|
INDIANIE.net
Oficjalne forum
|
Pytania bez odpowiedzi... |
Autor |
Wiadomo¶æ |
frytka
MoBika
Nick w grze: fryta
|
Wys³any: 2007-04-06, 09:07 Pytania bez odpowiedzi...
|
|
|
W tym temacie możecie zamieszczać pytania na które nie ma odpowiedzi
Ja zacznÄ™:
Dlaczego Kaczor Donald chodzi z pupą na wierzchu, a jak wychodzi z łazienki to jest owinięty ręcznikem?
skoro do poteflonu nic sie nie przykleja, to jak go przyklejono do patelni??
Po co piloci kamikaze robili próbne loty?
Dlaczego kamikadze zawsze wkłada kask??
Dlaczego sok cytrynowy robiony jest z koncentratu, a płyn do mycia naczyń z prawdziwej cytryny?
Dlaczego, gdy jakiś uczeń wie coś ponad program nauczania to nauczyciele mają go w d...?
Jak to się stało, że Rasputin wypił śmiertelną dawkę trucizny i przeżył (przeciętny człowiek zginąłby od dawki dwa razy mniejszej), potem dostał w pierś z pistoletu i przeżył, a zginął dopiero jak utopili go w rzece ?
dorzucÄ™ reszte jak siÄ™ temat rozwinie :P |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

|
|
|
|
 |
silya_88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-10, 15:32
|
|
|
Mogę odpowiedzieć na pierwsze:P |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
|
Wys³any: 2007-04-10, 15:51
|
|
|
wymysł twórcy czy inne wyjaśnienie?:) |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)

|
|
|
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-12, 07:16
|
|
|
wiec tak:
1. donald chodzi w reczniku, bo przecierz kuperek musi wytrzec sobie co nie? ty sie nie wycierasz?
2. do teflonu nic nie przywiera, a nie " nie przykleja". po za tym jest jak naklejka, 2 strona nie ma takich właściwości jak ta na której " pichcisz;]"
3. no ktoś musiał przetestować samoloty nie? jak jakas okr liczbe przetestowali ( np, celownosc w obiekt) reszta robila misję;)
4. wkłada kask, aby podczas lotu nie uderzyć sie i nie stracić przytomnosci,
bo jakby stracił i nie trafił w cel to d... a nie kamikaze;]
5. koncentrat to skoncentrowany sok, chyba nawet jakby to powiedzieć ma " wiecej cytryny w cytrynie" cytryne do herbaty jak dasz to jest git, a koncentratu nie dąło by sie dozowac, potem go rozcieńczaja i masz sok z cytryny, nigdy 100%,
6. bo on tego niema wiedziec, wiec go tam własnie mają;)
7. co do ostatniego pana,
wszystko zalezy od procesu rzkładu trucizny w organiźmie, jak miał powolny rozkład zawartości zołądka, to nie umarł szybko, wiec dawka nie miała nawet znaczenia,
postrzelenie w piers nie zawsze musi zabic, po jednej stronie niema serca tylko płuca, wiec i sie nie wykrwawił, a po drugiej, jesli nie w serce, to tez mało prawdopodobne aby zginął szybko, utopienie poskutkowało ;).
dawaj dalej te pytania " bez odpowiedzi" |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
|
Wys³any: 2007-04-12, 07:27
|
|
|
Dlaczego kromka spada zawsze masłem do podłogi?
Skąd się wziął Bóg?
Dlaczego samolotów nie robi się z tego samego materiału co czarne skrzynki?
Dlaczego każdy nowy proszek do prania daje większą biel od poprzedniego, skoro poprzedni dawał najbielszą biel? Biel nie ma granic, czy głupota ludzi wymyślających te reklamy?
Dlaczego pokemony umiały powiedzieć tylko swoje imie, a i tak swietnie się ze sobą dogadywały?
Dlaczeego nożownicy używają noża, a nie np. widelca?
czemu kiedy czegoś bardzo szukasz nie możesz tego znaleźć za to znajdujesz rzeczy których szukałes 2 tygodnie temu...
Dlaczego w filmie Piraci z Karaibów, Jack Sparrow chodzi jakby był pijany (wiadomo... trzy dni picia rumu) i wyglada na to, zę ciężko mu utrzymać równowagę... ale gdy przyjdzie mu walczyć, to z łatwością przeskakuje z belki na belkę, z taką precyzją, z taką równowagą, jak gdyby nigdy nic?...
Dlaczego Amerykanie, zanim wprowadzili równoć ludzi bez względu na kolor skóry, musieli najpierw wybić wszystkich Indian?...
Dlaczego przyjęło się, ze koty piją mleko?... Przeciez psy też je lubią...
Dlaczego krowie mleko uczula, a kozie już nie?...
Co było pierwsze kura czy jajko??
Dlaczego "przysłowia są mądrością narodów", skoro większośc przysłów jest zupełnie głupich i czy jeżeli naród ma głupie przysłowia to sam naród też jest głupi?
Dlaczego wiele mÄ…drych ludzi nie jest docenianych?( siÄ™ mnie tyczy...)
Albo dlaczego na świecie jest więcej kobiet niż mężczyzn choć tego trochę nie widać?
Kolejne: Dlaczego wiele osób potrafi być cwaniakiem tylko na gg i na forum?
Po jaką cholerę ludzie wymyślają słowa mające po 100+ liter, choć i tak nikt nie wie co one oznaczają?
Dlaczego, mimo że szampony mają różne kolory piana, która z nich powstanie jest biała?
Kto pierwszy spojżał na krowę i pomyślał, "Pociągne za to zwisające u dołu i wypije to co z tego wyleci"? |

