INDIANIE.net Strona Gwna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Może teraz zareagujesz adminie?
Autor Wiadomo
moonchild 

Nick w grze: moonchild
Doczya: 17 Lip 2008
Skd: ...
Wysany: 2008-11-11, 09:37   Może teraz zareagujesz adminie?

Od dawna wiadomo było, że coś jest nie tak, ale teraz to już Panowie przegięli, nawet oszukując trzeba mieć umiar:

1. Kamili z plemienia AJMAROWIE - lvl 28
2. Grassman z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
3. uente z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
4. wafal z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
5. mohave z plemienia AJMAROWIE - lvl 27
6. lechu z plemienia Chiricauha - lvl 26
7. Bugi z plemienia AJMAROWIE - lvl 26

Nasze plemię w zasadzie już nie gra, czekamy tylko na powrót lecha,
a wy róbcie dalej wałki i grajcie między sobą

i niech ŻADEN z was nie obraża mojej a przede wszystkim własnej inteligencji i nie mówi, że to legalne.

Tyleq 
cFaNiAkI 4EvEr

Nick w grze: Tyleq
Plemię: Chiricauha
Doczy: 29 Maj 2008
Skd: Jastrzębie Zdrój
Wysany: 2008-11-11, 10:09   

mnie ta gra i tak już p******i tak samo jak i admin tej gry, który nic nie widzi, i jeszcze kradnie innym żeby tylko nie dogonić państwa Ajmarków. Żal was hahha :D
Tyleq nie spi - Tyleq CZUWA !!!

Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie :)

malydupek 
Pancur!

Nick w grze: malydupek
Doczy: 13 Sie 2008
Skd: Szczecin
Wysany: 2008-11-11, 13:11   

przy takich wysokich levelach po prostu nie da się żeby więcej niż 1-2 osoby pnęły się do przodu ;/ coś tu jest bardzo nie tak.

piropusz 

Nick w grze: piuropusz
Doczy: 03 Wrz 2008
Skd: pabianice
Wysany: 2008-11-11, 13:47   

kazdy doskonale wie za ajmarzy oszukują i to bardzo bo nie jest mozliwe wbic kilka miloionów expa w ciagu kilku dni wiec albo nalezą im sie stale bany i to stałe nie takie ze po tygodniu ich odbanuje tylko staly albo cofniecie im lvl od czasu w ktorym zaczeli robic przekrety nie tylko o 1 do tylu

...Morderca 

Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Doczy: 03 Sty 2008
Skd: Polska
Wysany: 2008-11-11, 14:03   

Nie macie prawa mówić ze wszyscy Ajmarowie bo nie każdy oszukuje. Z tego co zamieściła moonchild to chyba chodzi o Grassmana i Mohave a mowicie o wszystkich.

Ma sie kase to ma lvl, zal mi Was. Czy Wy nie widzieliście ile itemów mial Mohave i Grass na bazarze? Po kilka muszkietów, rusznic, karabinow itp Wystarczy tylko pomyśleć a Wy chyba tego nie umiecie... Widzicie w tym wszystkim tylko oszustwa.

Nie macie o tym wogóle pojęcia. Nie wiecie co mówicie, oskarżacie Nas bezpodstawnie. Żadnych screenów i dowodów.
Jesteście zerem dla mnie, poza kilkoma spoko osobami. Szacunek dla Nich :)

lukas9189 
User

Nick w grze: lukas9189
Doczy: 11 Lut 2008
Skd: Pabianice
Wysany: 2008-11-11, 14:15   

sam jesteś cenzura
chodzi mi o pare osób mohave, grassman, bielas, magnum, kamili a i niżej w tabeli kolesie nadzwyczaj szybko wbijają.

Dziwne że np Mahone, Hona, Matrix, Marcino1 i inni dopiero jak poszli do ajmarów dostali olśnienia i wbijają lvle. A co do itemów powystawianych to musieli je wcześniej kupić aby je teraz sprzedać.

