INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
chowanie zlota gdzies zeby jak sie atakuje lub sie pluka
Autor Wiadomo¶æ
jonathanek
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 15:33   chowanie zlota gdzies zeby jak sie atakuje lub sie pluka

mysle ze chowanie gdzies zlota przy plukaniu zlota lub siedzeniu na grze to cos dobrego bo kazdy slaby i nie tylko sie boi zeby nie stracic swojego zlota i zeby nie zostac zaatakowanym wiec niech to bedzie cos jak bank... ;-) ;-)

Misiol
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 15:46   

To wtedy nie miałoby sensu atakowanie innych, bo kazdy by schował złoto i nie byłoby mu co zabrać... :-/

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 16:12   

To niech bedzie tak, że możesz schować tylko połowe swojego złota... albo wraz ze wzrostem doświadczenia lub lvl ilość złota możliwa do przechowania będzie wzrastać.

ksg666
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:09   

Ja tam jestem przeciwny! Mnie i tak sie kasa nie trzyma!

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:19   

Racja ciekawe gdzie ma indianin chować kase? W BANKU! lol naprawde niektóre pomysły są że aż dupe ściska xP bez urazy ten może i jest dobry ale nie w grze dla indianów ^^

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:26   

A co to, zakopać troche złota w ziemi nie można :?: Można wprowadzić opcje: "zakop złoto" i po sprawie... i można wprowadzić taki wałek, że np. możesz je odkopać dopiero po 2 dniach. :-P Chyba w tamtych czasach gdzieś trzymali swoje oszczędności, aby nie stracić wszystkiego w trakcie najazdów obcych. :-)

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:27   

Bez sens z tymi skarbcami mrówki gigantyczne ci zjedzą kase xP albo obrobią piraci he

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:30   

To jest gra o indianach, czy piratach :?:

Wcześniej w innym temacie wspominałeś coś o realiźmie, ale ty jakoś tego nie posiadasz. :-P

PS: dziwny sposób kończenia zdań, zamiast "kropki", zawsze jest "he". :-/

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:35   

Przecież ja żartuje a pośmiać się można jeśli masz coś do realizmu pogadajmy sobie kolego na gadu gadu bo zaczynasz mnie wkurzać i jesteś pan wielki ortografista jak tak bardzo lubisz polski to zapraszam również na gadu gadu (1389074) nie wtrącaj się do mej ortografi inni wogóle piszą że szkoda gadać a ty czepiasz się u mnie przecinków i kropek no ja nie moge a tu mnie wkurzyłeś :/

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:41   

Tylko będąc moderatorem forum trzeba coś wnosić do niego, bo te ziolone literki wkońcu coś oznaczają. A jeżeli nie jesteś w stanie kontynuować rozmowy na forum (moim zdaniem publicznym) i chcesz przejść na neutralny grunt, to jest nie dobrze, gdyż powinieneś w pewien sposób łagodzić sytuację, a nie "dolewać oliwy". :-)

Pozdro... ;-)

Acha i jak chcesz o czymś pogadać bardziej prywatnie, to pisz na PM. 8-)
Ostatnio zmieniony przez KeeS 2006-09-02, 17:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:43   

Może masz racje ale czepiasz się mojej ortografi a popatrz na innych he to moja jakoś się trzyma cóż powtórze jeszcze raz pomysł jest kiepski

elymus
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 18:22   

Azarel napisa³/a:
indianów

:lol: :lol: :lol:

Taki post napisałem wcześniej, ale Azarel go skasował! Wg. mnie nie nadajesz się na moderatora. Gdzieś niedawno czytałem temat o tym, że chcesz zrezygnować, możesz mi podać link - z chęcią się wypowiem ;]

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 18:39   

Lol co w tym dziwnego? post nie na temat to go skasowałem

elymus
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 19:03   

Azarel napisa³/a:
post nie na temat

Azarel napisa³/a:
Przecież ja żartuje a pośmiać się można jeśli masz coś do realizmu pogadajmy sobie kolego na gadu gadu bo zaczynasz mnie wkurzać i jesteś pan wielki ortografista jak tak bardzo lubisz polski to zapraszam również na gadu gadu (1389074) nie wtrącaj się do mej ortografi inni wogóle piszą że szkoda gadać a ty czepiasz się u mnie przecinków i kropek no ja nie moge a tu mnie wkurzyłeś :/

To jest za to bardzo na temat :lol: Aha i jeszcze jedno: ja żartuję, a sam jak napisałeś pośmiać się można 8-)

KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-05, 16:03   

Z tym chowaniem złota to raczej nie najlepszy pomysł, co to za indian jak ma złoto w kieszeni, ja tam wszystko wydaje na doświadczenie (szaman,źródło)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: