problem z wskrzeszaniem i stratÄ… statystyki |
Autor |
Wiadomo¶æ |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:07
|
|
|
Azarel napisa³/a: | Prosze nie odpisujcie takich odpowiedzi jak:
"LOL" "ZGADZAM SIE" "MASZ RACJE" ludzie opanujcie siÄ™ troche i siÄ™ rozpisujcie p |
A ty z łaski swojej jako moderator tego forum możesz też usuwać takie posty, aby śmietnika nie było, wkońcu taka robota. No chyba że tutaj panują inne zasady, niż na wielu innych.
Pozdro... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:08
|
|
|
1. śmietnika nie ma
2. Nie zauważyłeś ze postów jest coraz mniej? siedze tu 2 godziny i usuwam! |
|
|
|
 |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:10
|
|
|
trurl napisa³/a: |
Nie wiem, jak to się stało, ale mój ludzik sam z siebie odżył, więc nie straciłem statystyki.
Czy jest jakiś automat wskrzeszający, czy też zostałem jakoś specjalnie potraktowany?? |
Moze po pewnym czasie sie po prostu zmartwych wstaje? |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:18
|
|
|
Ebola napisa³/a: |
Moze po pewnym czasie sie po prostu zmartwych wstaje? |
Kiedyś leżałem trupem ponad cały dzień i jakoś mnie nie wskrzesiło samo z siebie. |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:19
|
|
|
Postać nigdy sama nie wzmartwychwstaje trzeba ją reainkarnować |
|
|
|
 |
trurl [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:24
|
|
|
W takim razie zostałem wskrzeszony przez boskiego Admina :D
Ale i tak nieważne bo mnie znowu zabili i znowu zbieram złoto na wykupienie, żeby nie tracić statystyki.... Fajnie tak ginąć ciągle... Po prostu super |
|
|
|
 |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:25
|
|
|
Azarel napisa³/a: | Postać nigdy sama nie wzmartwychwstaje trzeba jÄ… reainkarnować |
A przydalo by sie np po 6h |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:25
|
|
|
No wdeche dlatego ja nigdy nie wchodze na arene i mnie nikt nie atakuje wejde jak będe mieć 5 lev he |
|
|
|
 |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:33
|
|
|
Cytat: | Dobra to pogadam o tym z SiVo |
Gadales juz Azarel bo niewiem czy sie spieszyc z 5 lvl czy siedziec 2 dzien na 4 |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:39
|
|
|
Powiedział że wieczorem to zrobi |
|
|
|
 |
Ebola [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:43
|
|
|
Skoro bedzie ta poprawka to mozna by jeszcze zmienic ze slabszy moze atakowac silniejszych bez ograniczen levelu czyli np ktos z 6 moglby atakowac kogos z 14 jak ma ochote, blokada bylaby tylko na slabszych o ten poziom czy dwa |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 15:45
|
|
|
Właśnie zrobi to Shivo wieczorem bo z nim gadałem powiedział że tak nie było ale coś mu sie stało i wgrała się stara baza danych |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 18:24
|
|
|
SiVo obyś jak najszybciej coś zrobił z tym atakowaniem, bo mnie chyba krew zaleje...
Kurde... ile można się wskrzeszać Zaraz mi statystyk zabraknie i nie wiem co i jak będę polował. Normalnie masakra.... Ehehe... |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-01, 18:26
|
|
|
SiVo jest teraz na forum to pewnie coś robi w grze ehh ja lvl na 5 lvl bo siedziałem na 4 ale już nie mogłem wytrzymać trzasłem wiewióre i jak narazie nikt mnie nie atakuje ale ja wręcz przeciwnie he |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2006-09-01, 19:07
|
|
|
dobra, ogłaszam wszem i wobec ;), że blokada już jest :)
teraz można atakować ludzi którzy mają conajmniej level o 3 mniejszy niż wasz.... w atakowaniu silniejszych nie ma rzadnych "sprzętowych" ograniczeń :P
BTW: co do tego "cudownego" wskrzeszenia.... po każdej przegranej walce jest szansa, że sie przeżyje ;) jest bodajże 5% plus twoja obrona :) więc to nie cud, a fart :P |
|
|
|
 |
|