|
|
|
|
 |
Technix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-12, 08:20
|
|
|
1 Bo strona z masłem jest cięższa i w czasie lotu obraca się na cięższą stronę :p
2Bóg był na początku zanim było cokolwiek.
3Za duże koszty teraz mi się przypomniało, że im wieksza jest powierzchnia tym łatwiej rozwalić np. strzał z kuszy łatwiej przebije kirys niż mniejszą częśc zbroi
4Biel to biel, a głupota to rzecz nieskończona...
5 Telepatia czyni cuda :p, a tak naprawde, to w bajkach wszystko jest możliwe
6Spróbuj zabić kogoś widelcem, a najlepiej plastikowym, bo tańszy...
7Takie jest życie ;p
8W filmach wszystko możliwe...
9Nie wszystkich, paru się znajdzie;p Bo murzyni bardziej się tego domagali tylko trochę z późno
10Bo koty sÄ… sprytniejsze i tyle :p
11Inne białka i cukry są w różnych mlekach
12 Teoria ewolucji: był jakiś nielotny ptak, ludzie go udomawiali, to pewnego razu w końcu z jajka wyszła prawdziwa kura :p
13Autorzy przysłów szukali pretekstu, żeby ich przysłowia były zapamiętane(głupi zawsze znajdzie wytłumaczenie)
14(Mnie też) Bo głupi chcą utrzymać swoją pozycje(bo aż tak głupi nie są)
15 Od poczÄ…tku ludzie na to pracowali: wojna za wojnÄ…, a kto na wojnach walczy?
16Mają kompleksy i próbują się dowartościować :p
17Ci co wymyślili to wiedzą i chcą też wejść do księgi rekordów
18Nie rozumiem zbytni pytania, piany robią kolorowe, żeby ładnie wyglądały
19Nie znam go osobiście, dowodów osobistych też nie było, ale wydaje mi się, że ktoś zobaczył cielaka pijącego mleko i też chciał spróbować :p
I numeruj pytania bo nie chce mi się liczyć :p |
Ostatnio zmieniony przez Technix 2007-04-12, 21:12, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
silya_88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-12, 08:52
|
|
|
frytka napisa³/a: | wymysÅ‚ twórcy czy inne wyjaÅ›nienie?:) |
Filozoficzno-społeczne:) trochę inne niż Adam:)
Jako bajka użyte jest uosobienie zwierzęcia, czyli nie tylko wycieranie się ręcznikiem ale tez to, że ma dom, chodzi na polowania, gotuje jedzenie itp. Nie ma ubrania, żebyśmy mimo to nie zapomnieli, że jest kaczką:)
Reszty pytań nie czytałam |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
|
Wys³any: 2007-04-12, 13:12
|
|
|
Technix napisa³/a: | Spróbuj zabić kogoÅ› widelcem |
jak bym się bardzo uparła to by się udało.... |

|
|
|
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-12, 15:09
|
|
|
chciałem tylko napisac ze połowa z wyjasnien texhnixa wg mnie jest poprawna, ponadto
zabicie kogoÅ› widelcem jest normalnie osiagalne, podchodze i wbijam, jest coÅ› prostrzego?.
mogecie zabic małym placem, uciskając krtan;] |
|
|
|
 |
Technix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-12, 16:18
|
|
|
Mówię plastikowym! Jak mnie będziesz trzymał za krtań to moę ciebie kopnąć wiesz gdzie?Wiadomo, że w brzuch!
[ Dodano: 2007-04-12, 16:30 ]
Aha i na kiedy przewidujesz kolejne pytania "bez odpowiedzi"? |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-04-12, 16:47
|
|
|
To ja mam pytanie:
Dlaczego frytka nie gra jak kazdy normalny user tylko siedzi i płuka złoto na 4 poziomie |
|
|
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
|
Wys³any: 2007-04-12, 16:58
|
|
|
Borszczu napisa³/a: | Dlaczego frytka nie gra jak kazdy normalny user tylko siedzi i pÅ‚uka zÅ‚oto na 4 poziomie | odp. Bo ma takÄ… zasade! |

|
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-04-12, 17:13
|
|
|
Borszczu napisa³/a: | Dlaczego frytka nie gra jak kazdy normalny user tylko siedzi i pÅ‚uka zÅ‚oto na 4 poziomie |
Bo to może kukła...
Ale pytanie fajne ;] |
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
|
Wys³any: 2007-04-12, 17:34
|
|
|
Cytat: | Bo to może kukła... | To nie kukła... |

|
|
|
|
 |
frytka
MoBika
|
Wys³any: 2007-04-12, 18:19
|
|
|
nie jestem kukłą, i weź już wafal przestań bo zaczyna mnie to męczyć..
a gram nie dla lvla tylko dla siebie więc nie idę dalej.. proste?
a zauważcie że przez moją taktyke grania jestem bardziej znana |

|
Ostatnio zmieniony przez frytka 2007-04-12, 19:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|