chowanie zlota gdzies zeby jak sie atakuje lub sie pluka |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jonathanek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 15:33 chowanie zlota gdzies zeby jak sie atakuje lub sie pluka
|
|
|
mysle ze chowanie gdzies zlota przy plukaniu zlota lub siedzeniu na grze to cos dobrego bo kazdy slaby i nie tylko sie boi zeby nie stracic swojego zlota i zeby nie zostac zaatakowanym wiec niech to bedzie cos jak bank... |
|
|
|
 |
Misiol [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 15:46
|
|
|
To wtedy nie miałoby sensu atakowanie innych, bo kazdy by schował złoto i nie byłoby mu co zabrać... |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 16:12
|
|
|
To niech bedzie tak, że możesz schować tylko połowe swojego złota... albo wraz ze wzrostem doświadczenia lub lvl ilość złota możliwa do przechowania będzie wzrastać. |
|
|
|
 |
ksg666 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:09
|
|
|
Ja tam jestem przeciwny! Mnie i tak sie kasa nie trzyma! |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:19
|
|
|
Racja ciekawe gdzie ma indianin chować kase? W BANKU! lol naprawde niektóre pomysły są że aż dupe ściska xP bez urazy ten może i jest dobry ale nie w grze dla indianów ^^ |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:26
|
|
|
A co to, zakopać troche złota w ziemi nie można Można wprowadzić opcje: "zakop złoto" i po sprawie... i można wprowadzić taki wałek, że np. możesz je odkopać dopiero po 2 dniach. Chyba w tamtych czasach gdzieś trzymali swoje oszczędności, aby nie stracić wszystkiego w trakcie najazdów obcych. |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:27
|
|
|
Bez sens z tymi skarbcami mrówki gigantyczne ci zjedzą kase xP albo obrobią piraci he |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:30
|
|
|
To jest gra o indianach, czy piratach
Wcześniej w innym temacie wspominałeś coś o realiźmie, ale ty jakoś tego nie posiadasz.
PS: dziwny sposób kończenia zdań, zamiast "kropki", zawsze jest "he". |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:35
|
|
|
Przecież ja żartuje a pośmiać się można jeśli masz coś do realizmu pogadajmy sobie kolego na gadu gadu bo zaczynasz mnie wkurzać i jesteś pan wielki ortografista jak tak bardzo lubisz polski to zapraszam również na gadu gadu (1389074) nie wtrącaj się do mej ortografi inni wogóle piszą że szkoda gadać a ty czepiasz się u mnie przecinków i kropek no ja nie moge a tu mnie wkurzyłeś :/ |
|
|
|
 |
KeeS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:41
|
|
|
Tylko będąc moderatorem forum trzeba coś wnosić do niego, bo te ziolone literki wkońcu coś oznaczają. A jeżeli nie jesteś w stanie kontynuować rozmowy na forum (moim zdaniem publicznym) i chcesz przejść na neutralny grunt, to jest nie dobrze, gdyż powinieneś w pewien sposób łagodzić sytuację, a nie "dolewać oliwy".
Pozdro...
Acha i jak chcesz o czymś pogadać bardziej prywatnie, to pisz na PM. |
Ostatnio zmieniony przez KeeS 2006-09-02, 17:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 17:43
|
|
|
Może masz racje ale czepiasz się mojej ortografi a popatrz na innych he to moja jakoś się trzyma cóż powtórze jeszcze raz pomysł jest kiepski |
|
|
|
 |
elymus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 18:22
|
|
|
Azarel napisa³/a: | indianów |
Taki post napisałem wcześniej, ale Azarel go skasował! Wg. mnie nie nadajesz się na moderatora. Gdzieś niedawno czytałem temat o tym, że chcesz zrezygnować, możesz mi podać link - z chęcią się wypowiem ;] |
|
|
|
 |
Azarel [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 18:39
|
|
|
Lol co w tym dziwnego? post nie na temat to go skasowałem |
|
|
|
 |
elymus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-02, 19:03
|
|
|
Azarel napisa³/a: | post nie na temat |
Azarel napisa³/a: | Przecież ja żartuje a poÅ›miać siÄ™ można jeÅ›li masz coÅ› do realizmu pogadajmy sobie kolego na gadu gadu bo zaczynasz mnie wkurzać i jesteÅ› pan wielki ortografista jak tak bardzo lubisz polski to zapraszam również na gadu gadu (1389074) nie wtrÄ…caj siÄ™ do mej ortografi inni wogóle piszÄ… że szkoda gadać a ty czepiasz siÄ™ u mnie przecinków i kropek no ja nie moge a tu mnie wkurzyÅ‚eÅ› :/ |
To jest za to bardzo na temat Aha i jeszcze jedno: ja żartuję, a sam jak napisałeś pośmiać się można |
|
|
|
 |
KtoÅ› [Usuniêty]
|
Wys³any: 2006-09-05, 16:03
|
|
|
Z tym chowaniem złota to raczej nie najlepszy pomysł, co to za indian jak ma złoto w kieszeni, ja tam wszystko wydaje na doświadczenie (szaman,źródło) |
|
|
|
 |
|