: NoName-portal
Doczy: 07 Pa 2008 Posty: 49 Skd: z portalu :)
|
Wysany: 2008-10-18, 22:34
|
|
|
SiVo napisa/a: | bo jak sie jakaś grupka (plemie) zmówi to będzie... |
pamietajmy, że SM (Holigula) widzi za co modzi (poszczególnie) dają warny... Niesprawiedliwy, stronniczy - Won. Chętnych nie brakuje. |
_________________ NoName
-Howgh!
Nie mam nic wspólnego z graczem NoName w grze. Zbieżność nicków :) |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
Plemię: Brudne Stopy
Wiek: 31 Doczya: 21 Mar 2007 Posty: 634 Skd: Żarki Letnisko
|
Wysany: 2008-10-19, 08:48
|
|
|
NoName napisa/a: | pamietajmy, że SM (Holigula) widzi za co modzi (poszczególnie) dają warny... Niesprawiedliwy, stronniczy - Won. Chętnych nie brakuje. |
Na dzień dzisiejszy nie widze... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
NoName
Nick w grze: NoName-portal
Doczy: 07 Pa 2008 Posty: 49 Skd: z portalu :)
|
Wysany: 2008-10-19, 10:49
|
|
|
Ale to w zakresie mojego zarysu moderatorów i warnów byś widziała i mogła kontrolować... |
_________________ NoName
-Howgh!
Nie mam nic wspólnego z graczem NoName w grze. Zbieżność nicków :) |
|
|
|
 |
pierdziuch
Nick w grze: pierdziuch
Doczy: 19 Pa 2008 Posty: 44 Skd: Wrocław
|
Wysany: 2008-10-20, 01:35
|
|
|
dzisiaj Grassman zaczął szaleć na menelach. Dawał warny za free i pobalował kilka kont. Teraz czekamy na admina. Naprawdę grasman w roli moderatora to nie jest nic dobrego. Jak ktoś od nich straci broń na indianach pewnie będzie to samo co na menelach.
Do grassmana:
Chłopie wrzuć na looz to tylko gra a walczymy na ustawkach i arenie a nie na ławeczce i placu. |
|
|
|
 |
moonchild
Nick w grze: moonchild
Doczya: 17 Lip 2008 Posty: 64 Skd: ...
|
Wysany: 2008-10-20, 01:56
|
|
|
pierdziuch napisa/a: |
Do grassmana:
Chłopie wrzuć na looz to tylko gra a walczymy na ustawkach i arenie a nie na ławeczce i placu. |
to tylko gra, ale nie ta gra, więc może o sprawach meneli pisz na forum meneli nie indian |
|
|
|
 |
Molph
Nick w grze: mohave
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 01 Sty 2008 Posty: 248 Skd: Chełm
|
Wysany: 2008-10-20, 06:33
|
|
|
pierdziuch napisa/a: | dzisiaj Grassman zaczął szaleć na menelach. Dawał warny za free i pobalował kilka kont. Teraz czekamy na admina. Naprawdę grasman w roli moderatora to nie jest nic dobrego. Jak ktoś od nich straci broń na indianach pewnie będzie to samo co na menelach.
Do grassmana:
Masz już 3 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: Mefisto za wypowiedź: Bo zawsze z Tobą wchodzi dziwnym zbiegiem okoliczności całe pgr.
OD: Mietek_ziom za wypowiedź: jest mima - jest lama :=)
OD: Mietek_ziom za wypowiedź: Tylko, że admin nie odda dezi tylko odda pistolet.
Mietek_ziom to pierdziuch - więc chłopie nie kozacz bo Ty też dajesz warny za nic. Nie nadajesz się na moda tutaj. |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
Nick w grze: konto sprzedane
Plemię: Chiricauha
Doczy: 03 Kwi 2008 Posty: 352 Skd: --
|
Wysany: 2008-10-20, 09:52
|
|
|
Menele mnie nie interesują. To, że Pierdziuch jest modem na Menelach to mnie nic nie obchodzi. Ten temat jest poświęcony fatalnej postawie moderatora Grassmana na placu głównym gry Indianie.net. Tak trudno to zrozumieć???... |
_________________ ... |
|
|
|
 |
ShermaN
Game_Over
Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!
Doczy: 08 Pa 2008 Posty: 101 Skd: się wzięło złoto?:O
|
Wysany: 2008-10-20, 10:50
|
|
|
ech. Faktem jest że te 2 gry sa inne i nie należy ich porównywać. Jednak skoro Grassman powołuje się na doświadczenie z meneli to warto byłoby wiedzieć jaki modem jest tam czyż nie? Otóż na menelach modem jest fatalnym. W nerwach banuje konta daje warny za darmo. I tutaj nie chodzi o porównanie obu gier tylko o udowodnienie że grassman na moda się nie nadaje. |
_________________ z opinią jest jak z dziurą w dupie, każdy z nas ją ma |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
Nick w grze: konto sprzedane
Plemię: Chiricauha
Doczy: 03 Kwi 2008 Posty: 352 Skd: --
|
Wysany: 2008-10-20, 12:48
|
|
|
Ale SiVo właśnie z tego powodu, że Grassman jest moderatorem na Menelach dał mu moda tutaj. Czyli uważa, że moderatorem jest dobrym. Żeby tylko nie było tak samo jak z ZM. Długotrwała wojna i na koniec oczywiście SiVo przyznał nam rację. :/ Ciekawe tylko ile niepotrzebnych warnów i banów nas ta wojna będzie kosztowała... |
_________________ ... |
|
|
|
 |
pierdziuch
Nick w grze: pierdziuch
Doczy: 19 Pa 2008 Posty: 44 Skd: Wrocław
|
Wysany: 2008-10-20, 13:10
|
|
|
Wbrew twoim wyobrażeniom molph nie jestem Mietkiem na menelach:) Wiem, ze trudno ci to zrozumieć ale cóż to już nie jest mój problem, nie ja będę żył w błędzie tylko ty:) Z reszta jak zawsze...
A co do warnów, to znasz regulamin i jego wykładnię więc nie wiem skąd twoje zaskoczenie za co warn.
A skoro SiVo uznał, że to iż grasman jest modem na menelach ma znaczenie dla tego czy przyznać mu moda na indianach to przybliżyłem nieco jego postawę jako moderatora na menelach. Mam nadzieje ze tym razem dokładniej sprawdzi jak sprawuje sie dany moderator a nie czy tylko jest moderatorem. |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
Nick w grze: Grassman
Wiek: 34 Doczy: 12 Lut 2008 Posty: 63 Skd: tu wziąść kase??
|
Wysany: 2008-10-20, 13:34
|
|
|
taakk .. tylko że wczorajsza afere na menelach wyjaśniłem z adminem... nie dawałem warnów za nic... Może pierdziuch tak uważa ale tak nie jest: dałem warna graczowi mefisto za wypowiedż : "tak to jest chyba w twojej chorej wyobraźni molph..." ponadto dostałem warna od PGr za to że powiedziałem że nei wygrałem castingu an moderatora portalu Gimnazjum katolickiego w Łodzi.... Wiec neich szanowny PGr nie skarzy na mnei kiedy sami robia te błedy... rozmawiałem z SiVo an temat mojej pracy i uznał że jest zadowolony :) Dziekuje |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
Plemię: Brudne Stopy
Wiek: 31 Doczya: 21 Mar 2007 Posty: 634 Skd: Żarki Letnisko
|
Wysany: 2008-10-20, 13:36
|
|
|
Zamykam bo robi się spam... To nie menele!! Nastepnym razem kązdego warnem nagrodze! |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
|