Tu wszystko widać czarne na białym, admin albo ma kase przed oczyma albo nie wiem co z nim jest w każdym razie jest bardzo nie wporządku...

Ja też najprawdopodobniej kończe grę...pozdrowienia dla panów gburów

Plus warn za obrazę...
Ostatnio zmieniony przez Holigula_Mixrus 2008-11-11, 17:57, w caoci zmieniany 1 raz  

moonchild 

Wysany: 2008-11-11, 16:14   

...Morderca napisa/a:
Nie macie prawa mówić ze wszyscy Ajmarowie bo nie każdy oszukuje. Z tego co zamieściła moonchild to chyba chodzi o Grassmana i Mohave a mowicie o wszystkich.

Masz rację – nie wszyscy Ajmarowie, z czołówki tylko Uente jakoś przystopował ostatnio i to dodatkowo potwierdza moje przypuszczenia…

...Morderca napisa/a:

Ma sie kase to ma lvl, zal mi Was. Czy Wy nie widzieliście ile itemów mial Mohave i Grass na bazarze? Po kilka muszkietów, rusznic, karabinow itp Wystarczy tylko pomyśleć a Wy chyba tego nie umiecie... Widzicie w tym wszystkim tylko oszustwa.

Wystarczy tylko pomyśleć - zie używaj takich argumentów to akurat argument na naszą korzyść. Właśnie dlatego, że wystarczy trochę pomyśleć widać, że coś jest nie tak

Każdy chyba wie ile na 26 czy 27 lev trzeba kasy – sumy idą w miliony.

Chcesz powiedzieć, że z tych kilku muszkietów, rusznic, karabinów itd. wbijacie tyle expa?? Policz sobie ile rusznic musielibyście zabrać, żeby kilka osób wbiło 26 i 27 lev w tak szybkim czasie? I czy jest chociaż tylu graczy żeby tyle itemów zabierać dziennie?

Duch? Zaatakujesz go może 50x dziennie z czego połowę może wygrasz, z czego może z 5-10 razy dostaniesz jakiś badziew, może czasem wpadnie coś lepszego – ile z tego wyciągniesz?

Aparatura? Marne kilka tysięcy dziennie

Piórka? – zdaje mi się, że tu macie pole do popisu – tylko wyjaśnij skąd NAGLE u Was taki przypływ kasy na eski

...Morderca napisa/a:

Nie macie o tym wogóle pojęcia. Nie wiecie co mówicie, oskarżacie Nas bezpodstawnie. Żadnych screenów i dowodów.

Wejdz w ranking i przypomnij sobie np. ranking sprzed 2 tygodni – to najlepszy dowód.
Ta gra ma ograniczony zakres możliwości legalnego zdobywania kasy i expa i każdy kto trochę pomysli wie o czym tak szybkie progresy świadczą.

Ja dokładnie wiem o czym mówię - jak wiele osób wiem skąd te piórka są, ale niestety korzystanie z takich sposobów nie mieści się w moich kategoriach moralnych…
Miejmy nadzieję, że admina również i jakoś na to zareaguje.

Mahone 

Nick w grze: Mahone
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 08 Kwi 2008
Skd: Błękitni
Wysany: 2008-11-11, 18:05   

lukas9189 napisa/a:

Dziwne że np Mahone, Hona, Matrix, Marcino1 i inni dopiero jak poszli do ajmarów dostali olśnienia i wbijają lvle.

Jak byłem w komOrnikach miałem 20 lvl, potem admin wrocił mnie o 2 i dalej wbiłem 20. Poszedłem do ajmarów i zrobiłem 1 cały lvl i troche w kolejnym. Łowie i mam jeszcze troche ryb i za to własnie bije sobie level. Także WON od mojej postaci w grze.

...Morderca 

Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Doczy: 03 Sty 2008
Wysany: 2008-11-11, 18:24   

moonchild napisa/a:
jak wiele osób wiem skąd te piórka są

Jeżeli masz na myśli niby te kopiowane czy jak tam te piórka to sie mylisz bo dawno zostały skasowane.

taikomol 

Nick w grze: takiomol
Doczy: 06 Pa 2008
Skd: ta tępota
Wysany: 2008-11-11, 18:34   

ja tylko jednego nie rozumiem.

moon i tyleq, moze ktos tam jeszcze w tym watku zegnaja sie z gra. mowia ze koncza itp. ze jest bez sensu itp. to samo ma miejsce na placu glownym. jednak z drugiej strony tytul watku i niektore wypowiedzi wskazuja na cos innego. czy chcecie tym desperackim krzykiem rozpaczy zwrocic uwage siva ktory ma zrobic cokolwiek? jak znacie nielegalne sposoby zdobycia piorek to udajcie sie z tym do admina. ukrywanie bugow w grze to lamanie regulaminu.

podsumowujac to kiepskich metod sie chwytacie i najlepiej zdecydujcie sie na jedna wersje. dla ulatwienia mozliwe warianty:

a) konczymy gre bo jest glupia i sobie nie radzimy
b) konczymy gre jesli SiVo nie zrobi czegos pod wplywem naszych naciskow
c) nie chcemy konczyc gre ale niech nam SiVo cos pomoze

pozdro

moonchild 

Wysany: 2008-11-11, 19:15   

taikomol napisa/a:

a) konczymy gre bo jest glupia i sobie nie radzimy
b) konczymy gre jesli SiVo nie zrobi czegos pod wplywem naszych naciskow
c) nie chcemy konczyc gre ale niech nam SiVo cos pomoze

pozdro

zapomniałeś do katalogu odpowiedzi dodać tę prawidłową:

d) konczymy grę bo jest nieuczciwa jeśli SiVo nic z tym nie zrobi

i właśnie tę odpowiedz wybieram

kaban99 

Nick w grze: kaban99
Doczy: 01 Cze 2008
Skd: Skierniewice
Wysany: 2008-11-11, 20:42   

keke nic się nie stało Adminie

Molph 

Nick w grze: mohave
Doczy: 01 Sty 2008
Skd: Chełm
Wysany: 2008-11-11, 21:04   

Nikt nie będzie płakał po was, podziękujcie kabanowi bo on się w 90% przyczynił do tego, dał mi motywacje do tak agresywnej gry i do wwalenia w to tyle hajsu - wszystko aby on zrezygnował.

marcino1 

Nick w grze: marcino1
Plemię: Ajmarowie
Doczy: 15 Lip 2008
Wysany: 2008-11-11, 21:26   

Lukas jeśli uważasz że mój exp jest nieuczciwy to mi to udowodnij.
Widać że chwytacie się brzytwy.
Gram duzo to wbijam levele.
Jak przyszedlem do Ajmarów mialem prawie 21 lvl.
A po kilku miesiącach mam 23. Więc nie wiem o co ci chodzi.
Związana z tym jest aktywnosc plemienia, nas jest mniej a jednak często jest na wiecej i zdobywamy bronie za które wbijamy levele.
Siedząc w tipi i płucząc nie mozna wbić szybko lvl.
Wiec nie miejcie pretensji do wszystkich o to ze malo gracie, a co za tym idzie macie nizszy lvl.

Tyleq 
cFaNiAkI 4EvEr

Nick w grze: Tyleq
Doczy: 29 Maj 2008
Skd: Jastrzębie Zdrój
Wysany: 2008-11-11, 21:37   

1 rusznica = 100k złota na lvl potrzeba 2kk, sugerujesz że mohave i grass sprzedawali dziennie po 20 rusznic ? ciekawe kto to kupował i skąd miał miał na to pieniążki ? :)
Tyleq nie spi - Tyleq CZUWA !!!

Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: